Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

TF2Raffles

Létrehozva: 2011. augusztus 14. Létrehozta: KeyBee Kategória: TF2 5 hozzászólás

Nem tudom mennyien hallottatok erről a dologról annyi a lényege, hogy a szervezőnek adsz valamit ezzel feliratod magad egy sorsolásra és ha szerencséd van kapsz egy nagyon értékes dolgot. Nos ebben az esetben amiről én írok 1ref beugróért 3ember között lesz kisorsolva cucc 3napon át lesz a sorsolás. Az első napon kihúzott kap 1 kulcsot, másodikon kihúzott kap 2kulcsot, és akit a 3. nap húzunk ki az kap egy Bill's Hat-et ami 5kulcsot ér. A húzás természetesen virtuális random szám generátorral menne de igazából elmondtam a lényeget ha többet szeretnétek tudni erről akkor olvassátok el a következő csoport leírását illetve erről a sorsolásról vanló announcementjét.
http://steamcommunity.com/groups/tf2rfs

Egyelőre elég belépni a csoportba annak akit érdekel a beugrók később lesznek begyűjtve.
Gondoljátok meg jól 1refért nyerhetsz egy 11refet érő Bill's hat-et elég csábító nem?

Minisun_ 2011. augusztus 14. 43 hozzászólás 4275.
Beszarok, hogy miket ki nem találnak, a zsivány mindenit. :DDD Byteknél a pon...JAVÁRJ: és mi van akkor, ha megvan a 40 ember, és aztán eltűnik a gyerek? Nowai :D
PozitiveRP 2011. augusztus 14. 1123 hozzászólás 303.
Érdekes, bár elég új csoport lehet még, ha ilyen kevesen vagytok...
"Minden problémánál felsejlik a megoldás reménysugara; és a szilárd bizonyosság, hogy semmi sem biztos vagy megváltoztathatatlan."
n1ven 2011. augusztus 14. 249 hozzászólás 1393.
Modern koldulás fűszerezve...
wrex 2011. augusztus 14. 443 hozzászólás 842.
Ne is folytasd a hirdetését más cikkeknél, mert csak moderálva lesz.
8)
Bytek 2011. augusztus 14. 135 hozzászólás 2175.
"The raffles will begin with at least 40 people"
Szal elkér az emberke 40 refit és aztán ad
1 kulcsot (2.33 ref) aztán
2 kulcsot (2*2.33 ref) aztán
Bill's hatet (5*2.33 ref)
Ez összesen 18.66 ref. megtart magának 21et. ok.
"Walking with a friend in the dark is better than walking alone in the light."