Help ilyent még nem szívtam.
Létrehozva: 2009. augusztus 19. Kategória: 7 hozzászólásHello.
Az a lényeg meg van az eredeti css és bannolták az accomat, azért mert cheateltem. Pedig nem mert ott rá a törtes css, de nem szokásom!! De még rá az a poén hogy akkor bannolták amikor elmentünk nyaralni.
Ezt valahogy meglehet oldani hogy un bannoljanak???
VAC ban meddig tart, mert én olyant olvastam hogy 1év más hol azt írták hogy örök ban.
Válasz oggabor #6. hozzászólására
légyszi segitsetek! most raktam fel a steam-et 5x és a menűjében ahol gondolom bejelntekzni kell... nem látszódnak a betük igy fogalmam sincs mit hova irjak szóval tiszta szívás. légyszi segitsetek.
szia.nekem is elöjött ez a hiba egyszer, letörölted vagy megsérült a betükészlet.javaslom tölcsd le a "steam fonts"zippetés másold be ,de vigyázz nem mindeggy hogy másolod be .itt a link .http://supportwiki.steampowered.com/hu/Hi%C3%A1nyz%C3%B3_vagy_zavaros_sz%C3%B6veg_a_Steam_men%C3%BCkben............ örülök hgysegithettem . bb.
légyszi segitsetek! most raktam fel a steam-et 5x és a menűjében ahol gondolom bejelntekzni kell... nem látszódnak a betük igy fogalmam sincs mit hova irjak szóval tiszta szívás. légyszi segitsetek.
Sziasztok lenne egy kis gondom.
Letöltöttem egy játékot. Simán futott pár napig aztán hirtelen eltünt az indító icon. Ha Steamből inditom nem nyitja meg Steam Error hibaüzivel kidob.
Kiraktam a parancsikont még1x de semmi. Steam error.
Bevallom őszintén volt egy kis bios frissítés és azóta sok mindenem eltünt. A ventri is letőrlődött.
Most töltöm újra a játékot. Meglátom mi lesz. Ha megjavul leírom a tapasztalatomat.
Ha valakinek volt ilyen gondja légyszi jelezze már.
Köszi hogy elolvastátok.
Letöltöttem egy játékot. Simán futott pár napig aztán hirtelen eltünt az indító icon. Ha Steamből inditom nem nyitja meg Steam Error hibaüzivel kidob.
Kiraktam a parancsikont még1x de semmi. Steam error.
Bevallom őszintén volt egy kis bios frissítés és azóta sok mindenem eltünt. A ventri is letőrlődött.
Most töltöm újra a játékot. Meglátom mi lesz. Ha megjavul leírom a tapasztalatomat.
Ha valakinek volt ilyen gondja légyszi jelezze már.
Köszi hogy elolvastátok.
Válasz Reiker #3. hozzászólására
Hali,elfelejtettem a jelszavam és a biztonsági kérdésre a választ is(kedvenc gyerekkori hős) meg lehetne oldani hogy a reiker00@citromail.hu-ra(acc regelt) elküldi vki a kérdésre a választ?
hat azt neked kéne tudni nem másnak látszik nem vagy tisztába a Steammel
Válasz hunmark911 #1. hozzászólására
Helló!
A következő hibaüzenetet írja ki a steam, amikor próbálok megnyitnii egy ingyenes modot a source motorhoz. ( a left 4 dead van meg csak, de ezzel is működnie kéne)
"A Firefox nem tudja hogy kell ezt a címet megnyitni mert a protokoll (Steam) eggyik programhoz sincs hozzárendelve"Hogyan rendelhetném hozzá? A steam mint program, maga sem tudja elindítani a játék telepítését, pedig szabályosna csináltam.
Ha valaki tud segíteni akkor és kommenteljen. Előre is köszönöm.""
A következő hibaüzenetet írja ki a steam, amikor próbálok megnyitnii egy ingyenes modot a source motorhoz. ( a left 4 dead van meg csak, de ezzel is működnie kéne)
"A Firefox nem tudja hogy kell ezt a címet megnyitni mert a protokoll (Steam) eggyik programhoz sincs hozzárendelve"Hogyan rendelhetném hozzá? A steam mint program, maga sem tudja elindítani a játék telepítését, pedig szabályosna csináltam.
Hali,elfelejtettem a jelszavam és a biztonsági kérdésre a választ is(kedvenc gyerekkori hős) meg lehetne oldani hogy a reiker00@citromail.hu-ra(acc regelt) elküldi vki a kérdésre a választ?
VAC2 ota örökre szol a ban nem lehet feloldatni... Nem kell csalni!
Helló!

Szódával elmegy