Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Steam elfelejtett jelszó / Elfelejtett Titkos válasz

Létrehozva: 2010. február 1. Létrehozta: Fiveshot Kategória: CS 39 hozzászólás

Szijasztok. Ma délután frissités miatt ujra indult a steamem. Mivel több mint 15 karakteres a jelszavam... ezért nemtudtam megjegyezni... felirtam egy lapra.. de természetesen nemtaláltam... ezért rámentem hogy nemtudom a jelszót... elis küldték az emailt.. és akkor jöttem rá hogy a titkos választ se tudom... ITT JÖTT A PROBLÉMA...ugyanis ilyenkor a steam automatikusan megváltoztatja a jelszavad... és nemtudom hogy hogyan szerezzem meg.... CD / CD kód minden megvan... mert boltba vettem... szóval HELP ME PLS !!!!

trick 2011. május 23. 150 hozzászólás 2014.
Válasz tuki. #32. hozzászólására
a korhatár lényegtelen akármilyen pc/x-box/ps játéknál,bemegy a boltba anyuci és/vagy apuci és már ott csüng a gyerek kezébe akár még a 18 plussztos game is!erre jó példa a cigi,lényegtelen mennyi idős vagy,megfogsz a bolt előtt egy csövest,szíves örömest megveszi a legidiótább,szar takonynak is/persze vmely ellenárat fel kell neki mutatni
szóval ennyit a mi kis világunkról :/
++
DEER-_- 2011. május 22. 168 hozzászólás 1859.
ez de regi mar ez a forum :D
-CARSON- 2011. május 22. 723 hozzászólás 503.
Válasz zomgzerg #36. hozzászólására
írtam egy választ de inkább törlöm mert látom szétspammelted a steames oldal fórumát is
legközelebb egy helyre írj.
Én tudom hogy szerezd vissza :) Leírom pm-be.
zomgzerg 2011. május 22. 832 hozzászólás 426.
Válasz method #35. hozzászólására
Halló.Az lenne a problémám, hogy elfelejtettem a jelszavamat steamen, neten vettem a játékot és nem tudom sajnos a Secret Answert plz help!

msn: methodd@freemail.hu vagy PM-be

Köszönöööm széépen!
írtam egy választ de inkább törlöm mert látom szétspammelted a steames oldal fórumát is
legközelebb egy helyre írj.
method 2011. május 22. 46 hozzászólás 4117.
Válasz ANYAVEGYEDMOST #34. hozzászólására
mostmar bemegyek a boltba, megveszem, es csak annyit ker az elado, hogy mondjam azt, hogy a masik boltban vettem, hogy bezarjak a konkurenciat
Halló.Az lenne a problémám, hogy elfelejtettem a jelszavamat steamen, neten vettem a játékot és nem tudom sajnos a Secret Answert plz help!

msn: methodd@freemail.hu vagy PM-be

Köszönöööm széépen!
Válasz desert.girl #33. hozzászólására
:(( szomorú az igazság ! :D tény és való, mikor voltam 15 éves, akörül kezdtem el cigizni, megkértem egy nénit, vegyen nekem egy doboz cigit =) de nem kért érte semmit =) akkoriban mondjuk más volt minden =) most igen szar a helyzetünk MO.
mostmar bemegyek a boltba, megveszem, es csak annyit ker az elado, hogy mondjam azt, hogy a masik boltban vettem, hogy bezarjak a konkurenciat
JA VÁGOMMMM
Válasz tuki. #32. hozzászólására
a korhatár lényegtelen akármilyen pc/x-box/ps játéknál,bemegy a boltba anyuci és/vagy apuci és már ott csüng a gyerek kezébe akár még a 18 plussztos game is!erre jó példa a cigi,lényegtelen mennyi idős vagy,megfogsz a bolt előtt egy csövest,szíves örömest megveszi a legidiótább,szar takonynak is/persze vmely ellenárat fel kell neki mutatni
:(( szomorú az igazság ! :D tény és való, mikor voltam 15 éves, akörül kezdtem el cigizni, megkértem egy nénit, vegyen nekem egy doboz cigit =) de nem kért érte semmit =) akkoriban mondjuk más volt minden =) most igen szar a helyzetünk MO.
desert.girl
tuki. 2010. április 5. 486 hozzászólás 767.
Válasz desert.girl #21. hozzászólására
jam, azt olvastam én is az újságban...mekkora szerencséje volt... de elég durva, hogy ilyet ki hoz az emberből ez a csé.... :S ezért mondják, hogy 16 éven felülieknek...de ezt is megváltoztatnám 18+-ra...aki nem tudja kezelni ezeknek a hatásoknak a görcseit :D
Bocs ha néha nyers vagyok,nagyon régről fakad!
HERMIONE1g 2010. április 5. 142 hozzászólás 2093.
Válasz cap #24. hozzászólására
elég szarügy de én megkérdezném a boltban ahol vettem ott álltalában szokták tudni
CBA
Will you be my Harry Potter?
desi_ 2010. április 5. 302 hozzászólás 1185.
Válasz GETCOREE #4. hozzászólására
hogy lehet 1 jelszavat elfelejteni??
mert lehet h aza 15 szavas jelszo ilyen : 2kas2323ksdsdl :)
Mi a szokásos lehetetlen? Hímvesszőböl kosarat fonni... (De ha mégis sikerül akkor lesz egy fasza kosarad!)
bulint 2010. április 5. 617 hozzászólás 594.
jam, azt olvastam én is az újságban...mekkora szerencséje volt... de elég durva, hogy ilyet ki hoz az emberből ez a csé.... :S ezért mondják, hogy 16 éven felülieknek...de ezt is megváltoztatnám 18+-ra...aki nem tudja kezelni ezeknek a hatásoknak a görcseit :D
vagy be kell szüntetni az only knife szerókat és akkor nem fejbekéselni fogják
gabis. 2010. április 5. 820 hozzászólás 436.
:mosoly:
bulint 2010. április 5. 617 hozzászólás 594.
elég szarügy de én megkérdezném a boltban ahol vettem ott álltalában szokták tudni
:ASD:ASD:AS:DAS:D:AD:AS:DA:SD:AADS
TE KOMOLY GYEREK VAGY
jN.- 2010. április 4. 439 hozzászólás 848.
xd remélem ezt te se komolyan gondoltad :D
P L A Z M A : 09 es accal nem lehet így játszani!
mokfsl 2010. április 4. 222 hozzászólás 1521.
XDXDXD :D asda
sgssasdda
cap 2010. április 4. 5 hozzászólás 10658.
van benne igazság =) ! .
desert.girl
L_x_O 2010. április 4. 99 hozzászólás 2690.
akkor már inkább CSAK 12 év alattiaknak azoknak nincs akkora erejük átszúrni a fejecskénket ^^
Válasz L_x_O #14. hozzászólására
üvöltsd el magad 1 netkávézóba hogy csalsz hátha téged is fejbe szúrnak mint a kínai srácot! :D
desert.girl
romolN1 2010. április 4. 397 hozzászólás 951.
gáz
egy senki vagy+
IbRA 2010. április 4. 935 hozzászólás 376.
Válasz FlyerZ #9. hozzászólására
nalátjátok... ezértnemkell jelszónak használni azt hogy: aretkeskurvaanyádpicsájábaloppdazaccomtegeci19434835
:)
XD
L_x_O 2010. április 4. 99 hozzászólás 2690.
Javaslat: Ne állítsd automatikus bejelentkezésre azt a k*rva steamet, és nem fogod elfelejteni a jelszavadat sem. amúgy meg ViBE megmondta a tutit :) #1 hsz.
animal. 2010. április 3. 910 hozzászólás 388.
Nem értem ezt miért kell mindenkinek leírni?!?!
Kb. 1 hónap alatt van legalább 3-4 ilyen hír hogy ez meg az van ellopták,elfelejtettem...stb.
És mindig leírják hogy mivan,jegyezzétek már meg pls!
w1sdom 2010. április 3. 886 hozzászólás 403.
scanneld be, vagy fotózd le a cdkulcsodat. ha ez megvan, akkor küldj el a valvénak egy szépen megfogalmazott levelet angolul, amibe beleirod h miért nem tudod a jelszavad, és valószínűleg visszaadják.. más problémánál is beszokott jönni ez a megoldás. remélem segítettem valamit.
intox[/]pixel`: te büdös csaló
bikicunaj 2010. április 3. 469 hozzászólás 792.
Email címeden keresztül vissza szerezheted
L_x_O 2010. április 3. 99 hozzászólás 2690.
üvöltsd el magad 1 netkávézóba hogy csalsz hátha téged is fejbe szúrnak mint a kínai srácot! :D
Válasz SKORI #12. hozzászólására
nana azért ennyire kocka énsem vagyok :DDDDDDDDDDDDDDDD
ez csak a poén volt :D
haverom a 100%os kocka : beszol , a szűz csajoknál csak a szűz configolatlan cst szeretem ... az a kocka , én még nem :D
DEER^_^
SKORI 2010. február 5. 411 hozzászólás 927.
Válasz DEER.originals #11. hozzászólására
lőd fejbe magad hogy elfelejted a pw-d ... ez olyan mint ha szeretkezés köben a kata nevű barátnőd helyett esztert mondasz neki ... :(
nana azért ennyire kocka énsem vagyok :DDDDDDDDDDDDDDDD
lőd fejbe magad hogy elfelejted a pw-d ... ez olyan mint ha szeretkezés köben a kata nevű barátnőd helyett esztert mondasz neki ... :(
DEER^_^
slow 2010. február 5. 44 hozzászólás 4221.
Na szóval. Bemész a steam supportba és csinálsz egy steam supportos accuontott az accountod nevével. Miután megkaptad az e-mailt amit küldöt a steam és aktiválod. Utána be jelentkezel és keresd meg az utolsó részt a Reclaiming a Hijacked Steam Account cimszónál és abban le van írva hogy mi van. A második pontban talász egy leírást amiben benne van hogy mit kell benne lennie az e-mail-ban és egy szövegbe ágyazott linket. Arra rá katintva meg jelenik egy ablak és ott kell leírnod hogy mi bajod van. Az ablakban a felső sorban van az e-mail címed vagy a support accountod neve. Allata van a subject felírat amibe a következöket kell be írnod: Steam account security breach. A category-nál válazd ki az account questions és utána a hijacken or stolen accuont. Mi után rákatintótál meg jelenik egy másik categoria és ott a prudoctnál válaszd a Steamet a steam account name és a cd-key egy értelmű. A your question-höz pedig az kell le írnod hogy mikkor (kb.) lopták el meg hogy milyen e-mail címet használtál, és ha tudod hogy a tolvaj mi képp lopta el az is de ez nem kötelező. Aztán vedd elő a Cd-kulcsod ahol van a kód a felé ird oda az account neved és fényképezd le vagy skaneld be. Utána ott van az attachment (csatolt fálj) . Ott van egy gomb és a pop-up segítségével fel töltöd a képet amit készítettél. Ezel kész van az e-mail és rámész a submit question és tovább megy egy másik oldalra ahol az alul lévő gombal be fejezhetted a dolgott. Ezután kapsz egy e-mailt hogy a steam személyzete meg kapta az e-mailt... (vágom h nem el lopták de ha azt írod nekik h elfelejtetted kb rajtad fög röhögni az egész cég) kb. 2 maximum 3 nap mig válaszolnak az időeltolódás miatt tehát ne várd ma az új jelszavad temár alszol mire ezek kimásznak az ágybol
slow
FlyerZ 2010. február 5. 430 hozzászólás 873.
nalátjátok... ezértnemkell jelszónak használni azt hogy: aretkeskurvaanyádpicsájábaloppdazaccomtegeci19434835
:)
elmeek huggyozni, de szarok visszajönni :D
-LK- 2010. február 4. 308 hozzászólás 1162.
geci ügyes vagy:D:D http://www.steampowered.hu/
itt probálj vkivel beszélni.
MesQue 2010. február 4. 283 hozzászólás 1256.
vegyél újat :DDD
GETCOREE 2010. február 4. 1824 hozzászólás 160.
Válasz -boE- #5. hozzászólására
átirod valamilyen oknál fogva egy olyan szóra amire biztos emlékezni fogsz, na ebben az esetben az a szó rittig soha a büdös életben nemjut eszedbe többet, igy lehet, nekem legalábbis igy siekrült már nem egyszer
jójó de te a boe vagy [:-)
NEOB0y : lanon durva leszek , feltéve ha tulelem
-boE- 2010. február 4. 3587 hozzászólás 48.
Válasz GETCOREE #4. hozzászólására
átirod valamilyen oknál fogva egy olyan szóra amire biztos emlékezni fogsz, na ebben az esetben az a szó rittig soha a büdös életben nemjut eszedbe többet, igy lehet, nekem legalábbis igy siekrült már nem egyszer
összekólázott ruhák lógnak a fregolin
GETCOREE 2010. február 4. 1824 hozzászólás 160.
NEOB0y : lanon durva leszek , feltéve ha tulelem
hunnii 2010. február 4. 2112 hozzászólás 127.
ird meg nekik hogy ellopták, csatolod a cd kulcsot és kész
if y'all don't like me, BLOW ME!
mortaL 2010. február 4. 2346 hozzászólás 108.
egyszerűbb is van: ne felejtsd el a jelszavad!
GRIBB :: lanpex: erekcióm van így nem tudok beszélni
ViBE 2010. február 4. 2940 hozzászólás 71.
a steam-met elindítod, katt az elfelejtett nemtom micsodára :D utána megadod, hogy nem tudod a fióknevét és tovább. aztán ott meg tudod adni a termékkulcsot, ami ugye a mellékelt lapon van. aztán go, go, go! :D
Beginner? Hülye vagy? Én lenni ADVANCED!