Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Help

Létrehozva: 2009. augusztus 19. Létrehozta: Ehrlich Kategória: 13 hozzászólás

Hello.
Az a lényeg meg van az eredeti css és bannolták az accomat, azért mert cheateltem. Pedig nem mert ott rá a törtes css, de nem szokásom!! De még rá az a poén hogy akkor bannolták amikor elmentünk nyaralni.
Ezt valahogy meglehet oldani hogy un bannoljanak???
VAC ban meddig tart, mert én olyant olvastam hogy 1év más hol azt írták hogy örök ban.

Activity378 2011. március 4. 11 hozzászólás 7701.
sziasztok tud segíteni valaki miért nincs meg a garant puskám? a battlefield bad campany2
rericsi8 2011. február 19. 3 hozzászólás 12641.
Csak bankkártyákkal meg ilyenekkel lehet játékot venni?
zomgzerg 2011. február 6. 832 hozzászólás 417.
Válasz jimbo5 #10. hozzászólására
Üdv!

Hogyan tudnám beállítani hogy angol fontban jelezze ki az árakat, ne pedig euróban?
http://store.steampowered.com/?cc=uk
jimbo5 2011. február 6. 1 hozzászólás 18429.
Üdv!

Hogyan tudnám beállítani hogy angol fontban jelezze ki az árakat, ne pedig euróban?
ALKOHOL 2011. február 1. 3 hozzászólás 12636.
Hy all!
Segítséget szeretnék kérni nem tudok belépni a steam fiókomba. Kapcsolódási problémát jelez, levettem a steam- lepucoltam a gépet és újra feltettem és ugyanez a hiba.
peni 2010. november 6. 1 hozzászólás 18280.
Sziasztok! MW2-vl lenne 1 kis gondom 540 óra játék után eltünt mindenem prestige emblémák meg minden tegnap ujra huztam a windows-t + uj alaplap+proci és azóta van ez nem tom hogy ennek van e köze hozzá aszem a steam tárolja a statisztikát ak
Imy10 2010. október 30. 1 hozzászólás 18262.
Hali! Még régen vettem egy grafkártyát amihez ajándékként black box-ot kaptam, vagyis ugye kulcsot amivel letölthettem. De akkor még netem sem volt nemhogy steam azt sem nagyon tudtam mi az. Oda adtam havernak nézze meg beregelte a kulcsot stb mondta hogy állandó netkapcsolat stb kell hozzá ideadta az account-ot mivel az enyém volt ugye. A probléma, az az account már kb azóta nincs meg hogy létrehozták. Most ugy jött elő hogy megtaláltam a promo kulcsot és ezt valahogy szeretném használni a mostani "rendes" acc-al. De mivel már felhasználták már nem fogadja el. Szerintetek van esély visszakapni? Illetve cd key reset vagy duplicate vagy mire hivatkozzak ha írok a support-nak? Bocs a hosszú komment-ért. Előre is köszönöm a segítséget.
zomgzerg 2010. október 30. 832 hozzászólás 417.
Válasz plavix #4. hozzászólására
helo..
feltörték és ellopták a steamem...
steam acc név:lepapillon
ha tudtok segítsetek
előre is köszi..
Itt nem tudunk segíteni, ez egy híroldal.
A support.steampowered.com oldalon tudnak segíteni, a hijacked account cikket olvasd el.
plavix 2010. október 30. 8 hozzászólás 8690.
Válasz plavix #4. hozzászólására
helo..
ha tudtok segítsetek
előre is köszi..
nemtudom miért jó ez nekik de tudjam meg ki volt az.
4éves steam volt:S
plavix 2010. október 30. 8 hozzászólás 8690.
Válasz -------------- #3. hozzászólására
Csak csalásért kapsz vacbant , nem lehet feloldani meg nem is fogják és örökre szól a vacban
helo..
ha tudtok segítsetek
előre is köszi..
-------------- 2010. augusztus 27. 423 hozzászólás 875.
Csak csalásért kapsz vacbant , nem lehet feloldani meg nem is fogják és örökre szól a vacban
lori0629 2010. augusztus 26. 2 hozzászólás 14436.
Hali valaki tudna segiteni? A mikor elinditom a steamot és megprobálom letölteni a counter strike sourcét akkor azt irja ki, hogy suspended azaza hogy fel van függesztve? valaki megtudné mondani hogy ez miért van vagy mit lehet tenni???
hunmark911 2009. augusztus 24. 14 hozzászólás 6995.
Helló!
A következő hibaüzenetet írja ki a steam, amikor próbálok megnyitnii egy ingyenes modot a source motorhoz. ( a left 4 dead van meg csak, de ezzel is működnie kéne)

"A Firefox nem tudja hogy kell ezt a címet megnyitni mert a protokoll (Steam) eggyik programhoz sincs hozzárendelve"Hogyan rendelhetném hozzá? A steam mint program, maga sem tudja elindítani a játék telepítését, pedig szabályosna csináltam.

Ha valaki tud segíteni akkor és kommenteljen. Előre is köszönöm.""