Tényleg ennyire süllyed a magyar mulitgamingek színvonala?
Ahhoz, hogy megértsétek ezt a kérdést kicsit mesélek nektek a Creative Mulitgamingről, de ehhez vissza kell menni egészen 08.10-ére.
Történt ugyanis, hogy d2-ön játszottunk a Creative ellen d2-ön, hangsúlyozom csak d2 játszottunk, de ennek majd a későbbiekben lesz igazán fontos szerepe. Ezen a mapon msi csalásának ellenére 16:10-re nyertünk (mielőtt mindenki ugat, hogy msi nem csal van egy screenshotunk, ahol fajdalmasan írja bot-i-nak, hogy azért nyomta be, mert azt hiszi, hogy jaws csal...). Nem érdekelt minket, nyertünk jó játékkal és ez volt a lényeg. A meccsre a köd leple hullt egészen 08.13-ig...
Ekkor ugyanis megjelent egy war a cm honlapján, hogy ők nyertek 2:1-re... A war az alábbi linken tekinthető meg: http://creative-multigaming.net/index.php?site=clanwars_details&cwID=274 . Mint az látható, a mapok d2 és tuscan volt. Mint említettem csak d2-ön játszottunk ellenük,ahogy tudom az 1 mapnak felel meg. A másik szembetűnő probléma, hogy 2 mapon, hogy tudtak 2:1-re nyerni?:O A tuscan két map-nak számítana? Ez érdekes talán esl-en,icl-en vagy becup-on is be kéne ezt vezetni. Érdekes, hogy tuscan-ról nincs screenshot, bár hogy is lenne ha nem játszottunk azon a mapon. Nekünk van d2-ről screenshotunk... A mi screenjeinket megtalálhatjátok a www.predominant.uw.hu oldalon a matches alatt.:D
Nekünk vannak bizonyítékaink nektek mitek van?:D Egy fake war link? Ennyi?:D Elég szánalmasak vagytok.
Jah még valami : http://creative-multigaming.net/index.php?site=clanwars_details&cwID=271 érdemes ezt a linket is megnézni, ahol csak ugyan érdekes kommentet lehet olvasni.
Persze screenshot egyik waron sem készült, mivel akkora hájgok, hogy mindenki "elhiszi nekik ezeket".
Mondjuk nem is vártam túl sokat egy msi fémjelezte gárdától...
Ez a noname multigaming amit creativenak hívnak már azt hittük nem sülyedhetnek lejebb de mégis!!!
Ugyanis az történt hogy tegnap MIX-el játszottunk ellenük erre ma látom hogy kivan írva a meccsekhez hogy elvertek egy lowmixet :D ami 11kört hozott a szuper ovis high csapatuk ellen, ha ez nem a legalja akkor nem tudom mi az de az tuti hogy szánalmas :D
Bounty nevezetű kretén éppen betudott lőni egy embert és egyből nyomtam a zseblámpa skill-t mint az oviban.
http://creative-multigaming.net/index.php?site=clanwars_details&cwID=284
Ebből látszik hogy ez a csapat is pénzt költeni megy ICL-re!!!
3v3 az miért jo sok mindenkinek? miért nem hivtok? ezt a kérdést már sok embernek fel akartam tenni ! mert még a 2on2 rendben van, pl : 2 kis lerako fogo PÁR, össze szokjon..
mert 5v5ni akartunk de 2 srác lelépett egy órára ! és mivel addig nem akartunk publikolni kerestünk 3v3 at .:D néha jómóka ! de amúgy énis rühellem a 3v3 at .
Esküszöm én ebbe bele se akartam menni ( hülyeségbe ).
Kb 1 hete hogy játszottunk a dreamerZ ellen dd2-n . Késkör volt omfg pcw nem szokott lenni kés . Nagy high voltak mert azt állították hogy ők mennek becupra . 3v3 volt amúgy . Kb a 4 körnél asszem mondták hogy csalok . Aztán a 6 körbe meg bannoltak 5/1 volt az állás . MO színvonal . Külföldiek ellen legalább végig tudunk játszani 1 mapot de volt már rá példa hogy 4 mapot játszotunk dd2 nuke inferno train . Érdekes hogyha a magyar csapat veszít akkor csaló stb . igazából leszarom az egészet . . . . .
De ez tényleg röhej amit kiirt a CM honlapjukra . . . .
3v3 az miért jo sok mindenkinek? miért nem hivtok? ezt a kérdést már sok embernek fel akartam tenni ! mert még a 2on2 rendben van, pl : 2 kis lerako fogo PÁR, össze szokjon..
Esküszöm én ebbe bele se akartam menni ( hülyeségbe ).
Kb 1 hete hogy játszottunk a dreamerZ ellen dd2-n . Késkör volt omfg pcw nem szokott lenni kés . Nagy high voltak mert azt állították hogy ők mennek becupra . 3v3 volt amúgy . Kb a 4 körnél asszem mondták hogy csalok . Aztán a 6 körbe meg bannoltak 5/1 volt az állás . MO színvonal . Külföldiek ellen legalább végig tudunk játszani 1 mapot de volt már rá példa hogy 4 mapot játszotunk dd2 nuke inferno train . Érdekes hogyha a magyar csapat veszít akkor csaló stb . igazából leszarom az egészet . . . . .
De ez tényleg röhej amit kiirt a CM honlapjukra . . . .
Haver, ez az internet dolog egy nagy szar. Komolyan nem vágom. Kibaszott millió kölyök baszakszik itt össze-vissza a billentyűzetével, meg panaszkodnak mindenről. Rinyál, hogy mi megy a tévében, meg ilyen hülyeségek. Seggarcok.
Am mi is az H2s el játszottunk ellenük tuscanon így 22.-e körül és MSI vel nemtom mivolt, de T-be 12-3 ra hoztuk , ezután bannoltak minket. Érdekes....
Igazad van a cw-k nem olyan fontosak, de az igen hogy akkora pofájuk van mint egy templom ajtó az igen... Ha nem olyan fontos mégis miért hamisítják meg. Az nem teljesen igaz , hogy az mg nem tehet róla... ők arról tehetnek, hogy ezek ellenére mégis ott maradhatnak... és tudod van az a mondás:
Madarat tolláról, mg-t a squadjáról...
Te tényleg ennyire retardált vagy? Vagy csak úgy csinálsz?
Ha meg rámírsz ,hogy baj van az eredménnyel átjavítom.. Másrészt meg úgy hallom 2map volt lebeszélve és tuscan nem lett lejátszva.. Amiért automata win ide..
Azért kell a meccsről screenshot mivel, vannak olyan nyomorékok mint például a creative multigaming hogy kirakják hogy ők nyertek, és elképzelik hogy milyen jók.
Ne a Multigamingemet szapuld.. Nem én teszem ki a wart hanem a squad.. És én is mondtam ,hogy legyen screenshot..
1. Az nem lehet hogy véletlenül rosszul írták ki?
2. Ez nem is 1.6 de nem lényeg...
3. fuH9 ne pofázzon aki csal!!
4. sztivnek most igaza van :)
5. Ez puszta szövegértés.. :D
+1
Ez sajnos nem 1.6 szóval BENG BENG RÁszott mindenki aki azt hitte hogy mi vagyunk :$ :DDDDD
1. "Tényleg ennyire süllyed a magyar mulitgamingek színvonala?" többes számban jelenited meg a kérdést, miközben egy multigamingről beszélsz csak a 'cikkben' - ha jól tudom a predomaint is MAGYAR 'MULTIGAMING' , ezáltal ez kicsit fail
2. msi köztudott csaló
3. ki a nyan-nyanmet érdekel
4. HALA MADRID!!!
5. szerdán nyer a real
6. szerdán kikap a barca
Igazad van a cw-k nem olyan fontosak, de az igen hogy akkora pofájuk van mint egy templom ajtó az igen... Ha nem olyan fontos mégis miért hamisítják meg. Az nem teljesen igaz , hogy az mg nem tehet róla... ők arról tehetnek, hogy ezek ellenére mégis ott maradhatnak... és tudod van az a mondás:
te komolyan veszed amit le írsz?
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
és mérfontos h kinyert meg egy szájbanyan-nyanottt cw-t?
#12 nem csalok csak büntetek...........................................
nyan-nyant nem csalsz te szerencsétlen..még azt valahogy el lehet viselni, hogy egy nyan-nyan low vagy + még ideg beteg is, de, hogy olyanokat írsz amiket még te se hiszel el.. D:A:S:D:
3.at adom
most az egyszer van igaza :=(
#12 nem csalok csak büntetek...........................................
a harmadikat nyan-nyanre adom ++++++
#13 bocsánat :(
Azért kell a meccsről screenshot mivel, vannak olyan nyomorékok mint például a creative multigaming hogy kirakják hogy ők nyertek, és elképzelik hogy milyen jók.
és mérfontos h kinyert meg egy szájbanyan-nyanottt cw-t?
-Szerintem errol nem a multigaming tehet. Mert ok felvettek egy squad ot és kész , és szerintem ok adták le az eredményt.
-Miért kell minden meccsrol screenshot?