Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

egyéb szerver gondok , problémák

Létrehozva: 2010. június 14. Létrehozta: xzel Kategória: TM 34 hozzászólás

Fórumtéma leírása

Undertaker24 2010. október 26. 3 hozzászólás 12575.
ok köszi megnézem
vudu 2010. október 23. 21 hozzászólás 5864.
Ha van Routered, akkor nézd meg, mert lehet hogy másik IP-t adott a gépnek és nem ahhoz vannak a portok beállítva!
Undertaker24 2010. október 22. 3 hozzászólás 12575.
Válasz .Garfield. #31. hozzászólására
Próbáltátok újratenni az egész usb szervert?
igen másikat raktunk fel de ugyanaz
.Garfield. 2010. október 22. 1014 hozzászólás 338.
Próbáltátok újratenni az egész usb szervert?
!
Undertaker24 2010. október 22. 3 hozzászólás 12575.
Hali!Van egy problémám!Csináltunk egy usb/router/ szervert minden jól működött míg egyszer csak elment az áram a házban,és azóta nem enged belépni a szerverre/engem és senki mást sem/Próbálkoztunk mindennel de nem tudtuk megoldani a dolgot.Vmi ötlet?,Előre is köszi
raceking 2010. augusztus 1. 523 hozzászólás 699.
Magaban a trackmaniaban probaltal letrehozni szervert? tehat az alap beepitett szervert?
Mert ha nem, akkor probald meg azt. menj az online menupontra, majd a letrehozas menupontra.

Illetve, ha dedikalt szervert szeretnel kesziteni, akkor:
windows: http://www.track-mania.hu/content/2009/09/20/Dedikalt_szerver_keszites
linux: http://www.track-mania.hu/content/2010/05/01/Trackmania_Szerver_keszites_-_1.resz
yeppsoftware.com
erviniry 2010. augusztus 1. 2 hozzászólás 14416.
Koszi szépen. Majd meg kérdezek ha nem tudom majd valamit :P
.anf. 2010. augusztus 1. 74 hozzászólás 3095.
indíthatsz saját szervert, akár jelszót is tehetsz rá hogy más ne jöhessen be. be lehet állítani lanra is. az a neve hogy usbtmfserver. Leírtam h hogy kell beállítani: anfx.try.hu (usb szerver menüpont)
erviniry 2010. augusztus 1. 2 hozzászólás 14416.
Sziasztok ! Meg egy új rajongó vagyok.
Szeretnek egy kis segítséget kerni tőletek . A barátaimmal szeretnek versenyezni de más szerveren keresztül nem sikerült ( valószínűleg túl béna vagyok hozza ) , ha lehetséges valahogy megoldani lan-on vagy online akkor legyszi valaki tanítson meg erre.
nomi 2010. június 29. 1 hozzászólás 18085.
hol találom meg a játék kodomat? Köszi a segitséget!
ha már drift csak görgess az oldal aljára!! :)
{CRD}Aquilla
tovabb megyek: leiras
aloha
raceking 2010. június 20. 523 hozzászólás 699.
Válasz bogomster #21. hozzászólására
Értem... és kösz csak azt nem tudom hogy hogyan kell bevenni gyorsan a kanyarokat meg driftelni
teljes szívemből ajánlom neked a keresés funkciót az oldal tetjén, amelybe, hogyha beírod, hogy drift, majd nyomsz egy entert, akkor garantáltan kidobja, hogy hogyan kell driftelni ;)
yeppsoftware.com
bogomster 2010. június 20. 14 hozzászólás 7013.
Értem... és kösz csak azt nem tudom hogy hogyan kell bevenni gyorsan a kanyarokat meg driftelni
Válasz bogomster #18. hozzászólására
Oks köszi... És a vezetésben tudtok segíteni me elég bénán nyomom még..
Hát mivel én mostanában már nem merészkedek aszfaltra így csak a dirtön való vezetésben tok segíteni valamennyire.
pl.: vannak a dirt mapokon azok a ferde kanyarok amik általában egy dombról visznek fel vagy le. Namost azoknak mindig a szélén kell menni, mert a kocsi akkor marad a földön és a nagy kerület révén jobban is gyorsul,+ha lefele jössz rajta akkor ne vesztesz lendületet, sőt..
A másik hogy néhány esetben dirt-en is tudsz driftelni, tehát pl.: jön egy kanyar elkezdesz kanyarodni és nyomszrá egy féket, csak leynomod a féket egyszer nem kell nyomva tartani (csak extrém esetekben) ettől a kocsi háta kifarol és ezáltal könnyebben be tudod venni a kanyart.Aszfalton ez máshogy van, de ahhoz én nem értek :)
Derékszögű kanyarnál, ha gyorsan mész durvább féket is adhatsz neki.
Ja és még valami, dirt-ön sokszor már az is elég egy kis fékezéshez, ha simán kanyarodsz mert a földön az autó jobban csúszik nem tapad úgy mint az aszfalton.
De a legjobb tanár szerintem ilyen dolgokban a tapasztalat, próbálj ráérezni a dolgokra és akkor menni fog ;).

Sok szerencsét :)
{CRD}Aquilla
Jasy 2010. június 17. 511 hozzászólás 715.
Válasz bogomster #18. hozzászólására
Uniteded van vagy Nations?
De mind1. Mindenképpen az alap pályákat vidd végig legalább arany időre. Tehát, hogy az aranyérmes időt legyőzd. Értelemszerűen a legkönnyebbel kezd el, aztán szépen sorban haladj végig rajtuk. Ellenfélnek játék közben rakasd ki az aranyérmes időt igy látod hogy hogyan is kéne menni a pályán. Ennyit tudok most segíteni. De4 egyéb trükköket, pl Stadiumban a driftelést azt keményen meg kell tanulni és rá kell érezni.
De előbb aranyéremre fel!
bogomster 2010. június 17. 14 hozzászólás 7013.
Válasz HCT_Aquilla #16. hozzászólására
Csatlakozom newline mondandójához :).
De vigyázz, mert ha sokáig nem játszol vagy olyan szerverekre mész ahol már nem kapsz pontot, mert a szeró felső klp határa már kevesebb mint a tied, akkor vesztesz lp-t és lejjebb csúszol a ranglistán. Ez persze lassabb folyamat, csak nem árt fiygelni, mert aztán egyszer csak meglepődsz, hogy vagy olyan hátul mikor 2 héttel ezelőtt mát tök jó voltál :).
Ez a dolog viszont akkor fenyeget jobban ha minnél előrébb vagy a rankban.
igen ez olyan 73-75k felett van... ott nagy a mozgas
aloha
Válasz bogomster #13. hozzászólására
Ja láttam olyan szerót csak az a háromszög pirosan van me a játékbesorolás túl nagy.. Ez azt jelenti hogy még nyernem kell LP pontot?
Csatlakozom newline mondandójához :).
De vigyázz, mert ha sokáig nem játszol vagy olyan szerverekre mész ahol már nem kapsz pontot, mert a szeró felső klp határa már kevesebb mint a tied, akkor vesztesz lp-t és lejjebb csúszol a ranglistán. Ez persze lassabb folyamat, csak nem árt fiygelni, mert aztán egyszer csak meglepődsz, hogy vagy olyan hátul mikor 2 héttel ezelőtt mát tök jó voltál :).
Ez a dolog viszont akkor fenyeget jobban ha minnél előrébb vagy a rankban.
{CRD}Aquilla
Válasz Jasy #14. hozzászólására
Ha egyszer az van oda irva, hogy 0-50k vagy 50k-80k vagy 60-90k ekkor menj be nyugodtan játszani.
Az a kiírás csak arra vonatkozik, hogy milyen rankú játékosok látogatják a szervert, de ezt én még soha nem láttam rendesen működni.
hat pedig az mukodik, csak nem a rankot nezi, hanem a pontjaidat, hogy mennyi, ha 49.957 akkor egy 50k+ os szerverre, nezokent tudsz csak belepni, jatekoskent nem. Addig mindig nemjegyztett, amig nem futsz be valaki elott, akinek van rankja, es ad pontot a szerver. Ha olyat akarsz, ahol biztosan kapsz pontot, ajanlom az online jateknal az ajanlott szerverek menupontot. Az ugy dob szervert, hogy figyelembe veszi a hozzad hasonlo rangu jatekosokkal teli szervert, igy jo esellyel hamarosan kapsz is pontot. És én is ajánlom a trapes szervereket, lenyeg, hogy legyenek fenn emberek, akiket le lehet gyozni.
aloha
Jasy 2010. június 17. 511 hozzászólás 715.
Válasz bogomster #13. hozzászólására
Ja láttam olyan szerót csak az a háromszög pirosan van me a játékbesorolás túl nagy.. Ez azt jelenti hogy még nyernem kell LP pontot?
Ha egyszer az van oda irva, hogy 0-50k vagy 50k-80k vagy 60-90k ekkor menj be nyugodtan játszani.
Az a kiírás csak arra vonatkozik, hogy milyen rankú játékosok látogatják a szervert, de ezt én még soha nem láttam rendesen működni.
bogomster 2010. június 17. 14 hozzászólás 7013.
raceking 2010. június 16. 523 hozzászólás 699.
le kell győznöd nálad több lpvel rendelkező átékosokat, szóval nem elég ha egyedül egy szerveren eljátszigálsz. menj fel olyan szerverre, ahol minimum 20-an vannak. Anájlom a Track-mania.hu Kezdőknek szervert.
yeppsoftware.com
bogomster 2010. június 16. 14 hozzászólás 7013.
Ezt irja a nevem alatt: Nem Jegyzett
Egy csomó szerveren is játszottam már és ott is azt irja de nem tudom miért

Mit tegyek?Sokat kell játszani vagy mi? ja és nekem mondhajtátok h LP meg KLP elég kezdő vok még trackmaniában :D
Válasz bogomster #8. hozzászólására
Hello olyan problémám lenne megy a játék minden neten játszod de valamiért a pontjaimat nem jegyzi ez miért van?
en sem ertem... nem jegyzettnek irja? az eleinte van, de majd amikor a szerveren mar megvan kivagy, akkor kiirja... vagy siman nem ad LP-t? azt csak akkor fog ha nem egyedul vagy... vagy ha meg jar... 0-50 (50kLP felett nem ad) Vagy a szerverbeallitasnal Ladder Mode Inactive... de probalj tenyleg kokretan fogalmazni, te tudod mi a problema, mi nem, ugy kell atadni, hogy kepbe jojjunk :) gimmi mo info!
aloha
raceking 2010. június 16. 523 hozzászólás 699.
légyszíves fogalmazz máskép, mert én nem nagyon értem. Tehát milyen pontjaidat nem jegyzi meg? az lpdet?
yeppsoftware.com
bogomster 2010. június 16. 14 hozzászólás 7013.
Hello olyan problémám lenne megy a játék minden neten játszod de valamiért a pontjaimat nem jegyzi ez miért van?
xzel 2010. június 15. 16 hozzászólás 6620.
Kösz mindenkinek , minden jól megy!
megkeresedet a server mapaban a GameData/Tracks/Campaigns/Downloaded... Innentol az rCP-ben a browser fulon megtalalsz mindent
aloha
Skether 2010. június 15. 7 hozzászólás 9141.
Hi! Hogy kell az usb szeróba saját mapot rakni?
A választ előre is kösz!!
Җ - SketheR
raceking 2010. június 15. 523 hozzászólás 699.
Először is nem ártana kicsit részletesebben implementálni a hiba okát, hogy tudjunk segíteni. Tehát gondolok itt arra, hogy hol akadtál meg? amikor a szervert futtatod, vagy amikor az asecot indítod? és ha igen, mit ír ki...stb.. Amúgy meg szerintem jobban jársz, ha letöltöd újra az egészet ;)
yeppsoftware.com
xzel 2010. június 15. 16 hozzászólás 6620.
Csá! Nem jo a dedi sero amit letöltöttem nincs benne valami xaseco_1 VaGY MI!!!! mIT CSINÁLJAK?
raceking 2010. június 14. 523 hozzászólás 699.
xzel! Szerintem nem nuszáj 3 topikba bemásolni a kérdésed, ahoz, hogy válaszoljanak, főleg nem azokba a topikokba, amelyekbe nem illik a kérdésed . De látom nagyon serénykedtél, és nyitottál egy új topikot :).

Segítő progit? Ezalatt mit értesz? Én azt szürtem le belőle, hogy még az egyik korábbi leíráshoz készített kis programomat: KATT IDE. DE ha nem, akkor írd körül, hogy mire gondoltál :)
yeppsoftware.com
xzel 2010. június 14. 16 hozzászólás 6620.

Valaki át tudná küldeni a Szerver készítéshez a segítő progit? Megköszönném! Ide kéne: viccvicc@freemail.hu