Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

TF2+Orange Box

Létrehozva: 2008. december 11. Létrehozta: dani115 Kategória: 6 hozzászólás

Mind2 megvéve

phenom 2009. július 3. 4 hozzászólás 11319.

Van Gift TF2 mellé 100% :)

snyBoi 2009. július 3. 57 hozzászólás 3672.
Válasz FoxX #0. hozzászólására

Szia!

Szerintem nem jár Gift TF2-ö, de nézd meg a steam accountudod ba részletesebben ne hogy ott áljon fölöslegesen :)

van gift TF2 mellé de te már egyszer megvetted valoszinüleg fel is használtad másodszorra nem kapsz...

flatline 2009. július 3. 183 hozzászólás 1741.
Válasz rockrocks #0. hozzászólására

Hali mindenki van 1 acc-om, meg volt véve rá a tf2 és utána megvettem 1 dobozos orangebox-ot, azt hallottam h olyankor lesz 1 gift tf2-m, mondom dejó, akk elküldöm 1 havernak, aztán mégse lett...
Ez így most helyénvaló? Akk most valójában kéne lennie 1 gift-emnek?

Ugye nem csak azér vetted meg az Orage Boxot? Mer csak azér megvenni értelmetlen..

flatline 2009. július 3. 183 hozzászólás 1741.

Hali mindenki van 1 acc-om, meg volt véve rá a tf2 és utána megvettem 1 dobozos orangebox-ot, azt hallottam h olyankor lesz 1 gift tf2-m, mondom dejó, akk elküldöm 1 havernak, aztán mégse lett...

Különös, én az Orange Box aktiválásakor kaptam giftkártyát..

FoxX 2008. december 11. 94 hozzászólás 2772.

Szia!

Szerintem nem jár Gift TF2-ö, de nézd meg a steam accountudod ba részletesebben ne hogy ott áljon fölöslegesen :)

OGC | www.SteamPowered.hu | Mert a játék a lényeg |
rockrocks 2008. december 11. 1 hozzászólás 17595.