Rádió Nézet Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Nem jó

Létrehozva: 2009. július 6. Létrehozta: conen Kategória: 3 hozzászólás

valaki segittsen pls nem tudok elinditani semmijen steames játékot mikor belépek a steam accomba és rá akarok menni pl a My games-ra ezt irja ki:
You currently have not yet added any games to your list. Click here to browse games, game demos, movies and more. éss nem tudom mit csináljak:( plss segitsen valaki köszi:)

Válasz Jelenik #2. hozzászólására
Hali! Nekem meg az a gondom lenne, hogy egyáltalán nem lép be se a Steamba, se a játékba amin akarok játszani, mivel ugye ahhoz meg be kell legyen indítva a Steam, kérem segítsen valaki!
regeditben

HKEY_LOCAL_MAHCINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Con trol\\Session Manager\\Environment
innen töröld ezt a két bejegyzést:
DEVMGR_SHOW_DETAILS
DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES
Hali! Nekem meg az a gondom lenne, hogy egyáltalán nem lép be se a Steamba, se a játékba amin akarok játszani, mivel ugye ahhoz meg be kell legyen indítva a Steam, kérem segítsen valaki!
A steam valamiért nem tudja megjeleníteni a steames játékaidat, a szövegből ítélve a program úgy érzékeli, mintha egyáltalán sosem lett volna a steam-es könyvtáradban elmentve bármi is.
Próbáld meg újratelepíteni a steamert és ah úgy sem megy sürgősen írj a supportnak, de fogalmam sincs, hogy mi lehet a probléma.