Rádió Nézet Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Ellopták a Steam Accountom

Létrehozva: 2009. június 26. Létrehozta: ptihanyi2 Kategória: 32 hozzászólás

Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy az interneten vásároltam egy Steam accountot, 2 hónapig tudtam is vele játszani, de egyszer nem fogadta el a jelszavam.
Megpróbáltam minden lehetséges módon visszaszerezni (írtam Valve-nek; elfelejtett jelszó; titkos kérdés), de nem sikerült.

Ezúton is kérném szíves segítségetek, hogy mit tegyek és előre is köszönök minden tanácsot!

szoval fénykpezem le a cd kulcsod és irjam fölé az accomat
?nembaj hogy nem a bozozos steamet vetem ?
Hellosztok nekem annyi lenne a problémám hogy én csak a cd kulcsot vettem meg ne a doboz steamet és a cd kulcs van csak meg meg az account neve illyenkor mit lehet csinálni meg ha lefényképezem akkor a dobozt kell fényképezni de nekem az nincs csak cdkul amit vettem ?
A lényeg az, hogy SOSE adjátok ki sem a fiókneveteket, SEM a kódotokat, tökmindegy, mire hivatkozik(nak) az átverő vagy átverők. A VALVE sosem kéri el a fiókadataitokat, sosem. És lehetőleg ne osszátok meg a fiókotokat másokkal, egyrészt azért, mert ezzel megszegitek a felhasználási feltételeket, másodszorra pedig azért, mert így megvan rá a veszély, h a fiókotok adatai olyan emberekhez vándorol, akik megváltoztatják azt.
Válasz WuWuZeLa #28. hozzászólására
Sziasztok ellopták a steamem hogyan szerezhetném vissza?
support.steampowered.com oldalon kell angolul levélkét írni az ott leírtak szerint (hijacked account cikk)
Sziasztok ellopták a steamem hogyan szerezhetném vissza?
Ilyen a szerencse :D
Sziasztok!
Nekem is ellopták a steam accountomat írtam a valve-nak es 1 órán belül vállaszoltak is és vissza kaptam :P
Válasz Jenku #24. hozzászólására
kockaking94 Mi van akkor ha több járékod van? Akkor melyik játéknak a kódját kell beírni?
én csaj a originál box-ét adtam meg és kaptam egy új jelszót és gémeltem :)
kockaking94 Mi van akkor ha több járékod van? Akkor melyik játéknak a kódját kell beírni?
Válasz p__csi #22. hozzászólására
cső. nem tudom mér hiszitek még mindig el az ieneket, h a magyar steam community tagja vagyok meg ienek. nincs olyan h magyar steam community. tőlem ma probálta meg ellopni ugyanezzel a szar dumával egy faszfej gyerek az accomat be s copyznám mer szánbalmas probálkozás volt...

/Community\Horváth Sándor.: Szervusz!
/Community\Horváth Sándor.: A magyar Steam Community munkatársa vagyok
[morden] koala: nem mondod
[morden] koala: én is
/Community\Horváth Sándor.: AKKOR A KURVA ANYÁD
/Community\Horváth Sándor. is now Offline.
hamar feladta...
hja XD
még jó h ismerjük 1mást mer ugyebár 1x-re kaptuk ezt "a hihetetlen ajánlatot"

Never tell your password to anyone.
öKrös ikszdé^^: szeva
/Community\Horváth Sándor.: Nyertesként sorsoltunk ki nyereményjátékunkon, 2. lettél
öKrös ikszdé^^: dájó nekem
/Community\Horváth Sándor.: az.
/Community\Horváth Sándor.: Nyertél 2 szabadon választható Steam játékot, csomagot
öKrös ikszdé^^: és gondolom kéne a pw meg ilyesmik h rá tudd tenni...
/Community\Horváth Sándor.: nem éppen.
/Community\Horváth Sándor.: Nem vagyok hacker.
/Community\Horváth Sándor.: De köszi a Bizalmat.
/Community\Horváth Sándor.: Nem is számítottam többre.
öKrös ikszdé^^: bocs ilyen vok nem bizok én má senkibe
öKrös ikszdé^^: ne vedd magadra
/Community\Horváth Sándor.: Akkor szevasz!
öKrös ikszdé^^: pá
/Community\Horváth Sándor.: ...
cső. nem tudom mér hiszitek még mindig el az ieneket, h a magyar steam community tagja vagyok meg ienek. nincs olyan h magyar steam community. tőlem ma probálta meg ellopni ugyanezzel a szar dumával egy faszfej gyerek az accomat be s copyznám mer szánbalmas probálkozás volt...

[morden] koala: nem mondod
[morden] koala: én is
/Community\Horváth Sándor.: AKKOR A KURVA ANYÁD
hamar feladta...
ESZT CSINÁLJÁTOK MEG NEKEM BEJÖTT!!!
3 NAP ALTT MEGLETT!!
1. Beregelsz ide: https://support.steampowered.com/register.php
2. Kitöltesz egy űrlapot itt: https://support.steampowered.com/newticket.php
Your email adress: ide fognak neked válaszlevelet írni, itt alapértelmezetten az az emailcím látható, amivel regeltél az első pontban. Megadhatsz másik emailcímet is, ha az Add Alternative Email Address-re kattintasz.
Subject: ide írd be, hogy ,,Steam account security breach."
Az alatta lévő legördülő listából válaszd ki az Account Questions-t.
Az alatta megjelenő legördülő listából pedig válaszd ki a Hijacked or stolen account-ot.
Steam Account Name: az accountneved.
CD Key: CD keyed írd be ide (a megvásárolt játék tokjában találod).
Your question: ide fogalmazz meg egy rövid szöveget angolul, amiben leírod, hogy ellopták az accountod és szeretnéd visszaszerezni.
Add attachment: erre kattints rá, majd megjelenik egy mező, ami mellett ott lesz, hogy tallózás, erre kattintva add meg a játékod tokjáról, cd-keyedről előzőleg elkészített kép(ek) elérési útját. Ha megadtál egy képet, akkor a tallózás mellett lévő Add Another-re kattintva adhatsz még meg több képet.
Ha végeztél, kattints alul a Submit Question-re.

Remélem segítettem,
by Savage.
Sziasztok!
nekem is lopták az accomat. annak reményében hogy felrakják a cs-t helyette megváltoztatta a jelszavamat!
tom nem kellet volna má okultam is belőle de má nagyon vissza akarom kapi a steamna is irtam már de semmi csomódolgot megpróbáltam de semmi ... MIT TEGYEK TEJESEN KÉTSÉGBE VAGYOK ESVE!!
ugyanis csomó ideig gyűjtögettem arra a 2 gémre!
nagyon kérlek titeket segítsetek!
freemail: kockaking94@freemail.hu
msn: szaki2007@hotmail.com
Segícsen valaki pls!!!
El lopták a Counter-Strike:Source accom. :(
MsN:egyedijoci@live.com
Sziasztok! Ellopták az accom bejelentettema steamnek 2 játék volt rajta erre visszaküldték h letiltották az acc ot meg a játékokat de semmit sem kaptam vissza. ilyenkor mi a teendő? msn: geri0203@hotmail.com
Válasz akosss #16. hozzászólására
de nekem az e-mail címemet is ellopták vele együtt :S

és nem tudom visszaszerezni, mrt nincs másodlagos cím(nem adtam meg regisztráláskor)
Az lehet de,attól Steamnek írhatsz egy E-mailt és azt is írd bele,hogy megváltoztaták a e-mail címed szerintem tudnak segítenni!!
Válasz Legi23 #15. hozzászólására
http://videosmart.hu/video/hogyan-szerezzuk-vissza-ellopott-steam-hozzaferesunket

Szevasz haver nekem is ellopták egy pár napja és visszkaptam,szóval nyugi!!Itt ez videó majd segíteni fog!!Linkeld be!!
de nekem az e-mail címemet is ellopták vele együtt :S

és nem tudom visszaszerezni, mrt nincs másodlagos cím(nem adtam meg regisztráláskor)
Válasz akosss #14. hozzászólására
Sziasztok!

kiváncsi voltam, hogy mit tud az az állítólagos steam game unlockerre.
és sajnos, elvette a jelszavam és a regisztrállt e-mail címemet:S
így nem tudtam hogy hogyan szerezzem vissza, másik e-mail címről is próbáltam küldeni, de csak
1 üres e-mail-t küldött vissza a valve.

tanácstalan avgyok, már gondolkoztam, hogy újra megveszem(ami enm volt eddig se olcsó),
de ha valaki tudná mit kell ilyenkor tenni, az legyen szíves szóljon nekem.

itt az msnem:bihari-akos@hotmail.com

vegyen fel, aki tudja mi amegoldás légyszives!!!Nem volt olcsó az Accountom :'(
http://videosmart.hu/video/hogyan-szerezzuk-vissza-ellopott-steam-hozzaferesunket

Szevasz haver nekem is ellopták egy pár napja és visszkaptam,szóval nyugi!!Itt ez videó majd segíteni fog!!Linkeld be!!
Sziasztok!

kiváncsi voltam, hogy mit tud az az állítólagos steam game unlockerre.
és sajnos, elvette a jelszavam és a regisztrállt e-mail címemet:S
így nem tudtam hogy hogyan szerezzem vissza, másik e-mail címről is próbáltam küldeni, de csak
1 üres e-mail-t küldött vissza a valve.

tanácstalan avgyok, már gondolkoztam, hogy újra megveszem(ami enm volt eddig se olcsó),
de ha valaki tudná mit kell ilyenkor tenni, az legyen szíves szóljon nekem.

itt az msnem:bihari-akos@hotmail.com

vegyen fel, aki tudja mi amegoldás légyszives!!!Nem volt olcsó az Accountom :'(
bakker nem értem ezt küldték vissza a steam bejelentés után:

Hello Domi, Thank you for contacting Steam Support. We have found activity in your Steam account related to sharing of accounts and/or CD Keys. Per the Steam Subscriber Agreement, we have disabled your account and any games contained in it. Your account will not be reactivated. The Steam Subscriber Agreement can be found at: http://www.steampowered.com/v/index.php?area=subscriber_agreement In addition to violation of contract, activities on your account may violate federal law and state law. If such activities persist, Valve reserves the right to refer the matter to authorities.

ez mi?
sziasztok!

ellopták az accountomat de úgy, hogy írtak az e-mail-emre egy üzenetet a steam-esek amiben figyelmeztetnek, hogy ellopták az accountomat, ezügyben is kövessem a GYIK-ben leírtakat...?

mert sajnos nem tudok angolul, és a szöveget ami meg van fogalmazva a GYIK-ben nem tudom hogy ide illik-e.

+++valamint a cd-kulcsokról készült képeket ugye alá kell írnom. a papírra scennelés előtt tollal írjam rá az ellopott accountom felhasználónevét nevét? vagy kreáljak egy új steam accountot, és annak a nevét, hogy abba helyezzék át?+++

tudtok tanácsot adni ezügyben?

előre is köszönök minden segítséget.
Sziasztok!
Egyik nap kijelentkeztem a steam fiókomból.
Mikor vissza akartam lépni rájöttem,hogy elfelejtettem a jelszavam.
Amikor meg akarom változtatni,azt írja,hogy a titkos kérdésre a választ rosszul adtam meg vagy érvénytelen az új jelszó.
Meg kaptam e-mailben egy kódot is amit be is írtam a megfelelő helyre.
És valamiért nemjó.
Én már arra is gondoltam,hogy ELLOPTÁK!
Ha valaki tudja,hogy mit lehet ilyenkor csinálni az légyszíves írjon!
Válasz Lodovics #7. hozzászólására
hi all! nekem tegnap loptál el a steamem 11 gammel. mind eredeti hol kell üzenetet irni a staemnek pls vki segitsen és kb mikor küldenek vissza 1 visszaigazoló levelet hogy csináltak-e vmit?
Cső én se tudom a honlapot, de amúgy 1-2 nap vagy több, vagy egy hónapon belül! Ha elküldtél és nem adják vissza akkor próbáld meg újra elküldeni!Ha nem fogadják el, akkor passz!
Amúgy egy köcsög crosman gyerek lopta el az acc-om!!! Soha ne fogadjatok el ettől az embertől semmit!(BÁRMIKOR ÁTVERHET!!!)
Cső én nekem csak a visszaszerző honlap kell,mert én már ilyet csináltam.de amikor rákattintok az ide szóra akkor, nem találja meg az oldalt valaki adja meg pls!!!!
hi all! nekem tegnap loptál el a steamem 11 gammel. mind eredeti hol kell üzenetet irni a staemnek pls vki segitsen és kb mikor küldenek vissza 1 visszaigazoló levelet hogy csináltak-e vmit?
Válasz phenom #1. hozzászólására

Valaki segítsen pls!
Nem szeretnék minden topicot végigolvasni :(

A Valve rám se bagózik (nem bírnak visszaírni sem, pedig elküldtem nekik minden szükséges adatot)

valvenek erosst sok dolga van mert naponta kapjak tucatjaval az ellopott acc uzeneteket de probalkozz meg irj nekik visszakel adjak enis 3x kuttem el mig visszaadtak:P
gelike
Sziasztok én 5 napig nem voltam internet közelbe hazajöttem akkor egyből a steam közelébe próbáltam férkúzni és nem engedett be a jjelszó vagy a felhasználó hibás vagy valami iylesmi de nekem jön email ilyenkor ha alaki megváltoztatja a pw counterboy16@hotmail.com segitség!!!
Ma felvette egy ismertelen msn-re steam21@windowslive.com címen. Szerette volna az a felhasználónevem, majd mikor közöltem vele hogy ez nem igy müködik ki is lépett.
Üdv mindenkinek Pls vlki segítsen nekem elloptak a steamom de megvan a cd-m is mert nem interetről vásároltam csak nemtudom mit kell csinaln...i pls ha valaki tud akkor segítsen :S
Joee
csá nem tom segíthetek e vagy már megvan havernek is ez volt ő nem a valvenek ít hanem a steamnak próbáltál már oda is írni ha nem akkor tedd meg

Valaki segítsen pls!
Nem szeretnék minden topicot végigolvasni :(

A Valve rám se bagózik (nem bírnak visszaírni sem, pedig elküldtem nekik minden szükséges adatot)