Zalatnai Csongor vagyok, az xjx tulaja. Szertném bevallani h lopom a szervereket, el vagyok adósodva, egy semmirekellő tolvaj vagyok, napjaim a számitógép előtt telnek bnő nélkül, marokmarcsa a csajom, dagadt vagyok, a székembe se férek, könnyebb átugrani mint megkerülni. A cheetost szeretem 2 pofára eszek, semmihez nem értek, hostomat illegálisan junior kártyával viszem, szervereink szarok, mint én magam. Nincs életem, ezért kötekedek emberekkel. Néha csak a faszra gondolok, izgalommal tölt el a 2 férfi csókolózása. Hostom hamarosan tönkremegy, a Clans.hu valóban jobb. Néha csak sirok nem tudom miért hiányzik 1 fiú kit nagyon szeretek. Kérlek értsetek meg.
Szertném bevallani h lopom a szervereket, el vagyok adósodva, egy semmirekellő tolvaj vagyok, napjaim a számitógép előtt telnek bnő nélkül, marokmarcsa a csajom, dagadt vagyok, a székembe se férek, könnyebb átugrani mint megkerülni.
Ez tök olyan mintha magadról írtad volna :DDDDDD büdös nyomorék
egyébként felesleges ilyeneket postolni, aki ismeri már egy kicsit is a hostingokat az tudja, hogy melyik nyan-nyan és melyik jó, bár az xjx tényleg nyan-nyan ilyet akkor se nagyon hiszek, hogy lopnak..
"Néha csak a nyan-nyanra gondolok, izgalommal tölt el a 2 férfi csókolózása. Hostom hamarosan tönkremegy, a Clans.hu valóban jobb. Néha csak sirok nem tudom miért hiányzik 1 fiú kit nagyon szeretek. Kérlek értsetek meg."
SP voltam sziasztok.
És nem veszed észre, hogy téged is mindenki lenyan-nyan te büdös nyomorék, ne okoskodjál már mert 1 nyan-nyanos alsó is okosabb mint te szóval dugulás van te szerencsétlen rabszolga kutya.
Nem értem.. Te ilyen szinten buta vagy?Kedves xjxrajongo.Egy hete offolod tele az egész cshu-t, hogy ne vegyünk az xjxtől szervert mert nyan-nyan meg ellopják etc.. A lényeg.Nem veszed észre ,hogy lenyan-nyanja mindenki ,hogy mit postols?Elsőre is láttuk ,hogy mi a nyan-nyan van..De az ilyen szinten retardált emberek mint te..Úgy látszik nekik tízszer kell elmondani.:vigyor:
Üdv
És nem veszed észre, hogy téged is mindenki lenyan-nyan te büdös nyomorék, ne okoskodjál már mert 1 nyan-nyanos alsó is okosabb mint te szóval dugulás van te szerencsétlen rabszolga kutya.
Nem értem.. Te ilyen szinten buta vagy?Kedves xjxrajongo.Egy hete offolod tele az egész cshu-t, hogy ne vegyünk az xjxtől szervert mert nyan-nyan meg ellopják etc.. A lényeg.Nem veszed észre ,hogy lenyan-nyanja mindenki ,hogy mit postols?Elsőre is láttuk ,hogy mi a nyan-nyan van..De az ilyen szinten retardált emberek mint te..Úgy látszik nekik tízszer kell elmondani.:vigyor:
Svag barn på 15 år och kära pofázik här inte bara skulle knulla hans mamma
örül, hogy Te ismer Google Translate, de sz*rni bele. anyám tabu, sajátodon úgy gyakorlatozol, ahogy akarsz. el lehet takarodni innét máshova nyavalyogni, mert senki se kíváncsi rád a 3 éves agyi szinteddel.
xjxrajongo neked nincs jobb dolgod mint magadrol beszelni egyfolytaba :D Azt hiszed ezzel jobb vagy hogy magadrol irogatsz , senkit se erdekel a magan eleted. Szerintem itt mindenki tudja hogy te vagy a VIHARSZIGETES SZELLEM vagy mosani neveden wiNNie aki a clans.hu-nak nyalja a nyan-nyanet :D
A wh movied odanyan-nyan :D
http://www.youtube.com/watch?v=FJxBDP2Vn8k