Rádió Nézet Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

SEGÍTSÉG!!!!!!!!

Létrehozva: 2009. július 17. Létrehozta: matkaa Kategória: 129 hozzászólás

Kérlek segítsetek!

Ellopták az account-omat. Elküldtem a Steam-nek a levelemet, hogy segítsenek, mire új jelszót kaptam. Végre sikerült belépnem, azonban míg nem játszottam aki ellopta a accountomat kapott egy Vac bant. Most mit lehet ilyenkor csinálni????

Öcsém ez a gyerek, ritka lusta ember :D

Nem lehet valahogy bizonyítani, hogy az enyém? Mondjuk fényképekkel? És akkor átraknák az én nevemre az aktiválást? Lehet úgy gyorsabb lenne :D

(bocs a dupla postért)
Válasz zomgzerg #127. hozzászólására
a belépésnél használt nevet nem lehet megváltoztatni, a steam community/friends nevet átírhatod a mailcímmel meg jelszóval együtt.
Nah ma szereztem dvd lejátszót, és tényleg már aktiválta a srác :( :D Most arra várok, hogy elküldje a jelszót és a felhasználói nevét a gyerek.
Válasz Nari1987 #126. hozzászólására
Nah akkor el kell érjem haveromat. Olyat lehet, hogy megkapom tőle a felhasználót és átnevezem, új jelszó új e-mailt adok a felhasználónak?
a belépésnél használt nevet nem lehet megváltoztatni, a steam community/friends nevet átírhatod a mailcímmel meg jelszóval együtt.
Válasz zomgzerg #125. hozzászólására
ha a haverod már aktiválta a cd kulcsot, akkor csak azzal az accounttal lehet játszani amivel először használta.
azzal meg letölthető bármikor a játék.
Nah akkor el kell érjem haveromat. Olyat lehet, hogy megkapom tőle a felhasználót és átnevezem, új jelszó új e-mailt adok a felhasználónak?
Válasz Nari1987 #124. hozzászólására
Sziasztok van egy elég érdekes kérdésem! Ma vettem CS1 Anthologyt haveromtól, mert neki már nem kell, és pont most krepált be a DvD lejátszóm, és hétfőig tuti nem tudok szerezni dvd lejátszót. Azt szeretném kérdezni, hogy Steamen keresztül le lehet valahol tölteni ilyenkor a játékot? Persze a CD kulcs megadása után? Az sem gond, ha nem lehet, mert akkor max várok hétfőig, csak na..... addig CSéhen halok :D
ha a haverod már aktiválta a cd kulcsot, akkor csak azzal az accounttal lehet játszani amivel először használta.
azzal meg letölthető bármikor a játék.
Sziasztok van egy elég érdekes kérdésem! Ma vettem CS1 Anthologyt haveromtól, mert neki már nem kell, és pont most krepált be a DvD lejátszóm, és hétfőig tuti nem tudok szerezni dvd lejátszót. Azt szeretném kérdezni, hogy Steamen keresztül le lehet valahol tölteni ilyenkor a játékot? Persze a CD kulcs megadása után? Az sem gond, ha nem lehet, mert akkor max várok hétfőig, csak na..... addig CSéhen halok :D
MW2-őt játszik valaki gamepad-dal? Kölcsönkértem egyet, hátha, de nekem nem érzékeli...
Valaki?
Vagy újra kell telepíteni? :)))
Válasz SilentBandit #121. hozzászólására
Köszi, újratelepítettem, megoldódott,ha nem is tökéletesen: most a háttérben ugrik néha egy-egy ablak, nem ugrik a játék elé.:)
...és újratelepítés után adott egy újabb játéklehetőséget is: Hardcore Mosh Pit - ez eddig nem volt. Ezzel kapcsolatban nem értem, hogyha mindig frissítem a Steamet ha lehetséges, akkor miért kellett újratelepítés ehhez a lehetőséghez?:)
jó kérdés, a steam szerintem már csak ilyen....
Válasz flatline #117. hozzászólására
Minden egyes alkalommal ezt csinálja? Én a helyedben újratelepíteném az egészet, hátha akkor működni fog. És ha úgysem emgy, írj a supportnak, hátha tudnak segíteni. Megmondom őszintén, ilyen problámáról MW2-vel kapcsolatban soha a büdös életben nem hallottam, remélem hamar megoldódik majd..
Köszi, újratelepítettem, megoldódott,ha nem is tökéletesen: most a háttérben ugrik néha egy-egy ablak, nem ugrik a játék elé.:)
...és újratelepítés után adott egy újabb játéklehetőséget is: Hardcore Mosh Pit - ez eddig nem volt. Ezzel kapcsolatban nem értem, hogyha mindig frissítem a Steamet ha lehetséges, akkor miért kellett újratelepítés ehhez a lehetőséghez?:)
Válasz Predator_fan #108. hozzászólására
Nincs oan h pénzért feloldják a ban-t? :D :) próbáld meg megírni nekik hátha sikerül....
sajnos olyan nincs, a supportot sajnos nem tudod megvesztegetni XD
Válasz streetart #114. hozzászólására
Sziasztok!

BadCompany2

A szerver kereső nem talál szervert. Win7 alatt megy. Tegnap este működött ma már semmi. Mi van ilyenkor?
Netem van, tűzfalon ki van engedve... nem volt kikapcsolva a gép (azóta az újraindítás is megtörtént).
Újra is telepítettem (DVD ről is, és netről is letöltöttem), de semmi... Ötlet?
Lehet h a Windows 7-et nem komálja a steam.
Válasz VonDiesendorf #112. hozzászólására
Sziasztok! Adódott egy kis bibi és segítséget szeretnék kérni.

Már két napja nem tudom elindítani a CODMW2 multiplayer-t, mert a Steam a köv. írja a képernyőn

többször is próbáltam, sikertelenül

és ugyanakkor megjelenik a képernyő jobb alsó sarkában a Spyware Doctor, hogy

Mi lehet a hiba? Segítségeteket előre köszönöm.

Megjegyzés: A játék eredeti, üzletből vásárolt 2009 dec.ben+ letöltve a legelső játékbővítés 2010 júl.ban
a Spyware doctor valamiért nagyon nem komálja a steamet, engedélyezd a program átfutását a spyware keresőnél vagy teljesen kapcsold ki ameddig steam-et használsz.
Válasz SilentBandit #115. hozzászólására
Szép estét! Van egy kicsiny problémám, ami az MW2multi-val kapcsolatos: játék közben néha megbolondulnak a billentyűim,TAB-ra vagy F-re pl. leteszi a játékot a tálcára, és felugrik az asztal, vagy a Kereső /Find/ ablak,stb.... Semmi más progi nem megy soha, csak ami elengedhetetlen a játékhoz, és mindig csak akkor jelentkezik ez a probléma, ha játszom. /Hiába programoztam át a billeket, néha véleltlenül is lenyomom,és néha nem is tudom,miért csinálja.../ Körülnéztem a guglival, de nem találtam megoldást./
Ha kisegítenétek egy használható ötlettel, tanáccsal, nagyon megköszönném. :)

Mondanom sem kell, a játék eredeti, steames.:)
Minden egyes alkalommal ezt csinálja? Én a helyedben újratelepíteném az egészet, hátha akkor működni fog. És ha úgysem emgy, írj a supportnak, hátha tudnak segíteni. Megmondom őszintén, ilyen problámáról MW2-vel kapcsolatban soha a büdös életben nem hallottam, remélem hamar megoldódik majd..
Halli
Havernak olyan problémája van hogy.
Eljutott Prestige 10 ig és bedobta egy fast Lvl szeróra ahol egyből 70 lett. De mikor kilépet meg vissza.
Belépés előt olyan mintha lefagyna aztán bejön ez a szöveg. Megvan a prestige 10 ese de nem mutatja a koponyát. vagyis semmit nem mutat.
Aztán barátot hívni nem tud csak egyedül játszani. Mikor meg bent van azt mutaja mintha még nem lenne prestige csak az alap 70 mutatja.
ezt írta ki: SetPlayerData:Error at argument3: Given int valuve is too large to fit in a byte.
Ez mit jelent?

Azt meg lehet oldani hogy írni egy cuki kis levelet a steamnak vagy valakinek hogy nullázza le az accontott?
Valaki letudná írni hogy kinek kell küldeni ilyenkor egy üzit. Vagy egy pontos címet.
Előre is köszi.

Szép estét! Van egy kicsiny problémám, ami az MW2multi-val kapcsolatos: játék közben néha megbolondulnak a billentyűim,TAB-ra vagy F-re pl. leteszi a játékot a tálcára, és felugrik az asztal, vagy a Kereső /Find/ ablak,stb.... Semmi más progi nem megy soha, csak ami elengedhetetlen a játékhoz, és mindig csak akkor jelentkezik ez a probléma, ha játszom. /Hiába programoztam át a billeket, néha véleltlenül is lenyomom,és néha nem is tudom,miért csinálja.../ Körülnéztem a guglival, de nem találtam megoldást./
Ha kisegítenétek egy használható ötlettel, tanáccsal, nagyon megköszönném. :)

Mondanom sem kell, a játék eredeti, steames.:)
Sziasztok!

BadCompany2

A szerver kereső nem talál szervert. Win7 alatt megy. Tegnap este működött ma már semmi. Mi van ilyenkor?
Netem van, tűzfalon ki van engedve... nem volt kikapcsolva a gép (azóta az újraindítás is megtörtént).
Újra is telepítettem (DVD ről is, és netről is letöltöttem), de semmi... Ötlet?
Üdv!

Azoknak akiket hibásan bannoltak: visszaállítják az accod és ajándék Left 4 dead2 és elnézést és bocsánat és........blabla:)
A hibát a lemezes változat dll frissítése vagy mi okozta. 12.000 hibás bann 2 hét alatt
Nekem ma jött az e-mail:)
Sziasztok! Adódott egy kis bibi és segítséget szeretnék kérni.

Már két napja nem tudom elindítani a CODMW2 multiplayer-t, mert a Steam a köv. írja a képernyőn

többször is próbáltam, sikertelenül

és ugyanakkor megjelenik a képernyő jobb alsó sarkában a Spyware Doctor, hogy

Mi lehet a hiba? Segítségeteket előre köszönöm.

Megjegyzés: A játék eredeti, üzletből vásárolt 2009 dec.ben+ letöltve a legelső játékbővítés 2010 júl.ban
Hellosztok ! Uj tag vok és nem tom hogy kel a left 4 dead cimu jattekal hogy kell multiplayerrel játszani :S Szives segitségeteket kérném ^^
Ez egy nagy ki..... a játékosokkal... kibannol mirefel ? a semmiért adok érte pénzt és erre ez a hála kibannol bocs hogy ennyire hülyevagyok hogy ilyenen felháborodok . ki engedte ki a Lipótmezőről ezeket na PÁ :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
lenne 1 olyan problémám hogy cod6 accomat kibannolták olyan feltétellel hogy csíteltem holott én nem szoktam és engem nagyon aggaszt ez, hogy játszanék és megveszem a játékot errefelmeg kidobnak mint macskát szarni ... ha valaki tudna segíteni írjon pls!!!!!!!!!
Nincs oan h pénzért feloldják a ban-t? :D :) próbáld meg megírni nekik hátha sikerül....
Semmit sem tudsz csinálni, sosem vesznek le vac bant, függetlenül attól, hogyan szerezted azt, muszáj lesz egy új accot csinálnod és mégeyszer megvenned a játékot. Nem túl jó hír de ez van, mást nem tudsz csinálni, max annyit, h legközelebb jobban ügyelsz az accodra.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni,mert egy hete nem tudok multizni az MW2-vel,mert nem talál játékostársakat a Steam.Privátba felenged,singelbe is,de multiba nem.Eredeti a játék.Előre is köszi a segítséget.
pribitomi
Sziasztok!

Ma Mw2 folyamatosan kidobált a játékból, majd már el sem engedte indítani azt a következő üzenttel: cheat detect..a steamben a VAc állapotom is: "csalási szabálysértés miatt egyes biztonságos kiszolgálokról letiltva"

Na már most soha semmilyen csalást nem használtam, sőt hangosan bíráltam is a csalókat:)

Valami ötlet? mitől lehet ez? végleges? Ha ez így van elég röhelyes és kár hogy nem lehet visszaverni a pénzt amit erre a játékra költöttem a noymdafestéket nem tűrő tulajdonságokkal bíró Valve észkombányokon:(
Hát olvastam már egy csomó forumot de sehol nem leltem megoldást:S! A routerem biztos nem baj mert elötte XP volt fent és azzal simán ment meg a másik két gépen is simán egy a steam csak ezen a retek win 7 en nem :S!!!!!
Ha valaki tud valamit hogy mi lehet a baj akkor írjon már valami ötletet légyszives !
Előre is köszi aki ír :)
Válasz Geryyy #102. hozzászólására
jah anyit még elfelejtettem mondani hogy 64 bites a rendszerem............................. lehet hogy az a gas?
nem, megy a steam mindenféle win7el. tűzfalad vagy routered, vagy vmi védelmi program a gépen nem engedi kommunikálni a steamet, nézz utána.
jah anyit még elfelejtettem mondani hogy 64 bites a rendszerem............................. lehet hogy az a gas?
Minden megy redesen msn-is, kiszolgálók is rendesen mennek!
Nemtudom mi lehet a baj már minden hülyeséget megpróbáltam :S!
Win 7 re nem adott ki semmit a steam?
Válasz Geryyy #99. hozzászólására
Sziassztok nekem olyan gondom lenne hogy felraktam a win 7 -et telepítettem a steamet beírtam jelszót mindent rányomok a kapcsolódásra és ezt írja ki : Could not connect to steam network.This could be due to a problemwhit your internet connection, or whit the steam network! és hjogy nézzem meg a steampowered.com-ot több információért! Kikaapcsoltam mindent tüfalat nodból is kiléptem, és ugyanugy csinálja!
Mi lehet a baj talán a vinfos 7 ??????????
Hát, a hibaüzenetet elnézve:
1. a Steam nem komálja a Windows 7-et
V
2. az internetkapcsolatoddal van valami gáz.De am azonkívül minden más internetes alkalmazás megy?
Sziassztok nekem olyan gondom lenne hogy felraktam a win 7 -et telepítettem a steamet beírtam jelszót mindent rányomok a kapcsolódásra és ezt írja ki : Could not connect to steam network.This could be due to a problemwhit your internet connection, or whit the steam network! és hjogy nézzem meg a steampowered.com-ot több információért! Kikaapcsoltam mindent tüfalat nodból is kiléptem, és ugyanugy csinálja!
Mi lehet a baj talán a vinfos 7 ??????????
Sziasztok! Nekem van egy elfogadhatatlan és egyben visszautasíthatatlan group invitálásom. Mikor elfogadtam vagy visszautasítottam volna, már nem volt tagja a csoportnak és nem tudom eltüntetni a meghívást. A friends ablakban nem reagál a steam az utasításokra, a profil/invite menüben ugyan reagál és úgy mutatja rögtön az utasítás megadása után, hogy végrehajtotta az utasítást, de a friends ablakban ugyanúgy megmarad az inv és később a profilnál is. Ilyen problémával ezidáig nem találkoztam és nem tudom mit tegyek. 48+ órája nem tűnik el az invelés magától, a steam restartot és csoportos inv visszautasítást is próbáltam már. Segítsetek kérlek, mit tegyek?
Válasz marcy16 #96. hozzászólására
Sziasztok. Nem tudok belépni a kib steambe!! Kiírja 5 perc gondolkodás után hogy nem tud kapcsolodni, a jelszóemlékeztetőre, kiírja hogy nincs ilyen fiók. Délután beléptem-kiléptem, és azóta nem sikerül egyszerűen, és a support sem jön be? Egy klántársamnak ugyanez. Tud valaki erről mondani valamit?

Valami tűzfalprobléma lehet, most egy másik rendszeren belépett, az uj 4-es noddal akadna?
delete clientregistry.blob
Sziasztok. Nem tudok belépni a kib steambe!! Kiírja 5 perc gondolkodás után hogy nem tud kapcsolodni, a jelszóemlékeztetőre, kiírja hogy nincs ilyen fiók. Délután beléptem-kiléptem, és azóta nem sikerül egyszerűen, és a support sem jön be? Egy klántársamnak ugyanez. Tud valaki erről mondani valamit?

Valami tűzfalprobléma lehet, most egy másik rendszeren belépett, az uj 4-es noddal akadna?
sziasztok!Miért irja ki a steam,hogy ez a játék jelenleg nem érhető el.
Válasz Legi23 #92. hozzászólására
Sziasztok!Lenne egy kis próbálok avatar cserélni de nem sikerül ez miért van?Kösz választ!Sziasztok!
lehet hogy túl nagy a kép mérete vagy a felbontása
haaxxx!
Sziasztok kérnék egy kis segítséget hogy hol tudok a steam-nek levelet írni nem nagyon értek ehhez ezért kérnék segítséget kösz a választ!Sziasztok!
Sziasztok!Lenne egy kis próbálok avatar cserélni de nem sikerül ez miért van?Kösz választ!Sziasztok!
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.
Elfelejtettem STEAM -re a jelszavamat és nem tudom a titkos kérdésre a választ!
Lécci valak isegítsen már nekem MSN -nen!
MSN: doksan@pofa.be
Előre is KÖSZÖNÖM!
HA VALAKINEK VAN VALAKINEK PLUSZBA STEAM ACC JE AMIN CS 1.6 IS VAN PLSS DOBJON MEG EGYEL MOST NEM VAGYOK OTTHON ÉS NEM TUDOK VENNI PLSS KÖSZI. AMIVEL TUDOM MEGHÁLÁLOM.
Egy Nagy segitségre lenne szükségem!

A M.M.-ban vettem a tegnap a Counter-Strike Anthology-t, hiba nélkül feltelepül de amikor indítanám ezt az üzenetet írja ki...

... segítsetek ilyenkor mi a teendő!?
A Steam megjegyezte a bankszámla adataimat ami engem aggodalommal tölt el tekintettel arra hogy a fizetésem is arra megy. Ilyenkor mit kell tenni? mert 1 gombnyomással bármit meglehet venni nem kéri az adatokat az első vásárlás óta félek nehogy leszivják a számlát.
Kösz előre is
volna egy igen frusztráló problémám
amikor elindítanám a steam-et az alábbi üzenet jelenik meg:

Steam.exe(main exception): Cannot open blob archive file: CMultiFieldBlob(mem-mapped file): Failed to open file

Gondoltam ujratelepítem mikor is amikor kiválasztottam a meghajtót ahová telepíteném (megegyezik az eredeti helyével ) ezt írta a telepítő :

"Steam and Steam will require 50000 GB of the free disk space. blablabla..."
és igen jól olvassátok ötvenezer Giga azaz majdnem 50 Terra
ha tudtok segítsetek lécci!!
sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy amióta regeltem a steamre azóta a css-ben csak egy szerveren tudok játszani. a többin mért nem tudok. ez az egy szerver is a kevencek között van és az internet menüben nem is mutat szervert nem talál. mi a probléma?
sziasztok!
problémám akadt a steamel mert nem fogadja el az aktiválókódot és nem regeltem már azzal a játékkal
lécci valaki adjon valami tanácsot
Válasz zomgzerg #80. hozzászólására
Nincs deaktiválás, hivatalosan nem támogatják a játékok, se az accountok adás-vételét. Az egész accounttal együtt tudod eladni, ha találsz vevőt aki ilyenben megbízik.
Hát accounttal nem adnám el mert ott van nekem a mw2 ami pedig kell:(
Válasz zomgzerg #82. hozzászólására
egy héten belül általában
okok köszi szépen 1 kicsit most megnyugodtam ez a hír hallatán
Válasz Rooney8 #81. hozzászólására
Sziasztok új vagyok még itt de lenne 1 problémám 3 napja ellopták a steam accuntom és bejelentettem egyből a lopást a steam supportnál de az igazoló emailon kívül nem kaptam semmit nem tudja valaki hogy körülbelül mennyi idő alatt válaszolnak rá ??????? nyugtalanít ez az egész :(
egy héten belül általában
Sziasztok új vagyok még itt de lenne 1 problémám 3 napja ellopták a steam accuntom és bejelentettem egyből a lopást a steam supportnál de az igazoló emailon kívül nem kaptam semmit nem tudja valaki hogy körülbelül mennyi idő alatt válaszolnak rá ??????? nyugtalanít ez az egész :(
Válasz szendavi #77. hozzászólására
Hali!
Hogyan tudom deaktiválni a TF2-öt a steamről, mert eladnám?
Nincs deaktiválás, hivatalosan nem támogatják a játékok, se az accountok adás-vételét. Az egész accounttal együtt tudod eladni, ha találsz vevőt aki ilyenben megbízik.