Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Steam - offline mód

Létrehozva: 2009. május 6. Létrehozta: TbC Kategória: 3 hozzászólás

Apró probléma a steam offline módba helyezésével....

Furion 2009. május 7. 18 hozzászólás 6377.
Válasz snyBoi #0. hozzászólására

elmész mondjuk haverodhoz, ott felrakod a steamet bejelentkezel, Offlineba teszed átmásolod az összes steam filet és át viszed a régi steamed helyére berakod. Elvileg müködnie kell. Viszont ahol bejelentkeztél ott töröld le nem babráljanak vele

thx, megoldom innen a munkahelyemről:D

[Ballantine's] a lé-tt-itka
snyBoi 2009. május 7. 57 hozzászólás 3672.

elmész mondjuk haverodhoz, ott felrakod a steamet bejelentkezel, Offlineba teszed átmásolod az összes steam filet és át viszed a régi steamed helyére berakod. Elvileg müködnie kell. Viszont ahol bejelentkeztél ott töröld le nem babráljanak vele

Furion 2009. május 6. 18 hozzászólás 6377.

Sziasztok, kisebb gondom akadt a steam-el. A dolog lényege, hogy átköltöztem egy másik helyre ahol most nincs internet, viszont előtte elfelejtettem az offline módot beállítani a gépemen, így most nem tudok bejelentkezni a steamre (offline-ba, ugye online-ba nem is tudok, mivel nincs net kapcsolat....) Arra gondoltam, hogy biztos van a gépen egy file, ahol eltárolja a bejelentkezési adatokat (mondjuk akár kódolva is) és itt a munkahelyemen, ha bejelentkezem online (úgy, hogy mentem a bejelentkezési adatokat), utána hazaviszem usb-n ezt a filet akkor tulajdonképpen be tudnék jelentkezni.... De melyik lehet ez a file ami felel ezért?

[Ballantine's] a lé-tt-itka