NEM jo a STEAM
Létrehozva: 2009. augusztus 14. Kategória: 86 hozzászólásIDE IRTAM MEGY PROBLEMAT,HA TUDTOK IRJATOK VISSZA
Sziasztok!
Kéne 1 kis help! Nem tudok bejelentkezni!
Hiába kérnél jelszóemlékeztetőt, beírom az e-mail címet és a felhasználónevet is, azt írja, h hibás! :@
Úgy tudok játszani, hogy a steam indításkor automatikusan bejelentkezik, de valahogy akkor is csak félig vagyok belépve, mert pl a saját profilom [és másét sem] nem tudom megnézni.
Csak nálam van ez? :-/
Kéne 1 kis help! Nem tudok bejelentkezni!
Hiába kérnél jelszóemlékeztetőt, beírom az e-mail címet és a felhasználónevet is, azt írja, h hibás! :@
Úgy tudok játszani, hogy a steam indításkor automatikusan bejelentkezik, de valahogy akkor is csak félig vagyok belépve, mert pl a saját profilom [és másét sem] nem tudom megnézni.
Csak nálam van ez? :-/
Mert irja ki a steam mikor inditom a Counter Striket: "SteamStartup (0xf,0x12f960) failed with error 180: The Local Steam Service is not running" ezt irja ki ez mi?
Pls help itt vagy PM-be
Pls help itt vagy PM-be
Válasz Predator_fan #82. hozzászólására
...ahogy nézem van pár gond a steam-el.....pedig ez 1egész földön ismer program..
Egyik program sem tökéletes, nekem speciel az utóbbi időben, néhány kis zökkenőt leszámítva egész korrektül futott.
...ahogy nézem van pár gond a steam-el.....pedig ez 1egész földön ismer program..
Válasz ikszde #80. hozzászólására
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van hogy,csináltam egy uj account nevet Steam re és azota nem enged fel
Nekem olyan problémám van hogy,csináltam egy uj account nevet Steam re és azota nem enged fel
h-h?
Sziasztok!
Hy all.
Nekem az lenne a problémám h amikor elakarom indítani a CS-t,akkor kiírja a "Frissítések keresése Steam játékokhoz.
Nekem az lenne a problémám h amikor elakarom indítani a CS-t,akkor kiírja a "Frissítések keresése Steam játékokhoz.
"Tiszta hülye aki nem normális."
Sziasztok!
Amióta van ez az új frissítés azóta a legtőbb játék bug-os a CS-ben amikr a kedvenc szerómon vagyok mindig egy kis idő után mindig ledobb a szerver azzal az üzenettel, hogy "Steam connection timed out"4
Szóval jó lenne ha a steam ezeket a dolgokat orvosorná, mert nagyon idegesítőek!
Amióta van ez az új frissítés azóta a legtőbb játék bug-os a CS-ben amikr a kedvenc szerómon vagyok mindig egy kis idő után mindig ledobb a szerver azzal az üzenettel, hogy "Steam connection timed out"4
Szóval jó lenne ha a steam ezeket a dolgokat orvosorná, mert nagyon idegesítőek!
Helló Mindenkinek!
A következő problémával fordulok hozzátok.Lassan már 1 hónapja, hogy nem tudok semilyen játékban a favoritson keresztűl csatlakozni. Csak a "connect ...." ip konzolba való beirásával tudok bárhová csatlakozni ami feledtéb idegesítő!Nem tudom volt-e már valakinek ilyen problémája de remélem van rá megoldás.
Ha vki tudja a megoldást azt köszönöm!
A következő problémával fordulok hozzátok.Lassan már 1 hónapja, hogy nem tudok semilyen játékban a favoritson keresztűl csatlakozni. Csak a "connect ...." ip konzolba való beirásával tudok bárhová csatlakozni ami feledtéb idegesítő!Nem tudom volt-e már valakinek ilyen problémája de remélem van rá megoldás.
Ha vki tudja a megoldást azt köszönöm!
hali!
Azt szeretném megtudni,hogy lehet megváltoztatni a steam accountom felhasználoo nevét.Ha nem lehet,és csinálok egy masik steamot,akkor ha beirom a gamehoz-cod6- a serialt,el -e fogja fogadni.Azert vannak kétségeim,mert már azon a profilon amit meg szeretnék változtatni,már fel van rakva a game..
Azt szeretném megtudni,hogy lehet megváltoztatni a steam accountom felhasználoo nevét.Ha nem lehet,és csinálok egy masik steamot,akkor ha beirom a gamehoz-cod6- a serialt,el -e fogja fogadni.Azert vannak kétségeim,mert már azon a profilon amit meg szeretnék változtatni,már fel van rakva a game..
Nem tudom ki hogy van ezzel de nálam folyton bekattan a steam:
Player listba nemirja ki rendesen
Nemtok rájoinolni a haverokra
Es ami a legidegesitobb van mikor szarakszik es nemtudok belépni az accomba(tudnillik 1x már elllopták az accom azota a frasz környékez ienkor...:-s)
Player listba nemirja ki rendesen
Nemtok rájoinolni a haverokra
Es ami a legidegesitobb van mikor szarakszik es nemtudok belépni az accomba(tudnillik 1x már elllopták az accom azota a frasz környékez ienkor...:-s)
gelike
Mostmár nekem is jó, hál istennek hogy kijött a patch... Hosszú volt ez a hét emberek..
ÉLJEEENN! nekem is végre egy kerek hét után elindul minden csak a single dolgok fesztek el de azt k 4 óra altt pótolom :):) reméljük nem lesz több ilyen baki :) ÁMEN
Válasz Balu93 #71. hozzászólására
az a legmegynyugtatóbb h nem csak nekem nem megy hanem kb rajtam kívül 100 embernek :D
KIJÖTT A LEGÚJABB STEAM UPDATE, JAVÍTVA LETT!
nekem már elindul a játék :)
nekem már elindul a játék :)
az a legmegynyugtatóbb h nem csak nekem nem megy hanem kb rajtam kívül 100 embernek :D
Válasz awtomat330 #65. hozzászólására
Szevasztok honvédek:)! Nekemis Pénteken sz**rt be a stem! A D:\meghajtómon volt a steam és a mw2!A C:\-et leformáztam a d-röl meg csak /uninstal/ a mw2-öt és a steam mappát letöröltem! Win7et raktam fel de sajna nem volt hang:( Tehát akinek asus P5LDse alaplapja van az ne rakja fel a win7et mert nincs a hangkártyához driver a neten és az alaplapi lemezen lévö drivert se ismerte fel:(! Azért áttnézegettem a gépet és a D:\meghajtón ahonnan elméletileg letöröltem a steam mappát de szerte szét mindenhol volt?!Itt egykis steam ott egy kis steam!Pedig 1mappába szándékoztam menteni,de ö ugygondolta hogy szeretne mindenhol ottlenni!(okádok töle) FORMÁZÁS mindenhol!!! Szüz lett a gépem:Xp-ét tettem fel!És hála istennek megy az mw2! És az igaz hogy a multys profilom fojtatódik onnan ahol abbahagytam?de singleplayerest ujra kelett kezdeni de hát a kutyát se!igaz? Szerintem ne várjatok arra hogy a nagykutyák megoldják a problémátokat mert szerintem még mindig a pénzt számolgatják! Meg ha erre vártok akkor egy darabig nem kell élveznetek a multy által nyújtott izgalmakat,mert szerintem nagyon jó!Csak ne legyen fizetös a szeró mert most ezen gondolkodnak tudomásom szerint! Igaz lehet ez?????
Én asszem nem telepítek még újra.1T kicsit időigényes lenne kiírni.Addigra hátha megoldódik,de belehúzhatnának igazán,mert bármennyire is jó a 4 multiba ez eddig nekem nagyon átjött. :D
vki hyvott már fel vmi ügyfélszolgálatot vagy vmit? csak h érdemes e próbálkozni
én Dunakeszin az Ele*tro wor*d-ben vettem a játékot remélem nem az ázsiai kamu cd kulcsos szállítmányból van amit egy két helyen olvastam.. állítólag illegálisak voltak a cd kulcsok és az activision kitörölgette a felhasználókat...
Hétvégén újrateszem az op. rendszert, meg előtte le is formázom mindkét partíciómat, de hol van rá a garancia, hogy 1 hét múlva nem lép fel újra a mostani hiba? Minden héten nem szánok erre időt...
én ha már új op rendszert raknék fel akkor biztos h nem térnék vissza xp re :S :S még egy játék miatt sem :S
Szevasztok honvédek:)! Nekemis Pénteken sz**rt be a stem! A D:\meghajtómon volt a steam és a mw2!A C:\-et leformáztam a d-röl meg csak /uninstal/ a mw2-öt és a steam mappát letöröltem! Win7et raktam fel de sajna nem volt hang:( Tehát akinek asus P5LDse alaplapja van az ne rakja fel a win7et mert nincs a hangkártyához driver a neten és az alaplapi lemezen lévö drivert se ismerte fel:(! Azért áttnézegettem a gépet és a D:\meghajtón ahonnan elméletileg letöröltem a steam mappát de szerte szét mindenhol volt?!Itt egykis steam ott egy kis steam!Pedig 1mappába szándékoztam menteni,de ö ugygondolta hogy szeretne mindenhol ottlenni!(okádok töle) FORMÁZÁS mindenhol!!! Szüz lett a gépem:Xp-ét tettem fel!És hála istennek megy az mw2! És az igaz hogy a multys profilom fojtatódik onnan ahol abbahagytam?de singleplayerest ujra kelett kezdeni de hát a kutyát se!igaz? Szerintem ne várjatok arra hogy a nagykutyák megoldják a problémátokat mert szerintem még mindig a pénzt számolgatják! Meg ha erre vártok akkor egy darabig nem kell élveznetek a multy által nyújtott izgalmakat,mert szerintem nagyon jó!Csak ne legyen fizetös a szeró mert most ezen gondolkodnak tudomásom szerint! Igaz lehet ez?????
Az én problémámra nincs valami ötletetek?Amint már leirtam a játékban mikor már betölti a pályát (fehér csik) kiirja hogy"synchronizing game settings..." és utánna kidob hogy connection timed out...Miért lehet ez?
Köszi ha van ötletetek...az oprendszert most raktam ujra
és tegnap vettem az mw2-öt
Köszi ha van ötletetek...az oprendszert most raktam ujra
és tegnap vettem az mw2-öt
hát eddig nekem az ereeti játékaimmal nem volt probléma (mert semmi közük a steam rendszeréhez) de ez vhogy ígysikerült.. az Empire total wart is csak azért nem vettem meg eddig mert steam es és túl sok rosszat hallotam felőle de reménykedtem a codnál h csaknem rontja le annyira a játékélményt és egyebeket... :S ez van, majdcsak lesz vhogy
Ruuuz és Balu93 igazatok van, várunk egyenlőre, lehet világ több pontján is verik a nyálukat az emberek hogy mi a baj, nekem MÉG 1 eredeti játékom nem volt, ezt megvettem, nem tudtam h mi az a steam, mostmár tudom, nem akarom levonni azt a konklúziót h ne vegyen senki eredeti gamet, meg ez a steam milyen .... szóval bízom benne h összeszedik magukat , mert akkor pipa leszek egy pöppet ha nem
Válasz Balu93 #60. hozzászólására
nekem is péntek este 7-8 fele állt meg az egész de ez vmi globális probléma ezekszerint szal ne tegyéte újra se a gépet se a steam et mert ezekszerint semmi értelme. én csak a steam et raktam újra de az sem működött.. téyleg csinálhatnának vele vmit mert az miatt nemugathatnánk ha az online része nem menne.. de az h még a single sem az már elég nagy probléma lehet...
A single playert meg lehet oldani hogy működjön, ha csak szimplán megcrackeled. Én is ezt csináltam, így legalább tudtam single-t tolni a hétvégén. Ráadásu laz eredeti verziónál néha beakadt a game, pedig a gépem bőven viszi. Csakhogy ezután crackeltem és egyszer sem akadozott... Érdekes.
nekem is péntek este 7-8 fele állt meg az egész de ez vmi globális probléma ezekszerint szal ne tegyéte újra se a gépet se a steam et mert ezekszerint semmi értelme. én csak a steam et raktam újra de az sem működött.. téyleg csinálhatnának vele vmit mert az miatt nemugathatnánk ha az online része nem menne.. de az h még a single sem az már elég nagy probléma lehet...
Sziasztok!
Nekem szombat reggeltől nem megy a MW2, havernak péntek este adta meg magát.
Ő újratette a rendszert, én csak a játékot, egyikünknek sem megy.
Alapból nincs bajom a steam-el, bár dedikált szerveren más beállításokat használnánk szerintem a játékhoz, de így sem rossz. Meg hát szerintem 20-30 játékos simán elférne a pályákon...
Viszont legközelebb ne péntekre adjanak ki frissítést, mert így eléggé bosszantó, hogy nem tudunk játszani.
Nekem szombat reggeltől nem megy a MW2, havernak péntek este adta meg magát.
Ő újratette a rendszert, én csak a játékot, egyikünknek sem megy.
Alapból nincs bajom a steam-el, bár dedikált szerveren más beállításokat használnánk szerintem a játékhoz, de így sem rossz. Meg hát szerintem 20-30 játékos simán elférne a pályákon...
Viszont legközelebb ne péntekre adjanak ki frissítést, mert így eléggé bosszantó, hogy nem tudunk játszani.
Válasz Spartanarmy #57. hozzászólására
Hát jó, lehet, hogy a steammel van a gond de akkor egy másoknak rajtunk kívül miért megy a játék?
biztos hogy a steammel van a baj, én várok holnap délutánig, napközben csak megcsinálják az illetékesek, amúgy meg tényleg vicc hogy egyik nap játszok vele másik nap meg már nem indul.....
Hát jó, lehet, hogy a steammel van a gond de akkor egy másoknak rajtunk kívül miért megy a játék?
Válasz Spartanarmy #55. hozzászólására
Ezt komolyan mondom nem hiszem el! Felraktam 63 frissítést és még mindig nem jó. Mostmár lövésem sincs hogy mi lehet a baj: a steam vagy maga a cod hibás?
Ennyiünknek nem lehet a játék hibája.Szerintem a steam a ludas.
Ezt komolyan mondom nem hiszem el! Felraktam 63 frissítést és még mindig nem jó. Mostmár lövésem sincs hogy mi lehet a baj: a steam vagy maga a cod hibás?
Válasz Spartanarmy #53. hozzászólására
Hát ha azután működött, hogy újra lett rakva az op. rendszer akkor elég valószínű, hogy egy windows update segítene...
Hali.A frissítés sem oldotta meg a problémát.Kezd elegem lenni ebből a steam-ből.
Hát ha azután működött, hogy újra lett rakva az op. rendszer akkor elég valószínű, hogy egy windows update segítene...
Válasz gabmng #51. hozzászólására
remélem orvosolják a hibát, mert rendszert biztos nem telepítek újra, inkább kidobom a kukába mw2-t :D
13 ért kicsit drága szemét lenne:D
Válasz Balu93 #50. hozzászólására
elvileg az egyik update után kellett tönkremennie vagy legalábbis sok programkompatibilitási hibnl ottvan h ha felraktad és egy ideig működött akkor onnantól kezdve nemmegy h frissített a program :S hát ennyit erről
remélem orvosolják a hibát, mert rendszert biztos nem telepítek újra, inkább kidobom a kukába mw2-t :D
Válasz gabmng #49. hozzászólására
pénteken még jó volt, ma meg már nem, nem hinném hogy két nap alatt rájött hogy ezzel meg ezzel a programmal nem vagyok hajlandó tovább futni :S
elvileg az egyik update után kellett tönkremennie vagy legalábbis sok programkompatibilitási hibnl ottvan h ha felraktad és egy ideig működött akkor onnantól kezdve nemmegy h frissített a program :S hát ennyit erről
Válasz Balu93 #48. hozzászólására
hát meg lehet nézni van egy ilyen segítség oldal h mik miatt nemmehet és felvansorolva rengeteg program ami elvben nemengedi a steam normális működését, sőt ha ki van kapcsolva de egyhelyre vnan telepítvve az se jó avyg akár le is kéne törölni... remek dolog.. én tökre nemvoltam oda a dedikált szerók mitt mikor kipróbáltam a játékot, aztmondtam odase neki de h ez így működik, akkor inkább maradt volna a régiben...
pénteken még jó volt, ma meg már nem, nem hinném hogy két nap alatt rájött hogy ezzel meg ezzel a programmal nem vagyok hajlandó tovább futni :S
Válasz gabmng #46. hozzászólására
pontosítok a steam megy, csak az mw2 nem indul...
Balu93: hát ha tényleg ilyen program kompatibilitási gondok vannak, akkor elmehetnek a fenébe
Balu93: hát ha tényleg ilyen program kompatibilitási gondok vannak, akkor elmehetnek a fenébe
hát meg lehet nézni van egy ilyen segítség oldal h mik miatt nemmehet és felvansorolva rengeteg program ami elvben nemengedi a steam normális működését, sőt ha ki van kapcsolva de egyhelyre vnan telepítvve az se jó avyg akár le is kéne törölni... remek dolog.. én tökre nemvoltam oda a dedikált szerók mitt mikor kipróbáltam a játékot, aztmondtam odase neki de h ez így működik, akkor inkább maradt volna a régiben...
Válasz awtomat330 #41. hozzászólására
na! Szevasztok honvédek! Sikerült a ki-be lépös problémát megoldanom:)! uj operációs rendszert tettem fel!mindent takaritottam a gépröl! És a single player játék százalékom eltűnt,de a multyban elért eredményeim megmaradtak! Sok sikert-szerencsét nektek is!
amúgy h maradt meg a multi eredény? a steam ben van eltárolva vagy hogy működik ez? ha tényleg ígyvan valszeg énis újrateszem az egészet. Milyen op rendszert tettél fel?
pontosítok a steam megy, csak az mw2 nem indul...
szerintem még mindíg az a probléma h mindenkinek van egy normális működő vírusírtója vagy keresője vagy akári más ami az első update után elcseszte a steam-et. ha vki még kicsit utána néz akor van kb ezer olyan program amivel nem fut együtt a steam... magyarán csak akkor fut rendesen ha csak a steam van fenn a gépen kb XD kicsit szánalmas de szerintem ez a hiba.. a legbosszanóbb h most ez miatt újra fog kelleni tenni a gépet, de tökmind1 mert ugyanúgy felkell raknom a nod32-t és még ehez hasonló programokat... vmit kitalálhatnának az érdekében h kompatibilis legyen mindennel!
Válasz zomgzerg #43. hozzászólására
arra, hogy "nem megy ez a tetves steam" nem lesz megoldás, mert megy a steam.
ha esetleg ideszarnál egy hibaüzenetet, vagy hogy mit tapasztalsz, akkor el lehetne kezdeni keresni a megoldást.
ha esetleg ideszarnál egy hibaüzenetet, vagy hogy mit tapasztalsz, akkor el lehetne kezdeni keresni a megoldást.
http://noob.hu/2009/11/22/Clipboard01_1.jpg
tessék, felugrik, eltünik, felugrik , eltünik, nem csak nekem csinálja hanem másoknak is....
vki meg azt írja hogy letöltötte feltette és megy neki, én meg megvettem és most itt állok mint az a bizonyos hímvessző a vízben :)
tessék, felugrik, eltünik, felugrik , eltünik, nem csak nekem csinálja hanem másoknak is....
vki meg azt írja hogy letöltötte feltette és megy neki, én meg megvettem és most itt állok mint az a bizonyos hímvessző a vízben :)
Válasz gabmng #42. hozzászólására
sziasztok
nekem sem megy ez a tetves steam, de biztos hogy igen nagy gyökér volt aki kitalálta hogy csak ezen keresztül tudom játszani a 10 ezer forintos játékomat...
remélem lesz vmi megoldás hamarosan
nekem sem megy ez a tetves steam, de biztos hogy igen nagy gyökér volt aki kitalálta hogy csak ezen keresztül tudom játszani a 10 ezer forintos játékomat...
arra, hogy "nem megy ez a tetves steam" nem lesz megoldás, mert megy a steam.
sziasztok
na! Szevasztok honvédek! Sikerült a ki-be lépös problémát megoldanom:)! uj operációs rendszert tettem fel!mindent takaritottam a gépröl! És a single player játék százalékom eltűnt,de a multyban elért eredményeim megmaradtak! Sok sikert-szerencsét nektek is!
Válasz Spartanarmy #39. hozzászólására
Ezt én is megvettem eredetiben... úgy gondoltam ez a játék legalább megéri az árát ha multizni is tudok. Mondjuk single playerrel tudtok játszani, ha beraktok egy sima cracket....de multizni még így se
Én is feltettem a gamét és steamen is megvagyok,de mikorr bennt vagyok először is azt irja,hogy pl. "1 player(s) in polimorphghost party"....Aztán mikor mindenkit beosztott egy csapatba és betöltötte a pályát azt irja mindig, hogy szinkronizálja a játék beállitásokat de utánna nem enged be hanem kidob...de mindig...kicsit már bosszantó,hogy ennyi pénzért szivózik a játék...lenne valami ötletetek?????Megköszönöm a segítségeteket!
Ezt én is megvettem eredetiben... úgy gondoltam ez a játék legalább megéri az árát ha multizni is tudok. Mondjuk single playerrel tudtok játszani, ha beraktok egy sima cracket....de multizni még így se
Szerintem várjuk meg a legközelebbi steam update-et, úgy is hetente 1 tuti van... de az egészben az a legidegesítőbb, hogy megvettem a játékot, és ez miatt a szar steam miatt nem tudok játszani vele... a k***a anyjukat
Nálam is ez a probléma lépett fel tegnap óta az új coddal. Legalább mostmár tudom hogy nem csak nekem vannak ilyen gondjaim a játékkal. Remélem mielőbb meglesz a megoldás a problémára. Aki tud valamit az jelezzen!

Battlefieldhttp://www.battlefield.hu/
Call of Dutyhttp://www.cod.hu/
Counter-Strikehttp://www.counter-strike.hu/
Half-Lifehttp://www.half-life.hu/
Need for Speedhttp://www.nfs.hu/
Team Fortresshttp://www.teamfortress.hu/
TrackManiahttp://www.track-mania.hu/
OGC Webshophttp://shop.ogc.hu/
Steamhttp://www.steam.hu/
Age of Empireshttp://www.aoe.hu/
Day of Defeathttp://www.dayofdefeat.hu/
Game Starhttp://www.gamestar.hu/