Ellopták a Steam Accountom
Létrehozva: 2009. június 26. Kategória: 17 hozzászólásSziasztok!
Az lenne a gondom, hogy az interneten vásároltam egy Steam accountot, 2 hónapig tudtam is vele játszani, de egyszer nem fogadta el a jelszavam.
Megpróbáltam minden lehetséges módon visszaszerezni (írtam Valve-nek; elfelejtett jelszó; titkos kérdés), de nem sikerült.
Ezúton is kérném szíves segítségetek, hogy mit tegyek és előre is köszönök minden tanácsot!
és nem tudom visszaszerezni, mrt nincs másodlagos cím(nem adtam meg regisztráláskor)
Szevasz haver nekem is ellopták egy pár napja és visszkaptam,szóval nyugi!!Itt ez videó majd segíteni fog!!Linkeld be!!
és nem tudom visszaszerezni, mrt nincs másodlagos cím(nem adtam meg regisztráláskor)
kiváncsi voltam, hogy mit tud az az állítólagos steam game unlockerre.
és sajnos, elvette a jelszavam és a regisztrállt e-mail címemet:S
így nem tudtam hogy hogyan szerezzem vissza, másik e-mail címről is próbáltam küldeni, de csak
1 üres e-mail-t küldött vissza a valve.
tanácstalan avgyok, már gondolkoztam, hogy újra megveszem(ami enm volt eddig se olcsó),
de ha valaki tudná mit kell ilyenkor tenni, az legyen szíves szóljon nekem.
itt az msnem:bihari-akos@hotmail.com
vegyen fel, aki tudja mi amegoldás légyszives!!!Nem volt olcsó az Accountom :'(
Szevasz haver nekem is ellopták egy pár napja és visszkaptam,szóval nyugi!!Itt ez videó majd segíteni fog!!Linkeld be!!
kiváncsi voltam, hogy mit tud az az állítólagos steam game unlockerre.
és sajnos, elvette a jelszavam és a regisztrállt e-mail címemet:S
így nem tudtam hogy hogyan szerezzem vissza, másik e-mail címről is próbáltam küldeni, de csak
1 üres e-mail-t küldött vissza a valve.
tanácstalan avgyok, már gondolkoztam, hogy újra megveszem(ami enm volt eddig se olcsó),
de ha valaki tudná mit kell ilyenkor tenni, az legyen szíves szóljon nekem.
itt az msnem:bihari-akos@hotmail.com
vegyen fel, aki tudja mi amegoldás légyszives!!!Nem volt olcsó az Accountom :'(
Hello Domi, Thank you for contacting Steam Support. We have found activity in your Steam account related to sharing of accounts and/or CD Keys. Per the Steam Subscriber Agreement, we have disabled your account and any games contained in it. Your account will not be reactivated. The Steam Subscriber Agreement can be found at: http://www.steampowered.com/v/index.php?area=subscriber_agreement In addition to violation of contract, activities on your account may violate federal law and state law. If such activities persist, Valve reserves the right to refer the matter to authorities.
ez mi?
ellopták az accountomat de úgy, hogy írtak az e-mail-emre egy üzenetet a steam-esek amiben figyelmeztetnek, hogy ellopták az accountomat, ezügyben is kövessem a GYIK-ben leírtakat...?
mert sajnos nem tudok angolul, és a szöveget ami meg van fogalmazva a GYIK-ben nem tudom hogy ide illik-e.
+++valamint a cd-kulcsokról készült képeket ugye alá kell írnom. a papírra scennelés előtt tollal írjam rá az ellopott accountom felhasználónevét nevét? vagy kreáljak egy új steam accountot, és annak a nevét, hogy abba helyezzék át?+++
tudtok tanácsot adni ezügyben?
előre is köszönök minden segítséget.
Egyik nap kijelentkeztem a steam fiókomból.
Mikor vissza akartam lépni rájöttem,hogy elfelejtettem a jelszavam.
Amikor meg akarom változtatni,azt írja,hogy a titkos kérdésre a választ rosszul adtam meg vagy érvénytelen az új jelszó.
Meg kaptam e-mailben egy kódot is amit be is írtam a megfelelő helyre.
És valamiért nemjó.
Én már arra is gondoltam,hogy ELLOPTÁK!
Ha valaki tudja,hogy mit lehet ilyenkor csinálni az légyszíves írjon!
Valaki segítsen pls!
Nem szeretnék minden topicot végigolvasni :(
A Valve rám se bagózik (nem bírnak visszaírni sem, pedig elküldtem nekik minden szükséges adatot)
Valaki segítsen pls!
Nem szeretnék minden topicot végigolvasni :(
A Valve rám se bagózik (nem bírnak visszaírni sem, pedig elküldtem nekik minden szükséges adatot)

Szódával elmegy