Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Nem mindennapi történetek, vicces fura helyzetek.

Létrehozva: 2006. augusztus 29. Létrehozta: Revolution Kategória: 3 hozzászólás

Itt megoszthattok egymással érdekes, nem mindennapi történeteket, illetve vicces fura helyzeteket, amik veletek vagy barátaitok-kal, ismeröseitek-kel vagy családtagaitok-kal történtek.
Bele is vágok:

A suliból épp jöttem haza fele, amikor egy férfi odajött hozzám és megkérdezte hol van az xy nevü étterem, mondtam neki fogalmam nincs.
Erre aztan ilyet szol ja ittvan mögöttünk, és tényleg ott volt ezen nagyot röhögtem .

Pár évvel ezelött a Palatinuszon kiraboltak, az a durva hogy mindenünket elvitték így hát egy szál fecskében kelett átkelnem a fél városon.

Ismerösömnek volt 2 teknõse és elmentek üdülni télen, véletlen bekapcsolva hagyták a radiátort ennek köszönhetöen felforrosodott a víz.
Igy hát a teknösök élet halál harcot vivtak ki foglalja el a sziklát.

Pene 2011. szeptember 14. 6920 hozzászólás 10.
http://index.hu/bulvar/2011/09/14/halott_sunre_kakalt_egy_angol_az_utcan/

...
http://techno.org/electronic-music-guide/music.swf
Revolution 2011. szeptember 4. 961 hozzászólás 365.
Itt egy még jobb:

Pénzesőnek örvendezhettek Hollandiában hétfőn az autósok, mert leesett egy euróbankjegyekkel teli zsák egy pénzszállító kocsiról, és ki is szakadt.
Az égi áldás Maastricht közelében, az A2-es autópályán érte az éppen arra haladókat, akik a forgalmas út veszélyeivel mit sem törődve leparkoltak kocsijukkal a leállósávban, hogy összekapkodjanak annyi bankjegyet, amennyit csak tudnak... Volt egy jó napjuk..:)
Nem az számít ki honnan jött, hanem az, hogy hová tart.
Revolution 2011. szeptember 4. 961 hozzászólás 365.
Ismét előveszem ezt a topikot, találtam egy érdekességet:

Facebook után a "Like" nevet kapta egy kislány
A Facebook után a "Like" nevet adta újszülött lányának egy izraeli házaspár, akik mindenáron teljesen egyedi nevet akartak adni gyermeküknek - jelentette hétfőn a Maariv című izraeli lap. A férj elmondása szerint leginkább azért tetszett meg nekik a név, mert "modern és újító". A legfontosabb szempont azonban az egyediség volt.

A férj elmondása szerint a névadás előtt még leellenőrizte, és kiderült: Izraelben még egy ember sem viseli a "Like" nevet. "Számomra ez volt a legfontosabb szempont" - mondta el Lior Adler a Maariv című izraeli lapnak adott interjúban. Az apa elmondása szerint a névválasztásnál az eredetiségen kívül a "like" szó jelentése, és hangzása is fontos szempont volt.

A Tel Aviv közelében élő házaspár két idősebb lánya sem kapott megszokott neveket. Egyiküknek az angol "Pie" (pite) nevet választották, míg a másik a "Dvash" (méz, héberül) nevet kapta szüleitől.
RHCPgergo 2011. április 5. 809 hozzászólás 441.
:DDDDD a múltkor rámmosolygott egy vámpír (egy denevéreset) nyami szerk.: Épp most történik velem, ami ugyan nem mindennapi, de velem mindig megtörténik: ennél az asztalnál ülve naponta kétszer trollkodik arcon (süt a szemembe) a nap, egyszer reggel telibe, másodszor a szemközti ablakból délután >:|
This is your life, good to the last drop, doesn't get any better than this. This is your life, and it's ending one minute at a time.
deekin 2011. április 5. 322 hozzászólás 1124.
a múltkor rámmosolygott egy lány fúj
life is balanced L2P @];-Ð
RHCPgergo 2011. április 5. 809 hozzászólás 441.
Tegnap bevágott elém a busz a Nyugatinál és lassítanom kellett (biciklivel voltam).
This is your life, good to the last drop, doesn't get any better than this. This is your life, and it's ending one minute at a time.
deekin 2011. április 2. 322 hozzászólás 1124.
+1 karperechez a két dtronak
Dominator 2011. április 1. 1010 hozzászólás 344.
De a sporehoz minek extractor??
Ketrecet épits or ban!
alburnus 2011. április 1. 0 hozzászólás 58482.
Válasz deekin üzenetére (#643): ha ha ha ez csak áprilisi tréfarépa volt :))))
deekin 2011. április 1. 322 hozzászólás 1124.
:D ez kurvajó, 4 poolnál várod hogy elkészüljön a medence és utána veszel 3 dronet :D mostmár ezt fogom csinálni 4extractor 3evo 2spore helyett ha álnéven retardkodok
alburnus 2011. április 1. 0 hozzászólás 58482.
Éppen 4 pool rusholni akartam, a macro micro pályán kapunk extra lárvát, és ez megnöveli az esélyeinket. De véletlenül droneoket vettem a zerglingek helyett, és amikor ezt megláttam, olyan mérges lettem, hogy rögtön kiléptem.
Szupertank 2011. március 30. 0 hozzászólás 59688.
ha ezt tudom nem éltetem hitlert egész nap a neveden sc2-n ne aggódj, legalább másodjára nem kell gyûjtõi változatot venned :O
érdeklõdés: orosz gosuk, császárpingvinek zene: warkraft3
Revolution 2011. március 29. 961 hozzászólás 365.
Válasz Lance üzenetére (#639): De nem volt itt amikor beleesett. Senki nem volt a házban rajtam kívül, és egyszer csak lecsúszott a radiátorról. Egyetlen hibája az, hogy azt a kurva vödröt miért kellett közvetlen ott tartani, de azt utólag én is eltehettem volna onnan. Csak nem tudtam róla hogy ott van Másik meg, hogy mi a faszért kell radiátoron tartani, csak festés miatt félt hogy rálép stb... Szóval leshetem a pénzt, õ ugyan nem fizet, itt se volt amikor beleesett. Komolyan 2 héten belül 2. alkalommal fizetek önhibámon kívül Remélem nem történik velem a közeljövõben újra ilyen
Lance 2011. március 28. 231 hozzászólás 1479.
legközelebb fizettesd ki a pancserral talán
deekin 2011. március 28. 322 hozzászólás 1124.
teljesen átérzem a helyzeted énis tegnap észrevettem hogy kéne vennem új nadrágot
Revolution 2011. március 28. 961 hozzászólás 365.
ááááááá ezt nem hiszem el :D Épp most csinálják a szobámat, már 4. napja megy a felújítás, a festõ a radiátorra tette a haverom routerét amit addig kölcsön kértem tõle, és az bele esett a festékes vödrébe ááááá :D Kurva életbe már.... Most fizethetem ki az árát a haveromnak.... Nem hiszem el, mostanság nagyon rám jár a rúd De a hibákat sose én okozom, és mindig nekem kell fizetni...
Szupertank 2011. március 17. 0 hozzászólás 59688.
inkább örüljetek még 10 évig amíg nincs web3.0 és nem szûnik az hogy torrentrõl ingyen bármit megkaphattok
Szupertank 2011. március 17. 0 hozzászólás 59688.
én nem vagyok nagy warezolós engem nem érintene de ha szánalom akkor inkább a mobilszolgáltatókat kéne elõvenni, semmibe nem kerül nekik fenntartani a vonalat mégis kirabolnak annyi területen kirabolnak minket hogy ez azokhoz képest csak egy felkapott ünneprontó hír amin a sok kis suta lázonghat
deekin 2011. március 17. 322 hozzászólás 1124.
ez annyira nem újdonság, pár hónapja olvastam cikket mikor ezt kitalálták, de mindenki lázongott és a többség szerint úgyse bírják majd bevezetni
Revolution 2011. március 16. 961 hozzászólás 365.
Válasz WannaB üzenetére (#632): http://ncorenews.blogspot.com/2011/03/hamarosan-vege-lehet-korlatlan.html Amcsik sok marhaságot csinálnak :D
WannaB 2011. március 16. 231 hozzászólás 1480.
amerika egyre kevesebb dologban jár az élen... honnan van a hír? elég hülyeségnek tûnik
Anti Global Retardator A.K.A CALEBMACI
Revolution 2011. március 16. 961 hozzászólás 365.
OMG :ehh [quote=Hír]Amerika sok dologban az élen jár és sokszor az ott történt változtatások idõvel el is jutnak a világ számos szegletébe, köztük az EU-ba is. Hogy miért? Mert az EU nem akar lemaradni. Nem olyan rég arról lehetett hallani, hogy a netsemlegességet törné meg több mobilszolgáltató, most pedig a szélessávú elérés lett az új célpont, ugyanis az amerikai AT&T szolgáltató bejelentette, hogy a forgalmi korlát nélküli idõszaknak véget kíván vetni. Obama elnök alig egy hónapja ismertette Amerika stratégiáját a szélessávú mobil és vezetékes internettel kapcsolatban, amely a nagyarányú fejlesztésekrõl, kiterjesztésrõl szólt. Az AT&T mostani bejelentése azonban mintha ezt gátolni igyekezne - látszólag. A legújabb koncepció ugyanis az, hogy a DSL elõfizetõknek havi 150 GB, míg a nagy sebességû U-Verse szolgáltatást választóknak havi 250 GB forgalmat engedélyeznek a havidíj ellenében és aztán a harmadik hónaptól, amikor ezt a határt felhasználó átlépi, minden 50 GB után 10 dollár plusz költséget számláznak ki. Az ütemterv szerint ezt májustól vezeti be a vállalat. A magyarázat elég arcpirító lett, ugyanis azzal érvel a vállalat, hogy az ügyfelek csupán 2%-át érinti majd a változás és ezzel az aránytalanul sok forgalmat bonyolítókat szeretnék igazságosabb fizetésre kényszeríteni. Méréseik szerint ugyanis ez a két százalék viszi el az összes sávszélesség 20%-át. A cég állítólag mindegyikükkel felvette már a kapcsolatot, hogy figyelmeztessék õket. Az érvelést tovább folytatva a vállalat kiszámolta azt is, hogy egy-egy "renitens" 19 átlagos háztartásnak megfelelõ forgalmat generál és hogy szerintük igazságos, hogy aki többet fogyaszt, fizessen is többet érte. Ez is egy álláspont, csakhogy a közzé tett nyúlfarknyi hivatalos kommentár önmagában nem megnyugtató és még csak értelmes magyarázatnak sem igazán tekinthetõ. Az viszont a sötét felhõk megjelenésével sejthetõ, hogy több szolgáltató is átveszi majd a módszert, ha az AT&T botrány nélkül be tudja vezetni és sajnos elképzelhetõ, hogy idõvel hazánkba is elérhet egy ilyen változtatás - habár számunkra nem lenne új keletû a forgalmi korlát ötlete, ha visszaemlékszünk...[/quote] Véleményem: Lol hát ez tök gáz... 150gb... pfff... Azzal a másik típusúval meg 250gb, de lefogadom az meg méregdrága Én most már hogy végre digi netem van, minden videót hd felbontásban nézek, és ha végre lesz hely wareznak meg lesznek üres dvd-k és elkezdek töltögetni, tuti hogy havi szinten bõven megütöm az 1 tb-t mert ugye vissza is kell seedelni a letöltött adatot Amúgy is mi értelme a gyors internetnek ha korlátozzák a letöltést. Minek a 120mb-s csúcs szuper net ha 250gb-ig korlátoznak? És ha ezt bevezetik amcsiban tuti hozzánk is elérnek egyszer, szánalom....
WannaB 2011. március 10. 231 hozzászólás 1480.
;) õ ingyen dolgozik és másra nincs is szükségem (; szupcsi dupla kacsin
lol fless, neked csak rá tellett
"Az, hogy bm és pofázik és törném orrát nem jelenti hogy erõszakos vagyok."
TornadoTomi 2011. március 8. 5 hozzászólás 10819.
Válasz DiNaMiC.DiNaMiT üzenetére (#624): :ehh Válasz WannaB üzenetére (#625): :D:D:D LOL :D:A:DAS:D Válasz deekin üzenetére (#626): x| Válasz Revolution üzenetére (#627): x|
Revolution 2011. március 6. 961 hozzászólás 365.
Válasz DiNaMiC.DiNaMiT üzenetére (#624): :D:DDDDD Válasz WannaB üzenetére (#625): :ehh
deekin 2011. március 6. 322 hozzászólás 1124.
Válasz DiNaMiC.DiNaMiT üzenetére (#624): :D:D:D LOL Válasz WannaB üzenetére (#625): :ehh
WannaB 2011. március 6. 231 hozzászólás 1480.
ez most se nem vicces, se nem érdekes :I
Egy angol férfi 1998 októberében azt állította, hogy elragadták az ufók. Egy szivar alakú, oldalain szárnyakkal felszerelt repülõ szerkezetet látott a háza fölött, és késõbb arra is rájött, hogy idõközben egy óra kiesett az életébõl. A brit hadügyminisztérium válaszában azt írta a férfinak, hogy valószínûleg repülõt látott, az egyórás idõkiesés pedig annak tulajdonítható, hogy aznap állították át az órákat a téli idõszámításra.
"Az, hogy bm és pofázik és törném orrát nem jelenti hogy erõszakos vagyok."
Szupertank 2011. március 5. 0 hozzászólás 59688.
Válasz Revolution üzenetére (#622): ilyet rambózsolt haverod is szokott
Revolution 2011. március 5. 961 hozzászólás 365.
[quote=smudgeee írta(#619)]mivolt rajta?[/quote] Úgy látszik délutánra rendbe hozták. Most is már jó :) Hát csak rá volt írva a hacker neve meg teljesen szét volt barmolva az oldal
noname 2011. március 5. 1462 hozzászólás 221.
Válasz alburnus üzenetére (#617): lehet, hogy repbug, vagy nem?
smudgeee 2011. március 5. 2 hozzászólás 15173.
jamár látom ok
smudgeee 2011. március 5. 2 hozzászólás 15173.
mivolt rajta?
Revolution 2011. március 5. 961 hozzászólás 365.
Valaki feltörte a [url=http://www.cinemacity.hu/]cinemacity[/url] weboldalát :D
alburnus 2011. február 17. 0 hozzászólás 58482.
Ma nézem, kaptam egy wint iccupon, amit nem is játszottam. Ez mitõl lehet? Az idõpont szerint egyszerre kellett volna két játékban lenne.
alburnus 2011. február 17. 0 hozzászólás 58482.
TornadoTomi 2011. január 16. 5 hozzászólás 10819.
legutóbb jáccottam CoD-ot, és 1 b*zi mindig lelott sniperrel, aztán bekapcsoltam a hackem, a háta mögé teleportáltam, és megöltem a késsel, akkor elkezdtek anyázni, mondom csak skillem van, aztán kibannolnak micsoda sz*rlámák
Nadril 2011. január 16. 1032 hozzászólás 331.
Válasz Lance üzenetére (#613): mindig megígérem magamnak, hogy nem olvasom a kommentjeit, de nem bírom ki. :(
Look with your understanding, find out what you already know, and you'll see the way to fly.
Lance 2011. január 16. 231 hozzászólás 1479.
kurázsi kommenteknél mindig kurázsi maga a csattanó
Nadril 2011. január 16. 1032 hozzászólás 331.
Hát nekem ez a gyógyszeres feldobta a napom. Egész nap azon fogok gondolkozni, hogy mi a csattanó.
Look with your understanding, find out what you already know, and you'll see the way to fly.
2011. január 16. hozzászólás .
és azt döntse el mindenki hogy ezek most nem mindennapi, vagy pedig vicces, fura helyzetek
sziky most hivott fel oraja hogy menjek 2v2 tourozni, mentunk volna, nezem 35-tol van checkin, signupoltam, addig szoszmotoltem ezt azt. 35-kor f5 icc-re nincs meg checkin, tettem vettem ezt azt 2-3 percig, visszanezek f5 megint, es mar van draw, kimaradtunk, 39 korul mar indult is, amikor 50-re volt hirdetve. nem csak mi jartunk igy, egy masik magas ranku csapat is megszivta akik fel oraja ott voltak csatin termeszetesen sziky engem hibaztat hogy en voltam a bena, adminok mossak kezeiket hogy mindig igy van hogy aminst megtelik kezdik, fantasztikus szervezes
Revolution 2011. január 14. 961 hozzászólás 365.
Válasz smudgeee üzenetére (#608): Mert amikor valaki fuldoklik az nem jó elõjel. De remélem nem kerül rá sor Amúgy ezt a story-t csak azért írtam le, mert általában az emberek nem veszik komolyan ezeket a járványokat. Pedig tényleg nem vicc
smudgeee 2011. január 14. 2 hozzászólás 15173.
miból gondolod a korházas lélegeztetõ gépes cuccot?
Revolution 2011. január 14. 961 hozzászólás 365.
Nagybátyám elkapta a h1n1 idei tovább fejlett változatát. Azaz egy szerencséje van, hogy makk egészséges bivalyerõs férfi volt Küzd a vírussal, de valószínûleg 1-2 napon belül kórházba kerül és lélegeztetõ gépre kell majd kötni. Én szerintem jövõhéten fogom beoltatni magamat, és ajánlom mindenkinek. Bárki elkaphatja ezt a nagyon súlyos influenzát, õ is egy olyan ember volt aki csak nevetett ezen. A tv-ben általában csak a haláleseteket közlik, de a kórházba százával kerülnek az ilyen betegek
Kashuka 2011. január 2. 5349 hozzászólás 17.
az idei szilveszteri tanulság: Ha 7-8 féle italt összeönt az ember egy pohárba és elnevezi valaminek, attól még nem egyfélét iszik :(
Ne kezdj el idiótákkal vitatkozni, mer lesüllyedsz a szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal.
deekin 2011. január 1. 322 hozzászólás 1124.
azért nekem ennél jobb volt a szilveszteri oda csujám
Revolution 2010. december 31. 961 hozzászólás 365.
Most úgy is itthon unatkozom, szóval elmesélem ezt a történetet nektek: Ma voltam gyógyszert íratni, mert lebetegedtem. Megkérdeztem, hogy mi van itthon, nagymuter egybõl mondja lázcsillapítót és orrcseppet nem kell venned! O mondom remek, annyival is kevesebbet kell vennem Na mondom most este csepegtetek az orromba, mivel már levegõt se kapok az orromon keresztül annyira elvan dugulva. Keresgélem az orrcseppet, nagy nehezen ráakadtam, de szokás szerint ennek is évekkel ezelõtt lejárt a felhasználási ideje. Lázcsillapító meg nincs itthon, csak valami annak nevezett szar, szóval itt vagyok betegen a fontosabb gyógyszerek nélkül... De várjátok, most jön csak a csattanó ezt önmagában még nem meséltem volna el. Néhány évvel ezelõtt amikor vidéken nyaraltam a nagymuternél, kértem tõle egy fejfájás csillapítót. Keres-kutat, és odahoz nekem valami kopott papírdobozt, na mondom ez mifene? Fejfájás-csillapító jött a válasz, elkezdem nézegetni, és aztán vettem észre hogy rá van írva hogy a kilencvenes évek elején lejárt, olyan 93 tájékán ha jól emlékszem, már nem emlékszem pontosan a dátumozásra. Mondtam is neki, hát uram atyám, nem figyeled te a szavatossági idõt? Ez a gyógyszer kis-híján születésem elõtt lett legyártva. (89-es vagyok) Na szóval kérem itt van a tanulság, eszembe juthatott volna, hogy már akkor több mint egy évtizeddel ezelõtt lejárt gyógyszerrel akart tömni. Tudhattam volna, hogy most is hasonló lehet a helyzet. Bár azt gondoltam, hogy itthon jobban fel van szerelkezve Ui: A mostani helyzet nem volt ennyire drasztikus, az orrcsepp csak megközelítõleg 2,5 évvel ezelõtt járt le, szóval még be se száradt, viszont alig volt benne néhány csepp
VOoRTex 2010. december 27. 308 hozzászólás 1166.
Válasz DACA üzenetére (#602): adtam volna neki orosz feliratot.
T_T BYEBYE RSHU HA EZT EGY ADMIN OLVASSA BANOLJON MÁR KI PLS