Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Feltennék pár kérdést amire szeretném ha válaszolnátok

Létrehozva: 2011. július 23. Létrehozta: OldPassS Kategória: TF2 6 hozzászólás

( Már bocs ha ennyire tudatlan vagyok de nem vagyok kezdő az 1. és a 2. kérdésre vonatkozóan mondom )

1. Ha kraftoltam ( 3 item ) akkor kapok még másik items-eket? ( indok: jó ideje nem kapok )
2. Ha összegyűlik megint a 49 item ( az össz.50 ami már 1 oldal ) akkor automatikusan kapok egy másik oldalt is?
3. Milyen gyakran jönnek sapkák,fejfedők az item találatok során? ( ok: mer az az 1 oldal csupa fegyver volt jó hát achievement-es sapkák azé voltak )

Azt hiszem ennyi..

Előre is köszönöm a válaszokat

mici május 3. 19:20 38 hozzászólás 4546.
Válasz flatline #5. hozzászólására
1. Kétlen
2.A bacpack kapacitása F2P-eseknek tudtommal vmi 100 item max de nem to
3. Van egy ún drop korlát is, ami azt jelenti, hogy bizonoys szám után nem dob a szeró semmit, de ezt a hivatalos oldalon kéne megnézni
hogy találtad meg ezt a topicot? :D
1. Kétlen
2.A bacpack kapacitása F2P-eseknek tudtommal vmi 100 item max de nem to
3. Van egy ún drop korlát is, ami azt jelenti, hogy bizonoys szám után nem dob a szeró semmit, de ezt a hivatalos oldalon kéne megnézni
OldPassS 2011. július 24. 30 hozzászólás 5115.
Válasz LazZer #1. hozzászólására
1. Persze, hogy kapsz, maximum a tárgyszerzési időlimitedet lépted túl, de az minden hét közepén újraindul tehát türelem.
2. Persze, az oldalak között te magad is át tudod simán pakolni a cuccokat. Csak kattints egy tárgyra, tartsd lenyomva a bal egérgombot, és húzd oda, ahova tetszik.
3. A rövid válasz az, hogy teljesen random. Kicsit hosszabban kifejtve a rendszer minden egyes alkalommal, mikor eléred a következő tárgyszerzés időpontját, egy virtuális dobókockával dob, aminek annyi oldala van, ahány kapható tárgy van a játékban. Mindegyik szám egy tárgyat jelent, amin végül megáll az a bizonyos dobókocka, azt a tárgyat kapod.
Erre a kommentre írok választ...

Nos tegnap éppen elhangzott a számból hogy nem nem jönnek item-ek aztán valaki elmagyarázta hogy mivan-hogyvan.. megértetem persze de igen F2P-s vagyok de már 1x 2x elhangzott a fejemben hogy prémiumos akarok lenni de hát ugye ha lenne kártyám .. a szüleimnek van de meg kell kérnem őket.... Ja és LazZer nem úgy értettem hogy a cuccokat huzigálni tudjam :) hanem úgy hogyha betelik az 1. oldal-akkor ( még most ) F2P-sen kapok másik ( 2. ) oldal-t is?
de má ne adjá rá választ mer csütörtökig nem kapok azt mondták legalább is mer 49-ről kraftoltam 31-re.

PozitiveRP

Mhm.. ebből azt következtetem hogy nem is kapok másik oldalt :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hát köszi a felvilágosítást :) :D
LazZer 2011. július 24. 45 hozzászólás 4175.
Válasz PozitiveRP #2. hozzászólására
Szerintem F2P felhasználója van, és így 50 itemen túl neked több nem lehet, OldPassS. :kacsint:
Igaz, viszont ha F2P-es vagy, OldPassS, akkor sapkát sem kapsz randomdrop során.
PozitiveRP 2011. július 24. 1123 hozzászólás 303.
Válasz LazZer #1. hozzászólására
1. Persze, hogy kapsz, maximum a tárgyszerzési időlimitedet lépted túl, de az minden hét közepén újraindul tehát türelem.
2. Persze, az oldalak között te magad is át tudod simán pakolni a cuccokat. Csak kattints egy tárgyra, tartsd lenyomva a bal egérgombot, és húzd oda, ahova tetszik.
3. A rövid válasz az, hogy teljesen random. Kicsit hosszabban kifejtve a rendszer minden egyes alkalommal, mikor eléred a következő tárgyszerzés időpontját, egy virtuális dobókockával dob, aminek annyi oldala van, ahány kapható tárgy van a játékban. Mindegyik szám egy tárgyat jelent, amin végül megáll az a bizonyos dobókocka, azt a tárgyat kapod.
Szerintem F2P felhasználója van, és így 50 itemen túl neked több nem lehet, OldPassS. :kacsint:
"Minden problémánál felsejlik a megoldás reménysugara; és a szilárd bizonyosság, hogy semmi sem biztos vagy megváltoztathatatlan."
LazZer 2011. július 24. 45 hozzászólás 4175.