Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Steam inditási probléma!!! Kérem azt aki tud segíteni!

Létrehozva: 2011. október 6. Létrehozta: Ca_iu_ Kategória: CS 11 hozzászólás

Sziasztok! Steamen játszok, mikor egy áramszünet megszakítja a munkám, mondom jól van újra kezdem, de mikor belépnék, újra kérte a jelszót, pedig automatikusan jelentkezik be, beírtam mindent, és ekkora jött az érdekesség, lezárolta a steamet, pedig azt akkor szokta ha újra rakom a gépet, vagy változik az ip-m, eddig sincs gond mert van egy email cím ahova mindig küldi a felnyitó kódot, rá is nyomtam hogy küldje, de nem érkezik semmi azóta.
Itt kérném a segítséget hogy mit tudok tenni???? nem akarok új steamet venni azért egy áramszünet elrontja az egészet :/

Kivel tudok ilyenkor beszélni és mit mondjak illetve írjak neki

Az email amire küldi hiteles, pár hete oda küldte csak most csinálja fesztivált :S
KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!

cube. 2011. október 7. 1442 hozzászólás 227.
Válasz olle #10. hozzászólására
ha te vagy az a Sebann, akkor nyan-nyanhatod mert most szereztük vissza az accot haveromnak, amit féreg modon elloptál (ha nem te vagyok akkor sry:DD)
ti csináltátok az áramszünetet :vigyor:
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
olle 2011. október 7. 2162 hozzászólás 121.
ha te vagy az a Sebann, akkor nyan-nyanhatod mert most szereztük vissza az accot haveromnak, amit féreg modon elloptál (ha nem te vagyok akkor sry:DD)
Haver, ez az internet dolog egy nagy szar. Komolyan nem vágom. Kibaszott millió kölyök baszakszik itt össze-vissza a billentyűzetével, meg panaszkodnak mindenről. Rinyál, hogy mi megy a tévében, meg ilyen hülyeségek. Seggarcok.
Dsp. 2011. október 7. 420 hozzászólás 899.
Válasz Ca_iu_ #7. hozzászólására
na mi ?:O
hol próbálod ezt kérni? a letölötött steam-en.vagy a az oldalon?
defcon 2011. október 6. 2787 hozzászólás 76.
A lényeg, hogy NE MENJ RÁ 60X AZ ELKÜLDÉSRE. Jönni fog egy kód, amit inaktivál a steam, mert kértél egy másikat, így meg kéne várnod a legutolsót. Várd meg, míg megkapod a kódot (freemail-nél nálam 1-24óra között van :D)
internazionale giocatore
Ca_iu_ 2011. október 6. 7 hozzászólás 9095.
Válasz Dsp. #6. hozzászólására
megoldódott a probléma..tudom a "gyógyírt"..:D
na mi ?:O
PROtein
Dsp. 2011. október 6. 420 hozzászólás 899.
megoldódott a probléma..tudom a "gyógyírt"..:D
Válasz kRiko #2. hozzászólására
bátyjámnak 3 napja nemjött meg ez a nyan-nyan..
marha jó :S
PROtein
Válasz elefuNIKE #1. hozzászólására
nenyan-nyans, majd megjön, nekemis olykor egy napba telik
Második napja várok rá, és vagy 50x nyomtam rá hogy küldje azt a sz*rt :D
PROtein
w0oDo0. 2011. október 6. 131 hozzászólás 2235.
vagy ha meguntad a várakozást, akkor többször küldesd el a kódot. akkor általában kiküld 1szerre többet. :kacsint:
kRiko 2011. október 6. 83 hozzászólás 2952.
bátyjámnak 3 napja nemjött meg ez a nyan-nyan..
elefuNIKE 2011. október 6. 1963 hozzászólás 141.
nenyan-nyans, majd megjön, nekemis olykor egy napba telik
defcon: majdnem szétrepedt a picsám