Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

SEGÍÍTSÉG!!!!!!!!!!!!

Létrehozva: 2008. február 2. Létrehozta: emoboy Kategória: 43 hozzászólás

áá nagyon fontos lenne h tudjatok segíteni.az lenne a bajom h kibannolták a régi accomat, csináltam egy újat , de nem fogadja el hozzá a cd kulcsot.LÉGYSZIII SEGÍTSETEK!!

Tonerocsi január 13. 11:22 1 hozzászólás 18692.
Sziasztok!

Erre varjatok gombot + aki tud az segítsen pls!

Egyik klántársamat valamelyik este az egyik Black Ops szerver kidobta "lost connection to host" üzenettel, ami még nem is lenne gond, mert ugye újra csatlakozott. Na ekkor jött a meglepi. Prestige 15 LVL50 -ből Prstige 1 LVL1 lett. (Mi fene??) Az acc. nullázódott. de minden más megmerdt neki. Fegyverek az összes és a kiegészítők is. Most majdnem minden szerverről kickkelik mert azt hiszik, hogy csaló.

Esetleg, ha van valaki és ebbe a cipőbe jár(t), az segíthetne!
A steamet + a játékot is újratelepítette, de semmi változás. Írtunk a Steam supportnak is, de azóta is válaszolnak.

Üdv: Öcsi!
Válasz mauloooo #41. hozzászólására
Sziasztok.
nagyon érzékenyen érint a téma ezért segítségeteket kérem. Vettem egy counter strike 1.6 játékot hogy normális steam-em legyen.. 1 hónap után meguntam a nevem és át akartam írni, erre véletlen elbasztam valamit.. a lényeg a lényeg újra kellett csinálnom az accountomat.. minden rendben volt egészen addig mig nem kérte a key-t..és mivel a key-t és a kódot csak 1szer lehet felhasználni elkapott az ideg mert igénylem a napi 4-5 óra játékot folyamatban..mit tudok csinálni ? a netről nem tudtam értelmes kódot nézni..
megköszönném a segítséget.. :)
LOL, akkor te most tényleg eredeti kulcsot kérsz tőlünk ingyen? :xD:
amúgy nevet arra és annyiszor váltasz steamen ahányszor csak akarsz...
mauloooo január 4. 23:28 1 hozzászólás 19996.
Sziasztok.
nagyon érzékenyen érint a téma ezért segítségeteket kérem. Vettem egy counter strike 1.6 játékot hogy normális steam-em legyen.. 1 hónap után meguntam a nevem és át akartam írni, erre véletlen elbasztam valamit.. a lényeg a lényeg újra kellett csinálnom az accountomat.. minden rendben volt egészen addig mig nem kérte a key-t..és mivel a key-t és a kódot csak 1szer lehet felhasználni elkapott az ideg mert igénylem a napi 4-5 óra játékot folyamatban..mit tudok csinálni ? a netről nem tudtam értelmes kódot nézni..
megköszönném a segítséget.. :)
devid.on január 4. 20:11 54 hozzászólás 3815.
helló az lenne a problémám hogy megvettem a játékot és ment is rendesen minden azután újra kellet raknom a windowst meg a jáékot is ugye bár és most nem fogadja el a cd kulcsot az email-cim jó a jelszó is de a kodot nem fogadja el légyszives segitsetek ha tudtok Köszönöm
method 2011. május 22. 46 hozzászólás 4117.
Válasz Scolopendra #38. hozzászólására
Kb 100-dikra nem ráhibáztam :D
Hali!
Kérnék egy kis segítséget.
Elfelejtettem STEAM -re a jelszavamat és nem tudom a titkos kérdésre a választ! email címem rendben van oda megkapom a Verification kódot. Szóval csak a Secret Answert nem tudom..... :(
Lécci valak isegítsen már nekem MSN -nen v PM-ben!
MSN: methodd@freemail.hu
Köszi előre is!!!!!!!
Scolopendra 2010. december 1. 3 hozzászólás 12962.
Válasz Scolopendra #36. hozzászólására
Sziasztok
Az én problémám az lenne hogy kb 5 éve vettem egy cs:s. Évek óta nem használtam és most szerettem volna újra felrakni a gépemre de elfelejtettem az accountomat :( Az akkori email amivel regisztráltam már nem is létezik. Tehát van egy gyári játékom és cd kulcsom de nem tudom használni mert egyszer már regisztráltam és fogalmam sincs hogy mi a xar volt a felhasználónév és jelszó. Mit lehet tenni ilyenkor???
Kb 100-dikra nem ráhibáztam :D
zomgzerg 2010. november 24. 832 hozzászólás 426.
Válasz wiza #35. hozzászólására
sziasztok
Most vagyok túl egy profil lopáson az itt kapott információk segítségével megírtam a levelet a supportnak szerencsére vissza adták a segítséget ez az oldal információs része adta azaz utána olvastam itt az oldalon hogy mit is kell tenni még jó hogy vagytok köszönöm !!

Tudnátok pár taktikát átadni mikre figyeljek miként kerülhetem el hogy megint meglopjanak vagy az eltulajdonításra utaló jelek meg ilyenek jó annyit én is tudok hogy nem adom ki senkinek a belépőmet most sem volt ilyen valami billentyű memorizáló progit tettek a gépemre hogy ezt hogy csinálták fogalmam sincs azóta újra raktam a windowsot meg lecseréltem minden belépési kódomat mit tudok még tenni?
Fontos hogy a windows frissítéseket mindig telepítsd, havonta javítanak olyan hibákat amik miatt ilyeneket a gépedre tudnak juttatni észrevétlenül. Érdemes feltenni vmi vírus/spyware/stb elleni védelmi programot, pl itt van egy ingyenesen a Microsoft-tól.
Scolopendra 2010. november 24. 3 hozzászólás 12962.
Sziasztok
Az én problémám az lenne hogy kb 5 éve vettem egy cs:s. Évek óta nem használtam és most szerettem volna újra felrakni a gépemre de elfelejtettem az accountomat :( Az akkori email amivel regisztráltam már nem is létezik. Tehát van egy gyári játékom és cd kulcsom de nem tudom használni mert egyszer már regisztráltam és fogalmam sincs hogy mi a xar volt a felhasználónév és jelszó. Mit lehet tenni ilyenkor???
wiza 2010. november 24. 2 hozzászólás 14903.
sziasztok
Most vagyok túl egy profil lopáson az itt kapott információk segítségével megírtam a levelet a supportnak szerencsére vissza adták a segítséget ez az oldal információs része adta azaz utána olvastam itt az oldalon hogy mit is kell tenni még jó hogy vagytok köszönöm !!

Tudnátok pár taktikát átadni mikre figyeljek miként kerülhetem el hogy megint meglopjanak vagy az eltulajdonításra utaló jelek meg ilyenek jó annyit én is tudok hogy nem adom ki senkinek a belépőmet most sem volt ilyen valami billentyű memorizáló progit tettek a gépemre hogy ezt hogy csinálták fogalmam sincs azóta újra raktam a windowsot meg lecseréltem minden belépési kódomat mit tudok még tenni?
flatline 2010. november 15. 183 hozzászólás 1741.
Válasz minimalman #33. hozzászólására
SEGITSÉG!!!!
Sziasztok!
Olyan problémám lenne ,h ujból feltelepitettem a COD MW2-t és azt irja a steam h már használatban van a Cd kulcsom!!! Pedig minden gyári és mégsem! Mit lehet ilyenkor csinálni vagy tenni?
írj a supportnak, vagy menj vissza abba boltba ahol vetted és kérj cserét.
minimalman 2010. október 19. 1 hozzászólás 17808.
SEGITSÉG!!!!
Sziasztok!
Olyan problémám lenne ,h ujból feltelepitettem a COD MW2-t és azt irja a steam h már használatban van a Cd kulcsom!!! Pedig minden gyári és mégsem! Mit lehet ilyenkor csinálni vagy tenni?
JRS 2010. október 19. 7 hozzászólás 9408.
Sziasztok!

Valaki feltörte egy emailes accountomat, amiről betudott lépni a steamembe, és ezt el is lopta. Írtam a steam supportnak, ezen kívül lehet még valamit tenni azért, hogy visszakaphassam az accomat?
PatrikDN 2010. október 13. 3 hozzászólás 12937.
Hát nekem meg barátomnak általában ha Official vagy Best szerón vagyunk akkor olyan 120 a minimum ritkán megy le 40-50 fele, de van, hogy felmegy a pingünk 400-500, de múltkor amikor az új DLC pályán játszottunk meg előtte volt ez a steam leállás az nap felment a ping 600-ra is és egyszerűen játszhatatlan volt.
SilentBandit 2010. október 11. 15 hozzászólás 7011.
Ha a neten mérem a pinget: 20-40. Ha játszom magyar szerveren 90-180 közötti, de általában 120 feletti.
...és ugyanúgy nem fut semmi a háttérben.
upc
PatrikDN 2010. október 11. 3 hozzászólás 12937.
Sziasztok! (ide is leírom)

Mostanában amikor Left 1 vagy Left 2 én meg barátom akkor versusban is csak nekünk nagy a pingünk. 1 ház a távolság köztünk mind a ketten UPC-ek vagyunk és mostanában sűrűn fordul elő, hogy nincsen internet mert szar a szolgáltató. Na mind1 nem is ez a lényeg. A gépen már semmilyen program sem fut ami lassíthatna vagy befolyásolhatná a pinget. Lehetséges, hogy maga a kiszolgáló (UPC) szarakodása miatt vannak a magas pingek? Vagy szimplán szarok mostanában a best és az official szerverek is? Előre is köszönöm a válaszokat:)
SilentBandit 2010. szeptember 11. 15 hozzászólás 7011.

Megvan,..:) Player/config_mp-ben... Valamely jó magyar szerver írhatta át mod-letöltéskor - gondolom én.
Mindenesetre kezdhetem újra.:)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szevasztok! Megköszönném, ha segítene valaki egy apróságban!:) Megvettem a CoD4-et,16 lvl-ig ment is szépen, de mostanság minden PB-s szerverről ledob a következő üzenettel:

Cvar com_maxfps=0

A gépem jó, a pingem 20-40 között,netem 25Mb. Újratelepítettem, de így sem OK.

Hol lehet, mi lehet a hiba?

Előre is köszi a válaszokat!

zool1981 2008. szeptember 20. 3 hozzászólás 12593.

Sziasztok!Lenne egy gondom:nemrég letöltöttem a legújabb Forceware+physx drivert(8800 GTS 512-s karim van).Minden megy vele,kivéve a STEAM.Ha elindítom,csak a szürke keret jelenik meg,a szövegek nem.De ugyenez a helyzet a TF2-vel is.Keret van,szöveg nyista.Így nem tudok se játszani,se a steamen letölteni.Gondoltam,drive hiba,de megpróbáltam vissza tenni a régi drivert,dettó ez a helyzet.Kérlek,segítsetek!

Mindenhova 2008. szeptember 13. 1 hozzászólás 17547.
Üdv!

Próbáltam gaméba spray-t berakni, de hiába méretezem át a képeket pl. 256x256-ra stb., azt írja mindenre, h. hibás a fájl. Pedig láttam már gif-et is. Valakinek tapasztalat?
piro93 2008. szeptember 7. 1 hozzászólás 17540.
Helo nekem az a problémám hogy elvesztettem a jelszavam, aztán jött hungary steam nevü ember és fényképet készittetett velem a cd kulcs-rol meg a játékrol és azt mondtaa meg fog változni a jelszo, ehez képest nem változott meg és most nem tudom használni a steam-em,aztán uj akkot persze nem enged meg ha lekérem a jelszot akkor ott van mien város-ba valosi vagyok,beirtam budapest,aztán hungary, aztán magyar, meg magyarország. És hibát ir,akkor most mit csináljak? Itt az akk nevem: xpiro326, msn-em: piro93@windowslive.com várom a jelentkezést! pls!:D
lori007 2008. augusztus 22. 1 hozzászólás 17510.
hy nekem aza a gondom hogy egysze véletlen letöröltem a játékot ujra akartam telepíteni a kódot nem fogata el vagy nemtom de igaz azot vagy 3 fel hasz nálói szartist csináltam vagy mit hogy lehetne meg oldani easzt a problémát?
Az_orosz 2008. február 27. 5 hozzászólás 10478.
nem tutorial-tól bocsi, tortura-tól
Az_orosz 2008. február 27. 5 hozzászólás 10478.
Hello mindenkinek, igényeltem tutorial-tól egy .half-life2.hu -s honlapot, nevezetesen a www.mafia.half-life2.hu -ról van szó. Nem annyira értek hozzá de egy barátom szerint hiba az h magnyitásnál csak a honlap címe jelenik meg szövegként és sehol semmi jelszóra, felh.névre való lehetőség nincs sehol. Aki ért hozzá segítsen pls! thx
TheHate 2008. február 24. 3 hozzászólás 12525.
HELP pls :)
TheHate 2008. február 23. 3 hozzászólás 12525.
Válasz Peffy #0. hozzászólására
De, a Steam torrent technológiára IS(!) épül.

Ez kb. olyan félreértés, mint hogy a Source Havok-ot használ. A Source maga egy fizikai engine, igaz a Havok alapjaiból építették fel.
De a torrent programok is használnak egy bizonyos portot. a netfelelős ezeket tiltja le. nekem az a port kéne, amihez a steam csatlakozik, mert ha vmid nem működik itt neten, akkor felhívod a netért felelős srácot, megadod neki a port számot, és engedélyezi az adatforgalmat. Szóval tudja valaki ezt a számot?
2008. február 23. hozzászólás .

Ez kb. olyan félreértés, mint hogy a Source Havok-ot használ. A Source maga egy fizikai engine, igaz a Havok alapjaiból építették fel.
peffy segítenél nekem? hl2.exe-be leírtam mi lenne ! ty
Peffy 2008. február 22. 184 hozzászólás 1731.

2008. február 22. hozzászólás .
Sajnos a Steam torrent alapú, így elég nehéz lesz kikerülni...
ez nem igaz.
Peffy 2008. február 21. 184 hozzászólás 1731.
Válasz TheHate #0. hozzászólására
Sziasztok! Én a sulis kollégiumból szeretnék játszani steamen keresztül, de ez már a telepítés utáni Updating Steamm-el megbukott. Mivel a kolis hálózatunkon letiltották a torrent forgalmat, így szerintem az a gond, hogy a steam portja, vagy ip-je, amire csatlakozik le van tiltva. nem tudná valaki megmondani, h milyen portot/ip-t használ? nagyon kéne :( köszi szépen TheHate u.i.: Ja, és ezt írja ki Updatingkor: Steam.exe (main exception): Unable to load library SteamUI.dll. Pedig már próbáltam úgy is, h letöltöttem ezt a dll-t és másolgattam, ahova csak kellett, de semmi. köszi még1x
Sajnos a Steam torrent alapú, így elég nehéz lesz kikerülni...
TheHate 2008. február 21. 3 hozzászólás 12525.
Sziasztok! Én a sulis kollégiumból szeretnék játszani steamen keresztül, de ez már a telepítés utáni Updating Steamm-el megbukott. Mivel a kolis hálózatunkon letiltották a torrent forgalmat, így szerintem az a gond, hogy a steam portja, vagy ip-je, amire csatlakozik le van tiltva. nem tudná valaki megmondani, h milyen portot/ip-t használ? nagyon kéne :( köszi szépen TheHate u.i.: Ja, és ezt írja ki Updatingkor: Steam.exe (main exception): Unable to load library SteamUI.dll. Pedig már próbáltam úgy is, h letöltöttem ezt a dll-t és másolgattam, ahova csak kellett, de semmi. köszi még1x
2008. február 21. hozzászólás .

Sziasztok!

Tudom, hogy unalmas a dolog, de képteln vagyok megtalálni! Lenyúlták az accountomat. Még 2007 július végén. Nem tudtam vele akkor foglalkozni,mert katona vagyok és külföldön teljesítettem szolgálatot. Most hogy hazaértem igyekszem megoldani a dolgot. Csináltam a játék tokjáról a  dvd lemezről a cdkeyről a blokkról képet, de fogalmam sincs mi a pontos e-mail cím ahova el kell hogy küldjem. Légyszi segítsetek nekem, mert nem szeretném mégegyszer kifizetni a játékot. Előre is köszönöm mindenki segítségét!!!

Köszönettel: Partizán

Peffy 2008. február 16. 184 hozzászólás 1731.
Válasz axaard #0. hozzászólására
Mostmár lényegtelen, ma simán felment... :-D
Ki érti ezt...

Windows! :)
Válasz husevotelefonfulke #0. hozzászólására
egyébként nemn tudja vakki h miben jobb a source mint az 1.6 v a cz?

thx

bb

háát mostmár elég szépen javítgatták, tick100-s as zerverek nagyrésze is, szal már hitboxra nem lehet panasz, gépigényre sem igazán, hát szerintem haladni kell a kórral, és mostmár eléggé kijavították a kezdeti hibákat
nagyon örülnék ha az emailemre válaszolnátok(borzak93@gmail.com)
de ide is jó csak plz segítseteek, már átnyálaztam az egész support.steampoweredet, de semmit se találtam.....

egyébként nemn tudja vakki h miben jobb a source mint az 1.6 v a cz?

thx

bb

axaard 2008. február 10. 34 hozzászólás 4754.
Mostmár lényegtelen, ma simán felment... :-D
Ki érti ezt...

http://tf2mapping.extra.hu
axaard 2008. február 9. 34 hozzászólás 4754.
Van egy olyan problémám, hogy nem tudom telepíteni a Source SDK-t. A Base simán felmegy (és minden más telepítése is elindul), ám amikor a Source SDK-n az Install game menüpontot választom kifagy az egész Steam. Egy pillanatig a taskbaron látszik egy új ablak, de aztán eltűnik az is, meg a Steam is...

Ötlet?
thx!

http://tf2mapping.extra.hu
Marshal 2008. február 7. 293 hozzászólás 1212.
na szóval hosszas levelezés után csak kinyögték hogy scanneljem be a cd kulcsot.megvolt.a kép 306kb, csatolom, elküldöm erre visszaír a gép(a steam levelező gép) hogy 10MB fölött van szóval nem tudják fogadni.
az emailm gmailes lehet h arról nem tudnak fogadni?

tud valaki segíteni?

A) Küld el több darabban.
B) Gyengébb minőségben, más formátumban, csomagolva.

Szóval a képből csak a lényeget küld el ne egy kétezres felbontású képet küldj ami egyenesen a fényképezőgéprről töltöttél át, vagy a scannerről. Mert ezek néha irdatlan nagy méretűek. Aztán pedig mentsd el lehetőleg jpeg formátumba, ha nem abban van.

Valaki nekem is segíthetne az egyik kérdésemben. Én a valve store fórumtémához írtam azt, a segítségen belül.

'Minnél előbb meghalsz, annál tovább leszel halott.'
Válasz Marshal #0. hozzászólására

Én látom a problémádat. Legközelebb ne csak a téma nyitás leírásába írd le mit akarsz, mert mint latod senki sem veszi észre.

Az van ha bannoljak az accodat az egyenlő azzal, hogy kidobdtad a kukába a rajta lévő cuccokat. Azaz ha új accot csinálsz arra már nem tudod beregisztrálni a jatekokat mert mar a regire be volt és kész.

Megoldas talan az, hogy írni lehet a steamsupportos oldalon, hogy adják vissza az accodat. De ezért lehet, hogy pénzt kérnek. Igazából ilyen problémám szerencsére még nem volt. Egyszer volt, hogy öcsém elfelejtette az accountjának a jelszavat. Ezért csináltunk hiteles fotókat a cd-k ről a key-ekről, tehat a jatekokról amik eredetiben megvannak, és elküldtük a megfelelő helyre. Később küldtek egy levelet amiben egy új jelszavat adtak.

Abban viszont nem vagyok biztos, hogy egy bannolt accountal ezt meglehet csinalni. Csítelni csúnya dolog, én elítélem azokat akik csítelnek egy multis game-ben, mert elrontjak masok jatekelmenyet.

na szóval hosszas levelezés után csak kinyögték hogy scanneljem be a cd kulcsot.megvolt.a kép 306kb, csatolom, elküldöm erre visszaír a gép(a steam levelező gép) hogy 10MB fölött van szóval nem tudják fogadni.
az emailm gmailes lehet h arról nem tudnak fogadni?

tud valaki segíteni?

SKY_ 2008. február 4. 4 hozzászólás 11257.
Valaki nemtudja hogyan lehet (vagy lehet e ) kitörölni a Steam Communityis profilomat??
Marshal 2008. február 4. 293 hozzászólás 1212.

Én látom a problémádat. Legközelebb ne csak a téma nyitás leírásába írd le mit akarsz, mert mint latod senki sem veszi észre.

Az van ha bannoljak az accodat az egyenlő azzal, hogy kidobdtad a kukába a rajta lévő cuccokat. Azaz ha új accot csinálsz arra már nem tudod beregisztrálni a jatekokat mert mar a regire be volt és kész.

Megoldas talan az, hogy írni lehet a steamsupportos oldalon, hogy adják vissza az accodat. De ezért lehet, hogy pénzt kérnek. Igazából ilyen problémám szerencsére még nem volt. Egyszer volt, hogy öcsém elfelejtette az accountjának a jelszavat. Ezért csináltunk hiteles fotókat a cd-k ről a key-ekről, tehat a jatekokról amik eredetiben megvannak, és elküldtük a megfelelő helyre. Később küldtek egy levelet amiben egy új jelszavat adtak.

Abban viszont nem vagyok biztos, hogy egy bannolt accountal ezt meglehet csinalni. Csítelni csúnya dolog, én elítélem azokat akik csítelnek egy multis game-ben, mert elrontjak masok jatekelmenyet.

'Minnél előbb meghalsz, annál tovább leszel halott.'
2008. február 3. hozzászólás .

nem egészen világos mit szeretnél...

kicsillag probáj meg érthetöen fogalmazni...

Válasz Revi #0. hozzászólására
miben segitsünk ?:D
hát hogy hogy tudom törölni a régi accountomat.

légyszi segítsetek!

Revi 2008. február 2. 1283 hozzászólás 262.
de ide is jó csak plz segítseteek, már átnyálaztam az egész support.steampoweredet, de semmit se találtam.....

miben segitsünk ?:D
"Félrészegség kidobott pénz!"