Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Nem indul a TF2

Létrehozva: 2010. május 17. Létrehozta: heroin.exe Kategória: TF2 4 hozzászólás

Sziasztok!
Az a problémám, hogy a TF2 egyszerűen nem akar elindulni, miután rákattintok a Library-ben csak a "Preparing to launch" felirat jelenik meg és utána semmi változás. A többi játék viszont simán indul, Portal, CS 1.6, DoD stb...
Nem tudom, hogy vajon ez okozza-e, de hozzátartozik a történethez, hogy a Steam régebben külső vinyóra volt telepítve ami régebben "G"-vel volt jelölve de aztán vmi beszart és azóta a gép "H" meghajtónak ismeri fel. emiatt viszont a vezérlőpultban programokat eltávolítani nem lehetett a külső vinyómról. Ezután leszedtem a Steamet mindenhonnan és felraktam egy helyi lemezre, de a helyzet maradt ugyanaz. Nem lehet, hogy maradt valami szemét a registryben vagy valami ilyesmi? Jól jönne pár tipp meg egy kis segítség mert már szívesen aprítanék, köszi mindent!

WAD_ 2010. augusztus 4. 52 hozzászólás 3873.
???
Magyarul elmondanád!
Már nemazért, én is gépszakivagyok, de úgynézki ehhez már NOOB vagyok
flatline 2010. július 28. 183 hozzászólás 1741.
Válasz WAD_ #2. hozzászólására
Hallod nekem is van ilyenem néha hogy megnyomom a TF2 exe-t, Preparing to launch(Aztán az egéren 2-szer bevillan a homokóra) aztán semmi!Alien Swarmnál is ugyanezvan!:(
Nekem mostmár mükszik, próbáld meg defragmentelni a cachet ha szükséges, vagy nem is tudom...
WAD_ 2010. július 27. 52 hozzászólás 3873.
Válasz flatline #1. hozzászólására
Nekem olyan bug volt, h akkor akarta elindítani, amikor még le sem ment, remélhetőleg mire lemegy addigra már működni fog mert eddig nekem is ezt az indító képernyőnél állt meg.
Hallod nekem is van ilyenem néha hogy megnyomom a TF2 exe-t, Preparing to launch(Aztán az egéren 2-szer bevillan a homokóra) aztán semmi!Alien Swarmnál is ugyanezvan!:(
flatline 2010. július 22. 183 hozzászólás 1741.
Nekem olyan bug volt, h akkor akarta elindítani, amikor még le sem ment, remélhetőleg mire lemegy addigra már működni fog mert eddig nekem is ezt az indító képernyőnél állt meg.