Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Creative...

Létrehozva: 2011. augusztus 15. Létrehozta: rgmchn Kategória: CSS 48 hozzászólás

Tényleg ennyire süllyed a magyar mulitgamingek színvonala?

Ahhoz, hogy megértsétek ezt a kérdést kicsit mesélek nektek a Creative Mulitgamingről, de ehhez vissza kell menni egészen 08.10-ére.
Történt ugyanis, hogy d2-ön játszottunk a Creative ellen d2-ön, hangsúlyozom csak d2 játszottunk, de ennek majd a későbbiekben lesz igazán fontos szerepe. Ezen a mapon msi csalásának ellenére 16:10-re nyertünk (mielőtt mindenki ugat, hogy msi nem csal van egy screenshotunk, ahol fajdalmasan írja bot-i-nak, hogy azért nyomta be, mert azt hiszi, hogy jaws csal...). Nem érdekelt minket, nyertünk jó játékkal és ez volt a lényeg. A meccsre a köd leple hullt egészen 08.13-ig...
Ekkor ugyanis megjelent egy war a cm honlapján, hogy ők nyertek 2:1-re... A war az alábbi linken tekinthető meg: http://creative-multigaming.net/index.php?site=clanwars_details&cwID=274 . Mint az látható, a mapok d2 és tuscan volt. Mint említettem csak d2-ön játszottunk ellenük,ahogy tudom az 1 mapnak felel meg. A másik szembetűnő probléma, hogy 2 mapon, hogy tudtak 2:1-re nyerni?:O A tuscan két map-nak számítana? Ez érdekes talán esl-en,icl-en vagy becup-on is be kéne ezt vezetni. Érdekes, hogy tuscan-ról nincs screenshot, bár hogy is lenne ha nem játszottunk azon a mapon. Nekünk van d2-ről screenshotunk... A mi screenjeinket megtalálhatjátok a www.predominant.uw.hu oldalon a matches alatt.:D
Nekünk vannak bizonyítékaink nektek mitek van?:D Egy fake war link? Ennyi?:D Elég szánalmasak vagytok.
Jah még valami : http://creative-multigaming.net/index.php?site=clanwars_details&cwID=271 érdemes ezt a linket is megnézni, ahol csak ugyan érdekes kommentet lehet olvasni.
Persze screenshot egyik waron sem készült, mivel akkora hájgok, hogy mindenki "elhiszi nekik ezeket".
Mondjuk nem is vártam túl sokat egy msi fémjelezte gárdától...

Just put your head in your ass...

www.predominant.uw.hu

SAVASRICSI 2011. szeptember 3. 73 hozzászólás 3205.
Válasz coliF #22. hozzászólására
+1
Ez sajnos nem 1.6 szóval BENG BENG RÁszott mindenki aki azt hitte hogy mi vagyunk :$ :DDDDD
tűnj már el a nyan-nyanbe
Saqu001 2011. szeptember 3. 23 hozzászólás 5812.
Ez a noname multigaming amit creativenak hívnak már azt hittük nem sülyedhetnek lejebb de mégis!!!

Ugyanis az történt hogy tegnap MIX-el játszottunk ellenük erre ma látom hogy kivan írva a meccsekhez hogy elvertek egy lowmixet :D ami 11kört hozott a szuper ovis high csapatuk ellen, ha ez nem a legalja akkor nem tudom mi az de az tuti hogy szánalmas :D

Bounty nevezetű kretén éppen betudott lőni egy embert és egyből nyomtam a zseblámpa skill-t mint az oviban.

http://creative-multigaming.net/index.php?site=clanwars_details&cwID=284
Ebből látszik hogy ez a csapat is pénzt költeni megy ICL-re!!!
walking 2011. augusztus 24. 194 hozzászólás 1673.
Válasz bAlin7 #45. hozzászólására
3v3 az miért jo sok mindenkinek? miért nem hivtok? ezt a kérdést már sok embernek fel akartam tenni ! mert még a 2on2 rendben van, pl : 2 kis lerako fogo PÁR, össze szokjon..
mert 5v5ni akartunk de 2 srác lelépett egy órára ! és mivel addig nem akartunk publikolni kerestünk 3v3 at .:D néha jómóka ! de amúgy énis rühellem a 3v3 at .
bAlin7 2011. augusztus 24. 208 hozzászólás 1593.
Válasz walking #44. hozzászólására
Esküszöm én ebbe bele se akartam menni ( hülyeségbe ).
Kb 1 hete hogy játszottunk a dreamerZ ellen dd2-n . Késkör volt omfg pcw nem szokott lenni kés . Nagy high voltak mert azt állították hogy ők mennek becupra . 3v3 volt amúgy . Kb a 4 körnél asszem mondták hogy csalok . Aztán a 6 körbe meg bannoltak 5/1 volt az állás . MO színvonal . Külföldiek ellen legalább végig tudunk játszani 1 mapot de volt már rá példa hogy 4 mapot játszotunk dd2 nuke inferno train . Érdekes hogyha a magyar csapat veszít akkor csaló stb . igazából leszarom az egészet . . . . .
De ez tényleg röhej amit kiirt a CM honlapjukra . . . .
3v3 az miért jo sok mindenkinek? miért nem hivtok? ezt a kérdést már sok embernek fel akartam tenni ! mert még a 2on2 rendben van, pl : 2 kis lerako fogo PÁR, össze szokjon..
one life one chance
walking 2011. augusztus 24. 194 hozzászólás 1673.
Esküszöm én ebbe bele se akartam menni ( hülyeségbe ).
Kb 1 hete hogy játszottunk a dreamerZ ellen dd2-n . Késkör volt omfg pcw nem szokott lenni kés . Nagy high voltak mert azt állították hogy ők mennek becupra . 3v3 volt amúgy . Kb a 4 körnél asszem mondták hogy csalok . Aztán a 6 körbe meg bannoltak 5/1 volt az állás . MO színvonal . Külföldiek ellen legalább végig tudunk játszani 1 mapot de volt már rá példa hogy 4 mapot játszotunk dd2 nuke inferno train . Érdekes hogyha a magyar csapat veszít akkor csaló stb . igazából leszarom az egészet . . . . .
De ez tényleg röhej amit kiirt a CM honlapjukra . . . .
-zsolna- 2011. augusztus 24. 1960 hozzászólás 143.
[url =link]szöveg[/url]
Míg én 8 élű késsel vágom az utat a hitetlenek százan száz felé futnak
olle 2011. augusztus 23. 2162 hozzászólás 121.
Válasz -Netvi- #39. hozzászólására
moli baszki meddig nyaralsz? :D
pene nyaralnem?
Haver, ez az internet dolog egy nagy szar. Komolyan nem vágom. Kibaszott millió kölyök baszakszik itt össze-vissza a billentyűzetével, meg panaszkodnak mindenről. Rinyál, hogy mi megy a tévében, meg ilyen hülyeségek. Seggarcok.
PhysX144 2011. augusztus 23. 1 hozzászólás 19684.
Am mi is az H2s el játszottunk ellenük tuscanon így 22.-e körül és MSI vel nemtom mivolt, de T-be 12-3 ra hoztuk , ezután bannoltak minket. Érdekes....
nyihah 2011. augusztus 23. 928 hozzászólás 380.
VIlágvége
-Netvi- 2011. augusztus 23. 2178 hozzászólás 119.
moli baszki meddig nyaralsz? :D
Steve_Stifler 2011. augusztus 23. 48 hozzászólás 4042.
Már van .hu-s oldaluk is de mindegy -.-
FlyerZ 2011. augusztus 18. 430 hozzászólás 873.
ilyen viták nálunk utoljára 2-3 éve volt, még Nonsteam korunkban ! :) De azért grat.
elmeek huggyozni, de szarok visszajönni :D
SancheZsnz 2011. augusztus 18. 857 hozzászólás 414.
Válasz LIO4MADZ #35. hozzászólására
"Tényleg ennyire süllyed a magyar mulitgamingek színvonala?" IGEN! www.predominant.UW.hu
régen az obi vagy az anci is aldomainos honlappal rendelkezett. - fw.hu / extra.hu

szóval nem a webdomain-től lesz valami jó.:)
LIO4MADZ 2011. augusztus 17. 443 hozzászólás 843.
"Tényleg ennyire süllyed a magyar mulitgamingek színvonala?" IGEN! www.predominant.UW.hu
RETA1L 2011. augusztus 17. 16 hozzászólás 6833.
A másik az h JAWS tényleg csal xDDDD mert egy bot ^^
GRKK 2011. augusztus 17. 8 hozzászólás 8869.
Válasz rgmchn #17. hozzászólására
Igazad van a cw-k nem olyan fontosak, de az igen hogy akkora pofájuk van mint egy templom ajtó az igen... Ha nem olyan fontos mégis miért hamisítják meg. Az nem teljesen igaz , hogy az mg nem tehet róla... ők arról tehetnek, hogy ezek ellenére mégis ott maradhatnak... és tudod van az a mondás:
Madarat tolláról, mg-t a squadjáról...
Te tényleg ennyire retardált vagy? Vagy csak úgy csinálsz?

Ha meg rámírsz ,hogy baj van az eredménnyel átjavítom.. Másrészt meg úgy hallom 2map volt lebeszélve és tuscan nem lett lejátszva.. Amiért automata win ide..
GRKK 2011. augusztus 17. 8 hozzászólás 8869.
Válasz smokej #7. hozzászólására
Azért kell a meccsről screenshot mivel, vannak olyan nyomorékok mint például a creative multigaming hogy kirakják hogy ők nyertek, és elképzelik hogy milyen jók.
Ne a Multigamingemet szapuld.. Nem én teszem ki a wart hanem a squad.. És én is mondtam ,hogy legyen screenshot..
tomek. 2011. augusztus 17. 2741 hozzászólás 79.
Válasz h2S.ONIX #23. hozzászólására
de amugy ez ki a nyan-nyant érdekel?
szánalmas ez a nyan-nyanra javítás.
am egyetértek. ki a nyan-nyant érdekel ?
Credere Obbedire Combattere !
.xNn 2011. augusztus 17. 613 hozzászólás 602.
+
LiGHTSTARR. 2011. augusztus 16. 33 hozzászólás 4870.
Mi is waroztunk a CM ellen ... :) De még ők háborodtak fel , hogy merjük lecsalózni MSI-t
t0ky 2011. augusztus 16. 888 hozzászólás 402.
Válasz rgmchn #27. hozzászólására
xD
status pro(2 years):D
aha szerintem is akkor ilyenen vitáznának cshun (STAUS PRO ) ^^.
Jácc tisztán :) VAGY FEJBERUGLAK
rgmchn 2011. augusztus 16. 9 hozzászólás 8604.
Válasz t0ky #26. hozzászólására
Pont egy ilyen szintű probléma érdekelt, kettő 0. csapat vitázik ki mit írt ki a honlapjára ^^, ne már gyerekek :D:D:D
xD
status pro(2 years):D
t0ky 2011. augusztus 16. 888 hozzászólás 402.
Pont egy ilyen szintű probléma érdekelt, kettő 0. csapat vitázik ki mit írt ki a honlapjára ^^, ne már gyerekek :D:D:D
Jácc tisztán :) VAGY FEJBERUGLAK
-rilizlol- 2011. augusztus 16. 1345 hozzászólás 248.
engem
-rilizlol- 2011. augusztus 16. 1345 hozzászólás 248.
engem
h2S.ONIX 2011. augusztus 16. 240 hozzászólás 1430.
coliF 2011. augusztus 16. 448 hozzászólás 831.
Válasz miHHi #11. hozzászólására
1. Az nem lehet hogy véletlenül rosszul írták ki?
2. Ez nem is 1.6 de nem lényeg...
3. fuH9 ne pofázzon aki csal!!
4. sztivnek most igaza van :)
5. Ez puszta szövegértés.. :D
+1
Ez sajnos nem 1.6 szóval BENG BENG RÁszott mindenki aki azt hitte hogy mi vagyunk :$ :DDDDD
Míg nem adod fel... LEGYŐZHETETLEN VAGY!
SancheZsnz 2011. augusztus 16. 857 hozzászólás 414.
1. "Tényleg ennyire süllyed a magyar mulitgamingek színvonala?" többes számban jelenited meg a kérdést, miközben egy multigamingről beszélsz csak a 'cikkben' - ha jól tudom a predomaint is MAGYAR 'MULTIGAMING' , ezáltal ez kicsit fail
2. msi köztudott csaló
3. ki a nyan-nyanmet érdekel
4. HALA MADRID!!!
5. szerdán nyer a real
6. szerdán kikap a barca
sztiv.. 2011. augusztus 16. 704 hozzászólás 512.
Válasz PETIIII #18. hozzászólására
xD
akarod mondani >D
cube. 2011. augusztus 16. 1442 hozzászólás 227.
Válasz rgmchn #17. hozzászólására
Igazad van a cw-k nem olyan fontosak, de az igen hogy akkora pofájuk van mint egy templom ajtó az igen... Ha nem olyan fontos mégis miért hamisítják meg. Az nem teljesen igaz , hogy az mg nem tehet róla... ők arról tehetnek, hogy ezek ellenére mégis ott maradhatnak... és tudod van az a mondás:
te komolyan veszed amit le írsz?
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
PETIIII 2011. augusztus 16. 432 hozzászólás 869.
Válasz sztiv.. #9. hozzászólására
Ha nem lennél ekkora bohóc akkor rájönnél, hogy ezek a sourcesok. Te büdös nyomorék (:
xD
X-ZoNE`greef ~ xzn.hu : amugy meg europai aki a barsza'nak szurkol annak is sok esze lehet, jokis zsido
rgmchn 2011. augusztus 16. 9 hozzászólás 8604.
Válasz egziSt #8. hozzászólására
és mérfontos h kinyert meg egy szájbanyan-nyanottt cw-t?
-magic- 2011. augusztus 15. 983 hozzászólás 351.
Válasz breschkaDDDD #14. hozzászólására
3.at adom
most az egyszer van igaza :=(

#12 nem csalok csak büntetek...........................................
nyan-nyant nem csalsz te szerencsétlen..még azt valahogy el lehet viselni, hogy egy nyan-nyan low vagy + még ideg beteg is, de, hogy olyanokat írsz amiket még te se hiszel el.. D:A:S:D:
cube. 2011. augusztus 15. 1442 hozzászólás 227.
Válasz breschkaDDDD #14. hozzászólására
3.at adom

te neeeeeeeeeeeeem, nem olyan vagy
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
breschkaDDDD 2011. augusztus 15. 1924 hozzászólás 146.
Válasz miHHi #11. hozzászólására
3.at adom

stelar 2011. augusztus 15. 8146 hozzászólás 7.
Válasz sztiv.. #10. hozzászólására
Ha nem lennél ekkora bohóc akkor rájönnél, hogy ezek a sourcesok. Te büdös nyomorék (:
sose volt erőssége a logikus gondolkodás, nem értem miért kell emiatt támadni
Nem annak van nagy hatalma,aki irányítani tudja a történéseket,hanem annak,akire nem hatnak...
sztiv.. 2011. augusztus 15. 704 hozzászólás 512.
Válasz miHHi #12. hozzászólására
a harmadikat nyan-nyanre adom ++++++
#13 bocsánat :(
miHHi 2011. augusztus 15. 72 hozzászólás 3240.
athac__- 2011. augusztus 15. 752 hozzászólás 479.
Válasz sztiv.. #10. hozzászólására
szegény nem tehet róla ez ilyen veleszületett dolog. ne őt okold.
balin7: 15évedre és a 20kilodra feszülsz itt nekem öcsi? ne viccelj már:D; én az NLG bAlin7 vagyok.
sztiv.. 2011. augusztus 15. 704 hozzászólás 512.
Válasz breschkaDDDD #4. hozzászólására
csak a nyomoronc 1.6 squadjuk.=(
egziSt 2011. augusztus 15. 1431 hozzászólás 228.
Válasz smokej #8. hozzászólására
Azért kell a meccsről screenshot mivel, vannak olyan nyomorékok mint például a creative multigaming hogy kirakják hogy ők nyertek, és elképzelik hogy milyen jók.
és mérfontos h kinyert meg egy szájbanyan-nyanottt cw-t?
smokej 2011. augusztus 15. 33 hozzászólás 4887.
-Netvi- 2011. augusztus 15. 2178 hozzászólás 119.
ti steamOSok vagytok?
ViBE 2011. augusztus 15. 2940 hozzászólás 71.
who the fuck cares?
Beginner? Hülye vagy? Én lenni ADVANCED!
breschkaDDDD 2011. augusztus 15. 1924 hozzászólás 146.
Válasz braunka #3. hozzászólására
Erről a multigaming semmit sem tehet :D
csak a nyomoronc 1.6 squadjuk.=(
braunka 2011. augusztus 15. 408 hozzászólás 931.
Erről a multigaming semmit sem tehet :D
snx 2011. augusztus 15. 61 hozzászólás 3548.
szerinted érdekel valakit?
BrokeNNNN 2011. augusztus 15. 709 hozzászólás 510.
-Szerintem errol nem a multigaming tehet. Mert ok felvettek egy squad ot és kész , és szerintem ok adták le az eredményt.
-Miért kell minden meccsrol screenshot?