Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Mi kéne ahhoz, hogy végre eltűnejenek a non-steam serverek?

Létrehozva: 2011. április 10. Létrehozta: Rain_Dog Kategória: CS 39 hozzászólás

Mi kéne ahhoz, hogy végre eltűnjenek a non-steam serverek? Jó pár éve mikor még WON-nal működött az egész, terítéken volt már ilyesmi: WON, vagy no-WON. Most miért van szükség non-steam serverekre?

RastafaRi 2011. október 9. 24 hozzászólás 5701.
A non-steammel alapból semmi baj nincs, olyanokkal van baj, akik nem bírnak játszani, büdös kockák, egész nap bennt rohadnak a házba és írnak valamilyen programot amit csak feltöltenek teljesen ingyenes helyekre, ami könnyen elérhető a többiek számára.
ViBE 2011. szeptember 18. 2940 hozzászólás 71.
f*szért kellett ezt a témát is újra elővenni. értelmetlen. moderátor törölhetné.
Beginner? Hülye vagy? Én lenni ADVANCED!
pedalgep 2011. szeptember 18. 702 hozzászólás 516.
Válasz Dancients__Crx #36. hozzászólására
amúgy meg ez nyan-nyanre lenyan-nyanható, mert aki ez ilyen ranglétra.
pubon mindenki arra veri ha van sztímje (ezért is terjedt el ez a fasság hogy "sztímmel nem lehet csalni), az má mindegy hogy anyuci most karácsonyra vette meg neki, meg hogy közbe lecsaklja a fél világot, NEKI SZTÍMJE VAN!

aki meg csak mixel, ott meg arra verik hogy volt má lanon. mindegy hogy freget 10 et lőtt a csop1pak1 alatt, kört meg 2őt hoztak valami szintén noname nyan-nyan ellen, Ő VOLT LANON, és te ki vagy hogy le mered lőni / be mersz szólni neki, stb.

Az meg mág a legjobb, amikor lemegy szpektelni, ÉS ARRA VERI HOGY LEMENT SZPEKTELNI!!! :O
ehhhez ám kell... őőő mi is?
neveket nem mondok, de tudjátok hogy rátok gondolok.
Az a baj, hogy nekem a 2007-2010-ig tartó időszak kimaradt, kapkodom is néha a fejemet, hogy mik mennek itt :D
Dancients__Crx 2011. szeptember 18. 2647 hozzászólás 84.
amúgy meg ez nyan-nyanre lenyan-nyanható, mert aki ez ilyen ranglétra.
pubon mindenki arra veri ha van sztímje (ezért is terjedt el ez a fasság hogy "sztímmel nem lehet csalni), az má mindegy hogy anyuci most karácsonyra vette meg neki, meg hogy közbe lecsaklja a fél világot, NEKI SZTÍMJE VAN!

aki meg csak mixel, ott meg arra verik hogy volt má lanon. mindegy hogy freget 10 et lőtt a csop1pak1 alatt, kört meg 2őt hoztak valami szintén noname nyan-nyan ellen, Ő VOLT LANON, és te ki vagy hogy le mered lőni / be mersz szólni neki, stb.

Az meg mág a legjobb, amikor lemegy szpektelni, ÉS ARRA VERI HOGY LEMENT SZPEKTELNI!!! :O
ehhhez ám kell... őőő mi is?
neveket nem mondok, de tudjátok hogy rátok gondolok.
Válasz pedalgep #34. hozzászólására
Igazából jó lenne foglalkozni vele, de ez a probléma elég sokrétegű. Ha normálisan megfogna mindent a VAC és nem hostolnának nosteam szervereket, nem süllyedt volna ennyire le az általános színvonal. Lenne még egy kis tétje a játéknak, a sok csaló talán kétszer is átgondolná mit csinál.

Lassan ott tartunk, hogy szégyellheted magadat, ha nem tolsz valamit.
who the fuck cares? :mosoly:
pedalgep 2011. szeptember 18. 702 hozzászólás 516.
Válasz Dancients__Crx #33. hozzászólására
who the fuck cares?
Igazából jó lenne foglalkozni vele, de ez a probléma elég sokrétegű. Ha normálisan megfogna mindent a VAC és nem hostolnának nosteam szervereket, nem süllyedt volna ennyire le az általános színvonal. Lenne még egy kis tétje a játéknak, a sok csaló talán kétszer is átgondolná mit csinál.

Lassan ott tartunk, hogy szégyellheted magadat, ha nem tolsz valamit.
who the fuck cares?
snoHEHEEH 2011. szeptember 18. 127 hozzászólás 2278.
Válasz zomgzerg #31. hozzászólására
aki tört serveren játszik az csaló. PONT. ha minden server tört, akkor mindenki csal, és a magyar cs halott, hülyegyerekek játszótere. ez a helyzet 2011-ben.

1 darab euro volt a játék pár hete a steamen, alapból se túl drága, egyszerűen már nincs kifogás arra, hogy miért ne tudná valaki megszerezni legálisan. ilyen áron egy 10 fős társaságnak is meg lehet venni ajándékba ha épp velük akarnál játszani.

akinek nincs egy fél liter kólányi pénze rá az menjen inkább tollaslabdázni a repülőtér kifutópályájára.

az meg a legnevetségesebb dolog a világon, hogy a warez serverhostingért pénzt képesek kérni egyesek, nem is értem hogy a cs magyar forgalmazója miért nem pereli szarrá ezeket a rohadékokat. és aki tört server bérel pénzért, az mekkora balfasz lehet :/
maximálisan igazad van
++ :mosoly:
zomgzerg 2011. szeptember 18. 832 hozzászólás 426.
aki tört serveren játszik az csaló. PONT. ha minden server tört, akkor mindenki csal, és a magyar cs halott, hülyegyerekek játszótere. ez a helyzet 2011-ben.

1 darab euro volt a játék pár hete a steamen, alapból se túl drága, egyszerűen már nincs kifogás arra, hogy miért ne tudná valaki megszerezni legálisan. ilyen áron egy 10 fős társaságnak is meg lehet venni ajándékba ha épp velük akarnál játszani.

akinek nincs egy fél liter kólányi pénze rá az menjen inkább tollaslabdázni a repülőtér kifutópályájára.

az meg a legnevetségesebb dolog a világon, hogy a warez serverhostingért pénzt képesek kérni egyesek, nem is értem hogy a cs magyar forgalmazója miért nem pereli szarrá ezeket a rohadékokat. és aki tört server bérel pénzért, az mekkora balfasz lehet :/
ErdelyMusic 2011. szeptember 18. 77 hozzászólás 3111.
Válasz ErdelyMusic #29. hozzászólására
Figyelj.A NonSteam-esek is emberek!Kitudja, van olyan is aki jobban szereti a NonSteam-et mind a Steam-et.De az "HÜLYE":D
Legalább még pár évig legyenek NonSteam-es szerók!:D
ErdelyMusic 2011. szeptember 18. 77 hozzászólás 3111.
Válasz Skyress.. #28. hozzászólására
Itt van:
Link
Lényeg ha be regelsz kapsz ingyen 2 eurót +szabályzatot kell elolvasnod és az anti-cheat kell leszedned és kiválasztod az a szekciót ahol játszani akarsz és majd kidob pár szerver lehet választani 1on1re hivsz valakit maximum 0.10 euróért vagy többre vannak tournamentek 1on1 5on5 arra maximum 2eurót kell fizetned de majd az oldalon meg találsz mindent
Én már 6 eurónál járok :D 1 nap alatt
Figyelj.A NonSteam-esek is emberek!Kitudja, van olyan is aki jobban szereti a NonSteam-et mind a Steam-et.De az "HÜLYE":D
Skyress.. 2011. április 12. 2116 hozzászólás 126.
Válasz Wickedoff #27. hozzászólására
+ engem még érdekelt is volna, esetleg privátba elküldenéd ha más út nincs hozzá?
Itt van:
Link
Lényeg ha be regelsz kapsz ingyen 2 eurót +szabályzatot kell elolvasnod és az anti-cheat kell leszedned és kiválasztod az a szekciót ahol játszani akarsz és majd kidob pár szerver lehet választani 1on1re hivsz valakit maximum 0.10 euróért vagy többre vannak tournamentek 1on1 5on5 arra maximum 2eurót kell fizetned de majd az oldalon meg találsz mindent
Én már 6 eurónál járok :D 1 nap alatt
Wickedoff 2011. április 12. 1336 hozzászólás 252.
Válasz Skyress.. #26. hozzászólására
-.- Jó hogy tegnap kitettem 1 olyan témát hogyan keres pénzt cs-vel annak volt is értelme mert rendesen le írtam mindent az oldalról de ennek a témának semmi értelme ezt is ugyan úgy lehetne törölni
+ engem még érdekelt is volna, esetleg privátba elküldenéd ha más út nincs hozzá?
Skyress.. 2011. április 12. 2116 hozzászólás 126.
-.- Jó hogy tegnap kitettem 1 olyan témát hogyan keres pénzt cs-vel annak volt is értelme mert rendesen le írtam mindent az oldalról de ennek a témának semmi értelme ezt is ugyan úgy lehetne törölni
Nem a nonsteamesekkel van a baj. Hanem a NS csiterekkel.

Oda is jó lenne valami VAC féleség.
talib 2011. április 11. 54 hozzászólás 3803.
Ennek mi értelme?
Ha véletlenül nem lenne steamen cs-m akkor ne tudjak kockulni sok bot haverommal?!
Megoldás: ha zavarnak nonsteamesek menj steames szerverre / fordulj fel:D
szerintem sincs semmi baj a nonsteames játékosokkal
-extenzion- 2011. április 11. 484 hozzászólás 774.
remek topik, legalább egy éve foglalkoztat a kérdés
akkor is sztár vagyok!!
tutu_as_help 2011. április 11. 609 hozzászólás 608.
mert kell, de tényleg meg szűnhetnének
eNziii. 2011. április 11. 420 hozzászólás 898.
Válasz Wickedoff #19. hozzászólására
szeretem mikor 10 évesek civakodnak.
+1
Wickedoff 2011. április 11. 1336 hozzászólás 252.
szeretem mikor 10 évesek civakodnak.
Válasz defcon #17. hozzászólására
annyiért 9x kúrlak pofán :D

#18 KARATEMAN, BOCSIBOCSI :?ASD_SAF?AS?DAS?DAS
azzal a 11es kezeddel?:_SA?_ASD:_A:AS_DASCAS
izomszagvan
defcon 2011. április 11. 2787 hozzászólás 76.
Válasz eNziii. #16. hozzászólására
annyiért anyádismegvan:o
annyiért 9x kúrlak pofán :D

#18 KARATEMAN, BOCSIBOCSI :?ASD_SAF?AS?DAS?DAS
internazionale giocatore
Válasz NEverBackDOwn. #15. hozzászólására
online vedd 8 euro
annyiért anyádismegvan:o
Válasz tomek. #13. hozzászólására
melyik boltban lehet Steamet venni ?
online vedd 8 euro
Wickedoff 2011. április 10. 1336 hozzászólás 252.
Válasz tomek. #13. hozzászólására
Zöldségesnél
tomek. 2011. április 10. 2741 hozzászólás 79.
Válasz NEverBackDOwn. #7. hozzászólására
meg az utánpótlásra is kell gondolni:)
(kevesen vesznek úgy steamet, hogy megtetszik nekik a boltba:D )
Credere Obbedire Combattere !
gamb1t 2011. április 10. 1692 hozzászólás 178.
nekem a pályafutásom 1év nonsteammel kezdődött. nemtudom, mi bajotok van vele.
 torzsi üzenete: *öcsémvan,és kussolj te ribanc... lantnemlátottsenkifaasznyomorék
tusi 2011. április 10. 214 hozzászólás 1566.
Válasz crappy. #9. hozzászólására
ahoz az kellene hogy a find serverre kattolsz, majd ott felül a favorites-re, majd ott azokra a szerverekre melyek nem only steam-esek, és végül jobb klick remove server from favorites. és lás csodát máris eltünktek TEÉRTELMI FOGYATÉKOS!
xdd,
amugy nem azért rain dog de te mikor elkezdtél játszani egyből steames voltál?:o
kisyod4 2011. április 10. 213 hozzászólás 1570.
Válasz crappy. #9. hozzászólására
ahoz az kellene hogy a find serverre kattolsz, majd ott felül a favorites-re, majd ott azokra a szerverekre melyek nem only steam-esek, és végül jobb klick remove server from favorites. és lás csodát máris eltünktek TEÉRTELMI FOGYATÉKOS!
:DD (Y)
crappy. 2011. április 10. 253 hozzászólás 1383.
-rilizlol- 2011. április 10. 1345 hozzászólás 248.
Emlékszel a Rómaiak megölték az összes új szülött zsidó gyereket? Te is tedd ezt( a nonsteames anyákkal..-__- )

miért kéne h eltünjenek?:AS:D:A, ne járj ns szeróra és ennyi..amúgy 1 update nem ártana..
meg az utánpótlásra is kell gondolni:)
(kevesen vesznek úgy steamet, hogy megtetszik nekik a boltba:D )
bandi0405 2011. április 10. 1 hozzászólás 18953.
hallod papa. te beteg vagy. ha nemlenne non steam szerver kivel jaccanal?? magyarországon kb -2-3-32 slootos szero menne azt szia.
-EDEM- 2011. április 10. 2459 hozzászólás 98.
Válasz zrs. #4. hozzászólására
Mi kéne ahhoz, hogy végre eltűnjenek a fogyatékosok? :S
:D:D
Soha nem próbálok semmit se kétszer, soha nem állok szembe a fénnyel, Nem én leszek ki a szarban majd térdel!
zrs. 2011. április 10. 157 hozzászólás 1956.
Mi kéne ahhoz, hogy végre eltűnjenek a fogyatékosok? :S
-Roonys 2011. április 10. 315 hozzászólás 1138.
Válasz eNziii. #2. hozzászólására
soha nemértettem hogy miért zavarnak a nonsteames szerverek.
kb. szard le ne pubolj vagy ha igen akkor csak detox vagy hasonló only steames szervereken,mixekre úgyse járnak nonsteamesek a hostingoktól meg nem kell elvenni a nonsteames bevételeket
++
eNziii. 2011. április 10. 420 hozzászólás 898.
soha nemértettem hogy miért zavarnak a nonsteames szerverek.
kb. szard le ne pubolj vagy ha igen akkor csak detox vagy hasonló only steames szervereken,mixekre úgyse járnak nonsteamesek a hostingoktól meg nem kell elvenni a nonsteames bevételeket
jepuras 2011. április 10. 622 hozzászólás 587.
++