20:27 - Huni xD: hello
20:27 - Huni xD: zavarlak?
20:27 - RolikaHH: hello
20:27 - RolikaHH: nem
20:27 - Huni xD: oks.
20:27 - Huni xD: csak annyit szeretnek mondani hogy a steamoddal csinaljal valamit :)
20:28 - RolikaHH: mié?
20:28 - Huni xD: hat nem tudom.biztos olyan szeron voltal ahol a steamod virust kapott es most eljutott az adatbazisaba.
20:29 - RolikaHH: ö
20:29 - Huni xD: en megtudnam csinalni ha gondolod
20:29 - Huni xD: de ha nem lesznek a virusok kitorolve akkor eltorlik a steam IP-det!
20:30 - Huni xD: csak ezert irtam rad..
20:30 - RolikaHH: és megtudod csinálni? vgayis hogy kell a jelszóm meg ilyenek?
20:31 - Huni xD: hat kellene mert bekell ferkozzek a steamod adatbazisaba.
20:32 - RolikaHH: steamtől vagy?
20:32 - Huni xD: hat most jelenleg igen.
20:32 - Huni xD: mert a tesom informatikus
20:32 - Huni xD: es nem kaptak mast aki ertene hozza
20:32 - Huni xD: es o most sajnos beteg lett :(
20:33 - RolikaHH: ezer bocs ha mégis tévednék de találj ki jobb dumát
20:33 - Huni xD: hat ahogy gondolod
20:33 - Huni xD: de majd en szoltam :)
20:33 - Huni xD: akkor megis elvihetned valakihez aki ert hozza!
20:33 - Huni xD: mert elfogjak torolni es akkor gaz lesz.
20:33 - RolikaHH: majd meglátom :D
20:34 - Huni xD: oks.
20:34 - Huni xD: na bocs az idodert..
20:34 - Huni xD: hello.
20:34 - RolikaHH: helllooo ............................
20:34 - RolikaHH: lopj mástól
20:34 - Huni xD: vicces vagy komolyan mondom!
:D
Szánalom. Rám miért nem ír senki, hogy el akarja lopna az accauntomat? :( Szomi vagyok. :(
Lassan elkezdem bejelölgetni a noname csicska embereket. Akkor hátha...
de ez hogy kezdődött? ült otthon a kedves fórumozó gyerek és: egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy srác, akinek csak 16 hozzászólása volt CSHU-n. egyszer felkerekedett, gondolt egyet és hozzászólt az egyik régi, agyonjáratott, értelmetlen, sz*rrá rágott témához, hogy így gyarapítsa a közösséget saját véleménye kinyilvánításával.
ennek aztán rengeteg fórumozó jól megörült és jól megnézték megint a témát, ugye?
de ez hogy kezdődött? ült otthon a kedves fórumozó gyerek és: egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy srác, akinek csak 16 hozzászólása volt CSHU-n. egyszer felkerekedett, gondolt egyet és hozzászólt az egyik régi, agyonjáratott, értelmetlen, sz*rrá rágott témához, hogy így gyarapítsa a közösséget saját véleménye kinyilvánításával.
ennek aztán rengeteg fórumozó jól megörült és jól megnézték megint a témát, ugye?
talán ő még nem látta és leirta a saját kis sztoriját :))
ha nem érdekel szard le...
nekem egy dudik.balazs@hotmail.com című csávó jött ilyen szöveggel hogy venne tőlem egy accountot 4000ér... már gyanús volt...:D bár a gyerek annyira láma hogy nem is tudja hogy 4000ér már eredetit vesz...de miután nem mentem bele a dologba egyből mondta is hogy jó is hogy nem mentem bele mert nem küldte volna a pénzt...szánalom!
hüje djerek, ez az, írj ebbe a témába MÉG! jól kinézted magadnak. léccci, egy atom gally 2000-2001-es témák, KÖNYÖRGÖM!
Gyújtom az uccsót, hagyom hogy szúrjon Ez ragadós szabadság, végig szívom Szítom a tűzet, itt az érzelem üzlet Ahol életek függnek a legszebb nőktől A hercegnőktől minden herceg görcsöl
xxxxxxD:)
Akire egy ilyen ráír az nézze meg a Steamjét és bannoltassa:)
enyi
am meg ha ilyet ír mért kell csirázni?Csoró nyomorék:) Töröld le azt kész...
Szánalom , az ilyenek jól érzik magukat ha behúzzák a másik accountját ? Én egyszer találkoztam egy ilyen gyerekkel akkor is elküldtem a jó büdös ... oda...
nekem egy dudik.balazs@hotmail.com című csávó jött ilyen szöveggel hogy venne tőlem egy accountot 4000ér... már gyanús volt...:D bár a gyerek annyira láma hogy nem is tudja hogy 4000ér már eredetit vesz...de miután nem mentem bele a dologba egyből mondta is hogy jó is hogy nem mentem bele mert nem küldte volna a pénzt...szánalom!
szponzori cuccal is probálkozhatnak....elég szánalmas....
szponzoros msn vagy steam a duma h elvinnek lanra nem kell semmit csinálni csak a felhasználot meg a jelszot megadni! pff -.-''
És a sok hülye mert hú lan mert az olyan szép jó dolog és élete legfontosabb feladatának tartja hogy ott legyen.. és bele megy :D vessen magára aki hülye haljon meg! :D
Egyetlen dolog van ami tényleg ér karátot, ha úgy mész az úton, hogy tényleg van barátod.