Szijasztok. Ma délután frissités miatt ujra indult a steamem. Mivel több mint 15 karakteres a jelszavam... ezért nemtudtam megjegyezni... felirtam egy lapra.. de természetesen nemtaláltam... ezért rámentem hogy nemtudom a jelszót... elis küldték az emailt.. és akkor jöttem rá hogy a titkos választ se tudom... ITT JÖTT A PROBLÉMA...ugyanis ilyenkor a steam automatikusan megváltoztatja a jelszavad... és nemtudom hogy hogyan szerezzem meg.... CD / CD kód minden megvan... mert boltba vettem... szóval HELP ME PLS !!!!
a korhatár lényegtelen akármilyen pc/x-box/ps játéknál,bemegy a boltba anyuci és/vagy apuci és már ott csüng a gyerek kezébe akár még a 18 plussztos game is!erre jó példa a cigi,lényegtelen mennyi idős vagy,megfogsz a bolt előtt egy csövest,szíves örömest megveszi a legidiótább,szar takonynak is/persze vmely ellenárat fel kell neki mutatni
szóval ennyit a mi kis világunkról :/
:(( szomorú az igazság ! :D tény és való, mikor voltam 15 éves, akörül kezdtem el cigizni, megkértem egy nénit, vegyen nekem egy doboz cigit =) de nem kért érte semmit =) akkoriban mondjuk más volt minden =) most igen szar a helyzetünk MO.
mostmar bemegyek a boltba, megveszem, es csak annyit ker az elado, hogy mondjam azt, hogy a masik boltban vettem, hogy bezarjak a konkurenciat
a korhatár lényegtelen akármilyen pc/x-box/ps játéknál,bemegy a boltba anyuci és/vagy apuci és már ott csüng a gyerek kezébe akár még a 18 plussztos game is!erre jó példa a cigi,lényegtelen mennyi idős vagy,megfogsz a bolt előtt egy csövest,szíves örömest megveszi a legidiótább,szar takonynak is/persze vmely ellenárat fel kell neki mutatni
:(( szomorú az igazság ! :D tény és való, mikor voltam 15 éves, akörül kezdtem el cigizni, megkértem egy nénit, vegyen nekem egy doboz cigit =) de nem kért érte semmit =) akkoriban mondjuk más volt minden =) most igen szar a helyzetünk MO.
jam, azt olvastam én is az újságban...mekkora szerencséje volt... de elég durva, hogy ilyet ki hoz az emberből ez a csé.... :S ezért mondják, hogy 16 éven felülieknek...de ezt is megváltoztatnám 18+-ra...aki nem tudja kezelni ezeknek a hatásoknak a görcseit :D
jam, azt olvastam én is az újságban...mekkora szerencséje volt... de elég durva, hogy ilyet ki hoz az emberből ez a csé.... :S ezért mondják, hogy 16 éven felülieknek...de ezt is megváltoztatnám 18+-ra...aki nem tudja kezelni ezeknek a hatásoknak a görcseit :D
vagy be kell szüntetni az only knife szerókat és akkor nem fejbekéselni fogják
akkor már inkább CSAK 12 év alattiaknak azoknak nincs akkora erejük átszúrni a fejecskénket ^^
üvöltsd el magad 1 netkávézóba hogy csalsz hátha téged is fejbe szúrnak mint a kínai srácot! :D
Javaslat: Ne állítsd automatikus bejelentkezésre azt a k*rva steamet, és nem fogod elfelejteni a jelszavadat sem. amúgy meg ViBE megmondta a tutit :) #1 hsz.
Nem értem ezt miért kell mindenkinek leírni?!?!
Kb. 1 hónap alatt van legalább 3-4 ilyen hír hogy ez meg az van ellopták,elfelejtettem...stb.
És mindig leírják hogy mivan,jegyezzétek már meg pls!
scanneld be, vagy fotózd le a cdkulcsodat. ha ez megvan, akkor küldj el a valvénak egy szépen megfogalmazott levelet angolul, amibe beleirod h miért nem tudod a jelszavad, és valószínűleg visszaadják.. más problémánál is beszokott jönni ez a megoldás. remélem segítettem valamit.
Na szóval. Bemész a steam supportba és csinálsz egy steam supportos accuontott az accountod nevével. Miután megkaptad az e-mailt amit küldöt a steam és aktiválod. Utána be jelentkezel és keresd meg az utolsó részt a Reclaiming a Hijacked Steam Account cimszónál és abban le van írva hogy mi van. A második pontban talász egy leírást amiben benne van hogy mit kell benne lennie az e-mail-ban és egy szövegbe ágyazott linket. Arra rá katintva meg jelenik egy ablak és ott kell leírnod hogy mi bajod van. Az ablakban a felső sorban van az e-mail címed vagy a support accountod neve. Allata van a subject felírat amibe a következöket kell be írnod: Steam account security breach. A category-nál válazd ki az account questions és utána a hijacken or stolen accuont. Mi után rákatintótál meg jelenik egy másik categoria és ott a prudoctnál válaszd a Steamet a steam account name és a cd-key egy értelmű. A your question-höz pedig az kell le írnod hogy mikkor (kb.) lopták el meg hogy milyen e-mail címet használtál, és ha tudod hogy a tolvaj mi képp lopta el az is de ez nem kötelező. Aztán vedd elő a Cd-kulcsod ahol van a kód a felé ird oda az account neved és fényképezd le vagy skaneld be. Utána ott van az attachment (csatolt fálj) . Ott van egy gomb és a pop-up segítségével fel töltöd a képet amit készítettél. Ezel kész van az e-mail és rámész a submit question és tovább megy egy másik oldalra ahol az alul lévő gombal be fejezhetted a dolgott. Ezután kapsz egy e-mailt hogy a steam személyzete meg kapta az e-mailt... (vágom h nem el lopták de ha azt írod nekik h elfelejtetted kb rajtad fög röhögni az egész cég) kb. 2 maximum 3 nap mig válaszolnak az időeltolódás miatt tehát ne várd ma az új jelszavad temár alszol mire ezek kimásznak az ágybol
átirod valamilyen oknál fogva egy olyan szóra amire biztos emlékezni fogsz, na ebben az esetben az a szó rittig soha a büdös életben nemjut eszedbe többet, igy lehet, nekem legalábbis igy siekrült már nem egyszer
átirod valamilyen oknál fogva egy olyan szóra amire biztos emlékezni fogsz, na ebben az esetben az a szó rittig soha a büdös életben nemjut eszedbe többet, igy lehet, nekem legalábbis igy siekrült már nem egyszer
a steam-met elindítod, katt az elfelejtett nemtom micsodára :D utána megadod, hogy nem tudod a fióknevét és tovább. aztán ott meg tudod adni a termékkulcsot, ami ugye a mellékelt lapon van. aztán go, go, go! :D