Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Segítség

Létrehozva: 2009. augusztus 24. Létrehozta: Peti93 Kategória: segítség 160 hozzászólás

Bármi kérdés-kérés-panasz, ide jöhet!

-EDEM- 2010. szeptember 27. 2459 hozzászólás 98.
Válasz KBjunior #154. hozzászólására
Googleben körülnéztem, amit találtam:
TCP and UDP portot enged ki a tűzfalon: 3450 és 2350 (remélem nem értettem, félre mert angol tudásom csekély :S)
Ha rutered van akkor azon is engedd ki mert a ruter = tűzfal :D (nem az csak meg felel annak :D)
"You don't need to play with TM settings.
Just allow UDP and TCP, 2350 and 3450, put what you want in name field"
http://www.trackmania-carpark.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=8560
köszönöm!:)
Soha nem próbálok semmit se kétszer, soha nem állok szembe a fénnyel, Nem én leszek ki a szarban majd térdel!
KBjunior 2010. szeptember 27. 33 hozzászólás 4866.
Na az már a te bajod! :D
SziLLeee96 2010. szeptember 26. 124 hozzászólás 2314.
Válasz KBjunior #157. hozzászólására
Előtte gyakorold be jól a pályát és akkor nem lesz gond! :P
Legalább is én úgy szoktam. Mondjuk akkor sem megy annyira nekem, mert nem vagyok annyira pro, bár mondjuk ez engem annyira nem zavar. :D

(Én általában csak a garasokra megyek rá az idő annyira nem érdekel, de azért valami normálisat próbálok összehozni :D)
:)):D:D ez fain :D én begyakorlom , csak én lájkolok centizgetni ;):D

UI: Csak nem mindig jön össze :D:D
KBjunior 2010. szeptember 24. 33 hozzászólás 4866.
Válasz SziLLeee96 #156. hozzászólására
kivéve én aki mindig magyar recet akar és elmegy minimum 300 garas egy pályára ^^:D:D
Előtte gyakorold be jól a pályát és akkor nem lesz gond! :P
Legalább is én úgy szoktam. Mondjuk akkor sem megy annyira nekem, mert nem vagyok annyira pro, bár mondjuk ez engem annyira nem zavar. :D

(Én általában csak a garasokra megyek rá az idő annyira nem érdekel, de azért valami normálisat próbálok összehozni :D)
SziLLeee96 2010. szeptember 21. 124 hozzászólás 2314.
kivéve én aki mindig magyar recet akar és elmegy minimum 300 garas egy pályára ^^:D:D
Jasy 2010. szeptember 21. 544 hozzászólás 693.
Válasz .b4ln4 #134. hozzászólására
Hivatalos módban gyűjts érmeket a beépített nadeo mapokon soloban!
ha begyaktál egy mapot, nyomj escapet, és katt hivatalos futásra vagy mire ! ;) de vigyázz minden próbálkozás 5 garasba kerül! de nem nehéz megszerezni az érmeket, szal 30-40 garast tudsz hozni maponként!
Tudom régi hozzászólás, de 10 garasba kerül egy próbálkozás. Kivéve a legelsőt az ingyenes, ha ekkor sikerül lenyomnod az Aranyérmes idejét akkor 30 garassal leszel gazdagabb. Minden további próbálkozás persze már 10 garasba fog kerülni azon a pályán.
Bronz 5 garas
Ezüst 10 garas
Arany 15 garas

KBjunior 2010. szeptember 20. 33 hozzászólás 4866.
Válasz -EDEM- #152. hozzászólására
ugy sem jo:/
Googleben körülnéztem, amit találtam:
TCP and UDP portot enged ki a tűzfalon: 3450 és 2350 (remélem nem értettem, félre mert angol tudásom csekély :S)
Ha rutered van akkor azon is engedd ki mert a ruter = tűzfal :D (nem az csak meg felel annak :D)
"You don't need to play with TM settings.
Just allow UDP and TCP, 2350 and 3450, put what you want in name field"
http://www.trackmania-carpark.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=8560
Andrew82 2010. szeptember 20. 9 hozzászólás 8497.
ablakban meg lehet oldani hogy 16:9 legyen?
-EDEM- 2010. augusztus 26. 2459 hozzászólás 98.
Válasz .Garfield. #151. hozzászólására
firewall = tűzfal. Tűzfalat szedd le a játékról és úgy próbálkozz. hátha :)
ugy sem jo:/
Soha nem próbálok semmit se kétszer, soha nem állok szembe a fénnyel, Nem én leszek ki a szarban majd térdel!
.Garfield. 2010. augusztus 26. 1014 hozzászólás 342.
firewall = tűzfal. Tűzfalat szedd le a játékról és úgy próbálkozz. hátha :)
!
raceking 2010. augusztus 26. 523 hozzászólás 712.
.
yeppsoftware.com
http://noob.hu/2010/08/26/ASD1.bmp

de viszont, ha gyorsan nyomok egy ESC-t, akkor nem dob ki, es ha vkire akarok JOIN-olni, akkor ezt irja ki...

http://noob.hu/2010/08/26/ASD_0.bmp Ez bejon, es ra 2 mpre kilep a jatekbol:((( mi lehet a baj? elore is koszi.
.anf. 2010. augusztus 20. 74 hozzászólás 3175.
igen. és látják az avatarodat, hallják a dudádat, és kapsz garast. és a stadium mellett még 6 környezetben játszhatsz
snecizero 2010. augusztus 20. 3 hozzászólás 12916.
Köszönöm a segitséget. Ha jól értem akkor megvásárlom a kódot és akkor a TM foreverbe csinált autómat más is látja ?
raceking 2010. augusztus 20. 523 hozzászólás 712.
Egyéni kamerákat adjál hozzá, abból többet is tudsz
yeppsoftware.com
Adee 2010. augusztus 20. 83 hozzászólás 2951.
Sziasztok!
Még egy probléma adódott videómnál! Nem tudom, hogy csináljam meg a kameraváltásokat.Csak egy kameráról tudom megcsinálni ami szerintem nem túl jó.
Segítsetek:
Ádee
Arkun 2010. augusztus 20. 323 hozzászólás 1118.
Válasz snecizero #141. hozzászólására
Sziasztok.
Én még nagyon kezdő vagyok sajnos. De ez nem is baj csak egy két dologgal nem vagyok tisztába.
Átfestettem az autómat és én olyannak látom online játékban az autóm mint aminek lefestettem.
De a haverom már nem ez miért van ?
Meg ,hogyan tudom olyan más színes karakterrel a nevemet megváltoztatni ?
Kérlek segitsetek :(
csak akkor látják mások is az autód ha megvetted a teljes játékot. 2000ft érdemes.

tmhu-n is van névszínező: KLIKK IDE
Zsír
.anf. 2010. augusztus 20. 74 hozzászólás 3175.
az autódat csak akkor fogják látni, ha megveszed az united-et. Karaktereket meg színezést itt találsz: http://anfx.try.hu/nevkeszites.html
snecizero 2010. augusztus 20. 3 hozzászólás 12916.
Sziasztok.
Én még nagyon kezdő vagyok sajnos. De ez nem is baj csak egy két dologgal nem vagyok tisztába.
Átfestettem az autómat és én olyannak látom online játékban az autóm mint aminek lefestettem.
De a haverom már nem ez miért van ?
Meg ,hogyan tudom olyan más színes karakterrel a nevemet megváltoztatni ?
Kérlek segitsetek :(
Peti93 2010. augusztus 10. 397 hozzászólás 950.
Válasz Adee #139. hozzászólására
Sziasztok!
Videót szeretnék csinálni és azt szeretném megkérdezni, hogy TM-en belül lehet-e megvágni a videót? VAgy csak egybe "letöltöm" és videókészítő programba tudom megvágni?
A 'szellem' fehér csíkjára kattintva van olyan lehetőség oldalt, hogy 'eltolás'. Bár szerintem nem néz ki túl jól, ahogy a TM eltolja, mert érdekesen kezdenek el forogni a kerekek...
Adee 2010. augusztus 8. 83 hozzászólás 2951.
Sziasztok!
Videót szeretnék csinálni és azt szeretném megkérdezni, hogy TM-en belül lehet-e megvágni a videót? VAgy csak egybe "letöltöm" és videókészítő programba tudom megvágni?
SNRViper 2010. augusztus 4. 49 hozzászólás 3989.
Válasz alexandros #137. hozzászólására
szia.

Igen, már rég le vettem róla a jelszót. de még mindig csak 50K, a 10000 garast viszont leemelte, és a listában is ott van a player pagen, a ladder server lapon.
Szia!
Nekem , ahogy fejlesztettem azonnal működött a ponthatár emelés SNR szerón, pedig már 70 k-nál vagyok.
TM Player Page után Game Data/Config/dedicated cfg fájlban átírtam a ladderlimitet és restart a szeró.
Üdv!

SNRViper
alexandros 2010. augusztus 4. 141 hozzászólás 2111.
Válasz Arkun #136. hozzászólására
azonnal meg kellene történjen. a jelszót levetted? az nagyon fontos!
szia.

Igen, már rég le vettem róla a jelszót. de még mindig csak 50K, a 10000 garast viszont leemelte, és a listában is ott van a player pagen, a ladder server lapon.
Arkun 2010. augusztus 4. 323 hozzászólás 1118.
Válasz alexandros #135. hozzászólására
Sziasztok.

Lenne egy olyan próblémám, hogy az (-=LWT=-) szervert át tettem 60k-ra a player page-n minden ok, de a szerver nem akar 60k-ra váltani, a konfigban is át lett irva a limit 60000-re, akkor mi lehet a gond?
Vagy lassan fut át a váltás dolga a szerver hálózaton?

Előre is köszönöm a válaszokat..

azonnal meg kellene történjen. a jelszót levetted? az nagyon fontos!
Zsír
alexandros 2010. augusztus 4. 141 hozzászólás 2111.
Sziasztok.

Lenne egy olyan próblémám, hogy az (-=LWT=-) szervert át tettem 60k-ra a player page-n minden ok, de a szerver nem akar 60k-ra váltani, a konfigban is át lett irva a limit 60000-re, akkor mi lehet a gond?
Vagy lassan fut át a váltás dolga a szerver hálózaton?

Előre is köszönöm a válaszokat..

.b4ln4 2010. május 23. 215 hozzászólás 1560.
Válasz darknest01 #133. hozzászólására
Amm nekem van házi szeróm és profin fut nincs lagg se semmi gond (11mbs/sec a netem)
Hivatalos módban gyűjts érmeket a beépített nadeo mapokon soloban!
ha begyaktál egy mapot, nyomj escapet, és katt hivatalos futásra vagy mire ! ;) de vigyázz minden próbálkozás 5 garasba kerül! de nem nehéz megszerezni az érmeket, szal 30-40 garast tudsz hozni maponként!
Amm nekem van házi szeróm és profin fut nincs lagg se semmi gond (11mbs/sec a netem)
Sziasztok!!
Hogy lehet gyorsan és könnyen garast szerezni??
raceking 2010. május 16. 523 hozzászólás 712.
hát ha meg lenne, akkor nem hinném, hogy a nadeonak gondot jelentene pár virtuális gépet fellőni egy szerverre.
yeppsoftware.com
.anf. 2010. május 16. 74 hozzászólás 3175.
Válasz Mukee #128. hozzászólására
Sziasztok az lenne a problémám hogy a player page-n csináltam egy szervert és most nem tudom mit csináljak vele hogy lehet azt beállítani?

Előre is köszi
nem lehet ott szerót csinálni, csak pontlimitet növelni... gondolj bele, milyen gépről futna a szeró?
MPVOODOO 2010. május 16. 19 hozzászólás 6310.
Player Page-n nem lehet szervert csinálni! ^^ :)
Vlami mást csinálhattál, talán szerver accountot?
Mukee 2010. május 15. 23 hozzászólás 5779.
Sziasztok az lenne a problémám hogy a player page-n csináltam egy szervert és most nem tudom mit csináljak vele hogy lehet azt beállítani?

Előre is köszi
pumika 2010. február 23. 2 hozzászólás 14715.
Srácok köszi a segítséget de ez se így se úgy nem megy! :S A legjobb lenne ha adnátok 1 msn címet vagy ti felvennétek engem és azonnali üzenetekkel tudnánk kumunikálni, nem tudom mi lehet a baj!

msn: msnpuma@hotmail.com
Andrew82 2010. február 22. 9 hozzászólás 8497.
Válasz Mukee #119. hozzászólására
Sziasztok!

A visszajátszásomból videót akartam csinálni. El is kezdte a TM konvertálni a videót de nagyon lassan amikor kész lett megnéztem és az autó nagyon lassan ment Ez miért van?
felvétel előtt bejelölted az életlenítést? nekem akkor volt ilyen problémám...
raceking 2010. február 22. 523 hozzászólás 712.
az a lényeg, hogy ne legyen benne átlátszó réteg, még egy pixel sem...mivel ddsbe az átlátszoság az az alpha channel... (ugyértem, hogy a photoshop szerint az átlátszoság)
yeppsoftware.com
Válasz pumika #123. hozzászólására
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy megpróbáltam saját skint csinálni tm autóra de egyszerűen nem látja a játék. Ha létrehzook alpha channelt akkor nem engedi konvertálni mert túl sok layer van... (szerinte), Ha meg nem csinálok alpha channelt akkor meg nem látja a játék akár a stadiumcar mappába akár a carcommon mappába rakom bele. Légyszi segítsetek!

msn címem: msnpuma@hotmail.com vegyetek fel nyugodtan!

Előre is köszönöm a segítséget! pacsi mindenki.
tehat az eredeti zip-bol vetted ki a dds-filet? Azt csinaltad meg, es mentend el, vissza dds-be? Ha problemasnak tartja a sok layert (PS nem szokta), de ctrl-e vel ossze olvaszthatod a mentes erejeig es akkor biztos hagyja. (a mappa mindegy - nalam TMUF-ben csak a vehicle-be legyen) Vagy hogyan kezdted el?
aloha
pumika 2010. február 22. 2 hozzászólás 14715.
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy megpróbáltam saját skint csinálni tm autóra de egyszerűen nem látja a játék. Ha létrehzook alpha channelt akkor nem engedi konvertálni mert túl sok layer van... (szerinte), Ha meg nem csinálok alpha channelt akkor meg nem látja a játék akár a stadiumcar mappába akár a carcommon mappába rakom bele. Légyszi segítsetek!

msn címem: msnpuma@hotmail.com vegyetek fel nyugodtan!

Előre is köszönöm a segítséget! pacsi mindenki.
Mukee 2010. február 21. 23 hozzászólás 5779.
nekem pont a K-lite pack van meg :P és azzal az ffdshowal csináltam :S
.b4ln4 2010. február 21. 215 hozzászólás 1560.
Válasz Mukee #119. hozzászólására
Sziasztok!

A visszajátszásomból videót akartam csinálni. El is kezdte a TM konvertálni a videót de nagyon lassan amikor kész lett megnéztem és az autó nagyon lassan ment Ez miért van?
én mpeg-4-es codecet tudom ajánlani kikonvertálásnál full minőséggel(bővebb beállításoknál 1-es level asszem) és utána külső progival tovább konvertálom(videószerkesztőből vagy ajánlom a Magic video Convertert még). Persze tölts le vmi codec packot(pl K-lite pack), hogy tmből ki tudj választani többfélét is.
raceking 2010. február 21. 523 hozzászólás 712.
az természetes dolog, hogy mikor a videót konvertálod tmben, akkor akad (még az i7esemmel is :D). de hogy lejátszásnál is...válassz másik kodeket, hátha. nekem is volt már ilyen, azt hiszem valami microsoft 1-es kodeket választottam ki.
yeppsoftware.com
Mukee 2010. február 21. 23 hozzászólás 5779.
Sziasztok!

teljesen mind1 hova másolgatom ha a profil mellet van akkor sem ismeri fel !
raceking 2010. január 13. 523 hozzászólás 712.
hát amilyen elérési utat megad, ahol nem található, ott találhatóak profilok?
yeppsoftware.com
még annyi lemaradt, hogy a program utána megnyílik csak nem tudok benne semmit csinálni
Heló !

Lenne egy kérdésem ami inkább a mapmaker-ekhez szólna.
Amikor el akarom indítani a challengeeditor-t ezt a hiba üzenetet írja ki: "No valid TMNF/TMUF online profile found in D:\games ........."
Ha valaki tudna nekem ebben az ügyben segíteni az nagyon jó lenne
(megvan eredetiben a játék)
raceking 2010. január 11. 523 hozzászólás 712.
hát akkor nem tudom..nem lehet, hogy a szerver account országa másnak lett megadva? mert akkor ugye máshol látszik.
yeppsoftware.com
Kajuha 2010. január 10. 6 hozzászólás 9893.
eddig ha toltottem fel mapot nemcsinalta most csinalata 1.nek(ja meg a szeromat s e latom pedig fsr nemirt h nemfizettuk v vmi)
raceking 2010. január 10. 523 hozzászólás 712.
mindig ezt csinálja bármit csinálsz? tehát egy adott intervallum után dob ki? vagy csak map feltöltésénél?
yeppsoftware.com
Kajuha 2010. január 10. 6 hozzászólás 9893.
sziasztok van egy szerom és raktam fel az esl-es pályákat egyszer csak megakad a honlap kidob és nem enged be ezt írja :[2010-01-10T15:37:29+01:00] [remoteCP Notice] Server connection refused, Server not reachable or wrong connection settings