Rádió Nézet Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

NEM jo a STEAM

Létrehozva: 2009. augusztus 14. Létrehozta: kRiko Kategória: 86 hozzászólás

IDE IRTAM MEGY PROBLEMAT,HA TUDTOK IRJATOK VISSZA

Úgy tűnik helyreállt...^^
Sziasztok!

Kéne 1 kis help! Nem tudok bejelentkezni!
Hiába kérnél jelszóemlékeztetőt, beírom az e-mail címet és a felhasználónevet is, azt írja, h hibás! :@
Úgy tudok játszani, hogy a steam indításkor automatikusan bejelentkezik, de valahogy akkor is csak félig vagyok belépve, mert pl a saját profilom [és másét sem] nem tudom megnézni.

Csak nálam van ez? :-/
Mert irja ki a steam mikor inditom a Counter Striket: "SteamStartup (0xf,0x12f960) failed with error 180: The Local Steam Service is not running" ezt irja ki ez mi?
Pls help itt vagy PM-be
Válasz Predator_fan #82. hozzászólására
...ahogy nézem van pár gond a steam-el.....pedig ez 1egész földön ismer program..
Egyik program sem tökéletes, nekem speciel az utóbbi időben, néhány kis zökkenőt leszámítva egész korrektül futott.
...ahogy nézem van pár gond a steam-el.....pedig ez 1egész földön ismer program..
Válasz ikszde #80. hozzászólására
Sziasztok!

Nekem olyan problémám van hogy,csináltam egy uj account nevet Steam re és azota nem enged fel
h-h?
Sziasztok!

Nekem olyan problémám van hogy,csináltam egy uj account nevet Steam re és azota nem enged fel
Hy all.

Nekem az lenne a problémám h amikor elakarom indítani a CS-t,akkor kiírja a "Frissítések keresése Steam játékokhoz.
"Tiszta hülye aki nem normális."
Sziasztok!

Amióta van ez az új frissítés azóta a legtőbb játék bug-os a CS-ben amikr a kedvenc szerómon vagyok mindig egy kis idő után mindig ledobb a szerver azzal az üzenettel, hogy "Steam connection timed out"4
Szóval jó lenne ha a steam ezeket a dolgokat orvosorná, mert nagyon idegesítőek!
Helló Mindenkinek!

A következő problémával fordulok hozzátok.Lassan már 1 hónapja, hogy nem tudok semilyen játékban a favoritson keresztűl csatlakozni. Csak a "connect ...." ip konzolba való beirásával tudok bárhová csatlakozni ami feledtéb idegesítő!Nem tudom volt-e már valakinek ilyen problémája de remélem van rá megoldás.

Ha vki tudja a megoldást azt köszönöm!
hali!
Azt szeretném megtudni,hogy lehet megváltoztatni a steam accountom felhasználoo nevét.Ha nem lehet,és csinálok egy masik steamot,akkor ha beirom a gamehoz-cod6- a serialt,el -e fogja fogadni.Azert vannak kétségeim,mert már azon a profilon amit meg szeretnék változtatni,már fel van rakva a game..
Nem tudom ki hogy van ezzel de nálam folyton bekattan a steam:
Player listba nemirja ki rendesen
Nemtok rájoinolni a haverokra
Es ami a legidegesitobb van mikor szarakszik es nemtudok belépni az accomba(tudnillik 1x már elllopták az accom azota a frasz környékez ienkor...:-s)
gelike
Mostmár nekem is jó, hál istennek hogy kijött a patch... Hosszú volt ez a hét emberek..
ÉLJEEENN! nekem is végre egy kerek hét után elindul minden csak a single dolgok fesztek el de azt k 4 óra altt pótolom :):) reméljük nem lesz több ilyen baki :) ÁMEN
Válasz Balu93 #71. hozzászólására
az a legmegynyugtatóbb h nem csak nekem nem megy hanem kb rajtam kívül 100 embernek :D
KIJÖTT A LEGÚJABB STEAM UPDATE, JAVÍTVA LETT!

nekem már elindul a játék :)
az a legmegynyugtatóbb h nem csak nekem nem megy hanem kb rajtam kívül 100 embernek :D
Válasz awtomat330 #65. hozzászólására
Szevasztok honvédek:)! Nekemis Pénteken sz**rt be a stem! A D:\meghajtómon volt a steam és a mw2!A C:\-et leformáztam a d-röl meg csak /uninstal/ a mw2-öt és a steam mappát letöröltem! Win7et raktam fel de sajna nem volt hang:( Tehát akinek asus P5LDse alaplapja van az ne rakja fel a win7et mert nincs a hangkártyához driver a neten és az alaplapi lemezen lévö drivert se ismerte fel:(! Azért áttnézegettem a gépet és a D:\meghajtón ahonnan elméletileg letöröltem a steam mappát de szerte szét mindenhol volt?!Itt egykis steam ott egy kis steam!Pedig 1mappába szándékoztam menteni,de ö ugygondolta hogy szeretne mindenhol ottlenni!(okádok töle) FORMÁZÁS mindenhol!!! Szüz lett a gépem:Xp-ét tettem fel!És hála istennek megy az mw2! És az igaz hogy a multys profilom fojtatódik onnan ahol abbahagytam?de singleplayerest ujra kelett kezdeni de hát a kutyát se!igaz? Szerintem ne várjatok arra hogy a nagykutyák megoldják a problémátokat mert szerintem még mindig a pénzt számolgatják! Meg ha erre vártok akkor egy darabig nem kell élveznetek a multy által nyújtott izgalmakat,mert szerintem nagyon jó!Csak ne legyen fizetös a szeró mert most ezen gondolkodnak tudomásom szerint! Igaz lehet ez?????
Én asszem nem telepítek még újra.1T kicsit időigényes lenne kiírni.Addigra hátha megoldódik,de belehúzhatnának igazán,mert bármennyire is jó a 4 multiba ez eddig nekem nagyon átjött. :D
vki hyvott már fel vmi ügyfélszolgálatot vagy vmit? csak h érdemes e próbálkozni
én Dunakeszin az Ele*tro wor*d-ben vettem a játékot remélem nem az ázsiai kamu cd kulcsos szállítmányból van amit egy két helyen olvastam.. állítólag illegálisak voltak a cd kulcsok és az activision kitörölgette a felhasználókat...
Hétvégén újrateszem az op. rendszert, meg előtte le is formázom mindkét partíciómat, de hol van rá a garancia, hogy 1 hét múlva nem lép fel újra a mostani hiba? Minden héten nem szánok erre időt...
én ha már új op rendszert raknék fel akkor biztos h nem térnék vissza xp re :S :S még egy játék miatt sem :S
Szevasztok honvédek:)! Nekemis Pénteken sz**rt be a stem! A D:\meghajtómon volt a steam és a mw2!A C:\-et leformáztam a d-röl meg csak /uninstal/ a mw2-öt és a steam mappát letöröltem! Win7et raktam fel de sajna nem volt hang:( Tehát akinek asus P5LDse alaplapja van az ne rakja fel a win7et mert nincs a hangkártyához driver a neten és az alaplapi lemezen lévö drivert se ismerte fel:(! Azért áttnézegettem a gépet és a D:\meghajtón ahonnan elméletileg letöröltem a steam mappát de szerte szét mindenhol volt?!Itt egykis steam ott egy kis steam!Pedig 1mappába szándékoztam menteni,de ö ugygondolta hogy szeretne mindenhol ottlenni!(okádok töle) FORMÁZÁS mindenhol!!! Szüz lett a gépem:Xp-ét tettem fel!És hála istennek megy az mw2! És az igaz hogy a multys profilom fojtatódik onnan ahol abbahagytam?de singleplayerest ujra kelett kezdeni de hát a kutyát se!igaz? Szerintem ne várjatok arra hogy a nagykutyák megoldják a problémátokat mert szerintem még mindig a pénzt számolgatják! Meg ha erre vártok akkor egy darabig nem kell élveznetek a multy által nyújtott izgalmakat,mert szerintem nagyon jó!Csak ne legyen fizetös a szeró mert most ezen gondolkodnak tudomásom szerint! Igaz lehet ez?????
Az én problémámra nincs valami ötletetek?Amint már leirtam a játékban mikor már betölti a pályát (fehér csik) kiirja hogy"synchronizing game settings..." és utánna kidob hogy connection timed out...Miért lehet ez?
Köszi ha van ötletetek...az oprendszert most raktam ujra
és tegnap vettem az mw2-öt
hát eddig nekem az ereeti játékaimmal nem volt probléma (mert semmi közük a steam rendszeréhez) de ez vhogy ígysikerült.. az Empire total wart is csak azért nem vettem meg eddig mert steam es és túl sok rosszat hallotam felőle de reménykedtem a codnál h csaknem rontja le annyira a játékélményt és egyebeket... :S ez van, majdcsak lesz vhogy
Ruuuz és Balu93 igazatok van, várunk egyenlőre, lehet világ több pontján is verik a nyálukat az emberek hogy mi a baj, nekem MÉG 1 eredeti játékom nem volt, ezt megvettem, nem tudtam h mi az a steam, mostmár tudom, nem akarom levonni azt a konklúziót h ne vegyen senki eredeti gamet, meg ez a steam milyen .... szóval bízom benne h összeszedik magukat , mert akkor pipa leszek egy pöppet ha nem

Válasz Balu93 #60. hozzászólására
nekem is péntek este 7-8 fele állt meg az egész de ez vmi globális probléma ezekszerint szal ne tegyéte újra se a gépet se a steam et mert ezekszerint semmi értelme. én csak a steam et raktam újra de az sem működött.. téyleg csinálhatnának vele vmit mert az miatt nemugathatnánk ha az online része nem menne.. de az h még a single sem az már elég nagy probléma lehet...
A single playert meg lehet oldani hogy működjön, ha csak szimplán megcrackeled. Én is ezt csináltam, így legalább tudtam single-t tolni a hétvégén. Ráadásu laz eredeti verziónál néha beakadt a game, pedig a gépem bőven viszi. Csakhogy ezután crackeltem és egyszer sem akadozott... Érdekes.
nekem is péntek este 7-8 fele állt meg az egész de ez vmi globális probléma ezekszerint szal ne tegyéte újra se a gépet se a steam et mert ezekszerint semmi értelme. én csak a steam et raktam újra de az sem működött.. téyleg csinálhatnának vele vmit mert az miatt nemugathatnánk ha az online része nem menne.. de az h még a single sem az már elég nagy probléma lehet...
Sziasztok!

Nekem szombat reggeltől nem megy a MW2, havernak péntek este adta meg magát.
Ő újratette a rendszert, én csak a játékot, egyikünknek sem megy.
Alapból nincs bajom a steam-el, bár dedikált szerveren más beállításokat használnánk szerintem a játékhoz, de így sem rossz. Meg hát szerintem 20-30 játékos simán elférne a pályákon...
Viszont legközelebb ne péntekre adjanak ki frissítést, mert így eléggé bosszantó, hogy nem tudunk játszani.
Válasz Spartanarmy #57. hozzászólására
Hát jó, lehet, hogy a steammel van a gond de akkor egy másoknak rajtunk kívül miért megy a játék?
biztos hogy a steammel van a baj, én várok holnap délutánig, napközben csak megcsinálják az illetékesek, amúgy meg tényleg vicc hogy egyik nap játszok vele másik nap meg már nem indul.....
Hát jó, lehet, hogy a steammel van a gond de akkor egy másoknak rajtunk kívül miért megy a játék?
Válasz Spartanarmy #55. hozzászólására
Ezt komolyan mondom nem hiszem el! Felraktam 63 frissítést és még mindig nem jó. Mostmár lövésem sincs hogy mi lehet a baj: a steam vagy maga a cod hibás?
Ennyiünknek nem lehet a játék hibája.Szerintem a steam a ludas.
Ezt komolyan mondom nem hiszem el! Felraktam 63 frissítést és még mindig nem jó. Mostmár lövésem sincs hogy mi lehet a baj: a steam vagy maga a cod hibás?
Válasz Spartanarmy #53. hozzászólására
Hát ha azután működött, hogy újra lett rakva az op. rendszer akkor elég valószínű, hogy egy windows update segítene...
Hali.A frissítés sem oldotta meg a problémát.Kezd elegem lenni ebből a steam-ből.
Hát ha azután működött, hogy újra lett rakva az op. rendszer akkor elég valószínű, hogy egy windows update segítene...
Válasz gabmng #51. hozzászólására
remélem orvosolják a hibát, mert rendszert biztos nem telepítek újra, inkább kidobom a kukába mw2-t :D
13 ért kicsit drága szemét lenne:D
Válasz Balu93 #50. hozzászólására
elvileg az egyik update után kellett tönkremennie vagy legalábbis sok programkompatibilitási hibnl ottvan h ha felraktad és egy ideig működött akkor onnantól kezdve nemmegy h frissített a program :S hát ennyit erről
remélem orvosolják a hibát, mert rendszert biztos nem telepítek újra, inkább kidobom a kukába mw2-t :D
Válasz gabmng #49. hozzászólására
pénteken még jó volt, ma meg már nem, nem hinném hogy két nap alatt rájött hogy ezzel meg ezzel a programmal nem vagyok hajlandó tovább futni :S
elvileg az egyik update után kellett tönkremennie vagy legalábbis sok programkompatibilitási hibnl ottvan h ha felraktad és egy ideig működött akkor onnantól kezdve nemmegy h frissített a program :S hát ennyit erről
Válasz Balu93 #48. hozzászólására
hát meg lehet nézni van egy ilyen segítség oldal h mik miatt nemmehet és felvansorolva rengeteg program ami elvben nemengedi a steam normális működését, sőt ha ki van kapcsolva de egyhelyre vnan telepítvve az se jó avyg akár le is kéne törölni... remek dolog.. én tökre nemvoltam oda a dedikált szerók mitt mikor kipróbáltam a játékot, aztmondtam odase neki de h ez így működik, akkor inkább maradt volna a régiben...
pénteken még jó volt, ma meg már nem, nem hinném hogy két nap alatt rájött hogy ezzel meg ezzel a programmal nem vagyok hajlandó tovább futni :S
Válasz gabmng #46. hozzászólására
pontosítok a steam megy, csak az mw2 nem indul...

Balu93: hát ha tényleg ilyen program kompatibilitási gondok vannak, akkor elmehetnek a fenébe
hát meg lehet nézni van egy ilyen segítség oldal h mik miatt nemmehet és felvansorolva rengeteg program ami elvben nemengedi a steam normális működését, sőt ha ki van kapcsolva de egyhelyre vnan telepítvve az se jó avyg akár le is kéne törölni... remek dolog.. én tökre nemvoltam oda a dedikált szerók mitt mikor kipróbáltam a játékot, aztmondtam odase neki de h ez így működik, akkor inkább maradt volna a régiben...
Válasz awtomat330 #41. hozzászólására
na! Szevasztok honvédek! Sikerült a ki-be lépös problémát megoldanom:)! uj operációs rendszert tettem fel!mindent takaritottam a gépröl! És a single player játék százalékom eltűnt,de a multyban elért eredményeim megmaradtak! Sok sikert-szerencsét nektek is!
amúgy h maradt meg a multi eredény? a steam ben van eltárolva vagy hogy működik ez? ha tényleg ígyvan valszeg énis újrateszem az egészet. Milyen op rendszert tettél fel?
pontosítok a steam megy, csak az mw2 nem indul...

Balu93: hát ha tényleg ilyen program kompatibilitási gondok vannak, akkor elmehetnek a fenébe
szerintem még mindíg az a probléma h mindenkinek van egy normális működő vírusírtója vagy keresője vagy akári más ami az első update után elcseszte a steam-et. ha vki még kicsit utána néz akor van kb ezer olyan program amivel nem fut együtt a steam... magyarán csak akkor fut rendesen ha csak a steam van fenn a gépen kb XD kicsit szánalmas de szerintem ez a hiba.. a legbosszanóbb h most ez miatt újra fog kelleni tenni a gépet, de tökmind1 mert ugyanúgy felkell raknom a nod32-t és még ehez hasonló programokat... vmit kitalálhatnának az érdekében h kompatibilis legyen mindennel!
Válasz zomgzerg #43. hozzászólására
arra, hogy "nem megy ez a tetves steam" nem lesz megoldás, mert megy a steam.
ha esetleg ideszarnál egy hibaüzenetet, vagy hogy mit tapasztalsz, akkor el lehetne kezdeni keresni a megoldást.
http://noob.hu/2009/11/22/Clipboard01_1.jpg

tessék, felugrik, eltünik, felugrik , eltünik, nem csak nekem csinálja hanem másoknak is....
vki meg azt írja hogy letöltötte feltette és megy neki, én meg megvettem és most itt állok mint az a bizonyos hímvessző a vízben :)
Válasz gabmng #42. hozzászólására
sziasztok

nekem sem megy ez a tetves steam, de biztos hogy igen nagy gyökér volt aki kitalálta hogy csak ezen keresztül tudom játszani a 10 ezer forintos játékomat...

remélem lesz vmi megoldás hamarosan
arra, hogy "nem megy ez a tetves steam" nem lesz megoldás, mert megy a steam.
ha esetleg ideszarnál egy hibaüzenetet, vagy hogy mit tapasztalsz, akkor el lehetne kezdeni keresni a megoldást.
sziasztok

nekem sem megy ez a tetves steam, de biztos hogy igen nagy gyökér volt aki kitalálta hogy csak ezen keresztül tudom játszani a 10 ezer forintos játékomat...

remélem lesz vmi megoldás hamarosan
na! Szevasztok honvédek! Sikerült a ki-be lépös problémát megoldanom:)! uj operációs rendszert tettem fel!mindent takaritottam a gépröl! És a single player játék százalékom eltűnt,de a multyban elért eredményeim megmaradtak! Sok sikert-szerencsét nektek is!
Válasz Spartanarmy #39. hozzászólására
Ezt én is megvettem eredetiben... úgy gondoltam ez a játék legalább megéri az árát ha multizni is tudok. Mondjuk single playerrel tudtok játszani, ha beraktok egy sima cracket....de multizni még így se
Én is feltettem a gamét és steamen is megvagyok,de mikorr bennt vagyok először is azt irja,hogy pl. "1 player(s) in polimorphghost party"....Aztán mikor mindenkit beosztott egy csapatba és betöltötte a pályát azt irja mindig, hogy szinkronizálja a játék beállitásokat de utánna nem enged be hanem kidob...de mindig...kicsit már bosszantó,hogy ennyi pénzért szivózik a játék...lenne valami ötletetek?????Megköszönöm a segítségeteket!
Ezt én is megvettem eredetiben... úgy gondoltam ez a játék legalább megéri az árát ha multizni is tudok. Mondjuk single playerrel tudtok játszani, ha beraktok egy sima cracket....de multizni még így se
Szerintem várjuk meg a legközelebbi steam update-et, úgy is hetente 1 tuti van... de az egészben az a legidegesítőbb, hogy megvettem a játékot, és ez miatt a szar steam miatt nem tudok játszani vele... a k***a anyjukat
Nálam is ez a probléma lépett fel tegnap óta az új coddal. Legalább mostmár tudom hogy nem csak nekem vannak ilyen gondjaim a játékkal. Remélem mielőbb meglesz a megoldás a problémára. Aki tud valamit az jelezzen!