Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Akinek van STEAM-je itt a helye!

Létrehozva: 2011. augusztus 3. Létrehozta: Heronimo Kategória: CS 55 hozzászólás

limpex. 2011. augusztus 4. 35 hozzászólás 4741.
Válasz Wickedoff #39. hozzászólására
Viselkedjél már te emberállat.
Leszarlak te nyomorult senki házi mért véded azt a gyökeret?!
_JoZsi_ 2011. augusztus 3. 33 hozzászólás 4889.
huuu nekem kell olyan hack! megcsináltam ! adjad rá a hacket!
-chr- 2011. augusztus 3. 82 hozzászólás 2983.
na te buta DSA:SAD:SDASDA?:SDA:ADS?DS:ADS?DAS
elefuNIKE 2011. augusztus 3. 1963 hozzászólás 141.
azkenyér
defcon: majdnem szétrepedt a picsám
pampo 2011. augusztus 3. 858 hozzászólás 413.
Válasz d0Do-bEccivva #50. hozzászólására
Jó napot!
A "LOL" és a(z) "DAS?AS:ASD:AS_ASD:_D?S:_S:AS:DSADS?:AS:_AS:DAS:DS_D?S?AS" kifejezést a törvény bünteti és a Counter-Strike hadbírósági rendelete szerint, aki ilyen kifejezéseket használ azt a főtéren golyó általi halálra ítéltetik!
a neved most igaz rád
Válasz defcon #49. hozzászólására
LOL DAS?AS:ASD:AS_ASD:_D?S:_S:AS:DSADS?:AS:_AS:DAS:DS_D?S?AS
Jó napot!
A "LOL" és a(z) "DAS?AS:ASD:AS_ASD:_D?S:_S:AS:DSADS?:AS:_AS:DAS:DS_D?S?AS" kifejezést a törvény bünteti és a Counter-Strike hadbírósági rendelete szerint, aki ilyen kifejezéseket használ azt a főtéren golyó általi halálra ítéltetik!
defcon 2011. augusztus 3. 2787 hozzászólás 76.
LOL DAS?AS:ASD:AS_ASD:_D?S:_S:AS:DSADS?:AS:_AS:DAS:DS_D?S?AS
internazionale giocatore
sevven 2011. augusztus 3. 1353 hozzászólás 246.
mért nem tudok saját kommentet törölni? a módosítás önmagában kevés
no holds barred
de legalább nem olyan buta hogy steamON steamJA steamOM stb kis butus megjegyzések
no holds barred
-daryl- 2011. augusztus 3. 1039 hozzászólás 329.
Válasz ralli #41. hozzászólására
gg :)
butus
Polly kekszet akar!
PETIIII 2011. augusztus 3. 432 hozzászólás 869.
Ezek a próbálkozások tök feleslegesek apuci steam guardrol hallottál már ?
vagy csinálsz egy fake freemail belépőt is meg minden mást ? >D
X-ZoNE`greef ~ xzn.hu : amugy meg europai aki a barsza'nak szurkol annak is sok esze lehet, jokis zsido
bot_add_heronimo -.-
no holds barred
-RMK- 2011. augusztus 3. 571 hozzászólás 662.
ban neki!
RAFINÁLT
Dsp. 2011. augusztus 3. 420 hozzászólás 899.
hm...ASD_EL_MAGAD..:DDD
ralli 2011. augusztus 3. 32 hozzászólás 4952.
Válasz -daryl- #38. hozzászólására
én beléptem
gg :)
revoltec 2011. augusztus 3. 246 hozzászólás 1402.
omg:D:D: király
Wickedoff 2011. augusztus 3. 1336 hozzászólás 252.
Válasz limpex. #37. hozzászólására
Mocskos anyádat takarodj anyádba vissza. TÖRÖLD MAGAD AZ ÉLETBŐL! Apád helyébe én úgy tarkón vernélek hogy nem bírnál felállni!!
Viselkedjél már te emberállat.
-daryl- 2011. augusztus 3. 1039 hozzászólás 329.
én beléptem
Polly kekszet akar!
limpex. 2011. augusztus 3. 35 hozzászólás 4741.
Mocskos anyádat takarodj anyádba vissza. TÖRÖLD MAGAD AZ ÉLETBŐL! Apád helyébe én úgy tarkón vernélek hogy nem bírnál felállni!!
csab1k 2011. augusztus 3. 2065 hozzászólás 135.
ADS::AS:ASD::ASD:ASASD:ASD:AS már cshun reklámozzák ezeket xD
a1f
Te hol álmodtad, hogy 21 vagy Sátán??
Hát ez életbe vágó fontos információ volt, főleg a lan játékosok körében.
A topicot lehet törölni!
ViBE 2011. augusztus 3. 2940 hozzászólás 71.
örülök hülyegyerek, hogy satu agyaddal létrehoztad ezeket a fantasztikumokat. azért szüleid helyébe Én megtérdelnélek nagyjából mindenhol.
Beginner? Hülye vagy? Én lenni ADVANCED!
nekem is jó lett
.xNn 2011. augusztus 3. 613 hozzászólás 602.
Válasz anderzennnn #30. hozzászólására
:DDDDDDDDDDD 21 évesen te családot akarsz? jól hamar elakarod kötelezni magad :D te honnan veszed, hogy én nem dolgozom? :D annyira látszik hogy egy kis 14 éves ki buta senki vagy, hogy már fáj :D
Nem vagyok 14 éves.Nem konkrét példának szántam a családot.Csak úgy gondolom komolyabb dolgokkal kéne foglalkoznod de nekem ehez semmi közöm itt hagyjuk abba a beszélgetést ok?
anderzennnn 2011. augusztus 3. 828 hozzászólás 431.
Válasz .xNn #28. hozzászólására
Lehet és akkor mi van?Attól te több vagy ,hogy nem tudom az adatlapod szerint 21 évesen még egy ilyen játékkal játszol?Ahelyett ,hogy dolgoznál családod lenne és komoly dolgokkal foglalkoznál?Ez inkább szégyen ,hogy nincs életed.
:DDDDDDDDDDD 21 évesen te családot akarsz? jól hamar elakarod kötelezni magad :D te honnan veszed, hogy én nem dolgozom? :D annyira látszik hogy egy kis 14 éves ki buta senki vagy, hogy már fáj :D
ToK 2011. augusztus 3. 389 hozzászólás 962.
Tanulj meg írni balnyan-nyan...
Válasz anderzennnn #27. hozzászólására
én már akkor játszottam amikor te anyukád cicijéből szívtad ki a tejet barátom.
Lehet és akkor mi van?Attól te több vagy ,hogy nem tudom az adatlapod szerint 21 évesen még egy ilyen játékkal játszol?Ahelyett ,hogy dolgoznál családod lenne és komoly dolgokkal foglalkoznál?Ez inkább szégyen ,hogy nincs életed.
Válasz .xNn #26. hozzászólására
Akkor mi van ,hogy én akkor regiztem?Te attól több vagy ,hogy hamarabb ismerted ezt azt oldalt mint én?Ha úgy gondolod igen, akkor gratulálok te már valaki vagy mert hamarabb regisztráltál!
én már akkor játszottam amikor te anyukád cicijéből szívtad ki a tejet barátom.
Válasz anderzennnn #23. hozzászólására
te itt a 2011es regeddel nekem ne ugass te senki, te itt senki sem voltál/vagy/leszel!
Akkor mi van ,hogy én akkor regiztem?Te attól több vagy ,hogy hamarabb ismerted ezt azt oldalt mint én?Ha úgy gondolod igen, akkor gratulálok te már valaki vagy mert hamarabb regisztráltál!
KeS3 2011. augusztus 3. 266 hozzászólás 1317.
pfffffff
REQUAL 2011. augusztus 3. 982 hozzászólás 353.
ne nyan-nyanozatott itt a nyan-nyan isten nyan-nyanát !!
Érdekel ? [] IGEN [X] NEM
Válasz .xNn #22. hozzászólására
Te ennyire nagyon hülye vagy gyerek?Ki a Nyan-nyan kérdezett? tudom ,hogy mit csinál ismerem te [url=/static/Tiltott_szavak">nyan-nyan[/url].
Azzal a lendülettel meg fogjál vissza abból a túlméretezett pofádból köszi
te itt a 2011es regeddel nekem ne ugass te senki, te itt senki sem voltál/vagy/leszel!
Válasz anderzennnn #20. hozzászólására
jó a helyesírásod! a FOGLYUK igazából pontos J (jé) és nem nyam-nyam, hanem Nyan-nyan. SZEVASZ Hülegyerek!

#14 Jó hogy nem jössz rá, hogy csak szopatja itt a népet, mintha nem értene az egészhez :ASD:AS:DD:sa.d
Te ennyire nagyon hülye vagy gyerek?Ki a Nyan-nyan kérdezett? tudom ,hogy mit csinál ismerem te [url=/static/Tiltott_szavak">nyan-nyan[/url].
Azzal a lendülettel meg fogjál vissza abból a túlméretezett pofádból köszi
-CARSON- 2011. augusztus 3. 723 hozzászólás 503.
Kár, hogy ezeket sokan beveszik.
Válasz .xNn #9. hozzászólására
Kb mire fogja magát egy admin is felkel úgy kábé 2-4 körül ezt fogjuk látni "Emiatt ne nyiss új topikot"
Ami helyett én azt írnám ,hogy a "Nyam-nyam miatt találta valaki fel a csalást és Nyam-nyam meg amiért te szet használod terjeszted !Ja és le van zárva a Nyam-nyam topikod te nyam-nyam!!!!!4
jó a helyesírásod! a FOGLYUK igazából pontos J (jé) és nem nyam-nyam, hanem Nyan-nyan. SZEVASZ Hülegyerek!

#14 Jó hogy nem jössz rá, hogy csak szopatja itt a népet, mintha nem értene az egészhez :ASD:AS:DD:sa.d
Válasz REQUAL #17. hozzászólására
ez nem lehet !!!!! valaki segítsen átírni a jelszavam ..:/ nem akarom hogy ellopják accountomat :(( aki segít az privát üzenetbe írjon légyszíves !!!

de mielőtt ír ide válaszoljon hogy lássák milyen jó szívű ember !!

!!! HELP ME PLS !!!
megvan áttudtam írni !!! ezer hála rallinak !!
scarry_ 2011. augusztus 3. 473 hozzászólás 787.
srácok ez nem vicces ha valaki beveszi és beírja az adatait eléggé megszopja.

DELETE
Válasz .xNn #14. hozzászólására
Az úgy működik ,hogy van a hackekben egy gerincmérő.Ha a hack látja ,hogy van gerinced nem fog működni.De ha érzi ,hogy egy velejéig romlott ember vagy "egy gerinctelen korcs" akkor tudja ,hogy megérdemled és ezek szerint req rányan-nyantál:D!
ez nem lehet !!!!! valaki segítsen átírni a jelszavam ..:/ nem akarom hogy ellopják accountomat :(( aki segít az privát üzenetbe írjon légyszíves !!!

!!! HELP ME PLS !!!
Válasz .xNn #14. hozzászólására
Az úgy működik ,hogy van a hackekben egy gerincmérő.Ha a hack látja ,hogy van gerinced nem fog működni.De ha érzi ,hogy egy velejéig romlott ember vagy "egy gerinctelen korcs" akkor tudja ,hogy megérdemled és ezek szerint req rányan-nyantál:D!

!!! HELP ME PLS !!!
Válasz REQUAL #13. hozzászólására
hogy lopná el? mikor nem tudja a jelszavam -.-
ha beirod az oldalon akkor mar meg is van neki ennyi..
Válasz REQUAL #11. hozzászólására
:D:D

#8 - Mért hogy jártam? ezt most nem értem..:/ nekem kellenek játékok Steamre meg pár jó kis config hogy jobb legyek !!

!!! VALAKI SEGÍTSEN PLSSS
Válasz ralli #12. hozzászólására
hát holnap nincs már steam ed !:D
gyors pw váltás :D
mert ellopja..:P
hogy lopná el? mikor nem tudja a jelszavam -.-
Válasz REQUAL #11. hozzászólására

#8 - Mért hogy jártam? ezt most nem értem..:/ nekem kellenek játékok Steamre meg pár jó kis config hogy jobb legyek !!

hát holnap nincs már steam ed !:D
gyors pw váltás :D
mert ellopja..:P
Kb mire fogja magát egy admin is felkel úgy kábé 2-4 körül ezt fogjuk látni "Emiatt ne nyiss új topikot"
Ami helyett én azt írnám ,hogy a "Nyam-nyam miatt találta valaki fel a csalást és Nyam-nyam meg amiért te szet használod terjeszted !Ja és le van zárva a Nyam-nyam topikod te nyam-nyam!!!!!4

:D
Válasz REQUAL #6. hozzászólására
ez az oldal tök jó!! de hogy működik? beléptem és semmi... :/ kiírja hogy rossz a felhasználó vagy a pw.. :S pedig biztos hogy jól írtam be...ilyenkor mi a tendő?:/
ha beírtad így jártál..:D
bár kétlem, hogy beírtad volna :DXD
Válasz REQUAL #6. hozzászólására
ez az oldal tök jó!! de hogy működik? beléptem és semmi... :/ kiírja hogy rossz a felhasználó vagy a pw.. :S pedig biztos hogy jól írtam be...ilyenkor mi a tendő?:/
xddddddddddddd