A probléma ha mind a két játéknál jelentkezik valószínüleg magában a hl1-es fileokban lehet...reinstall-lal próbálkoztál már? Nem CS-reinstall hanem teljes steam...
"Ha lenni akarsz valaki, ne próbálj valakinek látszani."
A következő a problémám: CS-ben, vagy Condition Zeroban is a Következő hibaüzenetet kapom: LoadTGA: Only type 2 and 10 targa RGB images supportedamikor fegyvert szeretnék vásárolni, vagy mapváltáskor. a grafikus menüt már kikapcsoltam, de a mapváltás problémán ugyebár ez sem segít, és borzasztóan bosszantó, amikor minden mapváltáskor kidob... :(
Kösz a választ, de sajnos semmilyen hibaüzenettel nem találkoztam. Még offline modban sem fut, nem igazán értem a dolgot. Talán mégegyszer nekifutok aztán megyek a diliházba... :)
A probléma valószínüleg a source motor hibás updateléséből fakad amit az új játé hajtott végre...a HL2 episode 1 telepítése rendben lefutott? Lehetséges hogy csak egy teljes steam reinstall fog segíteni.. :(
Hello! Segítségeteket szeretném kérni CSS-sel kapcsolatban! Tegnap feltettem a Hl2:episode one-t és azóta minden source-os játékom beszart:Platform Error:module failed to initialize .utánna meg a memória címre hivatkozik hogy vmilyen baszás nemtalálható! légyszi segítsetek! kösz
Szervusztok! Most regisztráltam ide egy pár perce, viszont a segítségeteket szeretném kérni. Megvettem az Orange Box-ot, feltelepítem a cuccot és elkezd update-elni, majd amikor eléri az update a 91%-ot nagyon lelassul, végül pedig 99%-nál szinte megáll és 100%-ready helyett kezdi elölről 0%-ról az update-tet. Már leszedtem a windows-t is. Előzőekben fent volt nekem a Half-Life2 és az Episode One de azoknál minden rendben volt az update-tel. Most bármit csinálok mindig ez történik. Továbbá most még a többivel sem tudok "élvezkedni" játszani, mert már azoksem update-teli fel. Már Decemberben megvettem a cuccot, de a szakadozó net miatt nemigazán tudtam vele mit kezdeni, aztán nagyjából egy 1,5 hónapja ez így szarakszik nekem és nem tok mit kezdeni vele. Ha bárkinek bármilyen ötlete van szívesen fogadom, előre is köszi. Hupsz kicsit tömör lett. :)
Ha ilyen vagy ehez hasonló problémája van bárkinek akkor hidjétek el én sem varázsló vagyok hanem egyszerűen rákattintok az oldal felső részén található kék színű wiki oldal linkre és ott a search mezőbe becopyzom amit írtál és láss csodát kiadja a megoldást MAGYARUL
Helló ! Az lenne,a baja a klántársamnak,hogy mikor felcsatlakozik egy szerverre 1-2 mp-et bent tud maradni aztán ezzel a hiba üzenettel kidobja a játék: NET SendPacket ERROR: WSAEINTR Kérlek segítsetek !!!!
Helló nekem az lenne a bajom,hogy megnyitom a steam-met egy 5-10 perc elteltével jelennek meg a barátok és mikor rá akarok nyomni a nevükre hogy megnézzem milyen szerveren vannak nem mutat semmit... És mikor belépek a játékba nem is talál egy szervert se mikor rákeresek... Kérlek segítsetek !!!
Javaslom neked peti hogy a lentebb lévő (számszerint 81.) kommentben van egy link amin elérheted a steam wiki oldalát ahol a hibaüzenet pontos beírása után kiírja a teendőket ha szerencséd van akkor magyarul.
NICO: Hát ez bizony gáz de sajna jobbat ennél nem tudok, ha minden kötél szakad próbáld meg egyesével kikapcsolni a tűzfalat majd az antivírt töröld a szükséges fileokat és ha úgy nem jelentkezik újra akkor cseréld le az adott programot.
szasztok!nekm az lenne bajom hogy amikor belépnék a sourcre akkor loadingol és kidob.és azt irja ki cmeshdx8... valmi memórias cimre hivatkozik ésa "'readet" nem tudja betölteni.nem tudom mi a megoldás és más gépen is uyagnezt irja ki.lécci tudnátok segíteni. elöre is kössz
Addoltam is a könyvjelzökhöz!! Jah és megoldodott a problema, de nem egyszerűen! 1: törölni steamet mindenestül 2: Ccleaner progival rendet tenni a gépen a registrykben (regitry repair) 3: visszainstallálni steamet gamestül. Mostmár mükszik a cucc, nem dob ki sehonnan :) Köszi a linket, jo tudni hogy van magyarul is steam segitség ;)
Heloo! Az én problémám elég nehézkes,de hátha tud vki segiteni.. Ha HL2 deathmatchet jáccok, akármyelyik serverre megyek, 3-4 perc után megszakad a játék "client timed out" és "secure connection failed" hibaüzenetekkel. Mikor egyik mikor másik hibaüzenettel. Amiota volt a Community frissités azota csinálja ezt. Ujratettem már az egész steamet, de nem lett jobb. A netem rendben, a videokártyám régi, ATI 9200, a legujabb frissitéssel, vki szerint a régi vid kártya miatt is kifagyhat mindig. Jah és Norton Antivirusom van, van aki szerint meg az a baj. (nem a legujabb Norton) Van vkinek vmi ötlete mi lehet a gond?? Please..
sziasztok az a baj hogy letöltöttem a steamet és mikor updatel akkor belép és ott van hogy belépés meg regisztráció de nem írja ki szürke üres kockák vannak nemtom mikor még tökéletesen ment valaki segíccsen.
Hentes, nekem is az "unable to load library steam.dll" üzenetet dobja stem install utáni első auto indításkor. Akkor most végtelen ciklusba kerülök? törlés ClientRegistry.blob -> unable to load library steam.dll" -> uninstall-reinstall -> unable to load library steam.dll" -> törlés Client..... Akkor ezt most így hogy?
Hello! Az lenne a problémám, hogy amikor el akarom indítani a Source-t, akkor amint belép a játékba fekete képernyő pár másodpercig és kint van utána windowsban.Ati 9600-as videokarim van és Catalyst driver van fent. Mi lehet a baja? Köszi!
Köszönöm megoldodott a probléma. Hogy mi volt a baj? Nem tudom. Észre vettem a játékaim listában hogy a Half-Life állapota 0%. Fura volt, mert nem távolítottam el a játékot. Próbáltam telepíteni, de a szokásos üzenet a szerver túlterheltségéről. ( a hiba üzi akkor jött amikor a tel. elején kiírja hogy nyugodtan bezárhatom a STEAM-et, akkor is folyt. a telepítést ) Feltelepítettem a Half-Life2-őt (lemezről) és utána gond nélkül feltelepült a Half-Life is.
megjavult vagy megoldodott? személyszerint ilyen problémárol még nem hallottam. mondjuk tudni kéne, hogy pontosan mi is történik. több féle szerverhez is kapcsolodik a dolog, és mind más. pl vannak kontent szerverek ahonnan az aktuális frissitéseket tölti le a steam induláskor. aztán van a ban szerver, ami a VAC státuszt ellenörzi. és ott vannak a játék szerverek, amire szintén fel lehet csatlakozni. tehét tudni kéne h pontosan mikor is irja ki azt h a szerver tulterhelt, melyik müvelet inditásakor...
Abban kérnék segítséget, hogy a Half-Life játékot megvettem a Steam-ről. fel is települt, 1 hónapig nem is volt vele baj. De kb. 2 hete nem indul el, azt írja ki hogy a szerver túlterhelt, próbáljam meg később. Próbálgatom, próbálgatom de nem megy. Már újra telepitettem a Steam-et is de ugyanaz. A Steam fiókom müködik, oda beenged.
valaki légyszíves segítsen. nem frissíti a szerver listát a steam. a játékokon belűl sem. nem most lett telepítve mert akkor újra kéne telepítenem mind a 40 giga játékot és az minden egyes új windows-nál elég macerás. azt csináltam hogy újrarakltam a steam-et és utána visszamásoltam bele a játékokat de így sem működik. ha valaki tudja a megoldást a problémámra akkor légyszíves segítsen. sniper0@freemail.hu
Nézd meg a beállításoknál a játékban. Próbáld ott ki a tesztet, ha ott viszonthallod saját hangodat, akkor nem a te készülékedben van a hiba - bár lehet, hogy csak fel kell hangosítanod (windowsban is, meg játékban).
Hello! Nekem az a problémám hogy amikor játszok nem hallanak a többiek pedig steamen kivül müködik és ebben kérnék egy kis segítséget hogy mít csináljak.
azt valaki nem tudja miért lassul be a steam? Belépek játszok valamivel, kilépek és utánna gecy lassú lesz, későn reagál mindenre, csak akkor javul meg ha steamresi van de akkor is csak addig míg nem játszok megint....
Nekem is ugyanaz a problemam mint happynek valaki tudna segiteni ?
Could not connect to Steam netwok. This could be due to a problem with your Internet connection, or with the Steam network. Please visit www.steampowered.com for more info.
Remélem tud nekem valaki segiteni. Az a problémám hogy megpróbáltam feltelepíteni a SIN 1 emergence játékot, de nem sikerül. A végén azt írja ki hogy ERROR Steam.exe ( main exception): Unable to load library Steam. dll Mit csináljak?
Tűzfal védi a géped??? (akár a wines **s is tud ilyet) Akkor engedélyezd a steam.exe-t és a játék (CS, HL2, TF2, DOD) hl2.exe file-ját ami a steam/steamapps/account/játék neve könyvtárak alatt találod, minden játékra egyesével engedélyezni kell, de ez már a következő lépcsőfok...
Üdv! Olyan problémám akadt hogy amikor beakarok jelentkezni a steamba nemtudok, mert mindíg ezt írja ki: Could not connect to Steam netwok. This could be due to a problem with your Internet connection, or with the Steam network. Please visit www.steampowered.com for more info. -- mit kell iylenkor tenni?...
Köszi a választ,a cfg-ot ismertem,csak nem tudom mennyivel jobb az ati x1600,mint a 9600.A demo-t viszont nem szedem le,mert mire egy 1gb-os demó nekem lejön....brrrr Azért télleg köszi!