Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Accountommal nem tok belépni

Létrehozva: 2008. június 9. Létrehozta: Macska81 Kategória: 2 hozzászólás

Sziasztok a problémám ak övetkező lenne :

Tegnap vígan játszottam a Counter - Strike 1.6-al és semmi bja nem volt.Másnap amikor felébredtem és elaakrtma indítani a login ablaknál már kérte a jelszót és már ott gyanus volt :S erre akármit beírhattam neki mindig kiírta hogy rossz a jelszó :S mivel a vipmail-nél vok eltünt a postafiókom is mert azok mert átáltak indapass-ra...és így e-mail címem sincsen :S de nem tudom milehet a baj mert vagy kb 4-5 spannak is ugyan ez a problémája csak nekik müxik az e-mail cím :S mit lehet tenni ? előre is köszönöm :$ és ha vki tud arról vmit hogy miért romlik mindenkinek az akja azt is leírhatná vki előre is köszönöm :$

zomgzerg 2010. május 16. 832 hozzászólás 426.
Válasz tejesember #1. hozzászólására
Sziasztok!
Bepróbáltam belépni a fiókomba de azt írta ki h kikapcsoltál a fiókomat. Csalni nem csaltam egy játékban sem. A játékaim eredetiek, Fórumon nem viselkedtem szabálytalanul...
Egy szóval semmi okot nem adtam rá hogy bannoljanak.
Mégis ez miért történt?
Ha valaki tud kérem segítsen.
Köszi!!
Sziasztok!
Bepróbáltam belépni a fiókomba de azt írta ki h kikapcsoltál a fiókomat. Csalni nem csaltam egy játékban sem. A játékaim eredetiek, Fórumon nem viselkedtem szabálytalanul...
Egy szóval semmi okot nem adtam rá hogy bannoljanak.
Mégis ez miért történt?
Ha valaki tud kérem segítsen.
Köszi!!