Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

OFF-Topik

Létrehozva: 2009. augusztus 24. Létrehozta: Peti93 Kategória: off topik 104 hozzászólás

Bármi, ami nem a Trackmania-val kapcsolatos.

Tigrincs 2011. július 7. 1 hozzászólás 19586.
Sziasztok!

Egy kis segítségért fordulnák hozzátok, régen mindig a the hungarian full speed -en játszottunk....de már látom nincs, esetleg megváltozott a neve? vagy a pályák másik szerverre kerültek? Tudnátok ebben segíteni?
Köszönöm előre is!
-solymi- 2011. március 1. 98 hozzászólás 2702.
Az a kérdésem lenne,hogy a mostani MCSB-s meccsek alatt miért nincs üzemelve a fogadóiroda? :S Anno még emlékszem Vödi mindig betette az MCSL meccseit meg az ESL 1on1 kupák roundjaira is lehetett fogadni. Szerintem tök jó lehetőség és ma is sokan használnák :D
-solymi- 2010. május 15. 98 hozzászólás 2702.
Válasz Succ #101. hozzászólására
Nem The THMU Komment Hunter?
jha formailag így helyesebb viszont amúgy kicsit szójáték is ,Succ mester :D
Succ 2010. május 15. 142 hozzászólás 2095.
Válasz .Garfield. #99. hozzászólására
The Komment TMHUnter ^^
Nem The THMU Komment Hunter?
Succ
BoXeR. 2010. május 15. 147 hozzászólás 2046.
századik hozzászólás :vigyor:
Válasz -solymi- #98. hozzászólására
szép! rangot neked :D gondolom top1 vagy tmhun:P
The Komment TMHUnter ^^
!
-solymi- 2010. május 14. 98 hozzászólás 2702.
Válasz .Garfield. #96. hozzászólására
+ mutatja hogy mire fogadtál ^^

juhéé 500 komment :]
szép! rangot neked :D gondolom top1 vagy tmhun:P
raceking 2010. május 14. 523 hozzászólás 712.
az összes eventet mutatja.
yeppsoftware.com
Válasz -solymi- #94. hozzászólására
mi ezaz új 'Aktivitás' fül a profilomnál?:D

szerk.: hmm,most a hsz után újra megnéztem és mutatja a legutóbbi kommentjeim topciját/idejét
nemrossz ötlet
+ mutatja hogy mire fogadtál ^^

juhéé 500 komment :]
!
Válasz -solymi- #94. hozzászólására

szerk.: hmm,most a hsz után újra megnéztem és mutatja a legutóbbi kommentjeim topciját/idejét
nemrossz ötlet
Sőt! Kellett már nagyon :) mondom ezt úgy, hogy még meg sem néztem...
aloha
-solymi- 2010. május 14. 98 hozzászólás 2702.

nemrossz ötlet
.Garfield. 2010. március 25. 1014 hozzászólás 342.
:DDD
!
p4riz3r 2010. március 25. 43 hozzászólás 4273.
raikkonen-t nem ertem h miert nem rallyzott eddig :D:D alkoholista finn :D ott torhet zuzhat :D oda valo :D
IpponTony 2010. március 25. 69 hozzászólás 3311.
háát fiúk tudom hogy régen írtátok de most olvastam a topicot szerintem sumitól kbsztt nagy teljesitmény hogy pontszerző tudott lenni 3 év kihagyás után , ha nem hagyja abba rögtön ezután az évután szerintem lehet esélyes a VB dobogóra de VB címre sajnos nem hiszem :( raikkonen meg rohadt nagy balfaszságot csinált hogy elment rallyzni , pedig ő volt az egyik legjobb F1-es pilóta , hamiltonrol meg a véleményem hogy egy elkényeztetett komolytalan pilóta akire a kövi egyenlet illik: jókocsi=jóhelyezés... az meg hogy fekete az más kérdés attól mérne lehetne jó pilóta ennyi voltam peace ;)
-solymi- 2010. március 20. 98 hozzászólás 2702.
asszem erre inkább nem írok vissza, mert ahogy én látom túl elfogult vagy Fisichellaval (ahogy én is Alonsoval szemben), amivel persze nincs is semmibaj, csak így kár folytatni ezt a vitát :D úgysem változtatunk egymás véleményén :)

béke
Succ 2010. március 20. 142 hozzászólás 2095.
Válasz -solymi- #84. hozzászólására
néztem, és asszem ilyet egyik okoska se mondott :) vicckategória ha te azt állítod, hogy a mezőnyben ő lenne a legjobb pilóta.. :D Ha a szezon elsőfelében nem lett volna a Brawn sokkal előrébb a fejlesztésekben, mint a többi csapat, akkor nem lett volna vb.. a szezon közepe-vége felé a legtöbb futamon még pontot is nehezen sikerült szereznie.. mindegy, szvsz semmi extra nincs a srácban, ezaz én véleményem:)

deha szerinted Schumi low, fiszikella meg remek pilóta akkor most wtf van
a rönónál asszem volt 1 győzelme két év alatt azzal az autóval amivel Alonso vb-t nyert és védett.. szal.. ezmi.. egyszerűen jobb volt Fisichellanal, mint ahogy Trullit is kiszorította, pedig tesztpilótaként indult a csapatban.. ki építette volna a Renaultot akkor az olaszra?
Mikor meg egy jó Force India volt a feneke alatt elment a Ferrariba évközben, ahol talán pontot se sikerült szerznie, de ha igen, egy kezemen megtudnám számolni mennyit .. kb :D

mindegy, nekem semmi bajom vele, és mindenki azt kedvel akit akar
Megint nem értek veled egyet. Egy jó pilótához tartozik, hogy bármilyen autót elvezet. Ez igaz.
A másik meg az, hogy Fisico azért ment Ferrariba mert megkérték. És egy olasz pilótának hatalmas megtiszteltetés a Ferrari autóját vezetni. Az, hogy nem teljesített jól, az nem az ő hibája. Hozzászokott a Force India ingatagságához. És hidd el számodra is furcsa lenne átülni másfél év után egy stabil autóba és megtanulni KERS-t haszálni, 1 hét alatt. A másik meg az, hogy okés Alonso nyert vb-t, mert kinyalta tisztára Briatore seggét. Ráadásul Briatore és Fisichella viszonya nem volt felhőtlen. Ezért töltött Fisico 2 évet a Jordan-nél és a Saubernél. Szóval mint 2-es számú pilóta, nem a legjobb gondoskodást kapta. Szartak rá... És amíg a Renaultba volt nyert egy ausztrál meg egy maláj versenyt is. Sőt Monacoba, mikor Alonso az élen volt és már körözte volna őt le, ő a rádió utasítást megfogadta és feljött egy csomó helyet. Azért ez elég nagy dolog 3 kör alatt Monte Carlo utcáin.
Succ
Adee 2010. március 19. 83 hozzászólás 2951.
Válasz .anf. #86. hozzászólására
hát idén ferrari és redbull a favorit szal vettel vagy alonso nyeri a vbt. button megint elcseszte azzal h hami mellé ment... rosbergtől többet vártam, schumitól meg semmit. ez egy jó reklámfogás, hogy visszatért, de sztem futamot se fog nyerni... és nem csak aztért mert szar a kocsija
Valamelyik kommentátor mondta is, hogy a McLaren írtó gyorsan fejleszt! :)
-solymi- 2010. március 19. 98 hozzászólás 2702.
Válasz .anf. #86. hozzászólására
hát idén ferrari és redbull a favorit szal vettel vagy alonso nyeri a vbt. button megint elcseszte azzal h hami mellé ment... rosbergtől többet vártam, schumitól meg semmit. ez egy jó reklámfogás, hogy visszatért, de sztem futamot se fog nyerni... és nem csak aztért mert szar a kocsija
ezzel csak az a baj hogy egy futam alapján ilyen következtetéseket még nem szabad levonni :)
.anf. 2010. március 19. 74 hozzászólás 3175.
.b4ln4 2010. március 19. 215 hozzászólás 1560.
szvsz:

Schumi forever! :) Sztem idén megyek is a ringre, most hogy visszatért ^^
Button: erős közepes, semmi extra, hamilton megeszi idén.
Vettel,Alonso,Hamilton: egy kategória, mindegyik szupertehetség, a jövő potenciális Schumijai :)
Massa,Rosberg,Webber,Barichello: szürke egerek, akik nagyszerű csapattársak, de sosem lesznek világbajnokok.
többi leves :D ill pár új, akikből még bármi lehet(Hülkenberg,Kazuki)
pacsi
Válasz Succ #81. hozzászólására
Nem tudom, hogy nézted-e a bahraini versenyt... De ott el is lett mondva, hogy Button vezetési stílusa a legtisztább és legszebb. Szóval nem értem mért... Ezek szerint akkor Barrichello is nyerhetett volna... Vagy Vettel... Mert mind2nek ugyanolyan jó autója volt...

Fisico meg nem low... Remek pilóta, csak mindig el volt nyomva. Mégpedig a majomképű Alonsokád miatt. Mikor meg Kovalainen volt a csapattársa, akkor már kiöregedett. De nem tudom mért lenne az low, aki minden évben hozott egy-egy futamgyőzelmet 3-4 év alatt. Ráadásul a Jordannel és a Benettonnal. Sőt! Asszem még a Sauberrel is.
néztem, és asszem ilyet egyik okoska se mondott :) vicckategória ha te azt állítod, hogy a mezőnyben ő lenne a legjobb pilóta.. :D Ha a szezon elsőfelében nem lett volna a Brawn sokkal előrébb a fejlesztésekben, mint a többi csapat, akkor nem lett volna vb.. a szezon közepe-vége felé a legtöbb futamon még pontot is nehezen sikerült szereznie.. mindegy, szvsz semmi extra nincs a srácban, ezaz én véleményem:)

deha szerinted Schumi low, fiszikella meg remek pilóta akkor most wtf van
a rönónál asszem volt 1 győzelme két év alatt azzal az autóval amivel Alonso vb-t nyert és védett.. szal.. ezmi.. egyszerűen jobb volt Fisichellanal, mint ahogy Trullit is kiszorította, pedig tesztpilótaként indult a csapatban.. ki építette volna a Renaultot akkor az olaszra?
Mikor meg egy jó Force India volt a feneke alatt elment a Ferrariba évközben, ahol talán pontot se sikerült szerznie, de ha igen, egy kezemen megtudnám számolni mennyit .. kb :D

mindegy, nekem semmi bajom vele, és mindenki azt kedvel akit akar
Adee 2010. március 19. 83 hozzászólás 2951.
Válasz Succ #81. hozzászólására
Nem tudom, hogy nézted-e a bahraini versenyt... De ott el is lett mondva, hogy Button vezetési stílusa a legtisztább és legszebb. Szóval nem értem mért... Ezek szerint akkor Barrichello is nyerhetett volna... Vagy Vettel... Mert mind2nek ugyanolyan jó autója volt...

Fisico meg nem low... Remek pilóta, csak mindig el volt nyomva. Mégpedig a majomképű Alonsokád miatt. Mikor meg Kovalainen volt a csapattársa, akkor már kiöregedett. De nem tudom mért lenne az low, aki minden évben hozott egy-egy futamgyőzelmet 3-4 év alatt. Ráadásul a Jordannel és a Benettonnal. Sőt! Asszem még a Sauberrel is.
Ja és tvaj azon a pár futamon is mekkorát alkotott a ˇjó autóbanˇ(ferrari). A force indiával meg a belga nagydíjon volt jó, ahol Kimi ugye csalt(szerintem). De azt meg nagyon ismeri és szereti, és ezzel nincs is gond. Nem az ő hibája! :)
.Garfield. 2010. március 19. 1014 hozzászólás 342.
harcot harcot!!!! :D

Kezdődjön a Sztárbox!! :D
!
Succ 2010. március 19. 142 hozzászólás 2095.
Válasz -solymi- #80. hozzászólására
nha akkor 3, csak jobban alátámasztja amit mondtam :D Schumi helyett meg inkább fiszikella a low, Ő egy igazi lúzer pilóta.. jó ezt hagyjuk :D

a másik, szerintem Alonso sokat változhatott azalatt a 2 év alatt, amit a rönóban töltött.. főleg személyiségileg, és a brazilnak se voltak komolyabb konfliktusai Kimivel, pedig nyilvánvaló volt, hogy ő a 2. számú a csapaton belül.. persze bármi lehet a dologból, de Alonso a NO1 osztkész :D:D

de egyébként Buttonról is az a véleményem, hogy túlvan értékelve.. kedves Succ xd tavaly a Brawn kiemelkedett a mezőnyből, azzal a kocsival én Baumgartner barátunknak is esélyt adtam volna a VBre, kis túlzással.. :d majd nézzük csak idén, hogy távolra szagolja az élmezőnyt :))

Succ
Válasz Succ #70. hozzászólására
Schumi 3 évet hagyott ki, de mind1...
Schumi low.
Rosberg oktatja Schumit.
Rosberg nyer...
VBt is...
Van egy köcsög párosunk: Alonso, Massa
Button elbaszta az igazolást.
I'm the biggest Hamilton hater!
nha akkor 3, csak jobban alátámasztja amit mondtam :D Schumi helyett meg inkább fiszikella a low, Ő egy igazi lúzer pilóta.. jó ezt hagyjuk :D

a másik, szerintem Alonso sokat változhatott azalatt a 2 év alatt, amit a rönóban töltött.. főleg személyiségileg, és a brazilnak se voltak komolyabb konfliktusai Kimivel, pedig nyilvánvaló volt, hogy ő a 2. számú a csapaton belül.. persze bármi lehet a dologból, de Alonso a NO1 osztkész :D:D

de egyébként Buttonról is az a véleményem, hogy túlvan értékelve.. kedves Succ xd tavaly a Brawn kiemelkedett a mezőnyből, azzal a kocsival én Baumgartner barátunknak is esélyt adtam volna a VBre, kis túlzással.. :d majd nézzük csak idén, hogy távolra szagolja az élmezőnyt :))
Válasz arthur877 #78. hozzászólására
Mindig is utáltam a Shumit...
Tavaly a Button-nek drukkoltam, idén még nem tudom, de talán a Vettel-Alonso között fog eldőlni...?
Alonso addig lesz harcban a vb címért amig össze nem kap a brazil huszárral.
!
arthur877 2010. március 19. 226 hozzászólás 1499.
Válasz Adee #66. hozzászólására
Hát már nem is azért, de mér lenne szőkenős? Lehet most látta először a tpoikot és végig olvasta. Most márr bejelenthető! Ennyi a nagy Schumisoknak (asszem te is az vagy) Hamilton 3. lett megverte schumit. 1/1
Mindig is utáltam a Shumit...
Tavaly a Button-nek drukkoltam, idén még nem tudom, de talán a Vettel-Alonso között fog eldőlni...?
Az otthonszülés nagyon precíz és felkészült emberekkel kell végrehajtani. Nem tartom annyira előnyösnek, hisz ha komolyabb komplikáció közbejön és nincs meg hozzá a megfelelő műszer/anyag akkor nagy baj lehet. Mindig fel kel készülni rá hogy sok adag vér legyen tartalékon.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Otthonszülés
!
MPVOODOO 2010. március 19. 19 hozzászólás 6310.
Mi a véleményetek az otthonszülésről? :D :D
.Garfield. 2010. március 18. 1014 hozzászólás 342.
Válasz Succ #74. hozzászólására
Jólvan :D Most ő a fav. mert Fisico nincs :(
Nálam a piros-bulldog a nyerő :D
!
Succ 2010. március 18. 142 hozzászólás 2095.
Válasz .Garfield. #73. hozzászólására
azt hogy rosberg vbt nyer :D a többi stimmel :D
Jólvan :D Most ő a fav. mert Fisico nincs :(
Succ
Válasz Succ #72. hozzászólására
Mit sikerült rosszul írnom? :O
azt hogy rosberg vbt nyer :D a többi stimmel :D
!
Válasz .Garfield. #71. hozzászólására
na megy a felsőfokú oktatás mint látom :D
Mit sikerült rosszul írnom? :O
Succ
na megy a felsőfokú oktatás mint látom :D
!
Schumi 3 évet hagyott ki, de mind1...
Schumi low.
Rosberg oktatja Schumit.
Rosberg nyer...
VBt is...
Van egy köcsög párosunk: Alonso, Massa
Button elbaszta az igazolást.
I'm the biggest Hamilton hater!
Succ
-solymi- 2010. március 18. 98 hozzászólás 2702.
Válasz Adee #66. hozzászólására
Hát már nem is azért, de mér lenne szőkenős? Lehet most látta először a tpoikot és végig olvasta. Most márr bejelenthető! Ennyi a nagy Schumisoknak (asszem te is az vagy) Hamilton 3. lett megverte schumit. 1/1
hülyeség azt várni bárkinek is, hogy Schumi visszatér és rögtön megb.sza a világot.. :D 2 év kihagyás az 2 év, a pali csak öregedett, és a képességei kopnak is.. akármekkora forma is Ő, idő kell, hogy visszarázódjon az f1 világába :) idővel szerintem biztosan lesznek olyan futamok, ahol oktatja a "kicsiket" Schumi..

bár idén ezek a szabályváltoztatások nem tűnnek előrehaladásnak.. sőt, ez az első futam egy nagy kula volt, bár lehet hogy a bahreini pálya is közrejátszott ebben az unalmas körözgetésben
és hajrá Alonso :) jó végre versenyképes autóban látni! ottlesz a 3. is neki :)))
egyébként Adee, én megutáltam ezért Hamiltont, és bevallom szurkolok Suminak is.
Én sem Hamiltonnak szurkolok, ne aggódj! A világbajnokság megnyerése után valami idétlen maszkban bohóckodott a közönség előtt és ez nagyon lejáratta előttem. Viszont azért hogy néger egy cseppet sem zavar. És tényleg csak most láttam meg a topikot. Hajrá Trulli!
Adee 2010. március 18. 83 hozzászólás 2951.
Válasz arthur877 #65. hozzászólására
Biztos Te sem vagy annyira fehér, ha így véded... :vigyor:
De miért is kevered a virtuális világot a valósággal?
Azért ez egy olyan "szőke nős" féle reakció 6 hónappal a kommentem után, nem? :vigyor:
arthur877 2010. március 18. 226 hozzászólás 1499.
Válasz illegal_racer #64. hozzászólására
Csak azért utálod, mert fekete? Csak azért? Nagyon jó versenyző, nincs vele semmi baj. Menjen vissza gyapotot szedni? Te meg menj a hülye klánoddal veszíteni a versenyeket! sokkal jobb csapat a McLaren, mint a te idétlen dTb-d.
Biztos Te sem vagy annyira fehér, ha így véded... :vigyor:
De miért is kevered a virtuális világot a valósággal?
Azért ez egy olyan "szőke nős" féle reakció 6 hónappal a kommentem után, nem? :vigyor:
Válasz arthur877 #16. hozzászólására
Nem vagyok fajgyűlölő, de ez egy nigger akkoriscsak! :D A vezetéshez hülye, egyáltalán nem versenyzőtől elvárható módon vezet, ezért is van olyan sok érthetetlen balhéja!(hirtelen belefékez, egyenes szakaszon nekimegy a falnak, stb...)
Menjen vissza gyapotot szedni, vagy bantu harcosnak, az elegáns sportokat hagyja a normál fehér bőrű emberekre...
Csak azért utálod, mert fekete? Csak azért? Nagyon jó versenyző, nincs vele semmi baj. Menjen vissza gyapotot szedni? Te meg menj a hülye klánoddal veszíteni a versenyeket! sokkal jobb csapat a McLaren, mint a te idétlen dTb-d.
Sztem senki.
Stumi21 2010. március 17. 107 hozzászólás 2560.
Válasz raceking #61. hozzászólására
na nekem meg ez kétértelmű, vagyi inkább három, mert nem értem amit mondasz :D
amugy meg nyitottam egy uj forum topikot, lehet ide irni: http://www.track-mania.hu/topic/2698/Programozas
ki szokott yoyozni??
raceking 2009. november 3. 523 hozzászólás 712.
na nekem meg ez kétértelmű, vagyi inkább három, mert nem értem amit mondasz :D
amugy meg nyitottam egy uj forum topikot, lehet ide irni: http://www.track-mania.hu/topic/2698/Programozas
yeppsoftware.com
BoXeR. 2009. november 3. 147 hozzászólás 2046.
várj ez két értelmű legalábbis számomra :xD:

A motoros hasonlatnál pöccre indul. :vigyor: De amúgy mit iszunk? :xD:
raceking 2009. november 3. 523 hozzászólás 712.
az élet olyan, mint egy motor...ha nem megy, be kell rúgni :D:D
yeppsoftware.com
alexandros 2009. november 1. 141 hozzászólás 2111.
Válasz BoXeR. #47. hozzászólására
Milyen játékkal játszotok még a TM mellett?
Star Wars: Republic Commando, StarWars:Battlefront I-II, America's Army 2.8.5 és 3.0.6 verzió, Combat Arms, A.V.A, Enemy Territory:Quake Wars, stb.
raceking 2009. november 1. 523 hozzászólás 712.
most összezavartál:S
yeppsoftware.com
Macskusz 2009. október 31. 47 hozzászólás 4072.
Az "off-topic" topikban mi számít off-topiknak?
mert itt az on-topik az off-topik :)

BoXeR. 2009. október 29. 147 hozzászólás 2046.
Amúgy ha valamivel sok időt töltesz egyre jobb leszel, de csak addig míg nem találkozol más játékosokkal és nem játszol Online. Utána rájössz hogy nem is vagy annyira jó. A gyakorlás segít :xD: