Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

acc tolvajok

Létrehozva: 2008. április 14. Létrehozta: Redwood Kategória: 154 hozzászólás

tolvajok akik meg próbálták elopni az acc-unkat

Horti 2011. augusztus 30. 1 hozzászólás 17994.
Sziasztok, azt szeretném kérdezni,hogy olyat lehet-e csinálni,hogy elfelejtettem az e-mail címemet és szeretném kicserélni mert csak ott van meg a játékom. Azt hol lehet?
Heinekem 2011. április 1. 1 hozzászólás 17330.
Van egy régi accom de elfelejtettem a jelszavam. Próbáltam újat kérni de erre a kérdésre
"What did customer support last reset your passphrase to?"
nem tudom a választ és ezért nem tudok új jelszót létrehozni... Van esély, hogy csináljak új jelszót? Küldjek e-mailt? Ha igen milyen címre?

előre is köszi a segítséget
flatline 2011. február 11. 183 hozzászólás 1741.
A sok acc tolvaj elhúzhat a bús anyjába, ha arra nincsen pénzük, h a kurva csét megvegyék kb 3 rongyér...........
flatline 2011. február 11. 183 hozzászólás 1741.
A sok acc tolvaj elhúzhat a bús anyjába, ha arra nincsen pénzük, h a kurva csét megvegyék kb 3 rongyér...........
Jagdtigger 2009. augusztus 29. 45 hozzászólás 4169.
Válasz ReNaToPaLi #149. hozzászólására
Érdekes nekem még soha nem jöttek ilyennel, De Volt már olyan nem 1x hogy steamon valamelyik groupból rám pm-el egy csóka hogy blablabla Go Log In Free Games és valami szar atw-s vagy Tk-s website :P
Adathalászat ... :P ilyenkor csak Sugó és hamísitott webhely bejelentése csókolom :D
Nekem csak egy volt, az is weboldallal jött, a böngészőst is megcsináltam amit írtál, utána atw-nek egy mail meg még +-ban a valve-nak is ment a jelzés(egy másolat a beszélgetésről a linkel együtt mellékelve) XD , le is tiltották az akkját a gyereknek(ezt onnét tudom hogy kiírta xfire-re az új acc-jának elérhetőségét), amikor megláttam mondtam magamban na most biztos nagyon "szerethet" XD . De ez elég régen volt már.
ReNaToPaLi 2009. augusztus 29. 6 hozzászólás 9895.
Érdekes nekem még soha nem jöttek ilyennel, De Volt már olyan nem 1x hogy steamon valamelyik groupból rám pm-el egy csóka hogy blablabla Go Log In Free Games és valami szar atw-s vagy Tk-s website :P
Adathalászat ... :P ilyenkor csak Sugó és hamísitott webhely bejelentése csókolom :D
Jagdtigger 2009. augusztus 28. 45 hozzászólás 4169.
Válasz Csaba005 #147. hozzászólására

értem, és kösz, ak tuti lopó volt :D,

Még egy ember a Tiltólistán :P

Az ilyeneket lehet ám jelenteni, ha több haverodnál is próbálkozott akkor mond el nekik is ezt, az acclopó steam ID page-én lenni kell egy Report violation szöveg egy négyzetben a jobb felső sarok környékén, az ez melletti kis nyílra kattintasz itt User misconduct(helytelen viselkedés, szerintem ez illik a legjobban az acclopásra) és itt írd le angolul hogy mi a gond, mit csinált, utána submit ;) .
Csaba005 2009. augusztus 20. 40 hozzászólás 4391.
Válasz Bluefire #0. hozzászólására

hali

Tudod milyen 1szerű kékel írni? :P

ilyen: steam chatbe /me alapban kék lesz és játék alat meg zöldel fogsz írni

másik magyar steam community staff nincs pláne magyar steam rendszer :P

értem, és kösz, ak tuti lopó volt :D,

Még egy ember a Tiltólistán :P

Bluefire 2009. augusztus 20. 48 hozzászólás 4016.
Válasz Csaba005 #0. hozzászólására

Nemtudom mit szoljak ehez, végig kék betüvel írt...

És mikor rámentem az adatlapjára ezt adta ki(többször is): 

http://steamcommunity.com/profiles/76561197979689045

powered @ follow Üdvözlöm! A Magyar Steam Community Staff egyik tagja vagyok és egy nagyon fontos hírt kell bejelentenem!
A napokban egy hacker feltörte a magyar Steam rendszerét és súlyos károkat követett el. Tehát arra szeretném önt figyelmeztetni, hogy valószínűleg egy account lopó keresni fog minden magyar játékost és elkéri mindenkitől az accountját!
Erre ne figyelj oda! Biztonsági okok miatt szeretném az account neved és jelszavad elkérni, mert amint mondtam súlyos kárt csinált az illető a rendszerben, egészen pontosan minden adatot lemásolt és letörölt a rendszerről, tehát nem tudjuk egyik játékosnak sem megjeleníteni az accountját!
Csaba005: hy, a " Soha ne mondd el a jelszavadat senkinek." -szlogennel meg mivan?
powered @ follow akkor ne ne mond el, csak szoltam : )
powered @ follow viszlát!
Csaba005: bb
powered @ follow most Offline.

hali

Tudod milyen 1szerű kékel írni? :P

ilyen: steam chatbe /me alapban kék lesz és játék alat meg zöldel fogsz írni

másik magyar steam community staff nincs pláne magyar steam rendszer :P

Csaba005 2009. augusztus 19. 40 hozzászólás 4391.

Nemtudom mit szoljak ehez, végig kék betüvel írt...

És mikor rámentem az adatlapjára ezt adta ki(többször is): 

http://steamcommunity.com/profiles/76561197979689045

powered @ follow Üdvözlöm! A Magyar Steam Community Staff egyik tagja vagyok és egy nagyon fontos hírt kell bejelentenem!
A napokban egy hacker feltörte a magyar Steam rendszerét és súlyos károkat követett el. Tehát arra szeretném önt figyelmeztetni, hogy valószínűleg egy account lopó keresni fog minden magyar játékost és elkéri mindenkitől az accountját!
Erre ne figyelj oda! Biztonsági okok miatt szeretném az account neved és jelszavad elkérni, mert amint mondtam súlyos kárt csinált az illető a rendszerben, egészen pontosan minden adatot lemásolt és letörölt a rendszerről, tehát nem tudjuk egyik játékosnak sem megjeleníteni az accountját!
Csaba005: hy, a " Soha ne mondd el a jelszavadat senkinek." -szlogennel meg mivan?
powered @ follow akkor ne ne mond el, csak szoltam : )
powered @ follow viszlát!
Csaba005: bb
powered @ follow most Offline.

3TgR 2009. augusztus 19. 28 hozzászólás 5259.

Illetve ezt találtam msot cshun! :)

Gondoltuk a haverjaimmal, hogy nevezünk 1 ligara. http://www.insider-liga.mlap.hu/ fel is veszem egyik admint msnen, és csak-csak le akarja nyúlni az accom. ime: :D akit nem erdekel az ne olvassa el, kössz.

tomi üzenete:
a ligara jelentkeznenk
=» ★ «= Dávidka =» ★ «= üzenete:
Üdv
Okés
Steam Van?
Xtomi üzenete:
VAN
HeLLo Üdvözöllek a KeyLogger Ellenörzésen Most 1 Hekker Járja A Steamokat És Megszeretnék Szüntetni ezt a Az Egészet És Kérem Segits Nekünk!!!Ez Neked Is Nagyon Jo Lenne 1 Szer Nem Tudnák Körülmenni A Steamodon CSak 1 Ellenörzés Lenne Az Egész!!!De Ha Nem Szeretnéd Akk Lehet Hogy Elbasszák Steamod Mert Már Sok Embernek Elbaszták És Ezt BEszeretnénk Szüntetni!!!
Xtomi üzenete:
ok:D
Xtomi üzenete:
na adjam az adatokat?
Clanname?
elöször is
Bocsánat h nem gyorsan irok csak sok embernek csinom steamjet
Xtomi üzenete:
OKOK
naon felbassza 1 hekker nekik:S
nAHMOSTMÁR vagyok
Amugyh Melyik Játék Szereti Ön:)?
ami Nincs Meg MAgának!!!?
Xtomi üzenete:
XD
Xtomi üzenete:
pill mondom az adatokat csak gondolkozunk rajtaXD
Xtomi üzenete:
clannick pusztito.skillfake
Mert Ha GOndolja LEellenörzöm Steamját Leszedem Rola A Hekkkert Olyan Progit teszek Steamjara És Hogy Ne Tudják Feltörni Se Meg Elálitani Se!!!Ha GOndolja 1 Játékkal Is Megajándékouhatom
1 Levélben Kapja Meg Mindezt
Xtomi üzenete:
hadjama
Xtomi üzenete:
na addhatom az adatokat?
Adja
És Utana A Keyloger ellenörzés Rendben:?
Xtomi üzenete:
nem
Xtomi üzenete:
clannick pusztito.skillfake
dfe KG ellenörzés Kell HOgy A Ligára Is NEvezhesenek
Xtomi üzenete:
NEMKEEL
de hát akkor no nevezés:S
Xtomi üzenete:
mert elakarod lopni a steamem
Xtomi üzenete:
ok
Elopni:)???
KeyLogger Ellenörzés Van Én Vagyok Frastein Dávid Gábor 21 Éves GÉpekkel Foglakozom
Xtomi üzenete:
na akkor mond miből áll ez?
Hát Nah Sorolom Kiknek Baszták El a Steamet 1 Hekker Nem Tudjuk Ki Az ezt Szeretnék Kideriteni És 1 Évre Is Megbüntethetjük Ezért Hogy Nem Kaphat EREDETI Gamet!!!
Xtomi üzenete:
és nekem ehhez mit kell tennem?
Acount Ot Meg Kell Adni És a Pw-t Hogy Feltelepitsek 1 Virtus Total 300 Program Ami(Eltereli A Hekkereket És Már Tesztek Alapján Másnál Is Bejött)
Xtomi üzenete:
OK adom
Xtomi üzenete:
és akkor nevezhetünk a ligara?
És Utána Kapsz 1 Emailt És Megmondod Milyen Pw-t Rakjak RÁ Hogy Sikeres Legyen a anti hekker Program És Kapasbol Felmehecc steamedre mindez 5 perc mire felteliti íProgramot
Xtomi üzenete:
ok adom
Xtomi üzenete:
acc nev
Xtomi üzenete:
powermanus00 pw: vacbann
Várjon
10 perc és felrakom rá anti Hekker -t És Utana Visszakapja Steamját De Ehez ujra Kell Inditani Lehetségesen a Gépemet Mert Nagyon Nem Birja Nagyon Sokat Telepitek Most:S
Pillanat
Xtomi üzenete:
jaj
Xtomi üzenete:
powermanus000
Xtomi üzenete:
az acc nev
Xtomi üzenete:
3 0-val
Várjon
5 Perc És Rakom Az Anti Cheatot És Kapni FOg 1 Emailt
Xtomi üzenete:
TE EGY nyomorek vagy,: D
Xtomi üzenete:
kaptal 1 vacbannos accountot kitörölheted vele a seggedet:D:DSA:D:SA:DSASD:
Elnézést De Nem Igazi A Steamje Vagy Valamit elirt Pedig Már elö készitettem programokat
Xtomi üzenete:
nyomorek gondoltad hogy ezzel a szar dumal behuzol töllem 1 accot?XD
Xtomi üzenete:
mivel közbe megvaltoztattam a jelszot emrt kell inkabb nekem az a vacbannos account......
hát bocsánat nem tudunk fel rakni Anti Cheat Programot:S
Xtomi üzenete:
és tovabb lököd ezt a szart.:D
Jovan Elnézést De Mennem Kell Holnap MEgin Munka
Xtomi üzenete:
KURVA ANYAD
Lejárt A Munka Idöm
Xtomi üzenete:
a szanalmas probalkozasok

3TgR 2009. augusztus 19. 28 hozzászólás 5259.

Hali! 2 acclopásos sztory is van:

1) Ismerősömét akarták ellopni:

DAVCS1 - PIKATSU (L) =DDDDD | best player FNATIC GET_RIGHT =D üzenete:
*Hi!
*Kell játék a steamedre? Unatkozom , azt haveroknak megcsinálom.
*source tf2
*stb.
       :[      Di             ES           taRRR*      :[     üzenete:
*                      Hi                        
*                      Nem fogod ellopni a Steamem.                        
*te akkora fasz vagy
*:SA:DA:SD:AS:D:AS:D:AS: :ASD:: ASDAS DASD
*mondom haveroknak
*és unatkozom
*nemlopom el kajak :ASD:AS:DASD::ASDASDASD
*                      és én haver vagyok?nemhiszem xD belépsz egyböl irsz                        
*ismerlek
*Brandon:]
*Mackóó
*Xean vagyok
*                      tom                        
*nemlopom el kajak bazdmerg
*                      ellopták a steamed és lusta vagy visszaszerezni                        
*bazdmeg*
*hallod
*vegyél fel
*dgr0601
*tessék
*:AS:DAS:D:ASD
*nemlopták el
*havert is megkérdezheted
*neki is megcsináltam
*                      mondd el h hogy kell                        
*Van 1 program
*Steampoweredről le lehet tölteni
*nemtom már mi a neve
*mind1
*na
*kajak megcsinálom
*nemviccelek
*csak megadod az acc neved meg a pwt
*belépek konvertáló és megvan
*tényleg
*!
*2 perc nem lopom el
*                      HA MEGVAN A PROGRAM AKKOR TUDOD A NEVET...SRY 

--------------------

2)  Egy másik ismerősömtől való lopás kísérlet:
txe@steam.support.com MSN címen vett fel egy egyén, aki a steamsuport-tol jött. Állítólag IP cim alapján megkerestelek steampowereden... Steames klánt kínált... Aztán akart adni egy képet, hogy válasszak magamnak játékot... Majd rátért a tárgyra. Szeretne kérni 1 accot meg a pw-t, és 15 perc múlva ráteszi a játékokat!.... Mi se kell több, elküdltem a.... Erre ezt írta:

"*kom ezt hiszed?
*várj
*küldök 1 képet
*rendeszerről
*ok?
*és rem elhiszed..:S"

Megint elküldtem a... és OFF lett a gyerek.

foxpal 2009. június 17. 1 hozzászólás 17934.

Hali emberek

Nekem ellopták a steam accountom és nem ismerte senki más az accountom de az egyik ismerősöm fellépett vele és megmutatta a web kameráján hogy feltörte

Irtam a valvenak és annál megakatdam hogy az nembaj amikor a cd kulcsról képet kell beilleszteni akkor én nemírtam rá a ticket kódot de elküldtem csak simán megint a képet úgy hogy ticket kódot rá firkáltam.

Aki elhekkelte az accountom tudom hogy hivják steamon és van képemis arról hogy megveszteget az aaccomért hogy visszakapjam..

A steam -n a neve lasthuntard és itt egy link a hekkeléséről http://imagerz.com/QFdCXwoBBV8

cs1rk3 2009. június 3. 7 hozzászólás 9310.
Válasz snyBoi #0. hozzászólására

ja és egy steam acc pw cserét !

Köszönöm szépen a segítséget :)

haaxxx!
snyBoi 2009. június 2. 57 hozzászólás 3672.
Válasz cs1rk3 #0. hozzászólására

sziasztok a cs:s nél azt irta ki mikor szerverre léptem fel hogy valaki más egy távoli számitogépröl használja aztán kérte a felhasználó nevem és a jelszómat a cs:s

ja és egy steam acc pw cserét !

Válasz Clayman #0. hozzászólására

Sziasztok,

Nem tudom igazán eldönteni, hogy ez most lopási kísérlet volt vagy sem, mindenesetre közzéteszem a dolgot.

Never tell your password to anyone.
OGC Team | ToRTuRa jó napot kivánok bejelentést kaptunk hogy az ön által használt account lopott.
mgergely: ez nem így van
mgergely: ezt az accot én csináltam és vásároltam vele steam termékeket
OGC Team | ToRTuRa amenyiben nem tud valamien bizonyitékot felmutatni hogy az account az öné akkor disabledelnem kell
mgergely: öhöm, egyáltalán ki vagy te hogy bizonyítanom kell, hogy ez az account az enyém, már bocs hogy megkérdezem és milyen bizonyítékot szeretnél?
OGC Team | ToRTuRa magyar ogc admin vagyok és a steamnel dolgozom a hungary group adminja vagyok és cd kulcsrol meg a tokrol kéne erre a e-mail cimre küldeni 1 képet tortura@steampowered.com
mgergely: a cd kulcsot elfelejtheted, aki küld neked az nincs eszénél a stem-en pedig online vásároltam ami nem jár fizikai termékkel
OGC Team | ToRTuRa figyelj ha nem hiszed el hogy valós admin vagyok kaphatod a disabledet és majd rá jössz hogy az voltam és vehetted az uj accot
mgergely: Figyel, minden rosszindulat nélkül mondom, hogy akárkinek is kiadhatod magad, mindezek ellenére elhiszem, hogy az vagy akinek mondod magad ahogyan neked is el kell hinned hogy az vagyok akinek én mondom magam.
mgergely: jelszót, kulcsot soha nem adunk meg másnak...
mgergely: és honnan veszed hogy az accom ami már több éve lopott?
mgergely: kitől lopnám el én? aki csináltam?
OGC Team | ToRTuRa egy e-mailt küldtek erre a mailcimre jhacked@steampowered.com
mgergely: hogyan bizonyítsam, hogy az mgergely steam acc az enyém? küldj egy mélt az ott megadott címre és akkor bebizonyozodik
mgergely: vagy nem?
mgergely: bebizonyosodik
OGC Team | ToRTuRa de valaki csak el akkarja lopni vagy nem tudom ha tudja a mail cimedet a felhasználó nevedet
mgergely: inkább tőlem akarnak lopni, már ha megengeded ezt az észrevételt
mgergely: csak azon gondolkodom, hogy neked mi lenne elegendő bizonyíték, hogy én az legális regisztrált user vagyok a steam-en
OGC Team | ToRTuRa hát mivel nincs cd-kulcs sok mindenel nem tudja bizonyitani:|
mgergely: cd kulcs ha jól tudom (mert vettem annó cs-t is de azt dobozosat) a termék aktiválásához kell
mgergely: mindenhol le van írva a dobozon is, hogy azt soha senkinek...
mgergely: viszont ha jól sejtem nincs jogod a stem accomat letiltani majd másnak engedni hogy használja
mgergely: vagy rosszul gondolom?
OGC Team | ToRTuRa letiltani letilthatom ameddig nem kerül meg a gazdája
mgergely: a gazdájával beszélsz
mgergely: a stem-en regelni bárki regelhet
OGC Team | ToRTuRa értem én hogy lehett hogy az öné de lehett hogy mégse
OGC Team | ToRTuRa ezt én inenn nem tudhatom értse meg maga is
mgergely: Tegezz nyugodtan, köszi
mgergely: cd kulcsot viszont nem adok, ezt meg neked kell megértened
OGC Team | ToRTuRa 1001 ilyen problémával nézzük szembe naponta
mgergely: hiszen a cég akinek dolgozol maga mondja hogy soha senkinek, és nincs is mivel online vásárolok
OGC Team | ToRTuRa értem én.
OGC Team | ToRTuRa is now Offline.

Ennyi lenne.

Igazából nem értem még most sem a dolgot.

Valakinek valami hasonló tapasztalat, egyéb vélemény a dologgal kapcsolatban?

Üdv: Clayman

egyszerü a válasz! le akarta nyulni az accod :S

Válasz cs1rk3 #0. hozzászólására

sziasztok a cs:s nél azt irta ki mikor szerverre léptem fel hogy valaki más egy távoli számitogépröl használja aztán kérte a felhasználó nevem és a jelszómat a cs:s

az steam server(system) bug sokaknak van nem kell félned ... ha ilyet irt volna és valaki ellopta volna akkor már nem a tiéd lenne az account. Azért ajánlok egy win reinstallt!  üdv

cs1rk3 2009. május 31. 7 hozzászólás 9310.

haaxxx!
snyBoi 2009. május 8. 57 hozzászólás 3672.
Válasz -gird1 #0. hozzászólására

Miért nem tudok bejelentkezni 1 accommal sem?This steam account has been disabled...mit jelent ez? kösz a segitseget

Azt jelenti, hogy valoszinuleg valaki csalt, hackelt, esetleg feltorte az accodat es ezert a steam letiltotta(Disabled). Sajnos feloldani nem lehet:(... Lásd:

http://www.supportwiki.steampowered.com/hu/Steam_Account_Disabled

-gird1 2009. május 8. 266 hozzászólás 1313.

Miért nem tudok bejelentkezni 1 accommal sem?This steam account has been disabled...mit jelent ez? kösz a segitseget

15 éves vagyok,1.5 éve játszom abból 1.3 évet mobilnettel,mostmeg 512es rádios nettel,ezzel nem sokan lőnék be,nemhogy én,szval csak jatszogatom...
Válasz Doki #0. hozzászólására

nagyon egyszerű hogyan védheted meg az accod....25 karakteres jelszó kis és nagy betű + számok és a gyanú!

+ speciális karakterk (&@łŁ$ߤ%/=) és persze az hogy nem dőlük be a kamu weblapokanak és e-mail-eknek ;) , és a legfontosabb hogy nyilvános helyen sohasem jelentkezünk be a steam-fiókunkba ;)

NGoHT23 2009. április 25. 11 hozzászólás 7862.

á tudtam én már csak azért is mert megnéztem az id jét azt benne vagy grupokban meg haverjai vanak jovan azért kösz

Doki 2009. április 25. 171 hozzászólás 1834.
Válasz NGoHT23 #0. hozzászólására

Szasztok asszem énis kaptam egy olyan üzenetet mint clayman hogy valami automated message system-től hogy adjam oda a cd kulcsomat különben törölni fogja az akkomat 24ora mulva nos én még rá is néztem az id jére és azt láttam hogy vannak haverjai meg groupjai akkor ez most lopni akart vagy mi? nemtom segitsetek pls.

nem igaz már sajnálom amit most mondani fogok de már én szégyelem magam! El lett mondva nem is egyszer a dobozokra is rávan talán valahol írva a valvesok is elmondták jó párszor, hogy: A VALVE NEM KERES MEG SENKIT A CHATEN! Ha meg valaki azzal jön ,hogy ő a Steamnek dolgozik az már alapból sántít, mivel a Steamnek nem dolgozik senki ugyanis az a kliens program neve!!Értsétek már meg egyszer és mindenkorra!

Ami nem öl meg az megerősít!
NGoHT23 2009. április 25. 11 hozzászólás 7862.

Szasztok asszem énis kaptam egy olyan üzenetet mint clayman hogy valami automated message system-től hogy adjam oda a cd kulcsomat különben törölni fogja az akkomat 24ora mulva nos én még rá is néztem az id jére és azt láttam hogy vannak haverjai meg groupjai akkor ez most lopni akart vagy mi? nemtom segitsetek pls.

Doki 2009. április 20. 171 hozzászólás 1834.

nagyon egyszerű hogyan védheted meg az accod....25 karakteres jelszó kis és nagy betű + számok és a gyanú!

Ami nem öl meg az megerősít!
NGoHT23 2009. április 19. 11 hozzászólás 7862.

Hát énis hozzá szólnék sztem is egy akk lopó mert ha jol tom neked az email cimedre kéne hogy irjon nem pedig az akkodra mivel nekem is nemrég ellopták én tudom hogy nekem a stim az email cimemre ir vissza ez csak egy feltevés.:)

Bluefire 2009. április 19. 48 hozzászólás 4016.
Válasz Clayman #0. hozzászólására

Sziasztok,

Nem tudom igazán eldönteni, hogy ez most lopási kísérlet volt vagy sem, mindenesetre közzéteszem a dolgot.

OGC Team | ToRTuRa jó napot kivánok bejelentést kaptunk hogy az ön által használt account lopott.
OGC Team | ToRTuRa amenyiben nem tud valamien bizonyitékot felmutatni hogy az account az öné akkor disabledelnem kell
mgergely: öhöm, egyáltalán ki vagy te hogy bizonyítanom kell, hogy ez az account az enyém, már bocs hogy megkérdezem és milyen bizonyítékot szeretnél?
OGC Team | ToRTuRa magyar ogc admin vagyok és a steamnel dolgozom a hungary group adminja vagyok és cd kulcsrol meg a tokrol kéne erre a e-mail cimre küldeni 1 képet tortura@steampowered.com
mgergely: a cd kulcsot elfelejtheted, aki küld neked az nincs eszénél a stem-en pedig online vásároltam ami nem jár fizikai termékkel
OGC Team | ToRTuRa figyelj ha nem hiszed el hogy valós admin vagyok kaphatod a disabledet és majd rá jössz hogy az voltam és vehetted az uj accot
mgergely: Figyel, minden rosszindulat nélkül mondom, hogy akárkinek is kiadhatod magad, mindezek ellenére elhiszem, hogy az vagy akinek mondod magad ahogyan neked is el kell hinned hogy az vagyok akinek én mondom magam.
OGC Team | ToRTuRa egy e-mailt küldtek erre a mailcimre jhacked@steampowered.com
mgergely: hogyan bizonyítsam, hogy az mgergely steam acc az enyém? küldj egy mélt az ott megadott címre és akkor bebizonyozodik
OGC Team | ToRTuRa de valaki csak el akkarja lopni vagy nem tudom ha tudja a mail cimedet a felhasználó nevedet
mgergely: csak azon gondolkodom, hogy neked mi lenne elegendő bizonyíték, hogy én az legális regisztrált user vagyok a steam-en
OGC Team | ToRTuRa hát mivel nincs cd-kulcs sok mindenel nem tudja bizonyitani:|
mgergely: cd kulcs ha jól tudom (mert vettem annó cs-t is de azt dobozosat) a termék aktiválásához kell
mgergely: viszont ha jól sejtem nincs jogod a stem accomat letiltani majd másnak engedni hogy használja
mgergely: hiszen a cég akinek dolgozol maga mondja hogy soha senkinek, és nincs is mivel online vásárolok

Ennyi lenne.

Hmmm érdekes...

nincs meg a steam_id -je? vagy a profil linkje?

mert igy igazán mi se tudunk védekezni bárki át nevezheti magát annak akinek akarja

amugy meg az ogc nem kérheti el az adataidat(steam) valve pláne nem mivel ök tudják az adataidat

Clayman 2009. április 19. 1 hozzászólás 17846.

Sziasztok,

Ennyi lenne.

NGoHT23 2009. április 17. 11 hozzászólás 7862.

hát nemtom küldött egy képet 2cd kulcsról  és valami new ticketről zagyvál én meg porbáltam beirni mindenhogy de nem sikerült .

Bluefire 2009. április 17. 48 hozzászólás 4016.

Szevasz én nemtom de nekem is ellopták de figyu valaki akinek régen ellopták az akkját és vissza kapta az kapott olyan emailokat amikben ilyen cd kulcs szerüségek vannak?.Én probáltam aktiválni azokat de nem ment valaki tud segiteni?Pls irjatok vagy itt vagy itt a címem felvehettek hegyik@freemail.hu előre is kösz.

mert talán a saját cd kulcsod amit már aktiváltál a steamen

NGoHT23 2009. április 17. 11 hozzászólás 7862.

Szevasz én nemtom de nekem is ellopták de figyu valaki akinek régen ellopták az akkját és vissza kapta az kapott olyan emailokat amikben ilyen cd kulcs szerüségek vannak?.Én probáltam aktiválni azokat de nem ment valaki tud segiteni?Pls irjatok vagy itt vagy itt a címem felvehettek hegyik@freemail.hu előre is kösz.

Kory96 2009. április 15. 1 hozzászólás 17842.

Sziasztok!

Még új vagyok steam-en egy játékom van az acc-on (TF2) és feltörtek. Megcsináltam mindent azért, hogy visszaszerezzem a felhasználót de itt elakadtam. Erre a kérdésre nem tudna valaki segíteni válaszolni?

What did customer support last reset your passphrase to?

Ha valki tud segíteni jelentkezzen és előre is köszönöm bárkinek a segítségét.

NGoHT23 2009. április 11. 11 hozzászólás 7862.

Gyerekek csoda xD

rég láttam ilyen szép szöveget :D

23:36 - Automatic System Messages Hello, I am from Valve Corporation (steam support), we have identified two or more ips logging on to this account. This may be due to a hacker. In order to verify your account information, we will need your Steam login and password in the following format: Username-Password. If you do not verify your account now, it will be permanently banned.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198008852568

id-jét nem sikerült megszereznem...

hamis vagy titkolt...az id-je:

Most akkor mivan vele???

GSprof 2009. április 10. 1 hozzászólás 17831.

Gyerekek csoda xD

23:36 - Automatic System Messages Hello, I am from Valve Corporation (steam support), we have identified two or more ips logging on to this account. This may be due to a hacker. In order to verify your account information, we will need your Steam login and password in the following format: Username-Password. If you do not verify your account now, it will be permanently banned.

Sajnos én is kaptam tőle egy ilyen üzenetet. Nem adtam ki neki az email címemet sem, sem a jelszavamat. Sőt a jelszavamat meg is változtattam, azóta viszont nem tudok belépni.

A biztonsági kérdés nekem azt hiszem nem volt kitöltve, de ami érdekes, hogy kaptam emailt 3-at a jelszóváltoztatásról, mivel kb háromszor változtattam meg. az első emailben volt angol szöveg, a második kettőben lényegében semi.

Hiába kérek jelszó emlékeztetőt nem küldi ki az emailt. Haverom kriszkrasz emailt írt be a kliensbe ( miután nekem nem jött meg az email ), és a nem létező címre is azt írja, hogy ki küldte.

Küldtem nekik egy kérést :

"Dear Steam,

my account has been stolen. I've shared my account with a friend of mine.
I wanted to log in today, and I can't log in, because the system says my password is wrong.
I tried to change my password, but I don't receive the verification email, so probably he changed the email adress.
Please help to recover it.

Thanks in forward, " kb ezt írtam.

Ilyenkor mit lehet csinálni? Valószínűleg rosszul írhattam be a jelszavamat.

bővebben itt is írtam róla : http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=19039&st=840#entry5900774

Bluefire 2009. április 9. 48 hozzászólás 4016.

Gyerekek csoda xD

NGoHT23 2009. február 28. 11 hozzászólás 7862.

csá na most jer. :)msn-re

NGoHT23 2009. február 20. 11 hozzászólás 7862.

Mert itt van valami olyasmi hogy Knowledge base itt kel csinálni valamit?

NGoHT23 2009. február 20. 11 hozzászólás 7862.

Figyu FoxX az addig megvan hogy csináljak akkontot az kész de amikor azt irja hogy egy oldlalt kell betenni a böngészőbe na ott akadtam el.Nem tudna valaki segiteni hogy hogyan tovább? Mert nekem itt minden angol(vagyis kínai) és tényleg kösszépen.

FoxX 2009. február 19. 94 hozzászólás 2772.

Helló mindenki hát volna egy problémám nekem egy seggfej, (bocsánat a kifejezésért) :) de ellopta az akkountomat, és gondoltam itt esetleg tudtok nekem segiteni vissza szerezni!? előre is köszi:)

OGC | www.SteamPowered.hu | Mert a játék a lényeg |
NGoHT23 2009. február 19. 11 hozzászólás 7862.

Helló mindenki hát volna egy problémám nekem egy seggfej, (bocsánat a kifejezésért) :) de ellopta az akkountomat, és gondoltam itt esetleg tudtok nekem segiteni vissza szerezni!? előre is köszi:)

snyBoi 2009. február 16. 57 hozzászólás 3672.

én megprobáltam letölteni a gagyi avast már a kattintás után kiirta hogy virus szal ilyennel nem játszaniXD

FoxX 2009. február 16. 94 hozzászólás 2772.
Válasz winyaaaaa #0. hozzászólására

ilyen tenyleg van?

www.youtube.com/watch?v=3vY2xJ4OoWw&feature=related
(Steam Account Hack Videó, nem próbáljátok ki és ne töltsétek le!)

Hát... nem hiszem, MSN én is tudok magammal beszélgetni :)
Nem kell félni egyenlőre ilyenektől, de le ne töltsétek mert tuti Keylogger, az már veszélyes :)

winyaaaaa 2009. február 16. 1 hozzászólás 17764.

ilyen tenyleg van?

www.youtube.com/watch?v=3vY2xJ4OoWw&feature=related
(Steam Account Hack Videó, nem próbáljátok ki és ne töltsétek le!)

FoxX 2009. február 13. 94 hozzászólás 2772.

Ha nem tudsz bejelentkezni az accountodra mert elopták akkor ITT MEGTALÁLOD A SEGITSÉGET

tst 2009. február 10. 3 hozzászólás 12651.
Válasz sodey #0. hozzászólására

Az imént kaptam meg a levelet. :) Ha bárkinek ellopják az accountját írjon a "copyright@valvesoftware.com" címre, valamint az oldalon leírtak szerint is jelentse az account lopását. Tegnap este jelentettem és most kaptam vissza. :) Korrektek voltak. :) Köszönök nektek is mindent!

Mázlista. :)

Nekem egy hétig a másik accountomat kellett használnom az alant említett kecseg miatt.

De a steamsupportban nagyon kellemeset csalódtam.

A kis kecseg jelentettem, remélem rákérdeztek az Ő accountjára is.

Peace all!

sodey 2009. február 7. 6 hozzászólás 9863.
Válasz bnc #0. hozzászólására

Nekem kb 4 nap volt amig megjott a valasz, nekem is Sunny segitett :) Koszi erte.

Az imént kaptam meg a levelet. :) Ha bárkinek ellopják az accountját írjon a "copyright@valvesoftware.com" címre, valamint az oldalon leírtak szerint is jelentse az account lopását. Tegnap este jelentettem és most kaptam vissza. :) Korrektek voltak. :) Köszönök nektek is mindent!

bnc 2009. február 7. 5 hozzászólás 10552.

Nekem kb 4 nap volt amig megjott a valasz, nekem is Sunny segitett :) Koszi erte.

- www.warnet.hu -
sodey 2009. február 7. 6 hozzászólás 9863.
Válasz snyBoi #0. hozzászólására

A válaszidő változo, de 1-2 nap maximum 6-7 nap után szólnak. Ha esetleg nem akkor erösködni kelll velük!

Köszönöm a gyors választ, már küldtem nekik 2 e-mail-t + ahogy az oldalon is le van írva. Remélem visszakaphatom az accountom és már csak a nosztalgia kedvéért is játszhatok újra.

snyBoi 2009. február 6. 57 hozzászólás 3672.
Válasz sodey #0. hozzászólására

Sziasztok!

Nem tudom kinek mennyire ismerős a név: shrd

Mindenesetre fel szeretném hívni a figyelmeteket, hogy bárhol találkoztok ezzel a nicknévvel még tartós ismerettség után se oszatok meg vele egy accountot sem, bármilyen hozzáférésről is legyen szó (akár warez, torrent oldal, akár account stb.)

Kb. 1 éve abbahagytam a CS-t, de ma úgy gondoltam nosztalgiázok egyet... Irány a steam hivatalos honlapja, kliensprogram letöltése, Felhasználónév jelszó bepötyög, hibás belépés... Ja, tényleg, még decemberben kölcsönkérte az accountom... Irány vissza MSN-re, írtam a drága Shrd.Gyuszi-nak, hogy kellenének az account adatok a Steam fiókhoz... Kijelentkezett... Irány fel xy oldalra, lelépett... Na mondom itt valami nem okés... Egyből tudtam, hogy decemberben ki is lopta el 4-5 oldalhoz a hozzáférésem, amit vele osztottam meg (mert olyan rég ismerjük egymást és ugyan miért ne). Nem nevezném inkább semminek az illetőt, csak azért írom le, hogy tanuljatok az esetemből.

Kb. 1.5 órája írtam a Steam-nek az account lopással kapcsolatban, nem tudom ilyenkor mennyi a várakozási idő. Esetleg akinek volt már hasonló esete az megmondhatná mennyit kellett várnia, mire visszakapta a fiókadatokat.

További kellemes estét mindenkinek!

Sodey

A válaszidő változo, de 1-2 nap maximum 6-7 nap után szólnak. Ha esetleg nem akkor erösködni kelll velük!