Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Segítsetek

Létrehozva: 2011. július 19. Létrehozta: kiskaciii__ Kategória: CS 48 hozzászólás

Havernak ezt irja ki a cs-be ha belelép. Ha tudjátok az orvosságot pls irjatok . :LoadTGA: Only Type 2 and 10 Targe RGB images supported

MOVIECRYxD 2011. július 20. 861 hozzászólás 412.
Válasz kiskaciii__ #47. hozzászólására
Jó segitsetek hogy kell kitörölni a fórumot és törlöm. ennyi a megoldás.
Fórumot nem tudsz törölni ezért nem kéne újakat nyitni.
nyomatom míg bírom.
Jó segitsetek hogy kell kitörölni a fórumot és törlöm. ennyi a megoldás.
-daryl- 2011. július 20. 1039 hozzászólás 329.
Válasz ViBE #38. hozzászólására
:DDD

kezdjük ott, hogy kb. nem írt le semmit se:

"Havernak ezt irja ki a cs-be ha belelép. Ha tudjátok az orvosságot pls irjatok . :LoadTGA: Only Type 2 and 10 Targe RGB images supported"

1. NS vagy Steam?
2. mégis melyik CS? 1.6, CSS?
3. belépés alatt mit ért?
4. bele lett-e nyúlva a CS-be?

majd ha rendesen le tudja írni, hogy mije is fáj, értelmes választ is fog kapni. de eddig az 1 téma/nap féle CSHU-zási szokás nem adott okot a tolerálásra.
Jó, elismerem igazad van, de mégsem kéne a földig savazni szegény fickót.:)(NEM RÁD GONDOLOK)
Polly kekszet akar!
KicsiCsib3 2011. július 20. 53 hozzászólás 3845.
thx
ViBE 2011. július 20. 2940 hozzászólás 71.
Válasz KicsiCsib3 #42. hozzászólására
az kérésem hogy mit kell irni a STeam ID hez az egészet h pl: STEAM_0:0:41744576 vagy csak 41744576
első variáció.
Beginner? Hülye vagy? Én lenni ADVANCED!
az kérésem hogy mit kell irni a STeam ID hez az egészet h pl: STEAM_0:0:41744576 vagy csak 41744576
Válasz KicsiCsib3 #39. hozzászólására
Bocsi segitenétek haveromnak kéri a SteamID CS DOD kódot azt hoiva kell irni és mit eza a ID je :Steam ID STEAM_0:0:41744576
nagyon kiforrottan fogalmazd meg a problémát és GO, mert rossz helyen jársz Te is >>>
pulse 2011. július 20. 576 hozzászólás 653.
verebek
Bocsi segitenétek haveromnak kéri a SteamID CS DOD kódot azt hoiva kell irni és mit eza a ID je :Steam ID STEAM_0:0:41744576
Válasz -daryl- #31. hozzászólására
Ahelyett, hogy írtatok volna EGY hozzászólást amiben megmondjátok szegény srácnak, hogy mi a hiba ti szépen szétoffoltátok a topicot,grat!!
:DDD

kezdjük ott, hogy kb. nem írt le semmit se:

"Havernak ezt irja ki a cs-be ha belelép. Ha tudjátok az orvosságot pls irjatok . :LoadTGA: Only Type 2 and 10 Targe RGB images supported"

1. NS vagy Steam?
2. mégis melyik CS? 1.6, CSS?
3. belépés alatt mit ért?
4. bele lett-e nyúlva a CS-be?

majd ha rendesen le tudja írni, hogy mije is fáj, értelmes választ is fog kapni. de eddig az 1 téma/nap féle CSHU-zási szokás nem adott okot a tolerálásra.
LIO4MADZ 2011. július 20. 443 hozzászólás 843.
Válasz -rilizlol- #36. hozzászólására
:( A szüleid látom rendesen meg neveltek, mert tudod kérdésre válaszolni kell, és nem vissza kérdezni, de ha te ennyire buta kis fiú vagy, akkor sajnálom, hogy nem gyógypedagógiára irattak.
Én is :((((
-rilizlol- 2011. július 20. 1345 hozzászólás 248.
Válasz LIO4MADZ #28. hozzászólására
Szerinted ki vagyok?
:( A szüleid látom rendesen meg neveltek, mert tudod kérdésre válaszolni kell, és nem vissza kérdezni, de ha te ennyire buta kis fiú vagy, akkor sajnálom, hogy nem gyógypedagógiára irattak.
Válasz LIO4MADZ #34. hozzászólására
1. Tanács - Töröld a fórumot
2. Tanács - Helpdeskbe írd be a nyűgödet
3. Tanács - Inaktiváld a felhasználód
Törölném a fórumot ha tudnám.. :D Inaktiválni meg nem fogom ..
Válasz kiskaciii__ #32. hozzászólására
nem csak vered itt magad.
1. Tanács - Töröld a fórumot
2. Tanács - Helpdeskbe írd be a nyűgödet
3. Tanács - Inaktiváld a felhasználód
Hát igen amugy mert télleg igaz hogy 2010 Decemberben vagy mikor regiztem. de most 2 napja amikor komolyabban kezdett érdekelnii a cshu , azóta nézzelődök és nem tom hogy mi hogy van..
Válasz LIO4MADZ #30. hozzászólására
Szólj ha egyszer is lenéztem valakit, vagy van fogalmad arról hogy mit jelent a szó :) És nem értem azt a részét hogy "mindenkit", mivel azt írtad hogy 2 napja nézed :S
nem csak vered itt magad.
-daryl- 2011. július 20. 1039 hozzászólás 329.
Ahelyett, hogy írtatok volna EGY hozzászólást amiben megmondjátok szegény srácnak, hogy mi a hiba ti szépen szétoffoltátok a topicot,grat!!
Polly kekszet akar!
Válasz kiskaciii__ #29. hozzászólására
x'D, amugy meg mi a faszért kell mindenkit lenézned?!
Szólj ha egyszer is lenéztem valakit, vagy van fogalmad arról hogy mit jelent a szó :) És nem értem azt a részét hogy "mindenkit", mivel azt írtad hogy 2 napja nézed :S
x'D, amugy meg mi a faszért kell mindenkit lenézned?!
Válasz -rilizlol- #25. hozzászólására
Amúgy te kivagy?
Szerinted ki vagyok?
Válasz kiskaciii__ #26. hozzászólására
LIOMADDNEES te szólalsz meg :ASDASD te gyökér, mindenkit lenézel. közben teis egy nagy senkii vagy.. -.-
Tisztában vagyok ezzel. Egy visszamaradott, román mezőkön MTZ sofőrként dolgozó cigány vagyok, 256Ft/óra bérrel.. :S
Válasz LIO4MADZ #24. hozzászólására
Ne oktass már ki mintha te lennél a fő moderátor...
LIOMADDNEES te szólalsz meg :ASDASD te gyökér, mindenkit lenézel. közben teis egy nagy senkii vagy.. -.-
Válasz LIO4MADZ #24. hozzászólására
Amúgy te kivagy?
Válasz -rilizlol- #16. hozzászólására
Nem tudom miért vagytok akkora faszfejek, hogy szegény kisgyereket basztatjátok, és kurvára nincs semmi értelme, sőt kurva nagy nyomorékságis. Főleg te lio madness, mintha telennél a fő moderátor, ez nem a te dolgod, hogy meg mutasd hova írja kérdéseit.
Válasz tutu_as_help #22. hozzászólására
zárolva lesz, ezt a kérdést inkább a helpdeskben tedd fel %
Én nem tudom, nem az én accom forog kockán hogy zárolják e vagy nem, megcsinálja magának ha nem akkor nem ... -.-" én belinkeltem a HElpdesket neki . szóval rajta múlikk..
zárolva lesz, ezt a kérdést inkább a helpdeskben tedd fel %
Válasz -rilizlol- #20. hozzászólására
Amúgy tényleg használd a helpdesk topicot, mert ez hamarossan lezárják és törlik, és válaszínűleg zárolják az accountod is.
Az nem az én accontom havernak segítek , mert neki nincs cshuja és nemtudja kezelnii . :S
Válasz kiskaciii__ #19. hozzászólására
Végre egy normális ember :)
Amúgy tényleg használd a helpdesk topicot, mert ez hamarossan lezárják és törlik, és válaszínűleg zárolják az accountod is.
Válasz -rilizlol- #16. hozzászólására
Nem tudom miért vagytok akkora faszfejek, hogy szegény kisgyereket basztatjátok, és kurvára nincs semmi értelme, sőt kurva nagy nyomorékságis. Főleg te lio madness, mintha telennél a fő moderátor, ez nem a te dolgod, hogy meg mutasd hova írja kérdéseit.
Végre egy normális ember :)
Válasz cube. #17. hozzászólására
persze hogy nincs, úgy is törlik a rákba :D
ja :D mitbánom én :DD D
cube. 2011. július 20. 1442 hozzászólás 227.
Válasz kiskaciii__ #15. hozzászólására
2 napja nézegetem folyamatosan a cshut de leszarom csak régota regizve vagyok erről ennyit , meg ahhozz sincs semmi közötök hogy hány Témát nyitokk...
persze hogy nincs, úgy is törlik a rákba :D
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
2 napja nézegetem folyamatosan a cshut de leszarom csak régota regizve vagyok erről ennyit , meg ahhozz sincs semmi közötök hogy hány Témát nyitokk...
-zsolna- 2011. július 20. 1960 hozzászólás 143.
Válasz kiskaciii__ #9. hozzászólására
BnR am én ismerlek ? :D
kisgáci
Míg én 8 élű késsel vágom az utat a hitetlenek százan száz felé futnak
Válasz kiskaciii__ #8. hozzászólására
Azért csináltam új témát, mert most kezdtem el a cshut naggyából ismeregetni. szóval ezért erről ennyit.
Regisztráció időpontja: 2010. december 10.
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
Azért csináltam új témát, mert most kezdtem el a cshut naggyából ismeregetni. szóval ezért erről ennyit.
nem indok. biztos szétnéztél és láttad, hogy nem csak egy rohadt felhasználó van itt. hogy miért nyitottál két nap alatt két témát, azt csak az a nem létező jó isten tudja. szóval ilyenekkel ne terelj, hogy ismerkedsz. vannak meglévő témák és punktum. nyelvtant pedig NE LÓGD EL!
Válasz LIO4MADZ #10. hozzászólására
Kb mindenki leszarja. :SSS És nem hiszem hogy olyan vak vagy hogy ne vennéd észre...

De még segítek is! Ne hogy eltévedj, ezen a bonyolult oldalon.
A?SD:ASDAS?DAS:DAS?DAS:DASDAS_DA:SDAS?
Kb mindenki leszarja. :SSS És nem hiszem hogy olyan vak vagy hogy ne vennéd észre...

De még segítek is! Ne hogy eltévedj, ezen a bonyolult oldalon.
Válasz -BNR- #2. hozzászólására
Kác1 nem szégyeled magad ? :D
BnR am én ismerlek ? :D
sixeroff 2011. július 20. 155 hozzászólás 1973.
Ha ujrateszed a csét jónak kell lennie!
Válasz ViBE #3. hozzászólására
ezt a témát pedzegetem "halkan" már egy jó ideje. gondolom megint kell egy "felvilágosító" blog. szeretem, ha anyáznak:D
teljesen mindegy hány blog fog kikerülni arról mit hova kell írni akkor is lesznek olyan gyökerek akik annyi miatt regelnek be h nyissanak topicot..
-zsolna- 2011. július 20. 1960 hozzászólás 143.
már megint egy.
Míg én 8 élű késsel vágom az utat a hitetlenek százan száz felé futnak
Válasz cube. #1. hozzászólására
miért kell minden szarért topicot nyitni?:D
MEGOLDÁS A REKLÁM UTÁN
ezt a témát pedzegetem "halkan" már egy jó ideje. gondolom megint kell egy "felvilágosító" blog. szeretem, ha anyáznak:D
-BNR- 2011. július 20. 127 hozzászólás 2279.
Kác1 nem szégyeled magad ? :D
BnR : Nem szeretném ha összekevernétek ilyen igénytelen WoWosokal ;D !
miért kell minden szarért topicot nyitni?:D
MEGOLDÁS A REKLÁM UTÁN