SEGÍTSÉG!!!!!!!!
Létrehozva: 2009. július 17. Kategória: 77 hozzászólásKérlek segítsetek!
Ellopták az account-omat. Elküldtem a Steam-nek a levelemet, hogy segítsenek, mire új jelszót kaptam. Végre sikerült belépnem, azonban míg nem játszottam aki ellopta a accountomat kapott egy Vac bant. Most mit lehet ilyenkor csinálni????
Válasz zomgzerg #76. hozzászólására
kalózokkal nem foglalkozunk.
Hali!
Hogyan tudom deaktiválni a TF2-öt a steamről, mert eladnám?
Hogyan tudom deaktiválni a TF2-öt a steamről, mert eladnám?
Válasz rami14 #75. hozzászólására
SEGÍTSÉG!!!!
Fel telepítettem a Railworks-öt de amikor el szeretném indítani akkor ezt irja ki nekem: "Please login to steam" segítsetek mi lehet a baj?!! rami12345@freemail.hu
Fel telepítettem a Railworks-öt de amikor el szeretném indítani akkor ezt irja ki nekem: "Please login to steam" segítsetek mi lehet a baj?!! rami12345@freemail.hu
kalózokkal nem foglalkozunk.
SEGÍTSÉG!!!!
Én sztem minden megcsináltam beregisztráltam aztán kaptam,egy üzentet a Steamtől,hogy megkaptak Your Question megírt kérdésem vagy kérésem!Meglékeltem a doboz játékaim,licenc kulcsot vagy is lefotóztam őket!Amit meg kliensen vettem gondolom tudják ,hogy nem dobozos!Mellékeltem,számlakivonatom amin rajta vannak Valves tranzakcióim vagyis lefotóztam őket,megadtam a nicknevem és megírtam,h American Express kártyát használok és annak az utolsó számjegyét!Leírtam,hogy ellopták vagyis nem tudok belépni a jelszavammal és sejtésem szerint ellopták tőlem!Még magamat is tettem fel képet,hogy nézzék meg én vaok profil képen.Rem.ennyi elég lesz!
Válasz Legi23 #71. hozzászólására
Kösz zomhzerg!Annyi volna a kérdésem,hogy visszakapom az accountom vagy ez ,hogy működik mit csinálnak vele a Steamnél?
Pár nap alatt válaszolnak és visszakapod ha mindent megadtál amit ott felsorolnak.
Bocs haver,hogy rosszul írtam neved zomgzerg:)csákány
Kösz zomhzerg!Annyi volna a kérdésem,hogy visszakapom az accountom vagy ez ,hogy működik mit csinálnak vele a Steamnél?
Válasz Legi23 #69. hozzászólására
Most már tudom,hogy ellopták a profilom!Ilyenkor mit lehet tenni?Részletesen leírná nekem valaki?
Most már tudom,hogy ellopták a profilom!Ilyenkor mit lehet tenni?Részletesen leírná nekem valaki?
Nem is néhány játékom hanem az összes!Komolyan megőrülök!Egy csomó pénz ráköltöttem!Komolyan az agyam megáll!!Mi steam ügyfél szolgálatának a száma!!!!!
Szevasztok!Nagyon nagy gáz van!Valamire rámentem chaten belül valami linkre és ezután nem tudtam belépni a jelszavammal és nicknvemmel!Aztán az írta ki h máshova is bevaok jelentkezve!!Utána kértem,hogy küldjék el a nicknevem ami érdekes módon megváltozott az hittem a nics semmi csak nevem változott meg!Képzeljétek eltűnt a játékaimnak nagyobb része a guta ütés elfog mit tudok tenni kinek lehet szólni segítség ügybe?Válaszokat előre kösz!!
Válasz Belaba01 #65. hozzászólására
Sziasztok kérdésem lenne!
Ha veszek egy használt steam játékot amit már aktiváltak mit tehetek? (Azon kívül, hogy megkapom a mailcímet, kodot és felhasználónevet az előző tulajtól) Át lehet iratni új mailcímre a már aktivált játékot vagy van valami megoldás?
Válaszaitokat köszönöm
Ha veszek egy használt steam játékot amit már aktiváltak mit tehetek? (Azon kívül, hogy megkapom a mailcímet, kodot és felhasználónevet az előző tulajtól) Át lehet iratni új mailcímre a már aktivált játékot vagy van valami megoldás?
Válaszaitokat köszönöm
ezek elég kétes ügyletek, valamennyire biztosra úgy mehetsz ha személyesen találkoztok, odaadja a beregisztrált játék dobozát a kulccsal, és a számlával, aztán átírjátok a jelszót és a mail címet egy nyilvános helyen, ezt újabban a régi mailcímről is meg kell erősíteni. de a legjobb ha nem veszel így gamet.
Sziasztok kérdésem lenne!
Válaszaitokat köszönöm
Válaszaitokat köszönöm
valaki!!!!!! én tudom a jelszevamat és az account nevemet is és mégsem enged be, milehet a gond?
hello sziasztok , nem tudok belépni a steam-ba az email-t és a jelszót beirom és nem enged be, mi lehet a gond?
Sziasztok!!!!
csak szeretném megköszönni hogy segítettetek!!!!!!!!! és bevált a C meghajtó csak előbb új windowst raktam fel:)
csak szeretném megköszönni hogy segítettetek!!!!!!!!! és bevált a C meghajtó csak előbb új windowst raktam fel:)
Válasz davids120 #60. hozzászólására
felraktam újból a steamot és még mindig ugyan azt írja ki:(
"Failed to initalize authentication interface.Exiting..."
C: meghajtóra tedd fel.
felraktam újból a steamot és még mindig ugyan azt írja ki:(
Válasz davids120 #56. hozzászólására
Sziasztok!
nekem lenne egy olyan problémám hogy egyik nap reggel még tudtam játszani a cs vel de már este nem :(
és azt írja ki: -"Failed to initalize authentication interface.Exiting..."
és ezzel kapcsolatba szeretnék segítséget kérni hogy ez mi és hogyan lehetne megoldani??????
- előre is köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!
nekem lenne egy olyan problémám hogy egyik nap reggel még tudtam játszani a cs vel de már este nem :(
és ezzel kapcsolatba szeretnék segítséget kérni hogy ez mi és hogyan lehetne megoldani??????
azona pályán mentem, de pldául jelátót nemtaláltam, sőt igazán északás pályát sem találtam! ojan szigonyvetőt sem találtam! semmi kiegészítőset! járműveksincsenek bent! Meg szerintem az öszes pálya sem. =(
Hali és azt hogy kel updatelni?????mert ennyire azért nem vagyok benne a témába?
Nekem megoldotta a problémát hogy letöröltem a játékot steam-ben, majd újra letöltöttem a gammát. Telepítettem azt joccakát. Most gépzsír.)))
Esetleg updateld a steamedet.
Töröld le, tedd fel újra, indítsd rendszergazda ként...stb
Esetleg updateld a steamedet.
Töröld le, tedd fel újra, indítsd rendszergazda ként...stb
Sziasztok!
Válasz kocka0001 #54. hozzászólására
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy megvettem a battlefield 2 teljes játékot kiegészítővel együtt! De a kiegészítős fegyverek nincsenek benne a játéban! Ezt valahogy aktiválni kéne? nemjöttem rá és ebben szeretném ha segítenétek! Fontoslenne! Előre is köszönöm!
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy megvettem a battlefield 2 teljes játékot kiegészítővel együtt! De a kiegészítős fegyverek nincsenek benne a játéban! Ezt valahogy aktiválni kéne? nemjöttem rá és ebben szeretném ha segítenétek! Fontoslenne! Előre is köszönöm!
A kiegészítők saját pályáin kell játszanod, hogy azok elérhetőek legyenek. pl Great Wall az euro forceban
Sziasztok!
Sziasztok lenne egy kis gondom.
Letöltöttem egy játékot. Simán futott pár napig aztán hirtelen eltünt az indító icon. Ha Steamből inditom nem nyitja meg Steam Error hibaüzivel kidob.
Kiraktam a parancsikont még1x de semmi. Steam error.
Bevallom őszintén volt egy kis bios frissítés és azóta sok mindenem eltünt. A ventri is letőrlődött.
Most töltöm újra a játékot. Meglátom mi lesz. Ha megjavul leírom a tapasztalatomat.
Ha valakinek volt ilyen gondja légyszi jelezze már.
Köszi hogy elolvastátok.
Letöltöttem egy játékot. Simán futott pár napig aztán hirtelen eltünt az indító icon. Ha Steamből inditom nem nyitja meg Steam Error hibaüzivel kidob.
Kiraktam a parancsikont még1x de semmi. Steam error.
Bevallom őszintén volt egy kis bios frissítés és azóta sok mindenem eltünt. A ventri is letőrlődött.
Most töltöm újra a játékot. Meglátom mi lesz. Ha megjavul leírom a tapasztalatomat.
Ha valakinek volt ilyen gondja légyszi jelezze már.
Köszi hogy elolvastátok.
sziasztok.ugylátom ez másnak is probléma ,mint nekem és,Dawey,és Molnazonak,nekem is ugyen ezt csinálja steam fut.inditom a játékot bárhol.steamben ,vagy parancsikonból .a probléma ugyan az...... steam is not running...you must stat steam in order to play this game...na most ilyenkor mi van, mit kell tenni javitani.leszedtem , ujra felraktam ,ugyanaz a hiba valaki jutott valamire??probáltam rákeresni a neten de semmi .választ előre is köszönöm....
Válasz S3TH #50. hozzászólására
Sziasztok!
Ma vettem meg a Left 4 Dead játékot ( Dobozos DVD Lemez ) új, bontatlan.
Megcsináltam a Steam Account-ot, sikeresen be is lépett a termék sikeresen aktiválva lett de innentől elakadtam. Hogyan kell telepíteni ? Most tölt valamit de nem tudom mit ! Esetleg a teljes játékot ?
Előre is köszönöm a segítséget.
Megcsináltam a Steam Account-ot, sikeresen be is lépett a termék sikeresen aktiválva lett de innentől elakadtam. Hogyan kell telepíteni ? Most tölt valamit de nem tudom mit ! Esetleg a teljes játékot ?
A töltést várd meg cégig amikor én a cdo mw2-őt vettem akkor is néha szokott töltögetni!
Sziasztok!
Válasz molnazo #46. hozzászólására
Hello mindenki. Legyen már egy hozzáértő errefele.
Van 1 lyan gondom COD6-nál, hogy amikor elindítanám akkor kiírja hogy a steamnek futnia kell. De a steam az fut!!!!!!! Eddig működött rendesen,de ma már ne ment.
PLS valakii...segítsen már!! Ezer THX!
Van 1 lyan gondom COD6-nál, hogy amikor elindítanám akkor kiírja hogy a steamnek futnia kell. De a steam az fut!!!!!!! Eddig működött rendesen,de ma már ne ment.
Nekem is olyan vagy a Steam->My Games nél probáld meg elinditani a cod 6 ot vagypedig llépj ki steamből és ugy katt a cod 6 ra és ugy a steamel elinditja!
Hi,nekem is ugyan az a gondom, mint molnazo-nak. ''Steam must be running to play this game" hibaüzenet miatt nem tudok MW2-zni,pedig rendesen fut a Steam...légyszi akinek van valami épkézláb ötlete amivel ezt kitudnám javítani az írjon,köszi elöre is !
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy nem birok felmenni Source-ban steam-es szerverekre mert amikor pont betöltené ezt irja ki a végén " Secure connection failed, No Steam logon, or A connection to the VAC servers could not be made" vagy ha például a kedvencekbe szeretnék felvenni 1 szervert, akkor pedig kidob hl2.exe-vel, ha pedig BOT-ok ellen szeretnék játszani, akkor meg "Engine Error: Unable to load authentication libary, Exiting..." ír ki. Ha esetleg valaki tudna segíteni akkor azt nagyon megköszönném :)
(Megjegyzem: 3 szor ujraraktam a Steam-et és a Source-ot is + ha ez nem lenne elég még a gépet is de sajnos semmi nem történt..)
Nekem az lenne a problémám, hogy nem birok felmenni Source-ban steam-es szerverekre mert amikor pont betöltené ezt irja ki a végén " Secure connection failed, No Steam logon, or A connection to the VAC servers could not be made" vagy ha például a kedvencekbe szeretnék felvenni 1 szervert, akkor pedig kidob hl2.exe-vel, ha pedig BOT-ok ellen szeretnék játszani, akkor meg "Engine Error: Unable to load authentication libary, Exiting..." ír ki. Ha esetleg valaki tudna segíteni akkor azt nagyon megköszönném :)
(Megjegyzem: 3 szor ujraraktam a Steam-et és a Source-ot is + ha ez nem lenne elég még a gépet is de sajnos semmi nem történt..)
Hello mindenki. Legyen már egy hozzáértő errefele.
Válasz kiralysikoly #44. hozzászólására
Nekem az a bajom, hogy nem tudom a counter strike 1.6-ban jobb kézbe tenni a fegyvert! Egyszerűen nem engedi, és engem ez kurvára idegesít mivel jobbkezes vagyok!
Hali!
Console-ba: cl_righthand 1
Ha így se akkor Options >>> Video fül
Ott a bal felső sarokban a Renderer részné valószínűleg Software módra van állítva.
Rakd átt OpenGL-re. Ha nem engedi akkor nagy valószínűséggel nincs feltelepítve a videókártyád drivere.
Console-ba: cl_righthand 1
Ha így se akkor Options >>> Video fül
Ott a bal felső sarokban a Renderer részné valószínűleg Software módra van állítva.
Rakd átt OpenGL-re. Ha nem engedi akkor nagy valószínűséggel nincs feltelepítve a videókártyád drivere.
Nekem az a bajom, hogy nem tudom a counter strike 1.6-ban jobb kézbe tenni a fegyvert! Egyszerűen nem engedi, és engem ez kurvára idegesít mivel jobbkezes vagyok!
Válasz zomgzerg #42. hozzászólására
esetleg ezt próbáld meg.
Nekem xp-m van mint írtam , de a realtek manager-ben beállítottam a stereo mix engedélyezését , ennek ellenére még mindig nincs hang :( Félek kidobott pénz volt megvenni ezt a játékot , és akkor ez volt az első és utolsó amit steam-en vettem az biztos.
Válasz Infinity666 #41. hozzászólására
xp-m van , a fórumokban írtakat megcsináltam , változtattam a default.ini file-on , ahogy írták , de a repülőgép baleset után nincs hang , a menüben már van hang ennyit elértem , de sehogy sem tudom rábírni hogy utána is megmaradjon. Ha valakinek van ötlete azt szivesen fogadom , köszönöm.
esetleg ezt próbáld meg.
xp-m van , a fórumokban írtakat megcsináltam , változtattam a default.ini file-on , ahogy írták , de a repülőgép baleset után nincs hang , a menüben már van hang ennyit elértem , de sehogy sem tudom rábírni hogy utána is megmaradjon. Ha valakinek van ötlete azt szivesen fogadom , köszönöm.
Zomgzerg köszi a tippet , egyenlőre nem találtam semmit , egyfelől angolul nem igazán tudok így nem sokat tudok kivenni a hozzászólásokból , de annyit láttam hogy sok embernek ez a baja mint nekem , hátha jön valami globális megoldás erre. Ebben bízom egyenlőre.
köszi szépen megirtam már tegnap este de nemakarnak válaszolni ugyláccik irtam a valvenek is az baj?
Válasz Infinity666 #36. hozzászólására
Hello , én most vettem meg a bioshock-ot steam en keresztül , letöltöttem benn van a listában viszont nem indul el , végig az asztalon vagyok a kis logó jön fel aztán semmi , driver a legfrissebb. mit tudok ilyenkor csinálni?
steam bioshock fórumban nézz körül, ott elég sok topic foglalkozik ezzel
a legtöbben úgy látom hogy a hang körül azonosítják a problémát.
Lodovics, bakaiedy: itt kell regisztrálni és írni nekik, pár munkanapon belül válaszolnak.
a legtöbben úgy látom hogy a hang körül azonosítják a problémát.
Lodovics, bakaiedy: itt kell regisztrálni és írni nekik, pár munkanapon belül válaszolnak.
Hello , én most vettem meg a bioshock-ot steam en keresztül , letöltöttem benn van a listában viszont nem indul el , végig az asztalon vagyok a kis logó jön fel aztán semmi , driver a legfrissebb. mit tudok ilyenkor csinálni?
hi all azt szeretném kérdezni hogy hol kell levelet irni a steamnek mert lehet hogy roissz helyen irtam de amugy hány nap mire küldenek 1 .... visszaigazoló levelet?? mert nekem tegnap lopták el a steamemet 11 eredeti gammel.... vki segitsen pls
Szaiasztok!
Segitséget szeretnék kérni.haver vett egy codmw2-t,feltelepitette,uj steam accountal,de valami nem volt jo a játékkal,és ujrarakta....csinált uj steam accountot és a serial-t nem fogadta el,mert az elsö accounton van aktiválva.na most az elsö accountos belépés után se engedi telepiteni a játékot a dupla cd-kulcs hibával....nemtudom hogy mi a hiba,de elég bosszantó....ha valaki tud,kérem segitsen....Köszönöm
Segitséget szeretnék kérni.haver vett egy codmw2-t,feltelepitette,uj steam accountal,de valami nem volt jo a játékkal,és ujrarakta....csinált uj steam accountot és a serial-t nem fogadta el,mert az elsö accounton van aktiválva.na most az elsö accountos belépés után se engedi telepiteni a játékot a dupla cd-kulcs hibával....nemtudom hogy mi a hiba,de elég bosszantó....ha valaki tud,kérem segitsen....Köszönöm
Sziasztok !
Számomra fel nem fogható , hogy először is megvettem a CODMW2-őt eredetiben. felrakom. el sem indul, ha a dvd-ről telepítem. fasza mondom. utánna reggeltem steamon és letöltöttem steamról és így elindult. szűk 1 napig játszottam is vele. tegnap még belépett a multiba is, meg az sp-be is. és láttam az accomat, illetve tudtam keresni servert. elindította, s betölött a csík ( a töltőképernyőn) de utánna kilépett a játékból. Ma reggel arra ébredtem, hogy már be se lép a játékba és kiírja a preparing...... szokásos szöveget.
Ha valaki esetleg találkozott efféle problémával, avagy tudna segíteni, nagyon hálás lennék. :)
Számomra fel nem fogható , hogy először is megvettem a CODMW2-őt eredetiben. felrakom. el sem indul, ha a dvd-ről telepítem. fasza mondom. utánna reggeltem steamon és letöltöttem steamról és így elindult. szűk 1 napig játszottam is vele. tegnap még belépett a multiba is, meg az sp-be is. és láttam az accomat, illetve tudtam keresni servert. elindította, s betölött a csík ( a töltőképernyőn) de utánna kilépett a játékból. Ma reggel arra ébredtem, hogy már be se lép a játékba és kiírja a preparing...... szokásos szöveget.
Ha valaki esetleg találkozott efféle problémával, avagy tudna segíteni, nagyon hálás lennék. :)
hello
nekem olyan problémám lenne h amikor meg vettem a Counter Strike Source-t (Half-Life 2 Deathmatch + Day of Defeat Source) feltelepítettem mindent a CD/DVD-ről és regizés után az acc-omat akartam aktiválni a CD-kulccsal és azt írta h már regizték a kódom.
a supporton olyat találtam csak h ha már regiztem a kódom és úgy lopták el az acc-om de nekem nem így történt..
mit lehet ilyenkor csinálni??
lehet új kodot kérni/vagy meg keresni azt az acc ot ami regizz te már és elvenni a gazdájától??:P
(meg van a tok meg a papír ami benne volt)
előre is kösz
Márk
nekem olyan problémám lenne h amikor meg vettem a Counter Strike Source-t (Half-Life 2 Deathmatch + Day of Defeat Source) feltelepítettem mindent a CD/DVD-ről és regizés után az acc-omat akartam aktiválni a CD-kulccsal és azt írta h már regizték a kódom.
a supporton olyat találtam csak h ha már regiztem a kódom és úgy lopták el az acc-om de nekem nem így történt..
mit lehet ilyenkor csinálni??
lehet új kodot kérni/vagy meg keresni azt az acc ot ami regizz te már és elvenni a gazdájától??:P
(meg van a tok meg a papír ami benne volt)
előre is kösz
Márk
Szeva Maxes! Nekem is rendbe jött teljesen minden, én is babrálgattam egy két dolgot de én se hiszem h attól volt, főleg így hogy neked is rendbe jött. Amúgy nem válaszoltak még a levelekre, de ha írnak vmi értelmeset akkor leírom.
Nekem helyreállt minden. Picit birizgáltam a router beállításait, de nemhiszem hogy ettől történt volna ez. Már betölti a steam kezdőlapját is. Mindenesetre ha kapsz választ a leveledre, azt kíváncsian várom, mert érdekelne hogy ez mitől történt és ha lenne még ilyen akkor tudnék e tenni valamit hogy megjavuljon. Üdv.
Rájöttem, hogy vannak bizonyos oldalak amiket nem hoz be nekem és aminek konkrétan semmi köze a játékhoz. Mondjuk konkrétan az infinitywardét behozta nekem. De valamit nem, miközben haveromnak simán behozta azokat a címeket. Lehet hogy az a baj de ez cask találgatás, hogy van egy bizonyos NAT, pontosan nem tudom mi az de vmi modem beállítás, és ez átállítódott openről stricktre, és lehet a játéktól lett ez. De kiváncsi vagyok holnap mit válaszolnak a levelimre(remélem megteszik:D) Ha rájövök vmir írok! Üdv!

Szódával elmegy