Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Ingyen portál Klánodnak!

Létrehozva: 2011. június 28. Létrehozta: Norbi____ Kategória: CS 3 hozzászólás

A TinyPortal egy ingyenes portálrendszer, melyet azzal a céllal terveztek, hogy az egyik legnépszerűbb fórummotor (Simple Machines) kiegészítéseként működjön. A számos modulnak köszönhetően a TinyPortal rendelkezik mindazon funkciókkal, amelyekkel más önálló portálrendszerek is. A TinyPortal egy könnyen kezelhető, felhasználóbarát adminisztrációs felülettel rendelkezik, a telepítése pedig mindössze néhány kattintással elvégezhető. Mivel a felhasználó által használt fórum funkcióit használja így a telepítés során nincs szükség a fórum fájljainak módosítására.

http://www.tinyportal.eu/
http://www.tinyportal.eu/forum/

nRwn_qsRRR 2011. július 29. 503 hozzászólás 744.
Válasz moli- #2. hozzászólására
jó ez fórumnak, tapasztalatokat és véleményeket nyugodtan írjátok le. szerintetek miért jó, miért ajánlanátok másoknak, esetleg volt-e olyan dolog, ami nem tetszett benne, vagy zavart? a portállal kapcsolatos kérdéseket és problémákat is nyugodtan ideírhatjátok, de persze helpdesk topic is a rendelkezésetekre áll, rábízom a fantáziátokra. offtopicot kerüljétek, köszi
csak annyi a bajom vele, hogy egy tömegtermék és nem egyedileg egy ügyfélre szabják, hanem mindenkinek, így nem fog megfelelni egy adott ember minden igényének...ez a baj az előre megírt, cms rendszerekkel, fórumokkal, blogokkal....de én ezt programozóként látom és mondom...egy átlag usernek minden bizonnyal bejöhet....
moli- 2011. június 28. 1876 hozzászólás 152.
jó ez fórumnak, tapasztalatokat és véleményeket nyugodtan írjátok le. szerintetek miért jó, miért ajánlanátok másoknak, esetleg volt-e olyan dolog, ami nem tetszett benne, vagy zavart? a portállal kapcsolatos kérdéseket és problémákat is nyugodtan ideírhatjátok, de persze helpdesk topic is a rendelkezésetekre áll, rábízom a fantáziátokra. offtopicot kerüljétek, köszi
camo krooked- vinidepu.- : kurva anyad te senki moligenyo
cube. 2011. június 28. 1442 hozzászólás 227.
írd át blogba szerintem
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"