Rádió Nézet Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Program hiba/vírus, avagy a Steam szarakszik?

Létrehozva: 2007. május 31. Létrehozta: vakarcsika Kategória: 206 hozzászólás

Steam bezavarása az itnernetbe, programok, vírusok bezavarása a Steambe.

Hello!

Meg tudná valaki mondani, hogy mit jelent az, amikor el akarok indítani egy steames játékokt(empire total war), és már vagy egy napja az az ablak villog, h játék indítás előkészítése, és folyamatosan eltünik, megjelenik, de nem lép be. Kicsit még új vagyok a steam világában, és nem tudom ez mit jelent. Help pls!
sziasztok, nálam minden ok nélkül megjelent a zero gear steamben, mint telepíthető, pedig nem vásároltam meg. Mi a teendő?
Válasz gelike #203. hozzászólására
nekem speciel hasonlot csinalt a css10 percenkent kifagytam miutan megelegeltem fajo szivvel nekialtam 1 defragmentnek ami eloeg hosszas aztan megneztema nod32 vel 1 scant az egesz gepen 1 teljes nap.... aztan azzal vegeztem h ujraraktam a windowsot utana ment rendesen s kisebb a lagomis nemvok biztos h nekedis hasonlo bajod van de szentem probald meg ujrarakni a windowsot a steamnek ien baja nemhiszem h lenne de ha akarod 1 haverodnal v esetleg netklubban amit nemajanjlok me ellophatjak az accod probald meg inditani s ha elindul s megy akkor a windowsal van baj
Rendben, köszönöm a segítséget :)
Válasz ExilesZolka #202. hozzászólására
Számomra fel nem fogható , hogy először is megvettem a CODMW2-őt eredetiben. felrakom. el sem indul, ha a dvd-ről telepítem. fasza mondom. utánna reggeltem steamon és letöltöttem steamról és így elindult. szűk 1 napig játszottam is vele. tegnap még belépett a multiba is, meg az sp-be is. és láttam az accomat, illetve tudtam keresni servert. elindította, s betölött a csík ( a töltőképernyőn) de utánna kilépett a játékból. Ma reggel arra ébredtem, hogy már be se lép a játékba és kiírja a preparing...... szokásos szöveget.

Ha valaki esetleg találkozott efféle problémával, avagy tudna segíteni, nagyon hálás lennék. :)
nekem speciel hasonlot csinalt a css10 percenkent kifagytam miutan megelegeltem fajo szivvel nekialtam 1 defragmentnek ami eloeg hosszas aztan megneztema nod32 vel 1 scant az egesz gepen 1 teljes nap.... aztan azzal vegeztem h ujraraktam a windowsot utana ment rendesen s kisebb a lagomis nemvok biztos h nekedis hasonlo bajod van de szentem probald meg ujrarakni a windowsot a steamnek ien baja nemhiszem h lenne de ha akarod 1 haverodnal v esetleg netklubban amit nemajanjlok me ellophatjak az accod probald meg inditani s ha elindul s megy akkor a windowsal van baj
gelike
Számomra fel nem fogható , hogy először is megvettem a CODMW2-őt eredetiben. felrakom. el sem indul, ha a dvd-ről telepítem. fasza mondom. utánna reggeltem steamon és letöltöttem steamról és így elindult. szűk 1 napig játszottam is vele. tegnap még belépett a multiba is, meg az sp-be is. és láttam az accomat, illetve tudtam keresni servert. elindította, s betölött a csík ( a töltőképernyőn) de utánna kilépett a játékból. Ma reggel arra ébredtem, hogy már be se lép a játékba és kiírja a preparing...... szokásos szöveget.

Ha valaki esetleg találkozott efféle problémával, avagy tudna segíteni, nagyon hálás lennék. :)
hali.
megvettem a cs.1.6 -ot,na most azóta játszok vele úgy hogy kb 10 percenként ledob a szerverről és kiirja hogy:STEAM CONNECTION LOST
Ajánlották hogy törökjem a CilentRegistry file-t de nem vált be.
Segítsetek.Előre is köszi
Válasz tibbbo #199. hozzászólására

Hello!

Nekem is lenne egy gondom  a Steammel.Mivelhogy amint kikapcsolom és újra inditom a gépet a steaam egyszeruen leáll s nem lehet beindítani, mindig ujra kell tennem de ez már idegesít, segítsetek pls. Nagyon ritkan felenged de csak connecting to account van és nem csinál semmit, nem tudom mi zavarhatja

Elore is kozsonom

Használd az angol nyelvet Steamen és telepítsd fel a NET framework 3.5-t ha úgy se megy akkor rakd újra a Steamet és oda telepítsd ahova ő akarja. Ha nincs változás Windows reinstall-t ajánlom. (De az is lehet, hogy a netednél van valami probléma DNS hiba stb...) Ha valaki tudd többet még mondjon ötletet! Én ennyit tudtam.

Hello!

Nekem is lenne egy gondom  a Steammel.Mivelhogy amint kikapcsolom és újra inditom a gépet a steaam egyszeruen leáll s nem lehet beindítani, mindig ujra kell tennem de ez már idegesít, segítsetek pls. Nagyon ritkan felenged de csak connecting to account van és nem csinál semmit, nem tudom mi zavarhatja

Elore is kozsonom

igen, akár 5 gépen is játszhatsz 1 accountról felváltva,

de ha a haverod accountjával lép(sz) fel az 1ik gépen látni fogod a gamesban h felvan telepítve a játék, de azzal a felirattal h "Pre load complet" azaz előzetes leöltés kész ,de játszani nemfog engedni, csak arról az accountról amin megvan véve a játék.

1. grat h sikerült megvenned az egész steamet :P

2. ha az accountodon megvan véve 1 játék azt akkor is látnod kéne ha nincs feltelepítve a gépre és onan tudod telepíteni(letölteni)

attól hogy nem léptél fel illetve újratelepíteted a gépet attól még ottkéne lennie szürkén

Ha megvan a cd-key a telepítő tok, cd, a helyedben megpróbálnék írni a valvénak h küldjék el újra és a fényképeket mellékelném.

Sziasztok...En megvettem a Steamet,kb.1 e`ve, es nem leptem be kb.4 honapja,mert suli volt,es mintha ``meghalt`` volna a Steam,mert kozben a Windowsot is ujraraktam es letorlodott a Counter.A tegnap akartam ujra rakni a Counter,a Mygames menubol,de ott nem talaltam semmit.   Mi lehet a gond??? nagyon orulnek ha segitenetek!! KERLEK

Hellosztok, azt szeretném meg tudni hogy ha vásárlok a steamről egy játékot akkor és ha már feltettem egymár a játékot és át megyek egy idegen gépre és ha ott bejelentkezek az accountommal akkor ugyan ugy benn lesz a játék?

Hellosztok, lenne egy probléma steam-en van a counter strike source és ha rá megek 1 szerverre akkor rá megy és 2-3 perc mulva kiírja h connection failed és kidob itt van egy kép róla: http://rapidshare.com/files/249302148/ez.bmp.html ugy lehet letölteni hogy free user ha van idő azt megvárni és download.de aki ezt már tudja attól elnézést kérnék.és ha van aki tudja h miez az irjon.

Sziasztok. Ismét lenne egy problémám, méghozzá nem is kicsi. Az a helyzet, hogy a steam kb. 15-30 percenként kivág offline-ba, meg azzal hogy no network connection de közben netem van. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy rooter miatt vagy utpkábel. Na most... a rootert újracsatlakoztattam, de ugyanúgy rossz... eddig meg az volt hogy amikor megakartam nyitni a friendset akkor nem csinálta, szinte ráfagyott a monitorra... töröltem már a steamet is egyszer, újraraktam, majd leszedtem rá a játékokat de még mindig ugyanezt csinálja. Írtottam vírust is, most valamivel jobb de mindössze annyival hogy nem fagy rá a monitorra a steam, csak nem lehet még mindig játszani, pl. sourcenál beakad a hang 20mp-enként ami miatt nem lehet játszani. Nem volt még ilyen problémám egyszersem, december óta van steamem és nem tudom hogy mi a teendő. Ha holnapra nem lesz jó akkor valószínűleg windows install lesz, bár lehet hiába hisz még azután is csinálhatja majd ezt. Egyébként ez a probléma pénteken jelentkezett. Légyszi akinek már volt ilyen baja, és tudja mi a megoldás akkor írjon plz! Köszi!

Hello.

Szóval, a STEAM "My games" listán nem jelennek meg a Half Life 2 mod-ok. a HL2 összes része és multiplayer is megjelenik csak a mod-ok nem.Mindent úgy csináltam ahogy javasolták, a játék eredeti, regisztrált,a modok hivatalosak. Tűzfal kikapcsolva, játék beregisztrálva, újraindítás.stb..Semmi.

Ha valakinek volna még valamilyen használható ötlete, kérem ossza meg velem. Nagyon köszönöm.

László

Sziasztok. Van egy olyan problémám, hogy jó 1éve megvettem a CS 1.6-ot steamen, aztán újra lett rakva a gép. Le akartam szedni a Steamről, de nincs benne a My Games-be. Ilyenkor mi a teendő? :\
hemaka.org | tagok.hotdog.hu/Hemaka

Lenne egy problémám.Mikor a játékot telepíteni akarom ezt írja ki: The steam servers are currently too busy to handle your request.please try again in a few minutes. Lécci valaki segítsen,mer má vagy 10órát ültem rajta és keresgéltem meg minden de nem találok gyógyírt akit tud megoldást segítsen please! Előre is köszi!

Kitöröltem a steam mappát, és csináltam egy másikat. Föltettem a steamet, és most szedem le a játékokat... amúgy nem is kellett volna törölnöm a steamet, mert a netszolgáltatóval van baj (UPC) már megint akadozik és lehetetlen játszani meg neten hd videókat nézni...

Menj el oda intézővel ahova telepítetted és a teljes steam mappát töröld ki :) , valamiért ott hagyja a cuccait.

Sziasztok! Igazából nem tudom, hogy hova kellene írnom a problémámmal kapcsolatban, gondoltam ide jó lesz. Na a probléma a következő. Letöröltem a steam-et, mert lassú volt nagyon, meg nem volt képes bezárni magát amikor ki x-eltem, ki akartam lépni stb. Na most vissza raknám de amikor rámegyek az installra azt írja: Steam can not be installed to selected location

Folder path contatin unknown files

Légyszi valaki segítsen !

Üdv! Nekem csupán annyi lenne a hibám, hogy a steam frissítése után így néz ki a játékos lista [TAB] Team Fortress 2 alatt--->kepfeltoltes.hu/090310/miaaszar_www.kepfeltoltes.hu_.jpg . Ezidáig semmi gondom nem volt vele, egyszercsak hopp, és már b@ssza is a szemem a nagy kani betűkkel kiírt halálok(fent a jobb felső sarokba), és a játékos statisztikánál.

annyiszor törlöd amennyiszer akarod.

á, megjavult csak a steamnak volt baja. karbatartás

ám, az nem gond, hogy kétszet töröltem a clientregistry.blop-ot?

ez ugye nem árt?

Down For Maintenance

Ez mit jelent? Ezt írja most a steam. Lehet hogy karbantart a Valve? Mi ez?

Kérlek segítsetek! Ma reggel lépek be a steamba, de semmi! Mármint belép, de se az achiaim nincsennek meg, se barátot nem tudok felvenni. Mi ez segítsetek gyorsan!

ez nem steam hiba.. ez ie bug. Akkor fordul elő ha nem fut le normálisan egy komponens :)

- www.warnet.hu -

ne használjátok a magyar nyelvet steamen nekem akkor voltak ilyenek meg ehhez hasonlo bugog hibaüzenetek..... legalább is nekem a magyar nyelv miatt volt

hy

Nekem is ugyan ez a problémám van és hiába frissítem nem változik semmit...

A link (remélem most már jó lesz): KATT IDE

Sziasztok!

Nekem lenne egy apróbb probléma a STEAMMEL!

KÉP RÓLA: http://kepfeltoltes.hu/view/090222/cshiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Tehát elindítom a STEAMet, és kiír egy hibaüzenetet: Futtatás közben hiba történt... Le OK-zom, és akkor feljön egy másik ablak: Just-In-Time Debugging.

Közben a háttérben: Telepítened kell a legfrisseb Flash Plugint...

Nos tehát: Ezt a hibát miért írja ki? Független ettől a játék megy, de kiírja. A Flash Pluginnal pedig az a helyzet, hogy feltelepítettem (többször is), sőt még a telepítés után a ClientRegistry.blob -ot is kitöröltem, de semmi. Maradt ugyan úgy, és ugyan úgy hiányolja a Flash Plugint is... Valaki tapasztalta már? Mi a teendő?

Eddig ezt nem tapasztaltam, csak most az új gép miatti Steam telepítés után. De a képen minden rajta van! HELP ME PLS!

Sziasztok nekem is u.a lenne a problémám mnt Santacla-nak! Nem értem pedig van stemem már vagy 5 éve meg nem tom vagy 5-6 játékot vettem is rajta most meg ilyet csinál!! Aki tudna segiteni azt nagyon megköszönném! Jha és még annyi hogy én már vagy 2x formáztam a vinyot is meg vagy 100x a stemes cs-s dolgokat mindenféle cucomat leszedtem!! Ha ez segit!!

Köszönettel: Tomok!

Bocs de már próbálkoztam avval de nem segít

Bocsánat... steaminstall.msi :S

De csak egy ikont rak ki az asztalra semmi többet... :S

Sziasztok, nekem lenne egy olyan problémám, hogy letöltöm ezt a steampower.msi vagy milyen fájlt, majd amikor feltelepítem, elkezdi magát update-elni (updating steam platform), majd kiírja hogy steam is temorarily not available, try again later...

Már két napja próbálkozom, leszedem a steamet felteszem... le, fel... de mindig ezt az üzenetet írja ki... :S

Lehet volt már valakinek ilyen problémája, de valamit rosszul csinálok, vagy egy másik steam-et kellene letöltenem? Már korábban (nem ezen a gépen) volt feltelepítve steam a HL eredeti játék telepítette fel, de ha ezt a steampower.msi fájlt feltelepítem, még addig a felületig se jutok el hogy felhasználónév és jelszó...

Mi ilyenkor a teendő?

Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv.

Imre

nekem 1 napja folyton hl2.exe hibát jelez a gép és nem tudok cssezni meg nincs a csstrikében semmilyen mappa sem a materialls sem a modellls sem a sounds mega többi

kérlek segtsetek!

msnre vegyen fel aki tud segíteni! : bihari-akos@hotmail.com

THX előre is!

ma reggel már müködik de clientregisstry-t vagy ilyesmi a neve töröltem majd steaminstall és müködik legalábbis nekem:)

szia qcee!

Nekem ugyan ez a problémám és ujratelepítettem a gépet is az se segített! Sajnos tanácstalan vagyok én is pedig nekem a steam az életem.Hátha tud nekünk segíteni valaki vagy talán magától is helyre áll!A segítséget köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sry a helyesírási hibákért de ideges vagyok és azt tanácsolja mindenki h tegyem újra a gépem de k**vára nem akarom, bocs, várom a segítségeteket köszi !!!!

Sziasztok !!! nekem nagy problémám van a steam nem indul a failed to steam network-ot írja ki fikázza a netkapcsolatom h nincs pedig tökéletesen működik újra istettem már az steamet párszor + a stemes játékokat is de a steam az kaputt ugyanazt írja tűzfal van de nem blokkol semmit se vírus semmi mit tegyek ?

MŰKÖDIK NEM TUDOM HOGY DE MŰKÖDIK!!!!!!!!!!!!!

(De ne kiabáljuk el!XD)

De hogy ne fogyjunk ki a problémákból,hogy lehet növelni az FPS-t VGA csere vagy grafika romlása nélkül???????

Srécok a hiba még mindíg fenn áll!

Ha bárki tud segíteni kérem írjon!

Próbáld meg ezt hátha, ha ez se jön be akkor nincs több ötletem :(

Heló!

Felraktam az eredeti CS:S-omat és amikor kapcsolódnék egy szeróra akkor mindig ledob a "timed out" szöveggel.

Torrentek nem mennek közben csak a STEAM.

(Az újratelepítéssel már próbálkoztam!)

HELP!!!

Én egy újrarakással kezdeném ;)

Hello! Nekem az lenne a problémám ,hogy a Steam-ben nincs egy szál betű se.

Üdv!

Ha jól emlékszem nekem ilyesmi gondom volt a Half Life 2-vel, és annál az volt a megoldás, hogy a Steam nyelvét angolra vissza kellett állítani, és utána a játék tökéletesen működött. Egy próbát megér...

Hali!

Volna egy olyan gondom,hogy 2 napja azt irta ki a source hogy "a modul elromlott inicializálni kell" Egyszerüen nem tom hogy mi lehet a baj,mert már mindent elkövettem vele és ugyan azt irja ki.

nagyon szivesen:):) DeLonge