Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Windows 7 USB Hz hack!

Létrehozva: 2009. szeptember 7. Létrehozta: Reteek Kategória: CS 31 hozzászólás

Valaki tud működő Win7 USB Hz hack et? (Ha lehet x64 legyen) gugliba csak elég kétes programokat találtam. Valaki szerint jó valaki szerint nem. Hátha innen valaki már próbálta.

ErdelyMusic 2011. szeptember 24. 77 hozzászólás 3111.
én mondok valamit!a win 7 csak programokra van tervezve, az XP meg játékokra game windows:D

KINEK VAN XP je??
_kissa 2010. november 16. 44 hozzászólás 4195.
Válasz csab1k #29. hozzászólására
ugyan ez nekem is 1.1a nál igaz 64bites a win7 :F
nekem se csinál semmit ujra se indul az egér. ezt filet mind1 hova csomagolom ki?
csab1k 2010. november 16. 2065 hozzászólás 135.
Válasz ecneB #15. hozzászólására
Nekem nem működik WIN7 alatt (32bites). Kipróbáltam kilőtte az egeret. Újra bedugtam ugyan abba az usb kimenetbe de semmi. Most másik USBportba dugtam így jó. Asus p5b lap, 3.0a egér
ugyan ez nekem is 1.1a nál igaz 64bites a win7 :F
a1f
t0ky 2010. november 16. 888 hozzászólás 402.
tokyyy.atw.hu :)
Jácc tisztán :) VAGY FEJBERUGLAK
vigo 2010. november 16. 11 hozzászólás 7909.
Hát nemtom nekem olyan 380hz a max, ennél magasabbra nem állítja. Intellimouse Optical 1.1A van.
ShoXx 2010. október 31. 38 hozzászólás 4539.
Válasz ZokNy- #24. hozzászólására
Ha nem tévedek ez az.
Igen ez. Thx
QQ_u 2010. október 31. 101 hozzászólás 2659.
Válasz zomgzerg #14. hozzászólására
szedd is ki a gépből nehogy szegény ramba adatok kerüljenek, a polcon biztonságban van a gonosz programok elől
de hülye uristen :DDDDDDDDDDDDDDDDD
ZokNy- 2010. október 30. 444 hozzászólás 839.
Válasz ShoXx #23. hozzászólására
hi
Tudnál nekem adni egy működő linket ehhez a cucchoz?
(Nekem se megy a retek oldalán található dolog. Annyit csinált h nem tudtam használni azt az Usb , csak rendszervisszaállítás után!
Előre is kösz.
Ha nem tévedek ez az.
Hasznos cuccok blogomban és a klánhíreknél. weee
ShoXx 2010. október 30. 38 hozzászólás 4539.
Válasz BANCi_bye #5. hozzászólására
http://bancie.extra.hu/?path=./kockulas/

-> mouse-utilites.zip /hidusbf/driver/setup.exe

-> PIPA filter on device -> 500 hz -> Install Service -> Restart

nekem ez XP, Vista, Win7 alatt is működik tökéletesen és még reboot sem kell hozzá! hf
hi
Tudnál nekem adni egy működő linket ehhez a cucchoz?
(Nekem se megy a retek oldalán található dolog. Annyit csinált h nem tudtam használni azt az Usb , csak rendszervisszaállítás után!
Előre is kösz.
slw 2010. szeptember 17. 13 hozzászólás 7377.
Válasz AssAssyn #20. hozzászólására
Sziasztok!

Windows 7 alatt (x64) megcsináltam a Reteek-féle megoldást a leírást követve de annyit értem el vele, hogy az újraindítás után az egér nem mozdult semmit, hiába húztam ki dugtam be újra, viszont másik usb portban már tökéletesen működik, igaz ott az eredeti 125hz-n, de amelyik usb csatlakozóba próbáltam megcsinálni, abba ha bármikor beledugom nem jó, pedig már megpróbáltam visszacsinálni a legtöbb dolgot amit a leírás alapján csináltam. Egyébként nem a port ment tönkre, mert másik egér meg ilyesmi minden jól működik benne, csak az az egér amivel próbáltam az nem. Azért idegesít, hogy nem mindegy, hogy hová dugom be az egeremet, ezért ha van valakinek valami ötlete, hogy mit ronthattam el vagy, hogy csináljam vissza az kérem legyen oly szíves és írja el.
Válaszát előre is köszönöm.
dseo13b.exe vel kell teszt módot engedélyezni és utána állítgatni a hz-et
-ako- 2010. július 22. 2448 hozzászólás 99.
kb kérdezzétek meg devit
jo
AssAssyn 2010. július 22. 1 hozzászólás 18614.
Sziasztok!

Windows 7 alatt (x64) megcsináltam a Reteek-féle megoldást a leírást követve de annyit értem el vele, hogy az újraindítás után az egér nem mozdult semmit, hiába húztam ki dugtam be újra, viszont másik usb portban már tökéletesen működik, igaz ott az eredeti 125hz-n, de amelyik usb csatlakozóba próbáltam megcsinálni, abba ha bármikor beledugom nem jó, pedig már megpróbáltam visszacsinálni a legtöbb dolgot amit a leírás alapján csináltam. Egyébként nem a port ment tönkre, mert másik egér meg ilyesmi minden jól működik benne, csak az az egér amivel próbáltam az nem. Azért idegesít, hogy nem mindegy, hogy hová dugom be az egeremet, ezért ha van valakinek valami ötlete, hogy mit ronthattam el vagy, hogy csináljam vissza az kérem legyen oly szíves és írja el.
Válaszát előre is köszönöm.
addam 2009. október 14. 2161 hozzászólás 122.
Válasz ecneB #17. hozzászólására
a retek es megoldás viszont működik! Banci esetleg nincs meg neked az a DMbot ami itt volt CSHUn? leszedtem már egy tucatot de egyik sem indul CSHU-s hírben archívumban megtaláltam de visszadob az kezdőlapra ha le akarom tölteni.. Esetleg leszedték a cshu ftpről?
Próbáld meg ezt a bot csomagot (AMXX+CSDM+PODBOT), ott a leírás is, hogy kéne mennie.
91.82.85.31 (nihil.hu) - HU Mirage | Reheal mod | SB Guardian | Web: http://nihil.hu | Webstat: http://stats.nihil.hu
BANCi_bye 2009. október 10. 6072 hozzászólás 13.
Válasz ecneB #17. hozzászólására
a retek es megoldás viszont működik! Banci esetleg nincs meg neked az a DMbot ami itt volt CSHUn? leszedtem már egy tucatot de egyik sem indul CSHU-s hírben archívumban megtaláltam de visszadob az kezdőlapra ha le akarom tölteni.. Esetleg leszedték a cshu ftpről?
nem tudom, h leszedték-e, de az fix, h más a struktúra, ezért nem jó az a link, és sajna nekem sincs meg. én csak a bot mappackkel rendelkezem :)
r0xen: "...te faszlow senki olyan cshut kapsz anyád meg irigyli irjál cshut video... "
ecneB 2009. október 10. 277 hozzászólás 1286.
Válasz BANCi_bye #16. hozzászólására
hmm. hát akkor te vagy a(z egyik) kivétel, sry :P nekem mindig mindennel működött eddig. kilőtte az egerit, majd rögtön újra is indítja és onnantól X herzen pörög (kéne neki:)
BANCi_bye 2009. október 10. 6072 hozzászólás 13.
Válasz ecneB #15. hozzászólására
Nekem nem működik WIN7 alatt (32bites). Kipróbáltam kilőtte az egeret. Újra bedugtam ugyan abba az usb kimenetbe de semmi. Most másik USBportba dugtam így jó. Asus p5b lap, 3.0a egér
hmm. hát akkor te vagy a(z egyik) kivétel, sry :P nekem mindig mindennel működött eddig. kilőtte az egerit, majd rögtön újra is indítja és onnantól X herzen pörög (kéne neki:)
r0xen: "...te faszlow senki olyan cshut kapsz anyád meg irigyli irjál cshut video... "
ecneB 2009. október 10. 277 hozzászólás 1286.

nekem ez XP, Vista, Win7 alatt is működik tökéletesen és még reboot sem kell hozzá! hf
zomgzerg 2009. szeptember 10. 832 hozzászólás 426.
Válasz adrenaliN #13. hozzászólására
semmit.. csak szimplán nem indíja el, de mondjuk nem is próbálkoztam megcsinálni.. np visszateszem xp-t mert idegesít hogy alaphangon lehúz ~7-800 mb ramot:)
szedd is ki a gépből nehogy szegény ramba adatok kerüljenek, a polcon biztonságban van a gonosz programok elől
adrenaliN 2009. szeptember 10. 11 hozzászólás 7773.
Válasz BANCi_bye #12. hozzászólására
miért nem? mit ír ki?
semmit.. csak szimplán nem indíja el, de mondjuk nem is próbálkoztam megcsinálni.. np visszateszem xp-t mert idegesít hogy alaphangon lehúz ~7-800 mb ramot:)
BANCi_bye 2009. szeptember 9. 6072 hozzászólás 13.
Válasz adrenaliN #11. hozzászólására
nekem win7-el steam se megy:/:D
miért nem? mit ír ki?
adrenaliN 2009. szeptember 8. 11 hozzászólás 7773.
nekem win7-el steam se megy:/:D
blck 2009. szeptember 8. 758 hozzászólás 474.
Válasz Reteek #9. hozzászólására
retek.fw.hu Counter-Strike -> Mouse fix ennek mennie kell. (Restart után)
ez télleg jó vistán is! köszi :)
Reteek 2009. szeptember 8. 624 hozzászólás 582.
Válasz blck #8. hozzászólására
üdv!
valaki nem tud Vistához mousefix-et? vagy ami kiveszi az egérgyorsulást ? a steam parancs nekem nem elég :) köszi előre is
retek.fw.hu Counter-Strike -> Mouse fix ennek mennie kell. (Restart után)
blck 2009. szeptember 8. 758 hozzászólás 474.
üdv!
valaki nem tud Vistához mousefix-et? vagy ami kiveszi az egérgyorsulást ? a steam parancs nekem nem elég :) köszi előre is
BANCi_bye 2009. szeptember 8. 6072 hozzászólás 13.
Válasz Balazs. #6. hozzászólására
Köszi. Én mindig is csak azért használtam sp2-es windows mert sp3 alatt csak csökentett modos ujraindutiás windows/system32/driver mappák baszogatása után értem el az 1000hzt és volt amikor elszált a retekbe az egész op.rendszer.

Köszi
Nincs mit. Én SP3-as WinXP-vel és Win7-tel használom. hf
Balazs. 2009. szeptember 8. 1085 hozzászólás 310.

Köszi. Én mindig is csak azért használtam sp2-es windows mert sp3 alatt csak csökentett modos ujraindutiás windows/system32/driver mappák baszogatása után értem el az 1000hzt és volt amikor elszált a retekbe az egész op.rendszer.

Köszi
Veni, vidi, vici
Válasz Balazs. #4. hozzászólására
Arrol nekem adhatnál egy linket. Kőszi.

Balazs. 2009. szeptember 8. 1085 hozzászólás 310.
Válasz BANCi_bye #2. hozzászólására
nem kellett volna túl sokat szenvedni, vistas működik hozzá
Arrol nekem adhatnál egy linket. Kőszi.
Veni, vidi, vici
http://www.satanion.dk/cs/
Mouse hertz Windows 7 > Program used to change the amount of hertz on your mouse (Windows 7)
My god is a great big god, KIRA!
nem kellett volna túl sokat szenvedni, vistas működik hozzá
Reteek 2009. szeptember 7. 624 hozzászólás 582.
Már nem kell, sok szenvedés után találtam egy működőt! www.retek.fw.hu weben írtam is róla 1 kisebb leírást. (Windows 7 mappában találja meg akit érdekel)