Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

NEM jo a STEAM

Létrehozva: 2009. augusztus 14. Létrehozta: kRiko Kategória: 150 hozzászólás

IDE IRTAM MEGY PROBLEMAT,HA TUDTOK IRJATOK VISSZA

Fazimarci tegnapelőtt 17:24 1 hozzászólás 19537.
Ez a steam egy kalap s*zart nemér mindenki csak hibával panaszkodik semmire nem jó -.- ! engem be se enged azért nemenged ki ezzel a címszóval could not connect to steam network. meg rá valami ilyesmit h esődlegesen nézze meg a salyát modemét vagy hálózati beállítását! mondanom sem kell h semmi baja.
Ricsi-pyy február 4. 11:01 3 hozzászólás 12943.
Sziasztok. A problémám a következő: Minden megy normálisan belép stb.. de amikor keresne szervert semmit. Amikor másra csatlakozok semmi. Szóval pontosan az ,hogy nem talál egyetlen szervert sem és nemis csatlakozik egy szerverre sem. Légyszíves segítsetek. Már nagyon régóta szenvedek vele ,de meguntam. Ha segítesz és megoldjuk akkor jutalmat megbeszélhetünk. Akár steam játék akár amit kérsz. Ugyhogyha segítesz és sikerül akkor JUTALOM!!!!!
pukik1000 2011. december 11. 1 hozzászólás 19400.
Sziasztok. Kérlek segítsetek. nagyon fontos lenne :( pár napja kezdetem rájönni,h hogyan rakjak bele a Gmodba addonokat. rá 1 nappal (bár a gmodhoz sztem semmi köze) bejelentkezek,rámegyek a Gmodra,
kiad egy ilyet:biztonsági bejelentkezés...,jó belépek írom a jelszavam..rákatt:bejelentkezés..várok...várok...30 percell késöbb meguntam. és csak ott várok és semmi. nem tudok játszani,se haverokkal beszélgetni. Krélek segítsetek! NAGYON FONTOS LENNE!! :siros::siros::siros:
zozoka 2011. november 27. 1 hozzászólás 19317.
Szerbusztok!
Csomagváltás miatt a kedves szolgáltató megszüntette az e-mail címet, amivel regisztráltam a STEAM-re.
Szeretném átírni az e-mail-t, de mivel már nincs hozzáférésem nem tudom a ellenőrző kódot megnézni.
A megoldást kérem írjátok le. Angol tudásom nem elég, hogy a supportnak írjak.
charliehun 2011. november 10. 2 hozzászólás 15001.
Üdv. Ma megrendeltem a CoD Black Opsot,fel is raktam,update megvolt... Mikor el akarom inditani ezt irja: játék Telepítés folyamatban...1% kb.1 perc után átvált erre: A Steam szerverek jelenleg túlterheltek a(z) Call of Duty Black Ops kérésed kezeléséhez. 1 órája probálgatom de még mindig ezt írja ki. valaki ha tud segitsen pls:( C:\Program Files (x86)\Steam\bin\Steamservice.exe /Install ha ezt beirom ugy se jó mellesleg
abolamba 2011. november 9. 1 hozzászólás 19313.
Sziasztok!Nekem is ez a probléma:előfizetés felmondása miatt megszüntették az e-mail címet!Nem tudok belépni a Steam fiókomba....Valaki kérem segítsen!!!
shspocok 2011. november 9. 1 hozzászólás 19283.
Sziasztok! Lenne egy nagy problémám régebben az accom @hotmail.com emailra regisztráltam be és ez az email le lett tiltva (nem is sikerült feloldanom hiába tudok minden adatot hozzá...) de erre az emailra küldi a steam guard a kodot és igy nem tudok belepni a steam-be! A steamhez tudok mindent (jelszó/felhasználó/játékhoz meg van a kód és a blokk is) Mi a teendő ilyenkor?

Segítségeteket előre is köszönöm!
Activity378 2011. november 8. 11 hozzászólás 7698.
Válasz Nazguls #142. hozzászólására
Mindketőtöknek :)
Mivel a Steam eléggé összetett rendszerű valószínűleg a játékok a másik meghajtón kissé megzavarhatják. Tehát inkább minden egyebet tegyetek át arra a bizonyos meghajtóra.

ps3guy -nak pedig:
Egy termékazonosító (a kód) csak EGYSZER használható. Ezért van az hogy inkább a steam -ba lépj be és ott (ha már aktiválva van) töltsd le a játékot. Ott kell hogy legyen a könyvtár(libraries)-->játékok(games) és ott egy "telepítés" gomb a cím alatt. Ha még nincs aktiválva a játékod a Steam-on akkor viszont azonnal rodulj a Steam Hungary-hoz vagy a Valve Hungary-hoz (Inkább először a Steamhoz.)
Nem vagyok benne biztos :) :nyelves::kacsint::wtf:
sziasztok amióta ujra tettem a gépet nem tudok a kliensbe belépni azt monja nem az a gép adjak meg valami biztonsági kódot amit márt 6 napja nem küld el , most van 4 db lemezem ami csak pohár alátétnek jó ha valaki tud segítsen
Nazguls 2011. november 6. 7 hozzászólás 9169.
Válasz -JasonWalk- #139. hozzászólására
Sziasztok! nekem ugyan ez a problémám mint savanya94 -nek. segítsetek pls.
Mindketőtöknek :)
Mivel a Steam eléggé összetett rendszerű valószínűleg a játékok a másik meghajtón kissé megzavarhatják. Tehát inkább minden egyebet tegyetek át arra a bizonyos meghajtóra.

ps3guy -nak pedig:
Egy termékazonosító (a kód) csak EGYSZER használható. Ezért van az hogy inkább a steam -ba lépj be és ott (ha már aktiválva van) töltsd le a játékot. Ott kell hogy legyen a könyvtár(libraries)-->játékok(games) és ott egy "telepítés" gomb a cím alatt. Ha még nincs aktiválva a játékod a Steam-on akkor viszont azonnal rodulj a Steam Hungary-hoz vagy a Valve Hungary-hoz (Inkább először a Steamhoz.)
Nem vagyok benne biztos :) :nyelves::kacsint::wtf:
resg 2011. november 6. 3 hozzászólás 12881.
Válasz ps3guy #140. hozzászólására
Sziasztok!
Azzal fordulok hozzátok, hogy megvan nekem a Call of Duty Modern Warfare 2 játék és nem tudom használni, mert a gépemen újra lett telepítve az operációs rendszer. Mikor feltelepíteném nem engedi, mert az írja hogy a "Azonos termékkód".
szia!
írtam neked pm-be
ps3guy 2011. november 5. 1 hozzászólás 19302.
Sziasztok!
Azzal fordulok hozzátok, hogy megvan nekem a Call of Duty Modern Warfare 2 játék és nem tudom használni, mert a gépemen újra lett telepítve az operációs rendszer. Mikor feltelepíteném nem engedi, mert az írja hogy a "Azonos termékkód".
-JasonWalk- 2011. november 5. 35 hozzászólás 4617.
Sziasztok! nekem ugyan ez a problémám mint savanya94 -nek. segítsetek pls.
savanya94 2011. október 27. 66 hozzászólás 3306.
hali. nekme olyan gondom vagy hogy újraakartam rakni a steamet.. mert másik meghajtóra akartam rakni... és leszedtem akartam újrarakni és ezt irta ki : a telepítőcsomagot nem lehet megnyitni. Ellenőrizze hogy a csomag létezik-e és van e hozzáférési engedélye vagy lépjen kapcsolatba az alakalmazás forgalmmazójával és ellenőriztesse hogy a csomag érvényes Windows Installer telepítő csomag -e ezmi???? segitsetek pls!! válaszokat pm -be vagy itt!!!
MsWalton 2011. október 21. 2 hozzászólás 14968.
Válasz MsWalton #136. hozzászólására
Sziasztok! Nekem egy olyan gondom lenne, ami az egyik előző hozzászólónak is: azt írja ki ez a vacak (hú, de visszafogottan sikerült megfogalmaznom :mosoly:), hogy a játék jelenleg nem elérhető, próbáljam meg később. Csakhogy napokon keresztül nem jött be, még ennél is később??? Azt az ötletet kaptam, hogy telepítsem újra a steamet, meg frissítsem a divx-et. Megtettem, jó is volt egy hétig. Most ismét ez a hibaüzenet, csak most épp angolul. Miért nem érhető el a saját játékom, ami benne van a gépben?? Ez annyira gáz. Az ember pénzt ad ki valamire, és sz*r! És miért van azt, hogy korábban működött? Totál felesleges ez a steam, eddig is minden jól ment nélküle is. Pontosabban NÉLKÜLE ment jól. :-(
Köszi előre is, ha valaki tud ebben segíteni! :-)
Közben megoldódott a gondom, és ideírom a megoldást, hátha másoknak is szüksége lesz rá:
Nyissuk meg a Steam-et -> Steam menüpont -> Settings -> Downloads+Cloud fül
Itt állítsuk át Download Region-t "Hungary"-ra, ha nem azon lenne.
Ha nem változtat akkor:
C\Program Files\Steam\ClientRegistry.blob - keressük meg ezt a fájlt (ClientRegistry.blob) és töröljük.
Nálam mondjuk nem a C-n van a Steam, hanem az E-n, de mindegy.
Ezután újra kell indítani a Steamet. Én a gépet is újraindítottam. Bevált. Most működik. Ez az ügyfélszolgálat e-mail címe: support@playon.hu
:mosoly:
MsWalton 2011. október 20. 2 hozzászólás 14968.
Sziasztok! Nekem egy olyan gondom lenne, ami az egyik előző hozzászólónak is: azt írja ki ez a vacak (hú, de visszafogottan sikerült megfogalmaznom :mosoly:), hogy a játék jelenleg nem elérhető, próbáljam meg később. Csakhogy napokon keresztül nem jött be, még ennél is később??? Azt az ötletet kaptam, hogy telepítsem újra a steamet, meg frissítsem a divx-et. Megtettem, jó is volt egy hétig. Most ismét ez a hibaüzenet, csak most épp angolul. Miért nem érhető el a saját játékom, ami benne van a gépben?? Ez annyira gáz. Az ember pénzt ad ki valamire, és sz*r! És miért van azt, hogy korábban működött? Totál felesleges ez a steam, eddig is minden jól ment nélküle is. Pontosabban NÉLKÜLE ment jól. :-(
Köszi előre is, ha valaki tud ebben segíteni! :-)
extazEE 2011. október 10. 140 hozzászólás 2079.
Válasz Stupid #134. hozzászólására
hy lenne egy nagy problémám az accom @hotmail.com emailra regeltem be es feltortek az emailom a steam guard a kodot oda küldi es igy nem tudok belepni mi a teendo steamnak irjak levelet? denincs semmi ami bizonyitana hogy az enyem mert egy sractol vettem kpba kéztol mi ilyenkor a teendo?
hát id pw titkos kérdés kellene... sztem
Stupid 2011. szeptember 14. 16 hozzászólás 6651.
hy lenne egy nagy problémám az accom @hotmail.com emailra regeltem be es feltortek az emailom a steam guard a kodot oda küldi es igy nem tudok belepni mi a teendo steamnak irjak levelet? denincs semmi ami bizonyitana hogy az enyem mert egy sractol vettem kpba kéztol mi ilyenkor a teendo?
sajtoselite 2011. augusztus 11. 1 hozzászólás 19141.
hali, nekem az a gondm h megfenyegettek (azaz egy 13 éves gyerek) h a bátyja adott neki steam-en vac jogot mivel amierikában dolgozik vmilyen cégnél és h ha nem adok neki a szerómon admint akk vac-ot ad a steam emre.Nem tom ez mennyire igaz de az igaz h steam chat be zöldel ír.amm amit irt le is fényképeztem.
wuwinso 2011. augusztus 3. 10 hozzászólás 8060.
Válasz neo15 #131. hozzászólására
Sziasztok
Az a problemam hogy eddig akarhanyszor tetem ujra a windosot es jelentkeztem be steamra kidobot egy kis kulcsot ahova bekellet irjam a kodot amit kuldott emailra,de most nem jon fel az a kulcs.
Probaltam uj jelszot tenni de nemtudom a titkos valaszt.
Probaltam mas gepen de otse megy
Mit tehetek most?
pls
Hiába próbálod másik gépen a Steam Guard pont azért kéri ezt a kódot, mert új helyről vagy böngészőből jelentkezel be. E-mail-re küldi ki azt a kódot, arra amelyikkel regisztráltál.
neo15 2011. augusztus 3. 77 hozzászólás 3024.
Sziasztok
Az a problemam hogy eddig akarhanyszor tetem ujra a windosot es jelentkeztem be steamra kidobot egy kis kulcsot ahova bekellet irjam a kodot amit kuldott emailra,de most nem jon fel az a kulcs.
Probaltam uj jelszot tenni de nemtudom a titkos valaszt.
Probaltam mas gepen de otse megy
Mit tehetek most?
pls
Marclee 2011. augusztus 1. 1 hozzászólás 19051.
Hello!Nekem olyan gondom van ,hogy akármilyen accountal próbálkozom (enyémmel vagy tesóméval) minden játék telepítésénél azt írja ,hogy 0mb hely van a gépemen, pedig több mint 70gb szabad helyem van még és ez elég zavaró :S. Most telepítettem újra nemrég de újra telepítés előtt is és most is jelentkezik ez a probléma. Ha valaki tudna segíteni megköszönném :)
bloodrajn3 2011. augusztus 1. 4 hozzászólás 11492.
Válasz bloodrajn3 #128. hozzászólására
már megoldottam de azért kösz
most más baja van
bloodrajn3 2011. augusztus 1. 4 hozzászólás 11492.
Válasz wuwinso #127. hozzászólására
A megoldás tényleg ott van a szövegben, várj egy kicsit és próbáld meg később. Gondolom sikerült pont update idején letöltést nyomni rá, ( s remélem nem azért van mert Undead patch-el próbálod vagy valami hasonlóval, mert az állandóan ezt írja) de egy kicsit később vagy kevésbé forgalmas időpontban biztos letölti.
már megoldottam de azért kösz
wuwinso 2011. július 30. 10 hozzászólás 8060.
Válasz bloodrajn3 #126. hozzászólására
Valaki nem tud esetleg erre megoldást?
A megoldás tényleg ott van a szövegben, várj egy kicsit és próbáld meg később. Gondolom sikerült pont update idején letöltést nyomni rá, ( s remélem nem azért van mert Undead patch-el próbálod vagy valami hasonlóval, mert az állandóan ezt írja) de egy kicsit később vagy kevésbé forgalmas időpontban biztos letölti.
bloodrajn3 2011. július 29. 4 hozzászólás 11492.
Válasz bloodrajn3 #125. hozzászólására
Sziasztok.
Az lenne a panaszom hogy mikor a Counter Strike : Source -t telepetitem ezt írja ki [:.IDÉZEK.:]

: A Steam szerverei jelenleg túlterheltek a kérésed kezeléséhez.
Kérjük, Próbáld újra pár perc múlva.

Angolul:

: The Steam Servers are currently too busy to handle your request.
Please try again in a few minutes.

[:.ez micsoda?.:]

ha valaki tud erre megoldást az legyen kedves írjon

[:.Please.:]
Valaki nem tud esetleg erre megoldást?
bloodrajn3 2011. július 29. 4 hozzászólás 11492.
Sziasztok.
Az lenne a panaszom hogy mikor a Counter Strike : Source -t telepetitem ezt írja ki [:.IDÉZEK.:]

: A Steam szerverei jelenleg túlterheltek a kérésed kezeléséhez.
Kérjük, Próbáld újra pár perc múlva.

Angolul:

: The Steam Servers are currently too busy to handle your request.
Please try again in a few minutes.

[:.ez micsoda?.:]

ha valaki tud erre megoldást az legyen kedves írjon

[:.Please.:]
Raffael 2011. július 21. 1 hozzászólás 19106.
Sziasztok , nekem az lenne a problemam hogy allandoan kidob , felmegyek egy szervere es kb jatszok 5percet , ledobb es azt irja ki Steam Conection Lost es ezt megimetli minden 5percbe vagy kevesebb , mikorr hogy , legyszives aki tud segitsen ,koszonom
kisfiu 2011. július 21. 1 hozzászólás 19105.
Letöltöttem kb 3 hete a team fortress 2-t steamröl lévén ingyenes. játszottam vele 2 órát. Ma ugydöntöttem letörlöm. Megkerestem a letöltéseim között és kiválasztottam, hogy helyi fájlok törlése. Eddig ok. Majd elkezdi törölni és mikor végez a játéklistámból is törli????? WTF?? Itt valami nem stimm. Második játék amit már egyszer leszedtem steamről és törléskor listáról is törölte. Érdekes módon mikor a portalt szedtem anno ingyen akcióban az nincs törölve a listámról.

Szóval miért nincs már a listán a team fortess és war inc battlezone??
soma19 2011. július 20. 2 hozzászólás 14874.
Válasz soma19 #120. hozzászólására
Sziasztok!
Újratelepítettem a gépem. Installáltam a Steam-t, és újból feltettem a Day of Defeat nevű játékot. A játék indításakor a következő üzenetet kapom:
"Could not connect to Steam network. This could be due to a problem with your internet connection, or with the Steam network. Plesas visit www. Steampowered.com for more info."
-azaz a gépem nem csatlakozik automatikusan a steamra a játék nem indul. A javasolt web oldalon a profilomat tudom megnézni abba be tudok lépni. Mit kell tennem, hogy a játék is induljon?
A" steampowered"-n utána olvastam.... A" System Care" program blokkolta. Miután eltávolítottam minden rendben lett.
tweeky 2011. július 18. 1 hozzászólás 19101.
Megvettem a Left 4 Dead-et beírom a kódot, tölt és azt írja hogy próbáljam később mert a szerver túlterhelt pedig 3 napja próbálkozom folyamatosan! pls segítsetek!
soma19 2011. július 17. 2 hozzászólás 14874.
Sziasztok!
Újratelepítettem a gépem. Installáltam a Steam-t, és újból feltettem a Day of Defeat nevű játékot. A játék indításakor a következő üzenetet kapom:
"Could not connect to Steam network. This could be due to a problem with your internet connection, or with the Steam network. Plesas visit www. Steampowered.com for more info."
-azaz a gépem nem csatlakozik automatikusan a steamra a játék nem indul. A javasolt web oldalon a profilomat tudom megnézni abba be tudok lépni. Mit kell tennem, hogy a játék is induljon?
darthr 2011. július 13. 2 hozzászólás 14868.
Sziasztok!

Kb. 15-2 éve rendeltem egy Dawn of War II játékot. Most végre PC-m is lenne hozzá, hogy játszak.

Viszont, mikor installálom kiírja, hogy már van regisztrálva ez a serial number. Ilyenkor mifenét tudok tenni?
Nagyon dühítő, lévén az eredeti játék itt hever az asztalomon.

Ha valaki tud, kérem segítsen!
buster14 2011. július 11. 1 hozzászólás 19077.
helosztok! mikor leakarok szedni egy játékot steamen csak anyit ir ki hogy nincs elég szabad lemezterület pedig van 263Gb-om mit csináljak most már kezd nagyon idegesítő lenni és nincs semmilyen hack-em vagy undeadpatch-em szóval nem az cseszte el :'(
wemsical 2011. július 8. 1 hozzászólás 19072.
sziasztok! elindítottam a steam-et minden rendben és ocsi h ide írok de nemtom hova kell még új vok... na annyi lenne , hogy elindítom a portal 2-őt és rámegyek a z online-ra-Robot Enrichment, és azt írja ki hogy : Loadout not available - Could not connect to steam. és pedig steam-en keresztül nyitottam meg. mi lehet a gond???? pls válaszokat kérek.
Üdv remélem tudtok segíteni kb 2-3 éve cs z tem és gondoltam leporolom a gamet és elkezdem megint felraktam a steam et elökerestem az acountomat de nemenged be valami internet problémát ír :(
Ha valaki tud valamien megoldást akor azt szívesen várom
Jezzahun 2011. július 5. 50 hozzászólás 3842.
Sziasztok
Nekem 2 problémám is akadt..
1: Megvettem a test drive unlmited 2 őt és ami kulcsot adott a steam nem jó..
hogy lehetne kérni újat,vagy hova tudnék írni hogy kapjak a steamtől?
2:a L4D 2 vel is gondom akadt. egyszer amikor befejeztem a játékot szarakodott vele a steam valamit,azóta játszani nem tudok vele,és még letörölni se..
Valami olyasmit ír ki hogy a szerver túlterhelt probáljam meg később..
azóta a l4d2 nek nagy része hiányzik a játékból,és állandóan újra akarja tölteni nekem..
ez mitől lehet?
más játék működik,de a tdu2 meg a l4d2 nem megy..
kérlek segítsetek!!
köszi előre is
gymat85 2011. június 30. 1 hozzászólás 19050.
Sziasztok!

Tegnap vettem meg a Mafia2 PC verzióját. Az installálás során a Steam felületén megadom az aktiváló kódot és kis idő után a következő hibaüzenet jelenik meg:

"A Steam szerver nem érhető el A számítógéped jelenleg nem tudja elérni a Steam szervereket, vagy a szolgáltatást átmenetileg leállították. Kérjük, próbáld újra később."

Többször próbáltam, újra telepítettem a steamet, több régióbeállítással is kísérleteztem, kikapcsoltam a vírusirtóm és tűzfalam, de az eredmény ugyan az. A Steam fiókomat meg tudom nyitni, végigpróbáltam mindent, amit a hibaelhárítás javasolt, de semmi...

Tudnátok tanácsot adni? Levélnehezéknek kissé drága volt a program... 8(
faszom még mindig szarakszik,de ha már megvettem a steam ot vagy is a játékot könyögrök ne szarakodjon már!!! meg mindig kiléptet néha a szerverből nem igaz.. jah és sokszor nem mükszik a barátok lista,offline ez is idegesít..
fos a steam! oldják már meg normálisan szánalom az egész steam!! nice
sziasztok!
nekem annyi gondom lenne a steam al,ha már megvettem akkor ne szarakodjon szerintem..
csak ennyit akartam :)
bb
Hugo96 2011. május 26. 1 hozzászólás 18985.
Hellósztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni mert nem rég megvettem mind a két Left 4 dead-et és steamen ment is de más mappába szerettem volna rakni, aztán újratelepítettem és mikor beakartam jelenetkezni steam-re akkor számítógép-hitelesítő kódot kért. Először ment is beírtam a kódot ami a kapot e-mailben volt de mikor kiléptem, majd újra beléptem steam-re akkor már nem fogadta el azt a kódot. Később küldtek még kb. 20 levelet és azokat se fogatta el.
Tudnátok nekem segíteni?
method 2011. május 22. 46 hozzászólás 4011.
Válasz snyBoi #10. hozzászólására

Az a legegyszerubb ha elsetalsz egy 576ba vagy cdgalaxis és megveszed rendesen akkor iyen meglepetések nem érhetnek

Hali!
Kérnék egy kis segítséget.
Elfelejtettem STEAM -re a jelszavamat és nem tudom a titkos kérdésre a választ! email címem rendben van oda megkapom a Verification kódot. Szóval csak a Secret Answert nem tudom..... :(
Lécci valak isegítsen már nekem MSN -nen v PM-ben!
MSN: methodd@freemail.hu
Köszi előre is!!!!!!!
ERR0RSTAR 2011. április 21. 17 hozzászólás 6461.
Válasz zomgzerg #107. hozzászólására
öltözz fel bazdmeg
Jó , Jó csak KUSSOLJ!
Dsp. 2011. április 20. 400 hozzászólás 922.
Hello.Nekem lenne egy olyan problémám,hogy újratettem a gépet felraktam a steamot és egy biztonsági kódot kér.Email-ben megkaptam a kódot de nem fogadja el.Kértem másikat és azt sem...mi lehet a probléma?HELP
zomgzerg 2011. április 19. 832 hozzászólás 417.
Válasz ERR0RSTAR #106. hozzászólására
sziasztok remélem tudtok segyteni! fontoslenne...
cseréltem 1 accot és a srácnak az e-mail címére van aktiválva a steam. és elvileg átírtuk az enyémre... és ujjra tettem a cs-t és amikor bejelentkezek kér 1 kodot amit az email címre küld a steam... de ... nemküldi se az enyémre se az ővére... és nembasz át a srác mert nála voltam amikor megprobáltuk és télleg nemküldi az email címére... ilyenkor mi a teendő? fontos lenne kérem segítsen vki! :(
öltözz fel bazdmeg
ERR0RSTAR 2011. április 19. 17 hozzászólás 6461.
Válasz Orvlovesz1983 #105. hozzászólására
Belépek a source ba csatlakoznék a szerverekhez majd ez a hiba üzenet fogad
"You are in insecure mode. You must restart before you can connect to secure servers."
Ön bizonytalan állapotban. Újra kell indítani, mielőtt csatlakozni tud a biztonságos kiszolgálóknak.
Ha valaki tudná magoldást megköszönném.
sziasztok remélem tudtok segyteni! fontoslenne...
cseréltem 1 accot és a srácnak az e-mail címére van aktiválva a steam. és elvileg átírtuk az enyémre... és ujjra tettem a cs-t és amikor bejelentkezek kér 1 kodot amit az email címre küld a steam... de ... nemküldi se az enyémre se az ővére... és nembasz át a srác mert nála voltam amikor megprobáltuk és télleg nemküldi az email címére... ilyenkor mi a teendő? fontos lenne kérem segítsen vki! :(
Belépek a source ba csatlakoznék a szerverekhez majd ez a hiba üzenet fogad
"You are in insecure mode. You must restart before you can connect to secure servers."
Ön bizonytalan állapotban. Újra kell indítani, mielőtt csatlakozni tud a biztonságos kiszolgálóknak.
Ha valaki tudná magoldást megköszönném.
csipuka 2011. március 30. 32 hozzászólás 4807.
sziasztok!

remélem tudtok segíteni el felejtettem az email jelszavam.. nem is lenne probléma ez csak hogy a steam erre van regisztrálva. Most be jött ez az új bejelentkezés steamen hogy ha más gépen jelentkezel be vagy újra rakod a géped akkor egy 5jegyű kódot küldenek az emailodra amit aztán bejelentkezésnél be kell írnod és csak úgy tudsz bejelentkezni.. itt a probléma nem tudom bejelentkezni emailba hogy az 5 jegyű számkódot le olvassam ..
nem tudom valahogy meg lehet e oldani hogy más emailra át rakni az accoutomat vagy nem tom segítsetek segíts ha tudsz.. 2400óra játék után nem szeretném ilyen miatt abba hagyni.. előre is köszönöm ..
mamasknife 2011. március 6. 1 hozzászólás 18537.
Válasz Katan25 #102. hozzászólására
Hi!
problémám következős lenne: van az adott egerem razer diamondback, mely érdekes módon nem működik, ha a steamen belüli játékokat elindítom, ill a mouse 1 + mouse 2 az működik, viszont a görgő + a többi 4 oldalsó meg sem nyikkan. Azok a gamek amelyeket nem a steam által vásároltam meg, azokkal kifogástalanul működnek.

Esetleg erre valami tipp vagy trükk?
Amiket már kipróbáltam: új egér driver felrakása, rendszergazdaként futtatás a steamet, nod32-ben kivételek közé adása az egész STEAM könyvtár + egér könyvtára.
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy nem veszi be a jelzsavamat a steam, pedig biztos vagyok benne hogy tudom másrészről nem küldenek semmilyen e-mailt ahol visszaállíthatnám.
Most már ott járok hogy zárolták és semmit nem tok csinálni!!!!!!!!!!
PLS HELP!!! (Durván 40 000 ft-ot költöttem játékokra!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Katan25 2011. március 2. 1 hozzászólás 18532.
Hi!
problémám következős lenne: van az adott egerem razer diamondback, mely érdekes módon nem működik, ha a steamen belüli játékokat elindítom, ill a mouse 1 + mouse 2 az működik, viszont a görgő + a többi 4 oldalsó meg sem nyikkan. Azok a gamek amelyeket nem a steam által vásároltam meg, azokkal kifogástalanul működnek.

Esetleg erre valami tipp vagy trükk?
Amiket már kipróbáltam: új egér driver felrakása, rendszergazdaként futtatás a steamet, nod32-ben kivételek közé adása az egész STEAM könyvtár + egér könyvtára.
Válasz zomgzerg #43. hozzászólására
arra, hogy "nem megy ez a tetves steam" nem lesz megoldás, mert megy a steam.
ha esetleg ideszarnál egy hibaüzenetet, vagy hogy mit tapasztalsz, akkor el lehetne kezdeni keresni a megoldást.
no itt van: "Steam.exe (main exception): To run Steam, you must first connect to the Internet"