Mumble Rádió Nézet Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

NEM jo a STEAM

Létrehozva: 2009. augusztus 14. Létrehozta: kRiko Kategória: 88 hozzászólás

IDE IRTAM MEGY PROBLEMAT,HA TUDTOK IRJATOK VISSZA

Szerintem várjuk meg a legközelebbi steam update-et, úgy is hetente 1 tuti van... de az egészben az a legidegesítőbb, hogy megvettem a játékot, és ez miatt a szar steam miatt nem tudok játszani vele... a k***a anyjukat
Nálam is ez a probléma lépett fel tegnap óta az új coddal. Legalább mostmár tudom hogy nem csak nekem vannak ilyen gondjaim a játékkal. Remélem mielőbb meglesz a megoldás a problémára. Aki tud valamit az jelezzen!
újraraktam mindent de most sem működik :S vmit csináljanak vele mert idegbajt kapok (jah és a nod32 kiiktatása sem segített)

PLS HELP!
Válasz Balu93 #34. hozzászólására
nektek is az új cod ot nem nyitja meg? és ezekszerint egy globális probléma? tegnap olyan este 8-9 között van ez. Gondoltam rá h újrakéne telepíteni a steam-et de nemtudom amit eddig elértem szinteket, megszereztem fegyvereket stb azok elvesznek-e mert nem találtam sehol egy profile mappát vagy vmi hasonlót :S
Nem nyitja meg. Újraraktam a steamet is, de ez sem segített. Reggel 6 óta keresgélek megoldás után, de semmi...
nektek is az új cod ot nem nyitja meg? és ezekszerint egy globális probléma? tegnap olyan este 8-9 között van ez. Gondoltam rá h újrakéne telepíteni a steam-et de nemtudom amit eddig elértem szinteket, megszereztem fegyvereket stb azok elvesznek-e mert nem találtam sehol egy profile mappát vagy vmi hasonlót :S
Válasz Balu93 #31. hozzászólására
hello mindenki.. Lenne egy elég nagy problémám: egy hete megvettem a CoD:MW2-t teljesen eredeti minden rendben volt vele felraktam a gépre működött steam is singlet végigtoltam, multi is ment és ma elviekben frissítette magát, bár nem volt magyarra állítva és nemnagyon tudtam követni a dolgokat, de szerintem frissítette magát a steam. Nos eddig minden rendben csak azóta akár a multit akár a single-t akarnám megnyitni csak tölti tölti és az a kisablak jön csak ki majd eltűnik újrakijön eltűnik és ezt nem játsza míg ki nem lépek belőle. Olvastam pár helyen h ez a "remek" program mennyire nem akar rendesen működni más programokkal. Én úgygondoltam a Nod32 vel van baja de akármitcsinálokvele egyszerűen nem indítja el a game-et. Szal ha valakinek volt hasonló problémája vagy csak tudja mi a megoldás kérem a segítségét!

Előre is köszi! Üdv.
Ugyan ez a problémám nekem is! :( Valaki kérem segítsen!
Sziasztok! Balu93! Megoldódott a problémád,mert sajnos nekem is ez a bajom hogy feltűnik-eltűnik a steam ikonja!
hello mindenki.. Lenne egy elég nagy problémám: egy hete megvettem a CoD:MW2-t teljesen eredeti minden rendben volt vele felraktam a gépre működött steam is singlet végigtoltam, multi is ment és ma elviekben frissítette magát, bár nem volt magyarra állítva és nemnagyon tudtam követni a dolgokat, de szerintem frissítette magát a steam. Nos eddig minden rendben csak azóta akár a multit akár a single-t akarnám megnyitni csak tölti tölti és az a kisablak jön csak ki majd eltűnik újrakijön eltűnik és ezt nem játsza míg ki nem lépek belőle. Olvastam pár helyen h ez a "remek" program mennyire nem akar rendesen működni más programokkal. Én úgygondoltam a Nod32 vel van baja de akármitcsinálokvele egyszerűen nem indítja el a game-et. Szal ha valakinek volt hasonló problémája vagy csak tudja mi a megoldás kérem a segítségét!

Előre is köszi! Üdv.
Válasz stanli #19. hozzászólására
sziasztok. arról van szó, hogy eddig a gépemen simán futott a steam. de most vettem egy laptopot. nade a cdről amit vettem feltettem az 1.6ot meg a steamet de nem tudok bejelentkezni, mert először is kiírja hogy updating 0% utána meg azt, hogy nem tudott kapcsolódni a steam serverhez próbáljam késpbb és bezárja az update ablakot. ezzel mit lehet csinálni?
töltsd le a steam installjat, onnan rakd fel a CSt az accod, keyed segitsegevel, ne telepitessel, felejtsd el
Előbb gondolkozz, aztán cselekedj!
Válasz xertion #28. hozzászólására
valaki segitsen fonotos
valaki ellopta steameme de megvan a felhasznaló nevem :puljol
a jelszómat meghaverom megkérdezte a gyerektöl és azt mondta neki haverom hogy ha nem mondja meg fel lesz jelentve és a gyere azt mondta hogy ez a jelszzó:lakatos_JozseF_1945_11_34_ULOwzZz
Írj a steam-nek egy levelet angolul, hogy mi is történt pontosan. Írd meg a Steam felhasználóneved, valamint az egykori jelszavad. Mellékletként csinálj pár képet a megvásárolt játék dobozáról, fontos, hogy látszódjon a CD key is! Pár hónapja nekem is volt ilyen gondom, a 3. mailemre már hajlandóak voltak válaszolni és generáltak is egy új jelszót az accountomhoz. :) Sok szerencsét!
valaki segitsen fonotos
valaki ellopta steameme de megvan a felhasznaló nevem :puljol
a jelszómat meghaverom megkérdezte a gyerektöl és azt mondta neki haverom hogy ha nem mondja meg fel lesz jelentve és a gyere azt mondta hogy ez a jelszzó:lakatos_JozseF_1945_11_34_ULOwzZz
Nekem is valami iesmi bajaom.Mióta újtaraktam a gépet és a Left 4 Dead rajta volt.Miótán újraraktam és fel akartam rakni az L4D-t nem fogadta el a jelszót.Már 1 csomószor beírtam és semmi.PLS valaki help!Állítólag ellpták az accountomat de nem tom valaki HELP PLS!!És ha ellopták mit csináljak?Mert olvastam már fórumon hogy a Valve nem törődik vele,mert én nem akarom megint megvenni.
neked kért cd keyt?? ha igen ird már le a steam activated kulcsát hogy aktiváljam a játékba a steamot plsplspls
Válasz SERIAL_KILLER #22. hozzászólására
Én nem csináltam semmit steammel , a Half-life 2 dvd-jéről telepítettem azt tudom, de az boztos hogy semmi mást nem csináltam csak játszottam meg felvettem 1-2 havert community-n. ennnyi.
Bár ha belegondolok lehet hogy ellopta valaki? mert én nem csináltam semmi modosítást az egyszer biztos....
valoszinu valaki ellopta az accountot... meglehet
mert ugye én letöltöttem a steamot
helló all
figyeljetek nem tom mit kell csinálni steamnál beirom a kódot minden jó is a kód de valamit aktiválni kéne vagy mit ir rámék arra az acktivated re és tovább tovább és kér valamilyen cd kulcsot vagy mit
nektek mi vol pls szegitsetek kérlek!!!!
Válasz snyBoi #21. hozzászólására
azt jelenti hogy Zárolták az accountot (örökre szol). Ez azért történik ha az illeto nem a rendes Steam Klienst használja, vagy modositja, esetleg visszaél nem tartja be a használatii feltételeket.
Én nem csináltam semmit steammel , a Half-life 2 dvd-jéről telepítettem azt tudom, de az boztos hogy semmi mást nem csináltam csak játszottam meg felvettem 1-2 havert community-n. ennnyi.
Bár ha belegondolok lehet hogy ellopta valaki? mert én nem csináltam semmi modosítást az egyszer biztos....
by: serial killer
Válasz SERIAL_KILLER #20. hozzászólására
Hi all, az lenne a problémám, hogy amikor be akarok jelentkezni hosszú idő után a steamemre, ez az üzenet fogad bejelentkezés helyett: ' This Steam account has been disabled. ' ez mitől lehet?

Előre is köszönöm a választ.
azt jelenti hogy Zárolták az accountot (örökre szol). Ez azért történik ha az illeto nem a rendes Steam Klienst használja, vagy modositja, esetleg visszaél nem tartja be a használatii feltételeket.
Hi all, az lenne a problémám, hogy amikor be akarok jelentkezni hosszú idő után a steamemre, ez az üzenet fogad bejelentkezés helyett: ' This Steam account has been disabled. ' ez mitől lehet?

Előre is köszönöm a választ.
by: serial killer
sziasztok. arról van szó, hogy eddig a gépemen simán futott a steam. de most vettem egy laptopot. nade a cdről amit vettem feltettem az 1.6ot meg a steamet de nem tudok bejelentkezni, mert először is kiírja hogy updating 0% utána meg azt, hogy nem tudott kapcsolódni a steam serverhez próbáljam késpbb és bezárja az update ablakot. ezzel mit lehet csinálni?
ott meg ugye jön a hibaüzenet...
Igen én a Tárolás menüpontban próbálnám tölteni de ott sajna nem engedi mert mikor próbálnám telepíteni nem ad ki semmit ezért böngészőből kell megnyitnom.
Válasz hunmark911 #14. hozzászólására
Helló!
A következő hibaüzenetet írja ki a steam, amikor próbálok megnyitnii egy ingyenes modot a source motorhoz. ( a left 4 dead van meg csak, de ezzel is működnie kéne)

"A Firefox nem tudja hogy kell ezt a címet megnyitni mert a protokoll (Steam) eggyik programhoz sincs hozzárendelve"Hogyan rendelhetném hozzá? A steam mint program, maga sem tudja elindítani a játék telepítését, pedig szabályosna csináltam.

Ha valaki tud segíteni akkor és kommenteljen. Előre is köszönöm.""
hasznald a steam kliens store menujet, abbol sokkal konnyebben telepiteni tudod a kliens ala a free gamekat.
megjegyzem Vistát használok
Helló!
A következő hibaüzenetet írja ki a steam, amikor próbálok megnyitnii egy ingyenes modot a source motorhoz. ( a left 4 dead van meg csak, de ezzel is működnie kéne)

"A Firefox nem tudja hogy kell ezt a címet megnyitni mert a protokoll (Steam) eggyik programhoz sincs hozzárendelve"Hogyan rendelhetném hozzá? A steam mint program, maga sem tudja elindítani a játék telepítését, pedig szabályosna csináltam.

Ha valaki tud segíteni akkor és kommenteljen. Előre is köszönöm.""

meg már 3 szor ujra telepitettem

helo csináltam egy uj accontot és azzal be tok lépni

Az a baj,hogy Romaniaban lakok,itt nincs ilyen uzlet,es a havereim is SMS en kereszul vettek,es nekik meg mindig megy,mert mindig beleptek..

Az a legegyszerubb ha elsetalsz egy 576ba vagy cdgalaxis és megveszed rendesen akkor iyen meglepetések nem érhetnek

rossz a steam cliented telepitsd ujra

Helo miért van az hogy nem tok be lépni a steam be ezt irja ki : Login to Steam failed.
Eirther the specifield account does not exist, or the password was wrong.
Please check your account name and password and try again.
de nem lopták el mert be tok lépni a steampowered.com on

De az milyen program?? En is ugy leszek mind a tobbiek,hogy kiirja amikor jaccok meg minden?? Honnan kell letolteni?

a pachsteam is kiírja h online meg játékban stb. :D

és tudsz felvenni ott is barátokat meg minden,

NEM! Ez eredeti volt,mert mikor gameltem,akkor kiirta,hogy jatszok meg minden,nem hiszem hogy tort lenne,de ienkor mit csinaljak:( most csak ugy ott van a steamem??? TObbet nem took jacanI?

sms-en játékot venni? nekem ez új,

ugye nem rapid v valamien tört steamen vetted?

Nincs meg semmi tok,cd key,ena STEAMET ugy vettem,hogy az egyik haverom is megvette SMS en keresztul,elkuldtem a szamra vmit es kuldte azta hoszzu kodot...ennyi,ami a regi telefonomon voolt es mar nincs meg

1. grat h sikerült megvenned az egész steamet :P

2. ha az accountodon megvan véve 1 játék azt akkor is látnod kéne ha nincs feltelepítve a gépre és onan tudod telepíteni(letölteni) .

Attól hogy nem léptél fel illetve újratelepíteted a gépet attól még ottkéne lennie szürkén minden játéknak

Ha megvan a cd-key a telepítő tok, cd, a helyedben megpróbálnék írni a valvénak h küldjék el újra és a fényképeket mellékelném.

Erről bővebben a itt a Segítség menün belűl olvashatsz bővebben.

KB. 1 eve megvettem a STEAMET,kb.5 honapja nem leptem bele es most lepek be es nincs a MYGAMES-be semmi,pedig onnan kellene telepitenia CS-t,tudtom szerint,azert veszett el a CS,mert ujraraktam a RENDSZERT,meg minden.HA tudtok SEGITSETEK!! KERLEK