Sziasztok.
Eléggé kezdő vagyok,így ne szidjatok le hogyha sok hülyeséget fogok kérdezni.
Énis fps problémákkal küzök,mint sokan mások.
1. Van ejelntősége hogy milyen cs t használok?
Engem leginkább az érdekel hogy obban tudjak játszani,másodlagos a kinézet,szóval nincs külön olyan cs amelyikkel nagyobb lehet fps mint a többi?
2. Nagyonsok kódot megpróbáltam már,de nemakar javulni,sok topicot olvastam és leszokták írni az adatokat,énis ígytesez,eléggé sz*r a gépem.
Ezekhez se nagyon értek,szal assem tudom mit írok,csak amit ír everest :)
Videokórtya: VIA chrome9 HC IGP
CPU típusa: unknown, 1600MHz 9x178
Rendszermemória: 960Mb
Nemtudom mit kell még leírni,majd szóljatok.
sötétben 95 körül van fps em de világosba,mikor lövök és mozgok 60-25 között mászkál.
Esetlleg valami ténylegesen jó,működő cfg vagy program,vagy valami átállítás videókártyába,valami,nagyon hálás lennék,és gondolom sok hülyeséget kérdeztem most,de kéne segítség,köszi.
Lehet :) Fél konfigot pro hardveren vagy min ( hardver pro ) nem tudom táp nélkül esetleg táp és vinyó nincsen ezeket durván olyan 25-30k ért osztogatják ( 2magos proci 2gb ram meg egy jobb fajta videó kártya meg alaplap ) persze az erősebb konfigok félkonfigok drágábbak .
Gondolom nem csak cs-re használja a gépet. Hogyha letölt egy nagyobb játékot, vagy programot, szerinted hogy viszi el? És úgy nézzük, hogy cs-nek nem is nagy a gépigénye..
Lehet :) Fél konfigot pro hardveren vagy min ( hardver pro ) nem tudom táp nélkül esetleg táp és vinyó nincsen ezeket durván olyan 25-30k ért osztogatják ( 2magos proci 2gb ram meg egy jobb fajta videó kártya meg alaplap ) persze az erősebb konfigok félkonfigok drágábbak .
Véleményem szerint, ha egyszer vesz, akkor vegyen rendeset, és ne olyat amit fél év múlva lekell cserélni.
25k ft-ért megnézem milyen gépet veszel te.. :mosoly:
itt csak gépen meg fps esen múlik mennyire játszol jól,megyek valami értelmesebb játékra ahol nem az számít kinek jobb a gépe -.-
Tévedsz ha azt hiszed hogy ez a játék csak jó géppel játszható (igaz van benn valami). De először is vedd emg ne töltögesd. Utána játéktudásod fejleszd és ráfogsz jönni idővel hogy nem csak az fpsen múlik. am fps javulása egyértelműen új gép
50 fps-el nemlehet ugyanolyan jól játszani mint 100fps el?
Fps azaz Frame per second a másodperc alatti képkockák megjelenését jelenti.Állítólag az emberi szem 24-25 fps felett nem érzékeli így a filmek is 24-25 fps-sek.De játékban sztem eléggé érzékelhető azért de ha 55 alá nem esik azzal már lehet sztem normálisan és aktívan játszani persze az a legjobb ha megvan a folyamatos 100 de nekem se volt meg jó ideig csak február óta mikor vettem új gépet.
Hát a CSS - nek jóval nagyobb gépigénye van mint az 1.6 -nak szóval sztem az 1.6 ot vedd meg:) Am meg utánna néztem a videókártyádnak és azt olvastam hogy egy elég gyenge integrált vga szóval azt le kellenne esetleg cserélned hogy több fpsed legyen.Am meg milyen oprendszered van?
Microsoft Windows XP Professional
FPS arra jó hogy hamarabb megjelenik ember,nem?
Surf hoz mi kell,odais fps?
Nekem mostmár sokat javult a helyzet.
40 re,és alá nagyon ritkán megy.
55-99 között mozog.
Szerk:
vagy esetleg a videókártyán állítsak valamit,vagy újabbat letöltök,de nemtudom mitkell :D
Értelmes válaszokat ha lehetne.
Van csomó LH HL ZCP mindenféle cs tudsz adni linket melyiket töltsem le?
legyen:
1. vagy megveszed a játékot, vagy szembesülsz azzal, hogy a neten található "custom" CS...AZ SZ*R!
2. "kódok"...azaz parancsok ritka esetben hoznak látványos eredményt. VIA videokártyától pedig ne várj csodát, mert azt nem arra találták ki, hogy játszani lehessen. tehát az öreganyám™ GUI/CFG sem hoz jelentős és stabil változást.
Értelmes válaszokat ha lehetne.
Van csomó LH HL ZCP mindenféle cs tudsz adni linket melyiket töltsem le?
Hát a CSS - nek jóval nagyobb gépigénye van mint az 1.6 -nak szóval sztem az 1.6 ot vedd meg:) Am meg utánna néztem a videókártyádnak és azt olvastam hogy egy elég gyenge integrált vga szóval azt le kellenne esetleg cserélned hogy több fpsed legyen.Am meg milyen oprendszered van?
egy fajta van 1.6ból és sourceból is azt kell(!) használni. egyrészt esl és vac se fogja csak úgy szem elől téveszteni. vigyázni kell mit töltesz le és másolsz be...