Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Platform Error: module failed to initialize

Létrehozva: 2009. március 23. Létrehozta: Pijjjango Kategória: 4 hozzászólás

Sziasztok! Amikor Episode One elkezdd tölteni akkor hirtelen kilép és a következő hibát dobja: Platform Error: module failed to initialize. Ugyan ezt csinálja a Half-Life 2- is. Ezeken a játékokon kívül minden működik. Mi lehet a probléma?

Üdv; D(N)S

flatline 2009. július 2. 183 hozzászólás 1741.
Válasz Pinting #0. hozzászólására

Utánna néztem a fórumom, de nem sikerült megoldást találnom. :(

Hy

Énszerintem tudok nekd segíteni

Nekem is hasonló gondom volt, igaz a z Episode One-t meg atöbbit nem teszteltem. Szóval: Nincs más dolgod,. mint feltenni a játék hivatalos magyarosítását (a STEAM-eset), majd elindítani a játékot, aminek elvileg működnie kéne már

Rewmélem, tudtam segíteni

Ui: ha aklarod, átküldöm neked email-ben a magyarosítást, csak add meg acímet, ahova küldjem

Megjegyzés: Nekem az Orange Box-ban van meg a HL2, ott legalábbis mükődött, ha mégse indulna el ezután sem ajátékm, akkkor szólj!

Milkoma 2009. május 17. 12 hozzászólás 7504.
Válasz Pinting #0. hozzászólására

Nálam is pont ugyanez a probléma, de megoldottam. Remélem nálad is ennyire egyszerű lesz a dolog. Magával a steam-el van gondja. Ha átállítottad a nyelvet angolról magyarra, akkor csak állítsd vissza és menni fog. Nmtudom miért gond ez, de ennyivel megszűnt a probléma nálam. Remélem tudtam segíteni

q:)
Pinting 2009. március 25. 2 hozzászólás 14479.

Rengeteg segítséget kaptam... :S Mindegy majd máshol bisztos segítenek. ;)

Pinting 2009. március 23. 2 hozzászólás 14479.