Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Letöltés

Letöltés

Hirdetés

Steam

Létrehozva: 2007. november 3. Létrehozta: szti Kategória: 35 hozzászólás

A rendszerrel kapcsolatos problémak!

Shando991 2010. szeptember 22. 2 hozzászólás 14275.
Válasz marko98 #34. hozzászólására
Megvan mi volt a probléma! a steamet a játékok mappába tettem. Szerintem az volt a baj, hogy ékezetes mappában volt a steam... újra felraktam, egy másik (nem ékezetes) mappába, és ott már működik minden...
Tényleg ez volt a probléma! Köszönöm szépen a válaszodat!:)
marko98 2010. szeptember 22. 136 hozzászólás 2117.
Válasz Shando991 #33. hozzászólására
Nekem is ez a problémám. Másik gépen is megpróbáltam és ott is ugyanúgy azt írta ki hogy nincs elegendő lemezterület pedig van. Ha tudtok valami megoldást légyszi segítsetek.
Megvan mi volt a probléma! a steamet a játékok mappába tettem. Szerintem az volt a baj, hogy ékezetes mappában volt a steam... újra felraktam, egy másik (nem ékezetes) mappába, és ott már működik minden...
Shando991 2010. szeptember 21. 2 hozzászólás 14275.
Válasz marko98 #31. hozzászólására
nekem ez lenne a bajom:
nekem a magyar verzió van meg a steamből. Bármilyen demo-t próbálok letölteni, mindig azt írja:
Rendelkezésre álló lemezterület 0 MB. Ha rákattintok a továbbra, akkor meg: nincs elég lemezterületed a
játék futtatásához. Légy szíves szabadíts fel elegendő lemezterületet, és próbáld újra.

a C-re telepítettem a steamet, ott 107 GB, az E-n pedig 160 GB szabad hely van...
Nekem is ez a problémám. Másik gépen is megpróbáltam és ott is ugyanúgy azt írta ki hogy nincs elegendő lemezterület pedig van. Ha tudtok valami megoldást légyszi segítsetek.
casanova1 2010. szeptember 5. 2 hozzászólás 14440.
steam accom eladom mw2 összes dlc megvan! csere nem érdekel! xfire:fing1
marko98 2010. szeptember 4. 136 hozzászólás 2117.
nekem ez lenne a bajom:
nekem a magyar verzió van meg a steamből. Bármilyen demo-t próbálok letölteni, mindig azt írja:
Rendelkezésre álló lemezterület 0 MB. Ha rákattintok a továbbra, akkor meg: nincs elég lemezterületed a
játék futtatásához. Légy szíves szabadíts fel elegendő lemezterületet, és próbáld újra.

a C-re telepítettem a steamet, ott 107 GB, az E-n pedig 160 GB szabad hely van...

Egy általam létrehozott topicban már leírtam a problémám, de ide is leírom akkor hátha itt többen vagytok akik segíteni tudtok.

"This game is currently unavailable. Please try again at a nother time." címszóval találkozom, akárhányszor megpróbálok egy steam-es játékot elindítani (jelen esetben counter-strike source-t). Letöröltem, majd újratelepítettem a játékot (már jópárszor), az összes problémamegoldó eljárást végigcsináltam, de ennek ellenére a probléma továbbra is fennáll, és nem tudom mi lehet a baj.

Ha tudtok tanácsot adni (a format c:\-n kívül) kérlek osszátok meg velem.

Köszönettel,
MaRC

laco192 2008. november 15. 1 hozzászólás 17130.
Válasz ToRTuRa #0. hozzászólására

kellene pontosan a hiba üzenet

ha lehet szerezz be 1 új drivert és akkor lehet hogy menni fog

ToRTuRa 2008. november 15. 434 hozzászólás 844.
Válasz tiki-taka #0. hozzászólására

Sziasztok!

Meg van eredetibe az episode one, fel telepítettem a steam-et. Jelszó, aktiválás minden amit kell, fel ment az ep1 is a gépre. A driveremmel kötekedett leszedtem hozzá a frissítést, de mikor elindítom a steamből a játékot valami hiba üzenetet ad ki. Valami nem tetszik neki a steam-en.

Mit csináljak vele, hogy menjen?

Ha valaki tud akkor segítsen!

Előre is kössz 

kellene pontosan a hiba üzenet

wWw.ToRTuRa.cOm
tiki-taka 2008. november 14. 52 hozzászólás 3740.

Sziasztok!

Meg van eredetibe az episode one, fel telepítettem a steam-et. Jelszó, aktiválás minden amit kell, fel ment az ep1 is a gépre. A driveremmel kötekedett leszedtem hozzá a frissítést, de mikor elindítom a steamből a játékot valami hiba üzenetet ad ki. Valami nem tetszik neki a steam-en.

Mit csináljak vele, hogy menjen?

Ha valaki tud akkor segítsen!

Előre is kössz 

Steve 2008. augusztus 28. 103 hozzászólás 2567.
Válasz Hatlabu_Farkas #0. hozzászólására
na jo, megprobálom elmagyarázni.

van egy Crossfire rencerem,  és 2x 16 -ossebességü VGA kártyából áll. (ami ugye 32x-es) alaplap: ABIT AT8

az Ujjabb, SOURCE alapú, és egyéb 2007-8 as játékok simán kezelik a dolgot, de a régebbi, HL, és társai viszont nem, és hiába állitok BÁRMIT (Vsync, ex_interpet, trilinnear filter, force tripple puffers....) SEMMITŐL se esik vissza a játszási sebesség.

hogy értsd: DOD 1.3 ban, amikor én vagyok a szerver, akkor HASALVA gyorsabb vagyok, mint a többi Sprintelve. (és akkor be van kapcsolva a net_graph 2000 -es hosszal !!)

kis előre gomb után FALBA ütközök, mert ojjan gyorsan szalad.

Nem igazán szeretném, azt, hogy VAC_BAN -t akasszanak a STEAM akkuntomba.

tehát. mi is a teendő?

ja igen, utóirat: ha kiveszem az egyik ( SLAVE ) VGA kártyát, akkor a dolog SOKAT javul.

fps_max 100
Nekem is akkora hatalmam van mint a pápának csak annyian nem hisznek bennem
towe 2008. augusztus 25. 22 hozzászólás 5678.
Hi all!
Az lenne a problémám h lenne egy elég erős gépem: AMD Athlon 64 X2 4400+, 1Gb DDR2 Kingmax ram, Gainward 8800GT Golden Sample. És a problem az lenne h cs1.6ban 100fps-em megvan de eléggé gyakran megakad 1-1 pillanatra pl gránátdobásnál vagy ha jön az enemy. A netem az 5mbit-es szal nem hiszem h azzal lenne a gond és nem is a gépemmel. A gépet már újraraktam de akkor is csinálta, teljesen alap windows-al. Szal ha vki tud segíteni pls írjon! THX

Jagdtigger 2008. június 12. 45 hozzászólás 4059.
"Nem igazán szeretném, azt, hogy VAC_BAN -t akasszanak a STEAM akkuntomba." Nemhiszem hogy ezért ilyesmit kaphatnál, próbáltad úgy hogy beteszel pár háttérben futó programot? Elvileg így nagyobb lesz a gép leterheltsége.
na jo, megprobálom elmagyarázni.

van egy Crossfire rencerem,  és 2x 16 -ossebességü VGA kártyából áll. (ami ugye 32x-es) alaplap: ABIT AT8

az Ujjabb, SOURCE alapú, és egyéb 2007-8 as játékok simán kezelik a dolgot, de a régebbi, HL, és társai viszont nem, és hiába állitok BÁRMIT (Vsync, ex_interpet, trilinnear filter, force tripple puffers....) SEMMITŐL se esik vissza a játszási sebesség.

hogy értsd: DOD 1.3 ban, amikor én vagyok a szerver, akkor HASALVA gyorsabb vagyok, mint a többi Sprintelve. (és akkor be van kapcsolva a net_graph 2000 -es hosszal !!)

kis előre gomb után FALBA ütközök, mert ojjan gyorsan szalad.

Nem igazán szeretném, azt, hogy VAC_BAN -t akasszanak a STEAM akkuntomba.

tehát. mi is a teendő?

ja igen, utóirat: ha kiveszem az egyik ( SLAVE ) VGA kártyát, akkor a dolog SOKAT javul.

++++++++++++++++++
were 2008. június 10. 846 hozzászólás 411.
Válasz Hatlabu_Farkas #0. hozzászólására
Hello all.

nekem az a kérdésem, hogy a Kissé régebbi HL1, és a  HL-MOD -ok, mint a CS, DOD , és NSMIÉRT nem támogatják a CROSSFGIRE rencereket ???

Minden felgyorsul, és HARDWARE -es Speedhack ?? :(

Hazudnék ha azt állítanám értem amit mondasz, de ha jól veszem ki akkor arra gondolsz hogy az újab géped miatt gyorsabnak látod a játékot mint a többiek? Ezen esetben a szerver viszont nem hiszem hogy le tudja kezelni a te általad küldött jeleket magyarul szétcsúsznak a hitboxaid...ez viszont azt jelenti hogy lőhetetlen vagy.. szerintem nézz körül a cs netbeállításai között és ha jól belövöd pl az ex_interpet akkor valószínű javulni fog a dolog csak sajna szerintem laggolni fogsz.

A most következő sorok nem hozzád szólnak hanem Levii -hez aki vendégként ír pm-et nekem ezáltal nem tudok válaszolni rá...hiszen nem adtál meg elérhetőséget ha olvasod a fórumot kérlek regisztrálj és úgy írj vagy adj meg valami elérhetőséget...

"Ha lenni akarsz valaki, ne próbálj valakinek látszani."
Hello all.

nekem az a kérdésem, hogy a Kissé régebbi HL1, és a  HL-MOD -ok, mint a CS, DOD , és NSMIÉRT nem támogatják a CROSSFGIRE rencereket ???

Minden felgyorsul, és HARDWARE -es Speedhack ?? :(

++++++++++++++++++
Republic 2007. december 2. 6 hozzászólás 9535.

Hello.

az lenne a kérdésem,hogy: Van egy eredeti steam accountom és ezt használom szerverkészítésként: Dedicated server-ez benne van alapból. Tök f*szán műxik meg minden,de csak 1 bajom van: Hogy lehet botokat berakni a szerverbe?

előre is kösz!

hello.

2007. november 30. hozzászólás .
Válasz HeNtEs #0. hozzászólására
UPdateld a Steam-et vagy töltsd le újra és telepítsd.
feltettem ujra de igysincs és elég idegesitő ha irnak lekell lépni tálcára
HeNtEs 2007. november 29. 8997 hozzászólás 4.
UPdateld a Steam-et vagy töltsd le újra és telepítsd.
HeNtEs csak egy van...
2007. november 29. hozzászólás .
az a gondom, hogy nincs communitym.Ha belépek css-be nemjön elő adott gombra a friends list stb.És még mikor elinditom a játékot jobb also sarokba se jön fel hogy a community aktiv.Valahogy ezt meglehet oldani?
HeNtEs 2007. november 29. 8997 hozzászólás 4.
Válasz ezri #0. hozzászólására
Ha újra rakod a gépedet akkor is megmarad a játék. Steamen belül fel vannak sororlva megvásárolt játékaid. Max újra le kell töltened az újratelepítés után.
De 100% hogy megmaradnak ugyanis az accounthoz kapcsolódnak :)
Ez csak abba na formában igaz, ha például nem hajt végr ea telepítésnél fomatot és vagy ha a Steam mappa nem a Program Files mappában van!!!!

Tehát a megoldás Republic kérdésére, hogy elzarándolkols za Steam mappádba és az egészet úgy ahogy van kimásolod egy DVD-re. Vagy kettőre vagy van akinek már háromra mint nekem :DD na tehát kimásolod és utánna ha ujra raktad a gépedet csak magát a Steam klienst szeded le mondjuk innét és felrakod majd mehet a menet vissaz másolsz mindent és tádáám egy kis updatelgetés és máris midnen franko jó esetben :)...

Egyébként a Steam-nek van olyan funkciója hogy create backup.. ekkor egy játékról egy steam-es beckupot tud csinálni amit később vissza tudsz importálni.

remélem kielégítő választ adtam. ÜDv

HeNtEs csak egy van...
Republic 2007. november 28. 6 hozzászólás 9535.
Válasz ezri #0. hozzászólására
Ha újra rakod a gépedet akkor is megmarad a játék. Steamen belül fel vannak sororlva megvásárolt játékaid. Max újra le kell töltened az újratelepítés után.
ok köszi szépen:) Mert sztem is kényelmesebb lesz majd így vásárolni,mert itt M.o-n nincs is annyi fajta steam-es játék,hogy válogatni lehetne...
ezri 2007. november 28. 14 hozzászólás 6920.
Válasz Republic #0. hozzászólására

hello!

Az lenne a kérdésem,hogy: ha letöltöttem egy játékot a steam store-ról,akkor azt ki lehet írni? Ha igen,akkor hogy? Mert ha újra rakom a gépem esetleg,akkor nem bizti h. meglesz már...

bocsi ez lemaradt: Mert elvileg nem képfile-t szedek le ha kifizettem a játékot a steam store-ról,hanem már a "kibontott" játékot..ezt kéne átkonvertálni ISO-ba vagy mit lehet vele kezdeni?

előre is köszi!

hello!

hello!

Az lenne a kérdésem,hogy: ha letöltöttem egy játékot a steam store-ról,akkor azt ki lehet írni? Ha igen,akkor hogy? Mert ha újra rakom a gépem esetleg,akkor nem bizti h. meglesz már...

Bruce1988Hun 2007. november 11. 7 hozzászólás 8995.
a steamen hol lehet lekérni a jelszót, mert a felhasználió nevet azt tudom hogy kell! Valaki tudna útmutatót mutatni?
WildChild 2007. november 11. 284 hozzászólás 1226.
Válasz HeNtEs #0. hozzászólására
Vásárlásnál elvileg felajánlja!
koszonom, megprobalom
Patkány vagyok, de nem féreg, az Élet a legjobb méreg !
HeNtEs 2007. november 10. 8997 hozzászólás 4.
Válasz Bruce1988Hun #0. hozzászólására

Na sziasztok!

A felhasználói nevem megvan már csak a jelszó hiányzik! A jelszót hogyan lehet megjeleníteni?

A Steamben le lehet kérni a felhasználónévhez tartoózó Mail címet.

HeNtEs csak egy van...
HeNtEs 2007. november 10. 8997 hozzászólás 4.
Válasz WildChild #0. hozzászólására
hi. a Click&Buy opciot hol lehet beallitani?
Vásárlásnál elvileg felajánlja!
HeNtEs csak egy van...
Bruce1988Hun 2007. november 9. 7 hozzászólás 8995.

Na sziasztok!

A felhasználói nevem megvan már csak a jelszó hiányzik! A jelszót hogyan lehet megjeleníteni?

WildChild 2007. november 9. 284 hozzászólás 1226.
hi. a Click&Buy opciot hol lehet beallitani?
Patkány vagyok, de nem féreg, az Élet a legjobb méreg !
Khy 2007. november 9. 25 hozzászólás 5385.
Szóval! Nem tudom, hogy mi volt az első felhasználói nevem a steamen, és szeretném újra aktiválni a HL2-t! Hogyan tudom újra aktiválni, hogyan tudom elhívni az első felhasználói nevemet?
Hát ez izgalmas.............
Létezik még az e-mail cimed amivel regeztél a Steamen annó????
Amúgy szivás, no tipp! Lehet hogy HeNtEs barátunk tud vmilyen megoldást, mert nekem GŐZŐM sincs...  Bocsesz!

Bruce1988Hun 2007. november 8. 7 hozzászólás 8995.
Szóval! Nem tudom, hogy mi volt az első felhasználói nevem a steamen, és szeretném újra aktiválni a HL2-t! Hogyan tudom újra aktiválni, hogyan tudom elhívni az első felhasználói nevemet?
Khy 2007. november 5. 25 hozzászólás 5385.
Sziasztok!
Azt hogyan lehet megjeleniteni a régi felhasználó nevem a steamen mert azon aktíváltam a HL2-t, és most amikor újra lett telpítve a gépem, és most ne tudom, hogy mit csináljak! Tud valaki ez ügyben segíteni, nagyon de nagyon megköszönném!

Plz ird le érthetőbben, hogy mi a bánatod, mert akkor tud bárki is segiteni!!!!!!!

2007. november 3. hozzászólás .
ezt az egészet nem nagyon értem  szóval ha le irod rendesen akkor
meg tudom magyarázni

Bruce1988Hun 2007. november 3. 7 hozzászólás 8995.
Sziasztok!
Azt hogyan lehet megjeleniteni a régi felhasználó nevem a steamen mert azon aktíváltam a HL2-t, és most amikor újra lett telpítve a gépem, és most ne tudom, hogy mit csináljak! Tud valaki ez ügyben segíteni, nagyon de nagyon megköszönném!