Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Multi player

Létrehozva: 2008. október 31. Létrehozta: -rob- Kategória: COD 27 hozzászólás

Multi player

misanthrop 2011. augusztus 1. 3 hozzászólás 13218.
Sziasztok!

Eladnám a STEAM accountomat méltányos áron ha valakit érdekel.
Call of Duty Black Ops
Counter Strike 1.6
Day of Defeat
Ricochet
Található rajta.

e-mail címem: sadist.tb@gmail.com tisztelettel várom a jelentkezőket! :)
Wihar 2011. február 17. 1 hozzászólás 19012.
Szevasztok

Legyen olya kedves valaki elmagyarázni, hogy Modern Warfare2 -vel hogyan tudok neten játszani????

köszönöm.
madmanic 2011. február 9. 1 hozzászólás 18990.
Segítsetel please!

Újra feltettem a COD1 et ( természetesen eredeti ), indítás után hibaüzenettel kidob, -buffer overrrun detected.

Ahogy bújom a fórumokat, az a probléma, hogy a jelenlegi driverek opengl3 at használnak opengl2 helyett.

ATI kártyákhoz van fix, amit csak be kell másolni és megy, illetve win7 driverekben orvosolták ezt a problémát.

XP t használok, nvidia kártyám van, és az egyetlen megoldás amit találtam, régebbi driver telepítése, amit elkerülnék..

Járt már így más is, és ha igen létezik megoldás? Köszi!
zomgzerg 2011. február 6. 832 hozzászólás 426.
Válasz Brucu #23. hozzászólására
Sziasztok

Bajban vagyok. ujra formáztam a gépemet és utána nem tudok belépni a cod 4 multiba.
Erre az oldalra kimentettem hogy mit ir ki a gépem
http://kepkezelo.com/images/4coppeqhddgycdipcxpa.jpg

Aki tud kérem segítsen

Köszi
vedd meg újra és ne csalj. vagy ne vedd meg mert nem szeretnénk csalógecikkel játszani, bye
Brucu 2011. február 6. 2 hozzászólás 14994.
Sziasztok

Bajban vagyok. ujra formáztam a gépemet és utána nem tudok belépni a cod 4 multiba.
Erre az oldalra kimentettem hogy mit ir ki a gépem
http://kepkezelo.com/images/4coppeqhddgycdipcxpa.jpg

Aki tud kérem segítsen

Köszi
kisarti 2011. február 4. 90 hozzászólás 2850.
sziasztok !

nem ismer valaki MAGYAR mIRC szervert cod2 re ?

aki tud segíteni az írjon plz
Bazsi19979 2010. december 30. 7 hozzászólás 9409.
Helo lenne egy problémám 1 szerveren tudok csak játszani mert a többi szerveren ha felmegyek kiírja h : Cvar fx sirt (=o) Be EQUALTO 1 ilyenkor bemegyek totalcommanderbe itt >program files>activison>call of duty 2 >main>players>Bazsi19979> és itt át állítom mind két szöveges dokumentumban (config,és config_mp) az fx_sort -ot 1re a configban meg is marad te a config_mp dokumentumban vmiért visszaállítja az fx_sort-ot 0-ra és így nem tudok semelyik szerveren játszani mert mindig vissza áll :S tudna valaki segíteni ? Köszönöm
TrogAir 2010. december 25. 1 hozzászólás 18861.
Sziasztok az lenne a bajom, hogy megnyitom a multimat és leáll és ezt írja ki hiba címen:

Probléma-aláírás:

Problémaesemény neve:APPCRASH

Alkalmazásnév:cod2mp_s.exe

Alkalmazásverzió:0.0.0.0

Alkalmazás időbélyegzője:4456a34f

Hiba – modul neve:cod2mp_s.exe

Hiba – modul verziója:0.0.0.0

Hiba – modul időbélyegzője:4456a34f

Kivételkód:c0000005

Kivétel – eltolás:0017fb02

Operációs rendszer verziója:6.1.7600.2.0.0.768.3

Területibeállítás-azonosító:1038

További információk 1:0430

További információk 2:04306e7bbc70327beb31ac5f94bf9f5a

További információk 3:316b

További információk 4:316b799b13968a9bd9cc5c81208119a2

Ez ugye a CoD2...Mit kell tenni? =/
lacika25 2009. szeptember 9. 1 hozzászólás 18079.
hogyan játsszam a cod2-t interneten. milyen magyar szerveren?

http://thisnthat.atw.hu

privat cheat. Olcson, gyorsan. X-Ray anti-cheat bypass!

tRUStY 2009. február 18. 654 hozzászólás 549.
Válasz Tomirallye #0. hozzászólására

Sziasztok!

Olyan problámám van hogy eddig 1.1-es patchel simán futott, xfire-ös startnál egyböl betöltött szal mindne jóvolt.

Viszont így hogy letöltöttem az1.2-es patch-et minden baja van...elején mindig kidobott egy hibaüzenettel hogy (unhadnles exception caught) --> ujraraktam más seriallal most "müxik". (betudok lépni multi menübe)

Viszont mikor elinditom simán a multit jobb alul aztirja, hogy 1.0-ás a verzio de miko probálom telepíteni 1.1-et vagy1.2-t kiirja hogy már egyszer fel van rakva és nemtudja felülirni. X-fireös start nem müxik maygarul egy szerverre sem tudok fellépni mert mindig kidobja a "Crate online profile-t".

Ha favourite be irok be ip-t onnan meg semmi nem örténik hiába kattintgatok mintha nem is csinálnék semmit.

Tudom ez egyszerre kibaszott sok info de ha van egy kis időtök pls setísetek.

Előre köszönöm.

Szerintem töröld le a játékot mentéseket mentsd el mindent a regeditből is törölj (START-->futtatás-->regedit) de csak akkor ha tudod mit törölsz mert ha itt valamit kitörölsz amit nemkéne lehet kövi indításnál a géped nemindul el. ha letöröltél mindent tedd fel újra hátha az segít.

http://www.trusty.hu
Tomirallye 2009. február 13. 1 hozzászólás 17249.

Sziasztok!

Olyan problámám van hogy eddig 1.1-es patchel simán futott, xfire-ös startnál egyböl betöltött szal mindne jóvolt.

Viszont így hogy letöltöttem az1.2-es patch-et minden baja van...elején mindig kidobott egy hibaüzenettel hogy (unhadnles exception caught) --> ujraraktam más seriallal most "müxik". (betudok lépni multi menübe)

Viszont mikor elinditom simán a multit jobb alul aztirja, hogy 1.0-ás a verzio de miko probálom telepíteni 1.1-et vagy1.2-t kiirja hogy már egyszer fel van rakva és nemtudja felülirni. X-fireös start nem müxik maygarul egy szerverre sem tudok fellépni mert mindig kidobja a "Crate online profile-t".

Ha favourite be irok be ip-t onnan meg semmi nem örténik hiába kattintgatok mintha nem is csinálnék semmit.

Tudom ez egyszerre kibaszott sok info de ha van egy kis időtök pls setísetek.

Előre köszönöm.

tRUStY 2009. január 2. 654 hozzászólás 549.
Válasz illesdorka #0. hozzászólására
szisztok! cod 2 multi -raesetleg valaki tud cd kulcsot? előre is köszi.

jobban jársz ha eredetiben megveszed , de ha csak tört szerókon akarod tolni akkor google a barátod

tRUStY 2009. január 2. 654 hozzászólás 549.
Válasz Sm_fu #0. hozzászólására

Hali kockák,most regeltem ide,ígyhát elsőként  üdvözlet mindenkinek,valamint boldog békés ünepeket kívánok mindenkinek!

És a problémám,ill egy apró dolog,ami zavar:A játékon belűl nemtudok alkalmazni bizonyos karaktereket,pla nevemben szereplő @ jelet,pedig ez a Sm@fu védjegy:D

Erre van valakinek ötlete,vagy megoldása? Előre is köszi a válaszokat.

UI:Ha valaki gyorsan akar rankolni,akkor van egy szerver,ahól egy kill 4000pts,kb egy map alatt 65-ös vagy:) utánna ellehet kezdeni prestigelni,én már 7-es vók,és pik pak ellehet jutni a maxra:)

szia ez a karakter nem engedélyezett:S

illesdorka 2008. december 27. 1 hozzászólás 17696.
szisztok! cod 2 multi -raesetleg valaki tud cd kulcsot? előre is köszi.
Sm_fu 2008. december 27. 1 hozzászólás 17695.

Hali kockák,most regeltem ide,ígyhát elsőként  üdvözlet mindenkinek,valamint boldog békés ünepeket kívánok mindenkinek!

És a problémám,ill egy apró dolog,ami zavar:A játékon belűl nemtudok alkalmazni bizonyos karaktereket,pla nevemben szereplő @ jelet,pedig ez a Sm@fu védjegy:D

Erre van valakinek ötlete,vagy megoldása? Előre is köszi a válaszokat.

UI:Ha valaki gyorsan akar rankolni,akkor van egy szerver,ahól egy kill 4000pts,kb egy map alatt 65-ös vagy:) utánna ellehet kezdeni prestigelni,én már 7-es vók,és pik pak ellehet jutni a maxra:)

\
dwalker 2008. december 20. 4 hozzászólás 11374.

Sziasztok, ahogy észrevettétek, végre updatelték az xfire-t és mostmár lát mindent, csak a gond az, hogy általában connection failure van, vagy ha az nem, akkor nem enged profilt csinálni, gondolom azért mert nem eredeti a játék, de csak van valami megoldás

köszi

elfyYy 2008. december 4. 69 hozzászólás 3308.
Válasz dwalker #0. hozzászólására

Sziasztok, most raktam fel az xfire-t, letöltött hozzá minden frissitésít, de amikor a magyar cod ww szervereket keresem mindegyiken nulla játékos van és be sem tudok lépni, mert azt írja, más szerveren működik.

Köszi a választ!

Hi! Én ilyen problémáról routereknél hallottam, tehát ha nálad van akkor, azt nézd meg, esetleg még a tűzfalat érdemes átnézned.

Sziasztok. Leszedtem a játékot, tetszett a solo, és szeretnék multiban játszani. Ha valaki leírná,vagy adna egy linket ahol levan írva, hogy kell beállítani azt megköszönném.

bandy85 2008. december 2. 2 hozzászólás 14405.

Üdv!!

Nekem erre a problémára kellene ellenszer!!A játék eredeti!!ud vki segíteni??

blackicebit.net/kepfeltoltes/viewer.php

dwalker 2008. november 30. 4 hozzászólás 11374.
Válasz tRUStY #0. hozzászólására

sajnos nemtudom emgmondani pontosan mi lehet a gond, mert nekem nem volt még iylen hibám.

Hát köszi, de az xfire-ben semmi külölegeset nem kell beállítani, a játékhoz meg letölteni, igaz? Bár az 1.1-es patchet felraktam, de az sem segített.

tRUStY 2008. november 30. 654 hozzászólás 549.

Hát nem, lehet, hogy ez a gond? Át lehet hidalni a problémát valahogy?

Köszi

sajnos nemtudom emgmondani pontosan mi lehet a gond, mert nekem nem volt még iylen hibám.

dwalker 2008. november 30. 4 hozzászólás 11374.

Hát nem, lehet, hogy ez a gond? Át lehet hidalni a problémát valahogy?

Köszi

tRUStY 2008. november 28. 654 hozzászólás 549.

Sziasztok, most raktam fel az xfire-t, letöltött hozzá minden frissitésít, de amikor a magyar cod ww szervereket keresem mindegyiken nulla játékos van és be sem tudok lépni, mert azt írja, más szerveren működik.

Köszi a választ!

eredeti játékod van?

dwalker 2008. november 28. 4 hozzászólás 11374.

Köszi a választ!

tRUStY 2008. november 24. 654 hozzászólás 549.

http://www.gametracker.com/search/codww/HU/ magyar szerók

fubenalvo 2008. november 10. 3 hozzászólás 12612.

Na kérem... tegnap sikerült hozzájutnom a játékhoz. Viszont a Beta szerverekre nem csatlakozik fel. Valaki tud már 1.0 khmmm.... izé... esetleg tört szerverekről?