Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

HL2 Orange box

Létrehozva: 2009. február 16. Létrehozta: Purga Kategória: 1 hozzászólás

Volna nekem egy half life Orange Box-om.
Feltelepítettem a steam-et meg a játékot. Eddig semmi gond.
Csak bekaptam egy csúnya vírust, vagy valami ilyesmi volt, és újra kellet telepítenem az egész op. rendszert, de a játékot nem tudtam uninstallálni mert már bebootolni se tudott már a gépem.

Mikor megoldottam akkor tenném fel megint a játékot, és azt írja hogy használva van a játék sorozat kódja.
Megnéztem mi a teendő ilyenkor de erre a problémára nem találtam megoldást. Írtam a steam-nek egy e-mailt december 29.-én, hogy most mi a teendő, de azóta se volt válasz.
Ez már elég régen volt és most szeretnék már játszani.

Elsőnek nem emlékeztem semmire. (STEAM account-om meg a jelszavamra sem)
De lekérdeztem az account-om és csináltam új jelszót is de mindíg azt írja ki, hogy használva van a sorozat kódja a játéknak.
Még annyit, hogy lehet 1 e-mail címre 2 steam felhasználó?
Mert próbáltam újraregisztrálni és nem tudom már, hogy sikerült. (már egy éve volt)

Nagyon megköszönném a segítségeteket, és várom megoldásotokat.

flatline 2009. július 2. 183 hozzászólás 1741.

Nem csoda, h azt írja ki, h szériál már használt, mer minden szériálszámot CSAK EGYSZER lehet használni, nem többször..

Nem vágom, h mér akartad újra beírni a szériált? Hiszen ha egyszer beregisztráltál egy progit, az ottmarad az account-odon

Tudomásom szerint 1 email-címre csak 1 steam-es account lehet. Habár ki tudja

Amőgy be tudsz lépni STEAM-es fiókodba? Mer ha nem akkor sajna buktad az Orange Boxra kiadott pénzt

Egy tipp, mindig írd fel vhova, v jegyezd meg a STEAM azonosítódat,így elkerülheted a kellemetlen meglepetéseket. Én például felírtam az enyémet egy papírra,amit olyan helyre tettem, amit csak én ismerem sose lehet tudni, de jobb  megjegyezni , nehogy vki illetéktelen kezébe kerüljön a fiókod

Tipp: Ha felírod a kódodat meg a nicknevedet, semmiképpen se tedd olyan helyre, ahol elkavarodhat, pl: lexikon, könyv, stb,de  a legjobb az ilyesmiket páncélszekrénybe zárni (ha van persze..:) )